───┬───────────┬───────────────────────────────────┬──────────────────┬────────────┬──────┬────────────┐
Nr.│ Pozitia │ Denumirea mãrfii │ Contingente │ Data │Taxa │ Procent │
crt│ terifarã │ │ tarifare │deschiderii │vamala│ maxim/ │
│ │ │ (tone) │contin- │apli- │ cantitate│
│ │ │ │gentului │cata │ maxima │
│ │ │ │ │(%) │ de │
│ │ │ │ │ │ alocare │
│ │ │ │ │ │ (%/to) │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
1.│0102 90 51 │Juninci şi vaci cu o greutate ce │6.250 capete │01.08.2005 │15 │2,4/150 cap.│
│0102 90 59 │depãşeşte 300 kg │ │ │ │ │
│0102 90 61 │ │ │ │ │ │
│0102 90 71 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
2.│0103 92 19 │Porci domestici vii cu o greutate │5.833 │01.08.2005 │15 │0,343/20 │
│ │depãşind 50 kg (exceptând cei care │ │ │ │ │
│ │au fãtat cel puţin o datã şi cu o │ │ │ │ │
│ │greutate depãşind 180 kg şi cei din│ │ │ │ │
│ │rase pure destinate reproducerii) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
3.│0201 │Carne de boovina, proaspãtã, │4.000 din care: │01.01.2005 │ex │ │
│0202 │refrigeratã sau congelatã │3.600 tradiţionali│ │ │ │
│ │ │400 nou-veniţi │ │ │ 0,56/20 │
│ │ │ │ │ │ 5/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
4.│0203 22 │Carne de porc domestic, proaspãtã, │9.583 │01.08.2005 │ex │ 0,417/40 │
│0203 29 │refrigeratã sau congelatã │ │ │ │ │
│0210 11 │ │ │ │ │ │
│0210 12 │ │ │ │ │ │
│0210 19 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
5.│0206 10 95 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │100 din care : │01.01.2005 │ex │ │
│ │ai diafragmei de bovine, proaspeţi │80 tradiţionali │ │ │ 25/20 │
│ │sau refrigeraţi │20 nou-veniţi │ │ │ 100/20 │
│0206 29 91 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │ │ │ │ │
│ │al diafragmei de bovine, congelaţi │ │ │ │ │
│0210 20 │Carne de bovine, sãratã, în │ │ │ │ │
│ │saramurã, uscatã sau afumatã │ │ │ │ │
│0210 99 51 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │ │ │ │ │
│ │al diafragmei de bovine │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
6.│0207 │Carne şi organe comestibile de │2.350 din care: │01.01.2005 │ex │ │
│ │pasãre de la grupa 0105 │2.110 tradiţionali│ │ │ 0,95/20 │
│ │ │240 nou-veniţi │ │ │ 8,3/20 │
│ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
│ │ │2.000 din care: │01.07.2005 │ex │ │
│ │ │1.800 tradiţionali│ │ │ 1,11/20 │
│ │ │200 nou-veniţi │ │ │ 10/20 │
│ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
│ │ │1.937 din care: │01.08.2005 │ex │ │
│ │ │1.237 tradiţionali│ │ │ 1,61/20 │
│ │ │700 nou-veniţi │ │ │ 2,86/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
7.│0209 00 11 │Slãninã de porc, refrigeratã sau │354 │01.08.2005 │20 │ 5,65/20 │
│ │congelatã, în saramurã │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
8.│0402 10 19 │Lapte şi smântânã, praf sau sub │1.500 │01.01.2005 │15 │1,34/20 │
│0402 21 11 │ alte forme solide │ │ │18,8 │ │
│0402 21 19 │ │ │ │18,8 │ │
│0402 21 91 │ │300* │01.08.2005 │ ex │ 6,66/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
