┌────────┬────────────────┬───────────────────────────────────┬────────────────┐
│ │ │ │Modelul certi- │
│ │ │ │ficatului ce │
│Cod ISO │ Ţara │ Pãrţi ale teritoriului │trebuie utilizat│
│ │ │ │ (A sau B) │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│AR │Argentina │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│AU │Australia │ │ B │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│BG │Bulgaria │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│BR-1 │Brazilia │Districtul Federal şi Statele Goias│ A │
│ │ │Minas Gerais, Mato Grosso, Mato │ │
│ │ │Grosso do Sul, Parana, Rio Grande │ │
│ │ │do Sul, Santa Catarina şi Sao Paulo│ │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│CA │Canada │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│CH │Elvetia │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│CL │Chile │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│CN-1 │China │Municipalitatea Shanghai-ului, │ B │
│ │ │excluzând comitatul Chongming şi │ │
│ │ │districtele Weifang, Linyl şi │ │
│ │ │Qingdao din provincia Shangdong │ │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│HR │Croatia │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│ÎL │Israel │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│NZ │Noua Zeelanda │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│TH │Tailanda │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│TN │Tunisia │ │ A │
├────────┼────────────────┼───────────────────────────────────┼────────────────┤
│US │Statele Unite │ │ A │
│ │ale Americii │ │ │
└────────┴────────────────┴───────────────────────────────────┴────────────────┘
───────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────
1. Expeditor (numele şi adresa completa); 𗈖. Certificat de sãnãtate
Consignor (name and address în full): │ Health certificate
│ Nr. Originalul
│ No. Original:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
3. Ţara de origine: 𗈘. Destinatar (numele şi adresa
│ completa):
Country of origin: │ Consignee (name and address
│ în full):
3.1. Regiune*2) │
Region*2) │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
5. Autoritatea Veterinara Competenta (nivel 𗈚. Autoritatea Veterinara
central): │ Competenta (nivel local):
Competent Veterinary Authority (central │ Competent Veterinary Authority
level) │ (local level)
5.1. Ministerul: │
Ministry: │
5.2. Serviciul: │
Service: │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
7. Adresa unitãţii 𗈜. Locul de încãrcare:
Address of establishment │ Place of loading:
7.1. Abatorul: │
Slaughterhouse: │
7.2. Unitatea de transare*3) │
Cutting plant*3) │
7.3. Depozitul tigorific*3) │
Cold store*3) │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
9.1. Mijloace de transport*4) .1. Ţara de destinaţie:
Means of transport*4) │ State of destination:
9.2. Numãrul sigiliului*5) .2. Destinaţia finala:
Number of the seal*5) │ Final destination:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
11. Numãrul(le) de autorizare a(ale) .1. Specia de pãsãri:
unitãţii(lor) │ Poultry species:
Approval number(s) of establishment .2. Natura pieselor:
11.1. Abatorul: │ Nature of cuts:
Slaughterhouse: │
11.2. Unitatea de transare*3: │
Cutting plant*3): │
11.3. Depozitul frigorific*3): │
Cold store*3): │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
13.1. Natura materialului de impachetare: . Cantitate
Nature of the packaging: │ Quantity
13.2. Detalii de identificare a transportului .1. Greutate neta(kg):
Consignement identification details │ Net weight(kg):
.2. Numãrul de pachete:
│ Number of packages:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────
1. Expeditor (numele şi adresa completa); 𗈖. Certificat de sãnãtate
Consignor (name and address în full): │ Health certificate
│ Nr. Originalul
│ No. Original:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
3. Ţara de origine: 𗈘. Destinatar (numele şi adresa
│ completa):
Country of origin: │ Consignee (name and address
│ în full):
3.1. Regiune*2) │
Region*2) │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
5. Autoritatea Competenta (nivel central): 𗈚. Autoritatea Competenta
│ (nivel local):
Competent Authority (central level) │ Competent Authority
│ (local level)
5.1. Ministerul: │
Ministry: │
5.2. Serviciul: │
Service: │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
7. Adresa unitãţii 𗈜. Locul de încãrcare:
Address of establishment │ Place of loading:
7.1. Abatorul: │
Slaughterhouse: │
7.2. Unitatea de transare*3) │
Cutting plant*3) │
7.3. Depozitul tigorific*3) │
Cold store*3) │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
9.1. Mijloace de transport*4) .1. Stat Membru de destinaţie:
Means of transport*4) │ Member State of destination:
9.2. Numãrul sigiliului*5) .2. Destinaţia finala:
Number of the seal*5) │ Final destination:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
11. Numãrul(le) de autorizare a(ale) .1. Specia de pãsãri:
unitãţii(lor) │ Poultry species:
Approval number(s) of establishment .2. Natura pieselor:
11.1. Abatorul: │ Nature of cuts:
Slaughterhouse: │
11.2. Unitatea de transare*3: │
Cutting plant*3): │
11.3. Depozitul frigorific*3): │
Cold store*3): │
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────
13.1. Natura materialului de impachetare: . Cantitate
Nature of the packaging: │ Quantity
13.2. Detalii de identificare a transportului .1. Greutate neta(kg):
Consignement identification details │ Net weight(kg):
.2. Numãrul de pachete:
│ Number of packages:
───────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────