Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 988 din 20 decembrie 2006  privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 988 din 20 decembrie 2006 privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice

EMITENT: MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE SI FAMILIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 15 din 10 ianuarie 2007

În temeiul <>art. II din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice,
având în vedere prevederile <>art. 16 din Hotãrârea Guvernului nr. 412/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale <>art. 9 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 63/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 604/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul muncii, solidaritãţii sociale şi familiei şi ministrul administraţiei şi internelor emit urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aprobã Instrucţiunile de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice, precum şi formularele necesare în vederea stabilirii dreptului, efectuãrii plãţilor şi monitorizãrii Programului de acordare a ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Ministerul Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, Ministerul Administraţiei şi Internelor, direcţiile de muncã, solidaritate socialã şi familie judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, şi autoritãţile administraţiei publice locale ale municipiilor, sectoarelor municipiului Bucureşti, oraşelor sau comunelor vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 3
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul muncii,
solidaritãţii sociale
şi familiei,
Gheorghe Barbu

p. Ministrul
administraţiei
şi internelor,
Nicolae Berechet

ANEXĂ
INSTRUCŢIUNI DE APLICARE
a Ordonanţei de urgenţã
a Guvernului nr. 107/2006
pentru modificarea
Ordonanţei de urgenţã
a Guvernului nr. 5/2003
privind acordarea de
ajutoare pentru încãlzirea
locuinţei, precum şi a unor
facilitãţi populaţiei
pentru plata energiei termice