9.│0403 10 11 │Iaurturi nearomatizate farã adaos │416 │01.08.2005 │ ex │ 4,81/20 │
│la │de fructe sau de cacao │ │ │ │ │
│0403 10 39 │ │ │ │ │ │
│0403 90 11 │Altele, nearomatizate şi fãrã adaos│ │ │ │ │
│la │de fructe sau cacao │ │ │ │ │
│0403 90 69 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
10.│0405 10 │Unt şi alte grãsimi provenind din │1.900 din care: │ │ │ │
│0405 90 │lapte │950 │01.01.2005 │18,8 │ 2,1/20 │
│ │ │950 │01.07.2005 │18,8 │ 2,1/20 │
│ │ │0** │01.08.2005 │ex │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
11.│0406 │Brânzeturi şi caşuri │2.900 din care: │ │ │ │
│ │ │1.450 │01.01.2005 │ex │ 1,38/20 │
│ │ │1.450 │01.07.2005 │ex │ 1,38/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
12.│0407 00 11 │Ouã de pasãre pentru clocit │870 │01.08.2005 │ex │1,724/15 │
│0407 00 19 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
13.│0407 00 30 │Altele │100 │01.08.2005 │ex │ 15/15 │
│0408 11 80 │Ouã de pãsãri fara coajã │ │ │ │ │
│0408 19 81 │ │ │ │ │ │
│0408 19 89 │ │ │ │ │ │
│0408 91 80 │ │ │ │ │ │
│0408 99 80 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
14.│0701 90 10 │Cartofi, proaspeţi sau refrigeraţi,│20.000 │01.01.2005 │18,8 │ 0,3/60 │
│0701 90 50 │alţii decât cei pentru sãmânţã şi │5.833* │01.08.2005 │ ex │ 0,103/60 │
│0701 90 90 │alţii decât cei destinaţi │ │ │ │ │
│ │fabricãrii amidonului │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
15.│0702 00 00 │Roşii │125 │01.08.2005 │ex │8/10 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
16.│0703 10 19 │Ceapã, proaspãtã sau refrigeratã │2.083 │01.08.2005 │ex │ 1,92/40 │
│ │(exceptând seminţele) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
17.│0706 10 00 │Morcovi şi napi, proaspeţi sau │416 │01.08.2005 │ex │ 4,8/20 │
│ │refrigeraţi │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
18.│0706 90 10 │Ţelinã (ţelinã de rãdãcinã sau │104 │01.08.2005 │ex │ 9,61/10 │
│ │ţelinã nemţeascã), proaspãtã sau │ │ │ │ │
│ │refrigeratã │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
19.│0707 00 05 │Castraveţi, proaspeţi sau │83 │01.08.2005 │ex │ 12,048/10 │
│ │refrigeraţi │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
20.│0709 51 00 │Ciuperci de genul Agaricus, │125 │01.08.2005 │ex │ 6,4/8 │
│ │proaspete sau refrigerate │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
21.│0808 10 80 │Mere proaspete (cu excepţia celor │208 │01.08.2005 │ex │ 9,615/20 │
│ │pentru cidru in vrac de la 16 │ │ │ │ │
│ │septembrie - 15 decembrie şi │ │ │ │ │
│ │varietatea Golden Delicious şi │ │ │ │ │
│ │Granny Smith) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
22.│0809 10 00 │Caise proaspete │83 │01.08.2005 │ex │12,048/10 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
23.│ex 1001 │Grâu şi meslin, cu excepţia grâului│125.000 │01.01.2005 │ex │ 4/5000 │
│ │dur destinat însâmânţãrii │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
24.│1002 00 00 │Secarã │30.000 │01.01.2005 │18,8 │ 2/600 │
