Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ORDONANTA DE URGENTA nr. 229 din 24 noiembrie 2000 pentru modificarea si completarea Legii nr. 52/1994 privind valorile mobiliare si bursele de valori
În temeiul prevederilor art. 114 alin. (4) din Constituţia României,
Guvernul României adopta prezenta ordonanta de urgenta.
ART. 1 <>Legea nr. 52/1994 privind valorile mobiliare şi bursele de valori, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 210 din 11 august 1994, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modifica şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (1) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 5. - (1) Prin prezenta lege se înfiinţeazã Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, instituţie publica ce se finanţeazã integral din venituri extrabugetare."
2. Articolul 7 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 7. - Pentru nevoile Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi ale reprezentantelor sale Guvernul sau consiliile judeţene, respectiv Consiliul General al Municipiului Bucureşti, ori, dupã caz, consiliile locale, prin hotãrâre pot atribui în administrare Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare imobilele necesare (terenuri şi clãdiri) din domeniul public de interes naţional sau local, în 60 de zile de la cererea temeinic justificatã a Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, în condiţiile <>Legii nr. 213/1998 privind regimul juridic al proprietãţii publice."
3. Dupã articolul 7 se introduc articolele 7^1 şi 7^2 cu urmãtorul cuprins: "Art. 7^1. - (1) Cheltuielile curente şi de capital ale Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare se finanţeazã din venituri extrabugetare care provin din: a) o cota de 0,1% calculatã la valoarea tranzacţiilor efectuate pe piata secundarã, plãtitã de cumpãrãtor; b) o cota de 0,2% calculatã raportat la valoarea activului net al organismelor de plasament colectiv în valori mobiliare, plãtitã de acestea; c) o cota de 0,5% calculatã la valoarea emisiunilor de valori mobiliare prin oferte publice; d) o cota de 1% calculatã raportat la valoarea efectivã a valorilor mobiliare care se distribuie în cadrul plasamentului privat, plãtitã de ofertant; e) o cota de 1% calculatã raportat la valoarea ofertelor publice de cumpãrare/preluare, plãtitã de ofertant; f) dobânzi obţinute de la trezorerie pentru disponibilul din cont, în conformitate cu prevederile <>Ordonanţei Guvernului nr. 66/1994 , aprobatã prin <>Legea nr. 128/1994 , modificatã şi republicatã, şi din plasamentele disponibilitãţilor proprii, efectuate în titluri de stat. (2) Modul de încasare şi de gestionare a veniturilor prevãzute la alineatul precedent se stabileşte prin regulament al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I. (3) Utilizarea veniturilor extrabugetare din care se finanţeazã Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare se face în conformitate cu reglementãrile în vigoare aplicabile instituţiilor publice finanţate integral din venituri extrabugetare. (4) Bugetul de venituri şi cheltuieli al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi contul de execuţie a bugetului de venituri şi cheltuieli se aproba de Parlament. (5) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, pentru motive temeinice, poate achitã, din proprie initiativa sau la cererea investitorilor, din veniturile sale, expertize financiar-contabile sau de audit la organismele a cãror activitate o reglementeazã şi o supravegheazã, în scopul apãrãrii interesului public sau protejãrii investitorilor. (6) Orice alte drepturi, taxe şi amenzi stabilite prin lege şi reglementãri ale Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, percepute sau aplicate de aceasta, se fac venit la bugetul de stat. Art. 7^2. - (1) Salarizarea membrilor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare se stabileşte prin regulament propriu. (2) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare va adopta regulamente proprii privind cheltuielile de protocol, parcul auto şi consumul de carburanţi."
4. Alineatul (1) al articolului 11 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 11. - (1) Preşedintele este reprezentantul de drept al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare ca instituţie publica şi ca persoana juridicã de drept public."
5. Articolul 23 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 23. - Regulile de deontologie profesionalã a membrilor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, cele privind personalul sau şi regimul disciplinar al acestuia se stabilesc prin lege."
