Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANTA nr. 48 din 11 august 2005  privind organizarea pietei laptelui de vaca    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDONANTA nr. 48 din 11 august 2005 privind organizarea pietei laptelui de vaca

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 781 din 29 august 2005


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Codul NC Denumirea produselor
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0403 10 51 pana la 99 Zara, lapte coagulat şi smantana, iaurt, chefir şi
şi alte tipuri de lapte şi smantana fermentate sau
0403 90 71 pana la 99 acidulate, concentrate sau nu sau cu adaos de zahãr
sau indulcitori, nearomatizate, fãrã
adaos de fructe, nuci sau cacao
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 0405 Unt şi alte substanţe grase provenite din lapte;
paste lactate tartinabile
0405 20 - Paste lactate tartinabile
0405 20 10 -- cu un conţinut de grãsimi cuprins între 39 % sau
mai mult şi cel mult 60 % din greutate


mai mult şi cel mult 75 % din greutate
ex 1517 Margarina; amestecuri sau preparate alimentare din
grãsimi sau uleiuri animale sau vegetale sau din
fracţiuni de diferite grãsimi sau uleiuri prevãzute
în acest capitol, altele decât grãsimi şi uleiuri
alimentare sau decât fracţiunile acestora de la
poziţia codului NC 1516:
1517 10 Margarina, exclusiv margarina lichidã
1517 10 10 -- cu un conţinut de grãsimi de lapte de peste
10 %, dar care sa nu depãşeascã 15 % din
greutate
1517 90 - Altele:
1517 90 10 -- cu un conţinut de grãsimi de lapte de peste
10 %, dar care sa nu depãşeascã 15 % din greutate


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 1702 Lactoza şi sirop 1702 11 00 -- care conţin în greutate 99 % sau mai
de lactoza multã lactoza, exprimatã în lactoza anhidra,
calculatã pe materie uscata
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 1704 Produse zaharoase (inclusiv ciocolata alba), care nu
conţin cacao:
ex 1704 90 - Altele, excluzând extracte de lemn dulce care
conţin zaharoze în proporţie de peste 10 % din
greutate, dar care nu conţin alte substanţe adãugate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 1806 Ciocolata şi alte preparate alimentare care conţin
cacao, excluzând pudra de cacao indulcita numai cu
adaos de zaharoza cu codul NC 1806 10
ex 1901 Extracte de malt preparate alimentare din fãina,
gris, amidon sau extracte de malt, care nu conţin
cacao sau care conţin cacao într-o proporţie mai
mica de 40 % din greutate, calculatã pe o baza
complet degresata, nemenţionate sau necuprinse în
alta parte; preparate alimentare din produse cu
codurile NC 0401 - 0404, care nu conţin cacao sau
conţin cacao într-o proporţie mai mica de 5 % din
greutate calculatã pe o baza complet degresata,
nemenţionate sau necuprinse în alta parte:
1901 10 00 - Preparate pentru alimentaţia copiilor, pentru
vânzarea cu amãnuntul
1901 20 00 - Amestecuri şi paste pentru prepararea produselor
de brutarie, de patiserie şi a biscuitilor de la
poziţia nr. 1905
190190 - altele:
-- altele:


izoglucoza, glucoza sau amidon sau care conţin mai
puţin de 1,5 % grãsimi de lapte, 5 % zaharoza
(inclusiv zahãr invertit) sau izoglucoza, 5 %
glucoza sau amidon excluzând preparatele alimentare
sub forma de pudra din produsele de la poziţiile
0401 - 0404
1901 90 99 --- altele
ex 1902 Paste fainoase fierte sau nu, umplute (cu carne sau
alte substanţe) sau preparate altfel, de exemplu sub
forma de spaghete, macaroane, fidea, lasagne,
gnocchi, ravioli, cannelloni, cuscus preparat sau
nepreparat:
1902 19 - Paste fainoase nefierte, neumplute sau altfel
preparate
1902 20 --- altele
- Paste fainoase umplute, fierte sau nefierte sau
altfel preparate:
1902 20 91 -- altele:
1902 20 99 --- Fiert
1902 30 --- altele
1902 40 - alte paste fainoase
1902 40 90 - Cuscus
1904 -- Altele
1905 Produse pe baza de cereale obţinute prin expandare
sau prajire (de exemplu, cereale); cereale (altele
decât porumb) sub forma de graunte, fulgi sau alte
graunte preparate (cu excepţia fainii şi grisului),
parţial fierte sau altfel preparate, nemenţionate
sau nespecificate în alta parte. Produse de brutarie,
de patiserie, prajituri, biscuiti şi alte produse de
acest tip, cu sau fãrã cacao; hostii, casete goale
pentru medicamente, vafe cu capac, hârtie de orez şi
alte produse similare:
1905 10 00 - Pâine crocanta