ART. 1
Beneficiazã de ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri, prevãzut de <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice, aprobatã prin <>Legea nr. 245/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, denumitã în continuare <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , familiile şi persoanele singure ale cãror venituri se situeazã pânã la 500 lei pe membru de familie, precum şi familiile şi persoanele singure beneficiare ale ajutorului social stabilit în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, denumitã în continuare <>Legea nr. 416/2001 , care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri.
ART. 2
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri, denumit în continuare ajutor pentru încãlzirea locuinţei, se acordã dupã cum urmeazã:
a) diferenţiat, în raport cu venitul net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, în condiţiile prevãzute la <>art. 8 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 ;
b) în cuantumul prevãzut la <>art. 8 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , respectiv de 50 lei, pentru familiile şi persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul social în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 .
(2) În aplicarea <>art. II din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , pentru sezonul rece noiembrie 2006 - martie 2007, familiile şi persoanele singure care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei beneficiazã de acest ajutor pe perioada ianuarie-martie 2007, o singurã datã, pentru toate cele 3 luni.
ART. 3
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acordã pe baza cererii titularului, însoţitã de declaraţia pe propria rãspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.
(2) Titularul ajutorului pentru încãlzirea locuinţei este persoana care a completat cererea, iar beneficiarul este familia sau persoana singurã definitã în condiţiile prevãzute la <>art. 9 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 .
(3) Cererea şi declaraţia pe propria rãspundere se completeazã numai de cãtre familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei prevãzute la <>art. 8 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , altele decât cele beneficiare de ajutor social stabilit în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 .
(4) Cererea şi declaraţia pe propria rãspundere, însoţite de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate de membrii acesteia, se înregistreazã la primãria comunei, oraşului, municipiului sau, dupã caz, a sectorului municipiului Bucureşti în a cãrui razã teritorialã solicitantul îşi are domiciliul ori, dupã caz, reşedinţa, pânã la data de 15 septembrie a fiecãrui an.
(5) Pentru a beneficia de ajutorul pentru încãlzirea locuinţei pe perioada ianuarie-martie 2007 integral, familiile şi persoanele care îndeplinesc condiţiile de acordare a acestuia depun cererile şi declaraţiile pe propria rãspundere pânã la data de 31 ianuarie 2007.
(6) Formularul de cerere şi de declaraţie pe propria rãspundere este prevãzut în anexa nr. 1.
ART. 4
(1) Stabilirea dreptului la ajutorul pentru încãlzirea locuinţei şi a cuantumului acestuia se face prin dispoziţie scrisã a primarului, o singurã datã, pentru toatã perioada sezonului rece. Modelul dispoziţiei primarului este prevãzut în anexa nr. 2a).
(2) Pentru familiile şi persoanele singure care nu îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, primarii comunicã solicitanţilor dispoziţia privind respingerea cererii, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2b).
(3) Dispoziţiile primarului prevãzute la alin. (1) şi (2) se comunicã titularilor ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei, în termen de maximum 5 zile de la data emiterii.
ART. 5
(1) Pe baza dispoziţiilor prevãzute la art. 4 alin. (1), serviciul public de asistenţã socialã din subordinea consiliului local sau, dupã caz, persoana cu atribuţii în domeniul asistenţei sociale din aparatul de specialitate al primarului întocmeşte situaţia centralizatoare cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei şi cuantumul aferent, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
(2) Situaţia centralizatoare prevãzutã la alin. (1) se transmite direcţiilor de muncã, solidaritate socialã şi familie judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare direcţii teritoriale, pânã la data de 5 octombrie a fiecãrui an.
(3) Direcţiile teritoriale, pe baza situaţiei centralizatoare prevãzute la alin. (1), întocmesc un borderou, pe baza cãruia solicitã Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, pânã cel târziu la data de 10 octombrie a fiecãrui an, creditele bugetare corespunzãtoare ajutorului pentru încãlzirea locuinţei.
(4) Sumele primite de la Ministerul Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei sunt transferate de direcţiile teritoriale bugetelor locale ale unitãţilor administrativ-teritoriale în vederea plãţii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei dreptului.
(5) Situaţia centralizatoare prevãzutã la alin. (1) constituie document justificativ de platã şi se redacteazã în sistem electronic, fãrã modificãri manuale sau alte vicii de formã sau de fond.
ART. 6
(1) Plata ajutorului pentru încãlzirea locuinţei se efectueazã de cãtre primar, pânã cel târziu la data de 31 octombrie a fiecãrui an.
(2) Pentru lunile ianuarie-martie 2007, prevederile art. 4 şi 5 se aplicã în mod corespunzãtor, iar plata ajutorului pentru încãlzirea locuinţei se efectueazã pânã cel târziu la data de 28 februarie 2007.
ART. 7
(1) În aplicarea <>art. II alin. (2) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 107/2006 pentru modificarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , primarii au obligaţia sã comunice lunar direcţiilor teritoriale, pânã la data de 15 a fiecãrei luni, un raport statistic potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 4.
(2) Transmiterea datelor statistice prevãzute la alin. (1), precum şi a oricãror comunicãri operative între primari şi direcţiile teritoriale se poate face şi prin intermediul poştei electronice. În acest sens, primarii, precum şi direcţiile teritoriale au obligaţia reciprocã de a-şi face cunoscute adresele de poştã electronicã prin intermediul cãrora pot face comunicãrile respective. În conţinutul datelor statistice transmise, precum şi în cel al oricãror alte adrese ce privesc activitatea specificã reglementatã de <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 , primarii au obligaţia inserãrii adreselor de poştã electronicã pe care le utilizeazã.
(3) Pe baza rapoartelor prevãzute la alin. (1), direcţiile teritoriale întocmesc un raport statistic la nivelul judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti, pe care îl transmit Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei pânã la data de 25 a fiecãrei luni.
ART. 8
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.

ANEXA 1
la instrucţiuni
CERERE
şi
DECLARAŢIE PE PROPRIE RãSPUNDERE
pentru acordarea ajutorului pentru
încãlzirea locuinţei cu lemne,
cãrbuni, combustibili petrolieri
familiilor şi persoanelor singure,
altele decât cele beneficiare
de ajutorul social stabilit în
condiţiile <>Legii nr. 416/2001
privind venitul minim garantat



Domnului Primar al municipiului/oraşului/comunei/
sectorului municipiului Bucureşti
──────────────────────────────────────────────
I. Subsemnatul,

Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Adresa: Str. [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
Nr. [][][][] Sc. [][] Ap. [][][] Sector [][]

Localitatea [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Judeţul [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Telefon [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

E - mail [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Act de identitate(*1) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][][][][]

Eliberat de secţia de poliţie [][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

vã rog sã-mi aprobaţi acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei

Menţionez cã utilizez pentru încãlzirea locuinţei lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri
_____________
(*1)In cazul cetãţenilor români se va specifica tipul de act de ideptitate:
- B.I. - buletin de identitate
- C.I. - carte de identitate
- C.I.P. - carte de identitate provizorie
Pentru cetãţenii strãini sau apatrizi:
- P.S.T. - permis de şedere temporarã
- P.S.P. - permis de şedere permanentã
- D.I. - document de identitate

II. Declar pe tropria rãspundere urmãtoarele:

A. Referitor la componenţa familiei, urmãtorii membri(*2)

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Numele şi prenumele [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]│
│ [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│Cod numeric personal [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor(*3) [][][] Seria [][][] Nr. [][][][][][][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
_____________
(*2) În cazul familiilor cu mai mult de 8 membri se va completa o anexã.
Prin membri de familie se înţeleg şi persoanele între care nu existã relaţii
de rudenie, dar care locuiesc împreunã, sunt înscrise în cartea de imobil şi
sunt luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere.
(*3) În cazul copiilor sub 14 ani sau care nu au act de identitate se vor
specifica datele din certificatul de naştere.


B. Referitor la veniturile realizate:

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. VENITURI PERMANENTE NETE REALIZATE DE FAMILIE ÎN LUNA: [][]│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───┬───────────────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
│Cod│ Categoria de venituri │Venitul realizat (*4)lei│
└───┴───────────────────────────────────────────────┴────────────────────────┘
(*4) Pentru aceeaşi categorie de venituri se va înscrie suma totalã a
acestora.
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│SALARIUL ŞI ALTE DREPTURI SALARIALE │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│01│pe bazã de contract de muncã │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│02│salariul asistentului personal al persoanei cu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │handicap │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│03│salariul asistentului maternal │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│04│salariul îngrijitorului la domiciliu al persoanei │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vâstnice dependente │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│05│venitul lunar realizat ca membru asociat sau │ │ │ │ │ │ │ │
│ │persoanã aurorizatã sã desfãşoare o activitate │ │ │ │ │ │ │ │
│ │independentã │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│06│indemnizaţia de şomaj şi/sau venit lunar de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │completare │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│PENSII │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Pensii de stat │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│07│pensia pentru limitã de vârstã │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│08│pensia anticipatã │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│09│pensia anticipatã parţialã │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│10│pensia de invaliditate │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│11│pensia de urmaş │ │ │ │ │ │ │ │
├──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┤
│Pensii agricultori │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│12│pensie agricultor │ │ │ │ │ │ │ │
├──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┤
│Pensii militare │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│13│pensie de serviciu │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│14│pensia de invaliditate │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│15│pensia de urmaş │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│16│pensia I.O.V.R │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│17│Indemnizaţia pt. persoanele care şi-au pierdut total│ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau parţial capacitatea de muncã ca urmare a │ │ │ │ │ │ │ │
│ │participãrii la revoluţie şi pt. urmaşii acestora │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│18│Alocaţia socialã pentru nevãzãtori │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│19│Indemnizaţia de însoţitor pentru pensionari gr. I │ │ │ │ │ │ │ │
│ │invaliditate/nevãzãtori handicap grav │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│20│Indemnizaţia pentru incapacitatea temporarã de muncã│ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│21│Indemnizaţia lunarã pentru activitatea de liber- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │profesionişti a artiştilor interpreţi sau executanţi│ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│22│Indemnizaţia pentru maternitate │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│INDEMNIZAŢII ŞI STIMULENTE PENTRU CREŞTEREA COPILULUI │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│23│Indemnizaţia pentru creşterea copilului pânã la │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vârsta de 2 sau 3 ani │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│24│Stimulent │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│INDEMNIZAŢII CU CARACTER PERMANENT │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│25│Indemnizaţia lunarã acordatã magistraţilor │ │ │ │ │ │ │ │
│ │înlãturaţi din justiţie din considerente politice │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│26│Indemnizaţia lunarã acordatã persoanelor persecutate│ │ │ │ │ │ │ │
│ │din motive politice sau etnice │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│27│Indemnizaţia, sporul sau renta acordatã invalizilor,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │veteranilor şi vãduvelor de rãzboi │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│28│Indemnizaţia lunarã pentru persoanele care au │ │ │ │ │ │ │ │
│ │efectuat stagiul militar în cadrul Direcţiei │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Generale a Serviciului Muncii 1950-1961 │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│29│Indemnizaţia lunarã pentru pensionarii sistemului de│ │ │ │ │ │ │ │
│ │pensii, membrii ai uniunilor de creaţie, legal │ │ │ │ │ │ │ │
│ │constituite şi recunoscute ca persoane juridice de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │utilitate │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│30│Indemnizaţia lunarã pentru persoanele cu handicap │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│31│Indemnizaţia cuvenitã revoluţionarilor │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│32│Indemnizaţia de merit acordatã în temeiul Legii │ │ │ │ │ │ │ │
│ │nr. 118/2002 │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│33│Renta viagerã pentru sportivi │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ALOCAŢII │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│34│Alocaţii de stat pentru copii │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│35│Alocaţii de întreţinere pentru minorii daţi în │ │ │ │ │ │ │ │
│ │plasament familial sau încredinţaţi, potrivit legii,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │unor familii sau persoane │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│BURSE │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│36│pentru elevi │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│36│pentru studenţi │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│AJUTOARE │
├──┬────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│37│ajutorul bãnesc lunar pentru persoanele care sau │ │ │ │ │ │ │ │
│ │dovedit incapabile de muncã în perioada efectuãrii │ │ │ │ │ │ │ │
│ │unei pedepse privative de libertate │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│ TOTAL 1│ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│2. ALTE SURSE DE VENIT │
├───────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────┤
│ Sursa de venit │ Venitul realizat │
│ │ (lei) │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│Bunuri mobile, imobile aducãtoare de venituri nete │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Venituri nete din dobânzi, dividende, pãrţi sociale │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Activitãţi nepermanente │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Alte venituri │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│ TOTAL 2│ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│3. VENIT LUNAR TOTAL AL FAMILIEI (Total 1 + Total 2) │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│4. VENIT NET LUNAR PE MEMBRU DE FAMILIE (Venit lunar/ │ │ │ │ │ │ │ │
│nr. membri familie) │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

C. Având în vedere cele declarate consider cã mã încadrez pentru a beneficia
de ajutor pentru încãlzirea locuinţei, în intervalul de venituri:

┌────────────────────────┐
│Limite de venituri (lei)│
├────────────────────────┼───────────┐
│ pânã la 125 │ │
├────────────┬───────────┼───────────┤
│ 125 │ 170 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 170 │ 210 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 210 │ 250 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 250 │ 290 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 290 │ 345 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 345 │ 390 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 390 │ 440 │ │
├────────────┼───────────┼───────────┤
│ 440 │ 500 │ │
└────────────┴───────────┴───────────┘
(se va bifa cu "X" cãsuţa corespunzãtoare )

D. Mã oblig sã aduc la cunoştinţa primarului orice modificare intervenitã în
componenţa familiei, a veniturilor realizate sau cu privire la domiciliu, în
termen de 5 zile de la data modificãrii.

E. Prin semnarea prezentei am luat la cunoştinţã cã cele declarate sunt
corecte şi complete, iar declararea necorespunzãtoare a adevãrului se
pedepseşte conform legii penale.

Data Semnãtura solicitantului
____________ ____________________



ANEXA 2a)
la instrucţiuni



ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti _______________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr. _______/______
pentru aprobarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei
cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri

Primarul unitãţii administrativ teritoriale _________________având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind ajutoarele
pentru încãlzirea locuinţei , precum şi a unor facilitãţi acordate populaţiei
pentru plata energiei termice, aprobatã prin <>Legea nr. 245/2003 , cu
modificãrile şi completãrile ulterioare,
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri, pentru
familiile şi persoanele singure, altele decât cele beneficiare de ajutor
social stabilit în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat,
înregistratã la nr. ________________

DISPUNE
1. Aprobarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri doamnei/domnului _______________________________ cu
domiciliul/reşedinţa în ______________________, CNP _______________________,
în calitate de titular al ajutorului.
Cuantumul lunar al ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri, este de _________ lei pentru perioada _____________.
Valoarea totalã a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei este de _______ lei.
2. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
3. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul ________________________, potrivit
prevederile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................




ANEXA 2b)
la instrucţiuni




Judeţ/Mun. Bucureşti _______________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr. _______/______
pentru aprobarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei
cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri

Primarul unitãţii administrativ teritoriale _________________având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind ajutoarele
pentru încãlzirea locuinţei , precum şi a unor facilitãţi acordate populaţiei
pentru plata energiei termice, aprobatã prin <>Legea nr. 245/2003 , cu
modificãrile şi completãrile ulterioare,
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri, pentru
familiile şi persoanele singure, altele decât cele beneficiare de ajutor
social stabilit în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat,
înregistratã la nr. ________________

DISPUNE
1. Aprobarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri doamnei/domnului _______________________________ cu
domiciliul/reşedinţa în ______________________, CNP _______________________.
2. Motivul neacordãrii ajutorului îl constituie neîndeplinirea condiţiilor
prevãzute de art. 8 alin. (1) lit. a) - i) din Ordonanţa de urgenţã a
Guvernului nr. 5/2003, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
3. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
4. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul ________________________, potrivit
prevederile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................