6. Dupã articolul 82 se introduc articolele 82^1 şi 82^2 cu urmãtorul cuprins: "Art. 82^1. - (1) Administratorii societãţilor deschise au obligaţia de a prezenta atât cu ocazia adunãrii generale a actionarilor pentru aprobarea bilanţului, cat şi o data pe trimestru, la cererea actionarilor care deţin cel puţin o zecime din capitalul social, rapoarte asupra gestiunii societãţii sau asupra unor operaţiuni determinate, care sa cuprindã obligatoriu situaţia financiarã şi patrimonialã a societãţii, politica economicã şi concurentiala adoptatã sau planificata, precum şi prognoza asupra evoluţiei societãţii. (2) Rapoartele întocmite trebuie sa cuprindã toate informaţiile utile şi semnificative asupra situaţiilor prezentate, cu excepţia informaţiilor confidenţiale care au fost avizate ca atare de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, în condiţiile legii. (3) În cazul în care actionarii societãţii cer convocarea adunãrii generale în condiţiile <>art. 119 din Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, administratorii sunt obligaţi sa convoace adunarea generalã a actionarilor a carei ordine de zi va cuprinde cel puţin problemele specificate în cererea formulatã, dacã acestea nu contravin competentei adunãrii generale. (4) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare va emite reglementãri privind forma şi conţinutul minim al rapoartelor administratorilor asupra gestiunii societãţii. Art. 82^2. - (1) Actionarii care deţin, individual sau împreunã, cel puţin 10% din acţiunile emise de societãţile comerciale deschise cu capital majoritar privat vor putea reclama administratorilor sau cenzorilor societãţii orice operaţiuni din gestiunea acesteia. (2) În urma reclamaţiei administratorii şi cenzorii sunt obligaţi sa analizeze operaţiunile respective şi sa întocmeascã un raport care sa fie predat actionarilor în termen de 15 zile lucrãtoare de la data reclamaţiei. (3) Actionarii mentionati la alin. (1), primind raportul, vor putea cere instanţei sa desemneze, pe cheltuiala lor, unul sau mai mulţi experţi, însãrcinaţi sa analizeze operaţiunile reclamate şi sa întocmeascã un raport, care sa le fie înmânat şi, totodatã, predat oficial administratorilor şi cenzorilor societãţii, spre a fi analizat şi pentru a se propune mãsuri corespunzãtoare. (4) Dacã administratorii şi cenzorii nu vor rãspunde în termenul stabilit la alin. (2), actionarii se vor putea adresa instanţei de judecata care îi va putea obliga pe aceştia la plata unei sume de bani pentru fiecare zi de întârziere."
7. Articolul 89 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 89. - (1) O persoana care, nemijlocit şi singura sau împreunã şi în legatura cu alte persoane, intenţioneazã sa dobândeascã valori mobiliare aflate sub incidenta prezentei legi şi care, împreunã cu cele deja deţinute sau aflate în proprietate, ar conferi o poziţie de control asupra emitentului, va face o oferta publica pentru dobândirea acestor valori mobiliare. (2) Persoana care, nemijlocit şi singura sau împreunã şi în legatura cu alţii, intenţioneazã sa dobândeascã valori mobiliare reglementate de prezenta lege şi care, ele singure sau împreunã cu cele deja deţinute sau aflate în proprietate, ar conferi persoanei sau grupului de persoane o poziţie majoritara în adunarea generalã a emitentului va face o oferta publica pentru cumpãrarea oricãror acţiuni aflate încã în circulaţie ale respectivului emitent. (3) Persoana care, nemijlocit şi singura sau împreunã şi în legatura cu alţii, intenţioneazã sa dobândeascã, prin orice metoda legalã, cu excepţia ofertei publice de cumpãrare, valori mobiliare emise de societãţile deschise cu capital majoritar privat şi care, ele singure sau împreunã cu cele deja deţinute sau aflate în proprietate, conferã persoanei sau grupului de persoane o poziţie majoritara în adunarea generalã a emitentului va face ulterior dobândirii acestei poziţii, o oferta publica pentru cumpãrarea oricãror acţiuni aflate încã în circulaţie ale respectivului emitent. (4) Oferta publica pentru cumpãrarea oricãror acţiuni aflate încã în circulaţie ale respectivului emitent va fi initiata în termen de 60 de zile de la data dobândirii poziţiei majoritare. (5) Pana la închiderea ofertei publice de cumpãrare prevãzute la alin. (4) toate drepturile de acţionar aferente valorilor mobiliare care sunt deţinute cu încãlcarea alin. (2), (3) sau (4) sunt suspendate de drept. (6) Prezentul articol nu se aplica în cazul înstrãinãrii acţiunilor deţinute de stat la societãţi comerciale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare."
