┌────┬────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │Codurile categoriilor de unitãţi care │
│crt.│ Sectoarele principale │vor fi înscrise în autorizarea sanitarã │
│ │ │ veterinarã de funcţionare │
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Carne │CC, CP, CS, GHE, MM, MP, MSM, PP, RW, SH│
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Lapte │CC, CS, PP, RW │
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Ouã │CC, CS, EPC, EPP, LEP, RW │
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Produse de pescãrie/moluşte │AH, CS, DC, FFPP, FV, PC, MSM, PP, RW, │
│ │bivalve vii │ WM, ZV │
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 5.│Grãsime, gelatinã, colagen │CC, PP │
├────┼────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ 6.│Miere │HP │
└────┴────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────┬──────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ Categorie/activitate │ Specii │Observaţii │
├────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│AH = halã de licitaţie │A = pasãre │bl = produse din sânge │
│CC = centru de colectare │B = bovine │mp = produse din carne │
│CP = unitate de tranşare │C = caprine │pap = extracte din carne şi toate │
│CS = depozit frigorific │L = lagomorfe │produsele pulbere derivate din carne │
│DC = centru de expediere │O = ovine │st = stomacuri, vezici şi intestine │
│EPC = centru de ambalare a ouãlor │P = porcine │prelucrate │
│EPP = unitate de procesare a ouãlor │S = solipede │fl = picioare de broascã │
│FFPP = unitate de produse proaspete │F = peşte şi produse │sn = melci │
│din pescuit │din pescuit │ap = alte produse apicole │
│FV = vas-fabricã │fG = alte mamifere de │ │
│GHE = unitate care manipuleazã vânat│crescãtorie decât │ │
│HP = unitate de procesare a mierii │ungulatele domestice │ │
│LEP = unitate pentru ouã lichide │R = ratite │ │
│MM = unitate pentru carne tocatã │wA = pãsãri sãlbatice │ │
│MSM = unitate pentru carne separatã │wL = lagomorfe sãlbatice │ │
│mecanic │wU = ungulate sãlbatice │ │
│MP = unitate pentru carne preparatã │wG = mamifere terestre │ │
│PC = centru de purificare │sãlbatice, altele decât │ │
│PP = unitate de procesare │ungulatele sãlbatice şi │ │
│RW = unitate de reambalare │lagomorfele sãlbatice │ │
│SH = abator │ │ │
│WM = piaţã angro │ │ │
│ZV = vas-congelator │ │ │
└────────────────────────────────────┴──────────────────────────┴───────────────────────────────────────┘
┌────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Specificaţie (numele reprezentantului legal al unitãţii │
│crt.│ şi denumirea societãţii comerciale): │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1 │Obiectivul: │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2 │Locaţia obiectivului: │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3 │Activitãţi: │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4 │Termenul preconizat pentru finalizarea proiectului: │
└────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
AUTORITATEA NAŢIONALÃ SANITARÃ VETERINARÃ Societatea Comercialã .....
ŞI PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR Nr. ..... din .......
Direcţia Sanitar-Veterinarã şi pentru
Siguranţa Alimentelor
...............................
nr. ....... din ......