│ │ │12.500 │01.08.2005 │ex │4,8/600 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
25.│1003 00 00 │Orz │57.000 │01.01.2005 │18,8 │3,5/2.000 │
│1102 90 10 │Fãinã de orz │23.733 │01.08.2005 │ex │0,842/200 │
│1103 19 30 │Crupe şi grişuri din orz │ │ │ │ │
│1103 20 20 │Pelete din orz │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
26.│1004 00 00 │Ovãz │2.916 │01.08.2005 │ex │ 6,858/200 │
│1102 90 30 │Fãinã de ovãz │ │ │ │ │
│1103 19 40 │Crupe şi grişuri din ovãz │ │ │ │ │
│1103 20 30 │Pelete din ovãz │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
27.│1005 10 │Porumb destinat însãmânţãrii │1.000 │01.01.2005 │ex │ 4/40 │
│ │ │2.427 │01.08.2005 │ex │ 1,65/40 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
28.│1005 90 00 │Porumb, altul decât cel destinat │49.000 │01.01.2005 │ex │ 1,64/800 │
│ │însãmânţãrii │19.916 │01.08.2005 │ex │ 2/400 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
29.│1006 │Orez │10.000 │01.01.2005 │ex │ 1,0/100 │
│1102 30 00 │Fãinã de orez │4.000* │01.08.2005 │ex │2,5/100 │
│1103 19 50 │Crupe şi grişuri din orez │ │ │ │ │
│1103 20 50 │Pelete din orez │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
30.│1101 00 │Fãinã de grâu şi meslin │3.000 │01.01.2005 │ex │ 1,1/33 │
│1103 11 │Crupe şi grişuri din grâu │0 │01.08.2005 │ex │ │
│1103 20 60 │Pelete de grâu │16.666* │01.08.2005 │15 │0,198/33 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
31.│1105 │Fãinã sau grişuri de cartofi │41 │01.08.2005 │ex │ 12,195/5 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
32.│1107 │Malţ │10.000 │01.01.2005 │ex │ 5/500 │
│ │ │12.083 │01.08.2005 │ex │ 3,85/500 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
33.│1507 10 90 │Ulei brut de soia │1.041 │01.08.2005 │ex │ 1,921/20 │
│1507 90 90 │Alt ulei de soia │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
34.│1517 10 90 │Margarina cu un conţinut de grãsimi│1.000 │01.01.2005 │18,75 │ 2/20 │
│ │mai mic de 10% (cu excepţia formei │370* │01.08.2005 │ ex │ 5,405/20 │
│ │lichide) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
35.│1601 00 10 │Cârnaţi de ficat şi produse │468 │01.08.2005 │ex │ 2,136/10 │
│ │similare şi preparate alimentare │ │ │ │ │
│ │din acestea │ │ │ │ │
│1601 00 91 │Cârnaţi nepreparaţi din carne, │ │ │ │ │
│ │mãruntaie sau sânge (excluzând │ │ │ │ │
│ │ficat) │ │ │ │ │
│1601 00 99 │Cârnaţi şi produse similare din │ │ │ │ │
│ │carne, mãruntaie sau sânge şi │ │ │ │ │
│ │preparate alimentare pe baza │ │ │ │ │
│ │acestor produse (excluzând │ │ │ │ │
│ │cârnaţi din ficat şi cârnaţi │ │ │ │ │
│ │nepreparaţi) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
36.│1602 10 00 │Preparate din carne omogenizatã, │ 520 │01.08.2005 │15 │ 1,923/10 │
│ │mãruntaie sau sânge, prezentate în │ │ │ │ │
│ │ambalaje de 250 g │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
37.│1602 31 la │Carne de pasãre, preparatã sau │725 │01.01.2005 │ex │ 2,76/20 │
│1602 39 │conservatã │167 │01.08.2005 │ex │ 11,978/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