8. Dupã articolul 91 se introduc articolele 91^1-91^14 cu urmãtorul cuprins: "Art. 91^1. - (1) Deţinerea de acţiuni la societãţile deschise constituie investiţie în scopul obţinerii de venit şi beneficiazã de protecţie în ceea ce priveşte conservarea şi protecţia investiţiei efectuate, precum şi exercitarea drepturilor de acţionar. (2) Este interzisã folosirea în mod abuziv a poziţiei dominante deţinute de acţionari, administratori sau funcţionari ai societãţii prin recurgerea la fapte neloiale sau frauduloase, care au ca obiect sau ca efect lezarea drepturilor de acţionar şi prejudicierea acestora. Art. 91^2. - (1) Actionarii înregistraţi la data de referinta au dreptul de a participa la adunarea generalã a actionarilor şi de a li se permite accesul în locul în care se desfãşoarã adunarea. (2) Accesul actionarilor persoane fizice în locul în care se desfãşoarã adunarea generalã a actionarilor se face prin simpla proba a identitãţii acestora. (3) Hotãrârile luate de adunarea generalã a actionarilor, în cazul împiedicãrii accesului unuia sau mai multor acţionari care deţin cel puţin 5% din capitalul social în locul de desfãşurare a adunãrii, vor putea fi suspendate de instanta de judecata, la cererea acestor acţionari, pana la soluţionarea definitiva a cererii de anulare a hotãrârii adunãrii generale a actionarilor atacatã. Art. 91^3. - Administratorii societãţilor comerciale deschise sunt obligaţi sa elibereze, la cererea actionarilor şi pe cheltuiala lor, copii de pe procesele-verbale ale deliberãrilor şi deciziilor luate de consiliul de administraţie în şedinţele având pe ordinea de zi atribuţii delegate de adunarea generalã extraordinarã a actionarilor, în conformitate cu <>art. 114 din Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Art. 91^4. - Hotãrârile adunãrilor generale, precum şi deciziile luate în condiţiile art. 91^3 care incalca drepturile actionarilor recunoscute de lege sunt anulabile în condiţiile <>art. 131 şi 132 din Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Art. 91^5. - (1) Administratorii au obligaţia sa convoace adunarea generalã a actionarilor ori de câte ori ei, angajaţi, acţionari ai societãţii sau persoane implicate cu aceştia intenţioneazã sa încheie orice act juridic cu societatea, a cãrui valoare este egala cu cel puţin 1% din valoarea capitalului social al societãţii. (2) În cadrul adunãrii generale a actionarilor astfel convocatã se va supune la vot aprobarea încheierii actelor juridice respective ce vor fi prezentate în detaliu, iar persoanele cu interes în actul juridic respectiv se vor abţine de la vot, sub sancţiunea nulitãţii hotãrârii, dacã, fãrã votul lor, nu s-ar fi obţinut majoritatea cerutã. (3) În cazul în care societatea urmeazã sa încheie acte juridice cu persoanele menţionate la alin. (1), acestea se vor aproba de adunarea generalã a actionarilor cu respectarea intereselor societãţii în raport cu ofertele de acelaşi tip existente pe piata. (4) Actele juridice de valoarea prevãzutã la alin. (1), dupã aprobarea şi încheierea lor, vor fi aduse la cunostinta actionarilor în prima adunare generalã dupã încheierea lor, indiferent de persoanele care le-au încheiat. (5) Rapoartele anuale şi semestriale obligatorii conform legii vor mentiona într-un capitol special aceste acte. Art. 91^6. - (1) Administratorii sau directorii autorizaţi vor putea sa încheie acte juridice prin care sa dobândeascã, sa înstrãineze, sa schimbe sau sa constituie în garanţie active fixe aflate în patrimoniul societãţii, a cãror valoare depãşeşte, individual sau cumulat, 10% din valoarea capitalului social, numai