Cautare acte in Monitorul Oficial care contin:
norma sanitar veterinar din 7 ianuarie 2003
Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 77/2006)
NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...
NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...
NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...
Monitorul Oficial 1145 din 19 Decembrie 2005 (M. Of. 1145/2005)
ORDIN nr. 136 din 13 decembrie 2005 privind modificarea si completarea Ordinului nr. 53/2005 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind lista cuprinzand tarile terte sau parti ale tarilor terte si conditiile de certificare veterinara, sanatate animala si publica pentru importul in Comunitatea Europeana al anumitor animale vii si al carnii proaspete provenite de la acestea si preluarea acestor liste si conditii pentru importul in Romania EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 1.145 din 19 decembrie 2005
Vãzând referatul de aprobare nr. 36.402 din 12 decembrie 2005, întocmit de direcţia generalã sanitarã veterinarã din cadrul autoritãţii naţionale sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, având în vedere prevederile art. 10 lit. b) din ordonanţa guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin legea nr. 215/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în temeiul art. 3 alin. (3) şi al art. 4 alin. (3) din hotãrârea guvernului nr. 738/2005 privind organizarea şi funcţionarea autoritãţii naţionale sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi ...