┌───┬──────────────────────────────────┐
│1. │1011 - Prelucrarea şi conservarea │
│ │cărnii │
├───┼──────────────────────────────────┤
│2. │1012 - Prelucrarea şi conservarea │
│ │cărnii de pasăre │
├───┼──────────────────────────────────┤
│ │1013 - Fabricarea produselor din │
│3. │carne (inclusiv din carne de │
│ │pasăre) │
├───┼──────────────────────────────────┤
│ │1020 - Prelucrarea şi conservarea │
│4. │peştelui, crustaceelor şi │
│ │moluştelor │
├───┼──────────────────────────────────┤
│5. │1031 - Prelucrarea şi conservarea │
│ │cartofilor │
├───┼──────────────────────────────────┤
│6. │1032 - Fabricarea sucurilor de │
│ │fructe şi legume │
├───┼──────────────────────────────────┤
│7. │1039 - Prelucrarea şi conservarea │
│ │fructelor şi legumelor n.c.a. │
├───┼──────────────────────────────────┤
│8. │1041 - Fabricarea uleiurilor şi │
│ │grăsimilor │
├───┼──────────────────────────────────┤
│9. │1051 - Fabricarea produselor │
│ │lactate şi a brânzeturilor │
├───┼──────────────────────────────────┤
│10.│1061 - Fabricarea produselor de │
│ │morărit │
├───┼──────────────────────────────────┤
│ │1071 - Fabricarea pâinii; │
│11.│fabricarea prăjiturilor şi a │
│ │produselor proaspete de patiserie │
├───┼──────────────────────────────────┤
│12.│1081 - Fabricarea zahărului │
└───┴──────────────────────────────────┘