dupã aprobarea de cãtre adunarea generalã extraordinarã a actionarilor a elementelor respectivelor acte. (2) Închirierile de active corporale pentru o perioada mai mare de un an, a cãror valoare individualã depãşeşte 10% din valoarea contabila a activelor care fac parte din patrimoniu la data încheierii actului juridic, şi asocierile cu caracter comercial pentru o perioada mai mare de un an se aproba în prealabil de adunarea generalã extraordinarã a actionarilor. (3) În cazul încãlcãrii prevederilor alin. (1) şi (2) oricare dintre acţionari poate cere instanţei judecãtoreşti anularea actului juridic încheiat şi urmãrirea administratorului sau a directorului autorizat culpabil, pentru repararea prejudiciului cauzat societãţii. Art. 91^7. - Convocarea actionarilor semnificativi la adunarea generalã a actionarilor societãţii se va face obligatoriu şi prin scrisoare recomandatã pe adresa acestora. Art. 91^8. - (1) Nu pot fi administratori, directori, cenzori sau reprezentanţi ai societãţii deschise persoanele care au fost condamnate pentru infracţiuni prevãzute de prezenta lege, precum şi persoanele menţionate la art. 6 alin. (2) şi la <>art. 135 din Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. (2) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare va tine Tabloul persoanelor incompatibile cu funcţii în societãţile deschise şi va furniza oricãrei persoane, la cerere şi contra cost, informaţii privind incompatibilitatea unei persoane în condiţiile prezentei legi. (3) Hotãrârile de condamnare a persoanelor pentru încãlcarea dispoziţiilor prezentei legi se comunica din oficiu de cãtre instanţele judecãtoreşti Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, care va înscrie aceste persoane în Tabloul persoanelor incompatibile cu funcţii în societãţile deschise. Art. 91^9. - (1) Administratorii societãţilor comerciale deschise vor fi numiţi şi revocaţi din funcţie prin metoda votului cumulativ, la cererea actionarilor care deţin, singuri sau împreunã cu alţii, acţiuni ce reprezintã fie cel puţin 15% din capitalul subscris al societãţii, fie cel puţin 15% din totalul drepturilor de vot în adunarea generalã a societãţii. (2) Prin votul cumulativ administratorii societãţii sunt numiţi în funcţie prin distribuirea de cãtre fiecare acţionar, o singura data, a unui numãr determinat de voturi cumulate - calculate prin înmulţirea numãrului de voturi deţinute cu numãrul de administratori ce urmeazã sa fie numiţi - cãtre una sau mai multe persoane dintre candidaţii propuşi ca administratori, urmând sa fie numite în funcţie persoanele care au întrunit cel mai mare numãr de voturi. (3) În societãţile în care numãrul membrilor consiliului de administraţie sau structura detinerilor de acţiuni nu permite reprezentarea actionarilor minoritari, unul dintre cenzori va fi ales prin votul actionarilor care nu deţin voturi suficiente pentru a numi în consiliul de administraţie o persoana propusã de aceştia. (4) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare va emite reglementãri privind aplicarea metodei votului cumulativ, precum şi reglementãri referitoare la numirea cenzorului în condiţiile alin. (3). Art. 91^10. - (1) Majorarea capitalului social al societãţilor deschise va fi avizatã de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare şi se va realiza cu respectarea dreptului de preferinta al actionarilor înregistraţi în registrul actionarilor la data de referinta stabilitã pentru actionarii care pot participa la adunarea generalã privind majorarea capitalului social, proporţional cu cotele deţinute de aceştia la aceasta