┌────────┬────────────────┬────────────────────────┬──────────┬────────────┐
│Obiectiv│ Capacitate │ │ │ │
│ │(tone/sãptãmânã)│ Activitate │ Specie │ Observaţii │
├────────┼────────────────┼───┬────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ ├───┼────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ ├───┼────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ ├───┼────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 4 │ │ │ │
└────────┴────────────────┴───┴────────────────────┴──────────┴────────────┘
┌───────┬──────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│Partea │ Unitate │Tarif de autorizare│
│ │ │ - lei/unitate/ │
│ │ │ obiectiv - │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ I │Unitãţi cu activitãţi generale: │ │
│ │Depozit frigorific ............................. │ 364 │
│ │Unitate de reambalare .......................... │ 606 │
│ │Piaţã agroalimentarã, piaţa angro, halã pentru │ 364 │
│ │desfacerea produselor de origine animalã │ │
│ │................................................ │ │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ II │Carne de ungulate domestice: │ │
│ │Abator ......................................... │ 606 │
│ │Unitate de tranşare ............................ │ 485 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ III │Carne de pasãre şi lagomorfe: │ │
│ │Abator de pãsãri ............................... │ 606 │
│ │Unitate de tranşare a cãrnii de pasãre ......... │ 485 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ IV │Carne de vânat de crescãtorie: │ │
│ │Abator ......................................... │ 606 │
│ │Unitate de tranşare a cãrnii de vânat .......... │ 485 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ V │Carne de vânat sãlbatic: │ │
│ │Unitate de manipulare .......................... │ 485 │
│ │Unitate de tranşare ............................ │ 364 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ VI │Carne tocatã, preparatã şi carne separatã mecanic:│ │
│ │Unitate pentru producerea cãrnii tocate ........ │ 485 │
│ │Unitate de carne preparatã ..................... │ 485 │
│ │Unitate de carne separatã mecanic .............. │ 485 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ VII │Produse din carne: │ │
│ │Unitate de procesare ........................... │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ VIII │Moluşte bivalve vii: │ │
│ │Centru de colectare a moluştelor bivalve vii .... │ 364 │
│ │Centru de purificare a moluştelor bivalve vii ... │ 364 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ IX │Peşte şi produse din pescuit: │ │
│ │Vas-fabricã ..................................... │ 606 │
│ │Vas-congelator .................................. │ 606 │
│ │Unitate de produse proaspete din pescuit ........ │ 606 │
│ │Unitate de procesare a produselor din pescuit ... │ 606 │
│ │Piaţã de licitaţie a peştelui şi produselor │ │
│ │din pescuit ..................................... │ 485 │
│ │Piaţã de desfacere .............................. │ 485 │
│ │Centru de colectare a peştelui .................. │ 200 │
│ │Fermã de acvaculturã cu centru de colectare a │ │
│ │peştelui integrat ................................│ 100 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ X │Lapte şi produse din lapte: │ │
│ │Centru de colectare a laptelui ................. │ 121 │
│ │Unitate de procesare a laptelui materie primã │ │
│ │................................................. │ 606 │
│ │Unitate de procesare a produselor lactate ....... │ 536 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XI │Ouã şi produse din ouã: │ │
│ │Centru de ambalare a ouãlor .................... │ 364 │
│ │Unitate producere a oului lichid ............... │ 606 │
│ │Unitate de procesare a ouãlor .................. │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XII │Pulpe de broascã şi melci: │ │
│ │Unitate de procesare a pulpelor de broascã │ │
│ │şi a melcilor ................................. │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XIII │Grãsimi animale, unturã şi jumãri: │ │
│ │Centru de colectare a grãsimilor animale ........ │ 364 │
│ │Unitate de procesare a grãsimilor animale ....... │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XIV │Stomacuri prelucrate, vezici şi intestine: │ │
│ │Unitate de procesare a stomacurilor, vezicilor │ │
│ │şi intestinelor ............................. │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XV │Gelatinã: │ │
│ │Centru de colectare a materiilor prime pentru │ │
│ │gelatinã ...................................... │ 364 │
│ │Unitate de producere a gelatinei .............. │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XVI │Colagen: │ │
│ │Centru de colectare a materiilor prime pentru │ │
│ │colagen ....................................... │ 364 │
│ │Unitate de producere a colagenului ............ │ 606 │
├───────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤
│ XVII │Alte activitãţi: │ │
│ │Unitate de prelucrare a mierii de albine şi/sau │ │
│ │a produselor apicole .......................... │ 536 │
│ │Şlep .......................................... │ 364 │
│ │Vagon frigorific .............................. │ 364 │
│ │Navã-pescador ................................. │ 364 │
│ │Aeronavã ...................................... │ 364 │
│ │Mijloace auto specializate .................... │ 107 │
└───────┴──────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘
┌────────┬───────────────────────┬─────────────────────┬──────────┬────────────┐
│Obiectiv│ Capacitate totalã de │ │ │ │
│ │ producţie autorizatã │ Activitate │ Specie │ Observaţii │
│ │ (tone/sãptãmânã │ │ │ │
│ │ produse finite) │ │ │ │
├────────┼───────────────────────┼───┬─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 4 │ │ │ │
└────────┴───────────────────────┴───┴─────────────────┴──────────┴────────────┘
┌────────┬───────────────────────┬─────────────────────┬──────────┬────────────┐
│Obiectiv│ Capacitate totalã de │ │ │ │
│ │ producţie autorizatã │ Activitate │ Specie │ Observaţii │
│ │ (tone/sãptãmânã │ │ │ │
│ │ produse finite) │ │ │ │
├────────┼───────────────────────┼───┬─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ ├───┼─────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ 4 │ │ │ │
└────────┴───────────────────────┴───┴─────────────────┴──────────┴────────────┘