38.│1602 41 10 │Şuncã şi bucãţi din aceasta, de │885 │01.08.2005 │ex │ 2,259/20 │
│1602 42 10 │porc domestic │ │ │ │ │
│1602 49 11 │ │ │ │ │ │
│1602 49 13 │ │ │ │ │ │
│1602 49 15 │ │ │ │ │ │
│1602 49 30 │ │ │ │ │ │
│1602 49 50 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
39.│1602 50 │Preparate din carne de bovine │500 │01.01.2005 │ex │ 4/20 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
40.│1701 11 │Zahãr brut din trestie de zahãr │20.000 din care: │01.01.2005 │18,8 │ │
│1701 12 │Zahãr brut din sfeclã │18.000 tradiţionali │ │ 1,11/200 │
│1701 91 │Alt tip de zahãr │2.000 nou-veniţi │ │ │ 5/100 │
│1701 99 │Zahãr alb sau alt zahãr, fãrã adaos├──────────────────┤ ├──────┼────────────┤
│ │de aromatizanţi sau coloranţi │15.000 din care: │ │ 45 │ │
│ │ │14.000 tradiţionali │ │ 1,43/200 │
│ │ │1.000 nou-veniţi │ │ │ 10/100 │
│ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
│ │ │ 0** │01.08.2005 │ex şi │ │
│ │ │ │ │18,8 │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
41.│1806 32 10 │Ciocolatã şi alte preparate │900*** │01.01.2005 │43,2 │ 2,3/20 │
│1806 90 19 │alimentare care conţin cacao │166,66 │01.12.2005 │ex │ 6/10 │
│1806 90 31 │ │ │ │ │ │
│1806 90 39 │ │ │ │ │ │
│1806 90 50 │ │ │ │ │ │
│1806 90 60 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┤ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
42.│1806 90 70 │ │18,33 │01.12.2005 │ex │10/1,83 │
│1806 90 90 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
43.│1901.20 00 │Amestecuri şi aluaturi pentru │16,66 │01.12.2005 │ex │ 12/2 │
│ │prepararea produselor de brutãrie, │ │ │ │ │
│ │de patiserie sau a biscuiţilor de │ │ │ │ │
│ │la poziţia 19.05 │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
44.│1904 10 10 │Produse pe bazã de cereale obţinute│16,66 │01.12.2005 │ex │ 12/2 │
│ │prin expandare sau prãjire, pe bazã│ │ │ │ │
│ │de porumb │ │ │ │ │
│1904 20 91 │Preparate alimentare obţinute din │ │ │ │ │
│ │fulgi de cereale neprãjiţi sau din │ │ │ │ │
│ │amestecuri de fulgi de cereale │ │ │ │ │
│ │neprãjiţi şi din fulgi de cereale │ │ │ │ │
│ │prãjiţi sau de cereale expandate, │ │ │ │ │
│ │pe bazã de porumb │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
45.│1905 20 10 │Turtã dulce cu un conţinut de │416,66 │01.12.2005 │ex │ 2,4/10 │
│ │zaharozã (inclusiv zahãr invertit │ │ │ │ │
│ │calculat în zaharozã), sub 30% din │ │ │ │ │
│ │greutate │ │ │ │ │
│1905.20 30 │Turtã dulce cu un conţinut de │ │ │ │ │
│ │zaharozã (inclusiv zahãr invertit │ │ │ │ │
│ │calculat în zaharozã), de minimum │ │ │ │ │
│ │30%, dar sub 50% din greutate │ │ │ │ │
│1905 31 11 │Biscuiţi la care s-au adãugat │ │ │ │ │
│ │îndulcitori, acoperiţi sau glasaţi │ │ │ │ │
│ │complet sau parţial cu ciocolatã │ │ │ │ │
│ │sau cu alte preparate care conţin │ │ │ │ │
│ │cacao, în ambalaje directe, cu un │ │ │ │ │
│ │conţinut net de maximum 85 g │ │ │ │ │
│1905 31 19 │Altele │ │ │ │ │
│1905 31 91 │Sandwich de biscuiţi │ │ │ │ │
│1905 31 99 │Altele │ │ │ │ │
│1905 32 │Vafe şi alveole │ │ │ │ │
│1905 90 45 │Biscuiţi │ │ │ │ │