data. (2) Înregistrarea mentiunilor privind majorarea capitalului social la oficiul registrului comerţului se va efectua numai cu avizul eliberat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. (3) Oficiul de evidenta a valorilor mobiliare din cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare va inregistra numai acţiunile subscrise şi achitate integral în momentul subscrierii acestora. Art. 91^11. - (1) Societãţile deschise vor proceda la actualizarea valorii imobilizarilor aflate în patrimoniul lor anterior efectuãrii oricãrei majorãri de capital, în cazul în care rata inflaţiei depãşeşte 10% fata de data ultimei evaluãri. (2) La actualizarea valorii imobilizarilor prevãzutã la alineatul precedent se vor lua în calcul utilitatea şi valoarea de piata a bunurilor respective. (3) Capitalul social al societãţii se va majorã în urma actualizãrii cu diferenţa de valoare rezultatã şi se vor emite acţiuni ce vor fi distribuite tuturor actionarilor societãţii, proporţional cu cota lor de participare la capitalul social la data de referinta stabilitã pentru actionarii care pot participa la adunarea generalã privind majorarea capitalului social. Art. 91^12. - (1) În cazul majorãrilor de capital prin aport în natura, evaluarea aportului se va face de cãtre un expert numit de adunarea generalã a actionarilor, iar actionarii care deţin, singuri sau împreunã cu alţii, cel puţin 5% din capitalul social al societãţii au dreptul la o expertiza independenta pe cheltuiala proprie. (2) Dupã întocmirea raportului de expertiza de cãtre evaluatorul numit de adunarea generalã a actionarilor administratorii îl vor depune de îndatã spre consultare la sediul societãţii şi vor informa în scris actionarii prevãzuţi la alin. (1) despre aceasta. (3) Actionarii prevãzuţi la alin. (1), în termen de 7 zile de la comunicarea depunerii raportului, consultandu-l, vor putea solicita efectuarea expertizei independente ce va fi depusa la societate în acelaşi termen scurs între data hotãrârii adunãrii generale de numire a evaluatorului şi data depunerii primului raport de expertiza. (4) Administratorii societãţii vor pune la dispoziţie expertului numit de acţionari bunurile sau documentele necesare în vederea realizãrii expertizei independente. (5) În cazul unei diferenţe depasind 10% între valorile diferite stabilite de rapoartele de expertiza, administratorii societãţii împreunã cu actionarii prevãzuţi la alin. (1) vor numi un expert comun care va concilia valorile stabilite. (6) Actionarii care nu participa cu aport în natura au drept de preferinta şi pot participa cu aport în numerar în cadrul aceleiaşi operaţiuni de majorare a capitalului social, proporţional cu cota detinuta de aceştia. Art. 91^13. - Fuziunea societãţilor deschise se va face în cazul prevãzut la <>art. 236 lit. e) din Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prin stabilirea unei rate de schimb a acţiunilor societãţilor participante la fuziune, determinata prin raportarea la valoarea de piata, calculatã ca medie aritmetica ponderatã a ultimelor trei şedinţe de tranzactionare pe pieţele reglementate unde se tranzactioneaza acţiunile acestor societãţi, actualizatã cu rata inflaţiei. Art. 91^14. - (1) Societãţile deschise nu vor putea stabili o alta data de referinta pentru determinarea actionarilor îndreptãţiţi sa primeascã dividende decât cea stabilitã pentru determinarea actionarilor îndreptãţiţi sa voteze în adunarea generalã care fixeazã dividendul. (2) Dividendele vor fi plãtite actionarilor în termen de maximum 60 de zile de la data adunãrii ce aproba distribuirea lor."