ANEXA 3
la instrucţiuni



ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti _______________
(cod, denumire)
Primar comunã/oraş/municipiu/sector mun. Bucureşti _______________
(cod, denumire)

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
privind beneficiarii şi
cuantumul ajutoarelor
pentru încãlzirea locuinţei
cu lemne, cãrbuni,
combustibili petrolieri
Perioada _________

┌───┬───────────┬─────┬────────────┬────────┬───────────┬─────────┬──────────┐
│Nr.│ TITULARUL │ CNP │ NUMĂR │ ADRESĂ │ CUANTUMUL │PERIOADA │ VALOAREA │
│CRT│AJUTORULUI │ │ DISPOZIŢIE │TITULAR │ LUNAR AL │ PENTRU │ TOTALĂ │
│ │ │ │ PRIMAR │ │AJUTORULUI │CARE SE │ A │
│ │ │ │ │ │ STABILIT │ ACORDĂ │AJUTORULUI│
│ │ │ │ │ │ PRIN │AJUTORUL │ ACORDAT │
│ │ │ │ │ │DISPOZIŢIE │ -LUNI- │ -LEI- │
│ │ │ │ │ │ A │ │ │
│ │ │ │ │ │PRIMARULUI │ │ │
│ │ │ │ │ │ -LEI- │ │ │
├───┼───────────┼─────┼────────────┼────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│ 1.│ ... │ │ │ │ │ │ │
├───┼───────────┼─────┼────────────┼────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│ 2.│ ... │ │ │ │ │ │ │
├───┼───────────┼─────┼────────────┼────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│ 3.│ ... │ │ │ │ │ │ │
├───┼───────────┼─────┼────────────┼────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│ 4.│ ... │ │ │ │ │ │ │
└───┴───────────┴─────┴────────────┴────────┴───────────┴─────────┴──────────┘

PRIMAR,
.............



ANEXA 4
la instrucţuni

Primãria ____________


RAPORT STATISTIC
privind acordarea ajutoarelor
pentru încãlzirea locuinţei
cu lemne, cãrbuni, combustibili
petrolieri în luna ___________
anul ________


┌─────────┬───────┬───────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ Venit │Cuantum│ Numãr │ Numãr beneficiari │
│ net │ajutor │ luni ├───────┬───────┬──────────────────────────────────┤
│ mediu │încãl- │ │ Total │ │ Familii cu │
│ lunar │zire │ │ din ├───────┼──────┬──────┬──────┬──────┬──────┤
│ pe │ (lei) │ │ care │Persoa-│ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ >5 │
│ membru │ │ │ │nã │membri│membri│membri│membri│membri│
│ de │ │ │ │singurã│ │ │ │ │ │
│ familie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ sau │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ persoanã│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ singurã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ (lei) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 50 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ pânã │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ la ├───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 125 │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 46 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 125-170 │ 42 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 170-210 │ 38 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 210-250 │ 34 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 250-290 │ 30 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 290-345 │ 26 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 345-390 │ 22 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 390-440 │ 18 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ 440-500 │ 14 │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┴───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 5 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 4 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ TOTAL │ 3 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 2 luni│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ │ 1 lunã│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────────────┴───────┼───────┼───────┼──────┼──────┼──────┼──────┼──────┤
│ TOTAL GENERAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└─────────────────────────┴───────┴───────┴──────┴──────┴──────┴──────┴──────┘




┌────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│ │ La data de │
│ ├───────┬───────┬───────┬───────┬───────┬───────┤
│ │31 oct.│30 nov.│31 dec.│31 ian.│28 febr│31 mar.│
├────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────┤
│Numãr total de cereri depuse│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────┤
│Numãr total ajutoare │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│aprobate │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴───────┴───────┘

3.2 Sume plãtite
┌────────────────┬─────────┬─────────┬─────────┬─────────┬─────────┬─────────┐
│ │ La │ În luna │ În luna │ În luna │ În luna │ În luna │
│ │începutul│noiembrie│decembrie│ianuarie │februarie│ martie │
│ PLĂŢI │sezonului│ │ │ │ │ │
│ │ rece │ │ │ │ │ │
│ ├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘


----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016