│1905 90 55 │Produse extrudate sau expandate, │ │ │ │ │
│ │sãrate sau aromatizate │ │ │ │ │
│1905 90 60 │Altele, la care s-au adãugat │ │ │ │ │
│ │îndulcitori │ │ │ │ │
│1905 90 90 │Altele │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
46.│2001 10 00 │Castraveţi şi castraveciori, │833 │01.08.2O05 │ex │ 1,2/10 │
│2001 90 70 │preparaţi sau conservaţi în oţet │ │ │ │ │
│2001 90 93 │sau acid acetic │ │ │ │ │
│2001 90 99 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
47.│2002 │Roşii preparate sau conservate, │833 │01.08.2005 │ex │ 1,2/10 │
│ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │
│ │acetic │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
48.│2004 10 91 │Cartofi preparaţi sau conservaţi │13,75 │01.12.2005 │ex │ 7,2/1 │
│ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │
│ │acetic, congelaţi, alţii decât │ │ │ │ │
│ │produsele de la poziţia 2006, │ │ │ │ │
│ │sub formã de faina, gris sau fulgi │ │ │ │ │
│2005 20 10 │Cartofi preparaţi sau conservaţi │ │ │ │ │
│ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │
│ │acetic, necongelaţi, alţii decât │ │ │ │ │
│ │produsele de la poziţia 2006, │ │ │ │ │
│ │sub formã de fãinã, griş sau fulgi │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
49.│2005 20 20 │Cartofi preparaţi sau conservaţi, │104 │01.08.2005 │ex │9,615/10 │
│2005 20 80 │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │
│ │acetic, necongelaţi, alţii decât │ │ │ │ │
│ │cei de la grupa 2006 │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
50.│2005 40 00 │Mazãre preparatã sau conservatã, │500 │01.08.2005 │ ex │ 4/20 │
│ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │
│ │acetic, necongelatã, alta decât │ │ │ │ │
│ │produsele de la grupa 2006 │ │ │ │ │
│2005 51 00 │Fasole boabe │ │ │ │ │
│2005 59 00 │Altele │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
51.│2005 70 │Mãsline preparate sau conservate │5.000 │01.01.2005 │ex │ 2/100 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
52.│2007 10 10 │Gemuri, jeleuri de fructe, │208 │01.08.2005 │ex │ 4,81/10 │
│2007 10 99 │marmelade │ │ │ │ │
│2007 99 10 │ │ │ │ │ │
│2007 99 20 │ │ │ │ │ │
│2007 99 31 │ │ │ │ │ │
│2007 99 33 │ │ │ │ │ │
│2007 99 39 │ │ │ │ │ │
│2007 99 55 │ │ │ │ │ │
│2007 99 57 │ │ │ │ │ │
│2007 99 91 │ │ │ │ │ │
│2007 99 98 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
53 │2009 50 10 │Suc de roşii │41 │01.08.2005 │ex │ 12,195/5 │
│2009 50 90 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
54.│2009 61 10 │Suc de struguri (inclusiv must) │416 │01.08.2005 │ex │ 4,807/20 │
│2009 61 90 │nefermentat şi fãrã adaos de alcool│ │ │ │ │
│ │cu sau fãrã adaos de zahãr sau │ │ │ │ │
│ │alţi îndulcitori │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
55.│2009 80 11 │Suc de pere, nefermentat şi fãrã │125 │01.08.2005 │ex │ 12,8/16 │
│2009 80 19 │adaos de alcool, cu sau fãrã adaos │ │ │ │ │
│2009 80 35 │de zahãr sau alţi îndulcitori │ │ │ │ │
│2009 80 38 │ │ │ │ │ │
│2009 80 50 │ │ │ │ │ │
│2009 80 61 │ │ │ │ │ │