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1905 20 Turta dulce şi alte produse similare
1905 30 - Biscuiti dulci; vafe şi alveole
1905 40 - Pesmeti, pâine prajita şi alte produse prajite
1905 90 - altele:
-- altele:


de 10 % din greutate
1905 90 45 --- Biscuiti
1905 90 55 --- Produse extrudate sau expandate, aromatizate
sau sarate
1905 90 60 ---- la care s-au adãugat indulcitori (edulcoranti)
1905 90 90 ---- altele


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex. 2004 Alte legume preparate sau conservate, altfel decât
în oţet sau acid acetic, congelate, altele decât
produsele de la poziţia nr. 2006:
2004 10 - Cartofi:
-- altele:




──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 2005 Alte legume preparate sau conservate, altfel decât
în oţet sau acid acetic, congelate, altele decât
produsele de la poziţia nr. 2006:
2005 20 - Cartofi:
2005 20 10 -- sub forma de fãina, gris sau fulgi
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 2008 Fructe, nuci şi alte pãrţi comestibile de plante,
altfel preparate sau conservate, cu sau fãrã adaos
de zahãr sau de alţi indulcitori (edulcoranti) sau
de alcool, nemenţionate şi necuprinse în alta parte:
- Nuci arahide şi alte seminţe, amestecate între ele
sau nu:
2008 11 -- Arahide:


2105 00 Inghetata şi alte forme de gheaţa comestibila cu sau
fãrã cacao


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex. 2106 Preparate alimentare nemenţionate şi necuprinse în
alta parte, excluzând preparatele alcoolice compuse
care sunt prevãzute în codul NC 2106 90 20 şi
siropuri de zahãr aromate sau cu adaos de coloranti
care sunt prevãzute de codurile NC 2106 90 30, 2106
90 51, 2106 90 55 şi 2106 90 59
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 2202 Ape, inclusiv ape minerale gazoase care conţin zahãr
sau alte produse de indulcit (edulcoranti) sau
substanţe aromatizante şi alte bãuturi neaicoolice,
cu excepţia sucurilor de fructe sau de legume de la
poziţia nr. 2009:
2202 90 - altele:
-- altele, cu un conţinut de grãsimi provenite din
produsele cuprinse la poziţiile 0401-0404:


2202 90 95 --- egal sau mai mare de 0,2 %, dar care sa nu
depãşeascã 2 %
2202 90 99 --- de 2 % sau mai mult din greutate


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 2208 Alcool etilic nedenaturat cu o concentraţie de
alcool în funcţie de volum de pana la 80 % vol;
rachiuri, lichioruri şi alte bãuturi spirtoase:
2208 70 - Lichioruri şi siropuri concentrate altele:
2208 90 -- alte rachiuri şi bãuturi spirtoase, prezentate
în recipiente:


---- altele:
2208 90 69 ----- alte bãuturi spirtoase
--- cu un conţinut mai mare de doi litri:
2208 90 78 ---- alte bãuturi spirtoase
ex 3302 Amestecuri de substanţe odorante şi amestecuri
(inclusiv soluţii alcoolice) cu o baza din una sau
mai multe din aceste substanţe, de tipul celor
folosite ca materie prima în industrie; alte
preparate bazate pe substanţe odorante de tipul
celor folosite pentru fabricarea bãuturilor:
3302 10 - de tipul celor pentru industria alimentara şi de
bãuturi:
-- de tipul celor folosite în industria de bãuturi:
3302 10 29 ----- altele
3501 Cazeina, cazeinati şi alţi derivati din cazeina;
cleiuri de cazeina


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ex 3502 Albumine, albuminati şi alţi derivati din albumine:
3502 20 - Albumina din lapte, inclusiv concentratele de doua
sau mai multe proteine din zer:
-- altele:


3502 20 99 --- altele


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


__________

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016