────────
la norma sanitarã veterinara
────────────────────────────
SECTOARE DE ACTIVITATE
I. Carne proaspãta
- Norma sanitarã veterinara privind condiţiile de sãnãtate pentru producerea şi comercializarea carnii proaspete
II. Carne de pasare
- Norma sanitarã veterinara privind problemele de sãnãtate care reglementeazã producerea şi comerţul cu carne proaspãta de pasare
III. Produse din carne
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 234/2001 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind admiterea la import a produselor de origine animala, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 456 din 10 august 2001
- Norma sanitarã veterinara privind condiţiile de sãnãtate care reglementeazã producerea şi comercializarea produselor din carne şi altor produse de origine animala
IV. Bucãţi de carne
- Norma sanitarã veterinara privind condiţiile pentru producerea şi comercializarea carnii tocate şi a carnii preparate
V. Produsele din oua
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 356/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile de sãnãtate şi igiena pentru producerea şi comercializarea produselor din oua, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 852 din 26 noiembrie 2002.
VI. Produse din peste
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 329/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile sanitare veterinare pentru producerea şi comercializarea produselor din pescuit, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 613 din 20 august 2002
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 192/2001 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare cu privire la condiţiile minime de igiena pentru produsele din pescuit obţinute la bordul vaselor de pescuit, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 398 din 19 iulie 2001
VII. Moluste
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 243/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile de sãnãtate veterinare pentru producerea şi comercializarea molustelor bivalve vii, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 695 din 23 septembrie 2002
VIII. Lapte şi produse din lapte
- <>Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor nr. 389/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile de sãnãtate pentru producerea şi comercializarea laptelui crud, a laptelui tratat termic şi a produselor pe baza de lapte
IX. Carnea de iepure şi carnea de vanat de crescatorie
- Norma sanitarã veterinara privind problemele de sãnãtate publica şi sãnãtate a animalelor, care reglementeazã producerea şi comercializarea carnii de iepure şi a carnii de vanat de crescatorie
X. Carnea de vanat salbatic
- Norma sanitarã veterinara privind problemele de sãnãtate a animalelor şi de sãnãtate publica, legate de uciderea vânatului salbatic şi de comercializarea carnii de vanat salbatic
XI. Alte produse de origine animala
- Norma sanitarã veterinara care stabileşte condiţiile de sãnãtate a animalelor şi de sãnãtate publica care reglementeazã comerţul României cu statele membre ale Uniunii Europene şi importul în România de produse care nu sunt supuse cerinţelor şi regulilor specifice.
ANEXA 2
────────
la norma sanitarã veterinara
────────────────────────────
Carne proaspãta
- Norma sanitarã veterinara privind condiţiile de sãnãtate pentru producerea şi comercializarea carnii proaspete
- Norma sanitarã veterinara care stabileşte condiţiile de sãnãtate a animalelor şi de sãnãtate publica care reglementeazã comerţul României cu statele membre ale Uniunii Europene şi importul în România de produse care nu sunt supuse cerinţelor şi regulilor specifice
────────────────