9. Dupã articolul 93 se introduce articolul 93^1 cu urmãtorul cuprins: "Art. 93^1. - O persoana nu poate fi numita cenzor extern independent al societãţii atunci când se poate dovedi ca se afla în relaţii speciale de afaceri sau de alta natura, trecute sau prezente, cu unul dintre acţionari, administratori sau directori."
10. La articolul 104, dupã litera g) se introduc literele h), i), j), k) şi l) cu urmãtorul cuprins: "h) împiedicarea accesului acţionarului înregistrat la data de referinta, care a fãcut proba identitãţii sale în locul în care se desfãşoarã adunarea generalã; i) exercitarea funcţiilor sau însãrcinãrilor lor de cãtre administrator, director, cenzor sau reprezentantul legal al societãţii, cu încãlcarea dispoziţiilor art. 91^8 alin. (1); j) nerespectarea de cãtre administratorul, directorul, directorul executiv sau reprezentantul legal al societãţii a obligaţiei de a prezenta conform art. 82^1 alin. (1) rapoarte asupra gestiunii societãţii sau asupra unor operaţiuni determinate; k) nerespectarea de cãtre administratorul societãţii a obligaţiei de a convoca adunarea generalã a actionarilor a carei ordine de zi va cuprinde cel puţin problemele specificate în cererea formulatã de acţionari, conform art. 82^1 alin. (4); l) nerespectarea de cãtre persoana care este deţinãtoare de informaţii confidenţiale şi/sau privilegiate a dispoziţiilor art. 86 alin. (1)."
11. Alineatul (1) al articolului 106 va avea urmãtorul cuprins: "Art. 106. - (1) Sãvârşirea contravenţiilor prevãzute la art. 104 se constata de agenţii împuterniciţi în acest scop de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. Sãvârşirea contravenţiilor prevãzute la art. 104 lit. h) poate fi constatatã şi de ofiţerii şi subofiterii de poliţie."
12. Dupã articolul 108 se introduce articolul 108^1 cu urmãtorul cuprins: "Art. 108^1. - (1) Contravenţiile prevãzute la art. 104 lit. h)-l) se sancţioneazã cu amenda de la 50.000.000 lei la 250.000.000 lei. (2) Amenzile prevãzute la alin. (1) se aplica şi persoanelor juridice."
13. Dupã articolul 114 se introduce articolul 114^1 cu urmãtorul cuprins: "Art. 114^1. - Se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani administratorul, directorul, directorul executiv sau reprezentantul legal al societãţii, care refuza sa punã la dispoziţie experţilor, în cazurile şi în condiţiile prevãzute la art. 91^12, bunurile şi documentele necesare sau îi impiedica, cu rea-credinţa, sa îndeplineascã însãrcinãrile primite."
ART. 2 <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 6/1999 privind finanţarea Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare din venituri extrabugetare, publicatã în Monitorul Oficial a României, Partea I, nr. 65 din 16 februarie 1999, aprobatã cu modificãri prin <>Legea nr. 139/1999 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 345 din 21 iulie 1999, se abroga. ART. 3 <>Legea nr. 52/1994 privind valorile mobiliare şi bursele de valori, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 210 din 11 august 1994, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi cu cele aduse prin prezenta ordonanta de urgenta, se va republica, dupã aprobarea acesteia prin lege, dându-se textelor o noua numerotare.
PRIM-MINISTRU MUGUR CONSTANTIN ISARESCU
Contrasemneazã: --------------- Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, Gabriela Victoria Anghelache, vicepreşedinte
Ministrul finanţelor, Decebal Traian Remes
p. Preşedintele Consiliului de administraţie al Fondului Proprietãţii de Stat, Victor Eros
Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltare Regionala, Mihai David
-------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email