│2009 80 63 │ │ │ │ │ │
│2009 80 69 │ │ │ │ │ │
│2009 80 71 │ │ │ │ │ │
│2009 80 79 │ │ │ │ │ │
│2009 80 86 │ │ │ │ │ │
│2009 80 89 │ │ │ │ │ │
│2009 80 95 │ │ │ │ │ │
│2009 80 96 │ │ │ │ │ │
│2009 80 99 │ │ │ │ │ │
│2009 90 11 │ │ │ │ │ │
│2009 90 19 │ │ │ │ │ │
│2009 90 21 │ │ │ │ │ │
│2009 90 29 │ │ │ │ │ │
│2009 90 31 │ │ │ │ │ │
│2009 90 39 │ │ │ │ │ │
│2009 90 51 │ │ │ │ │ │
│2009 90 59 │ │ │ │ │ │
│2009 90 94 │ │ │ │ │ │
│2009 90 96 │ │ │ │ │ │
│2009 90 98 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
56.│2102.30.00 │Praf de copt preparat │ 4,58 │01.12.2005 │ex │ 21,8/1 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
57.│2104 10 10 │Preparate pentru supe, ciorbe sau │ 100 │01.12.2005 │ex │ 5/5 │
│ │supe cremã; supe, ciorbe sau supe │ │ │ │ │
│ │cremã preparate, uscate │ │ │ │ │
│2104 10 90 │Altele │ │ │ │ │
│2104 20 00 │Preparate alimentare compuse │ │ │ │ │
│ │omogenizate │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
58.│2105 00 10 │Îngheţatã │160 │01.01.2005 │41,3 │ 10/16 │
│ │ │13,33 │01.12.2005 │ex │ 3,8/0,5 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
59.│2202 │Ape, inclusiv ape minerale şi ape │416,66 │01.12.2005 │ ex │ 4,8/20 │
│ │gazeificate, care conţin zahãr sau │ │ │ │ │
│ │alţi îndulcitori sau aromatizate │ │ │ │ │
│ │şi alte bãuturi nealcoolice, │ │ │ │ │
│ │excluzând sucurile de fructe sau │ │ │ │ │
│ │de legume de la poziţia 2009 │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
60.│2203.00.01 │Bere │70.000 hl │01.01.2005 │55 │0,71/500 hl │
│2203 00 09 │ │1.191,66 hl │01.12.2005 │ex │4,2/50 hl │
│2203 00 10 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
61.│2209 00 11 │Oţet de vin, în recipiente de │ 416 │01.08.2005 │ex │ 4,807/20 │
│ │maximum 2 l │ │ │ │ │
│2209 00 19 │Oţet de vin, în recipiente de peste│ │ │ │ │
│ │2 l │ │ │ │ │
│2209 00 91 │Oţet sau înlocuitori de oţet │ │ │ │ │
│ │comestibil obţinuţi din acid │ │ │ │ │
│ │acetic, în recipiente de maximum │ │ │ │ │
│ │2 l (excluzând oţetul de vin) │ │ │ │ │
│2209 00 99 │Oţet sau înlocuitori de oţet │ │ │ │ │
│ │comestibil obţinuţi din acid │ │ │ │ │
│ │acetic, în recipiente de peste 2 l │ │ │ │ │
│ │(excluzând oţetul de vin) │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
62.│2309 10 │Mâncare pentru câini sau pisici │4.583 │01.08.2005 │ex │ 2,182/100 │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
63.│2401 cu │Tutun neprelucrat │2.500 │01.01.2005 │18,8 │ 2,5/62,5 │
│excepţia │ │1.776* │01.08.2005 │ex │3,519/62,5 │
│2401 30 00 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
64 │ex │Nervuri de tutun │ 208 │01.08.2005 │ex │ 4,8/10 │
│2401 30 00 │ │ │ │ │ │
───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤
65 │2403 │Alte tutunuri şi înlocuitori de │11,25 │01.12.2005 │ 60 │ 8,89/1 │
│ │tutun prelucrate; tutunuri │ │ │ │ │
│ │"omogenizate" sau "reconstituite"; │ │ │ │ │
│ │extracte şi esenţe de tutun │ │ │ │ │
───┴───────────┴───────────────────────────────────┴──────────────────┴────────────┴──────┴────────────┘