"ANEXA
"Tabelul nr. 2 - Proprietãţi fizice şi chimice
┌───────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Condiţii de calitate │
│ ├────────────────────────────┬────────┬──────┬─────────┤
│ │ Grupa fãina alba │ Grupa │Grupa │ Grupa │
│ │ │ fãina │fãina │ fãina │
│ Caracteristici │ │semialba│neagra│dietetica│
│ ├─────┬──────────┬─────┬─────┼────────┼──────┼─────────┤
│ │ Tip │Superioarã│ Tip │ Tip │ Fãina │Fãina │ Fãina │
│ │ 480 │ Tip 000 │ 550 │ 650 │semialba│neagra│dietetica│
├───────────────────────┼─────┼──────────┼─────┼─────┼────────┼──────┼─────────┤
│Umiditate %, maximum │14,5 │ 14,5│14,5 │14,5 │ 14,5│ 14,5│ 14,5│
├───────────────────────┼─────┼──────────┼─────┼─────┼────────┼──────┼─────────┤
│Aciditate grade, max. │ 2,2 │ 2,2│ 2,2 │ 2,8 │ 3,2│ 5│ 5│
├───────────────────────┼─────┼──────────┼─────┼─────┼────────┼──────┼─────────┤
│Conţinut de cenusa │ │ │ │ │ │ │ │
│raportat la substanta │0,48 │ 0,48│ 0,55│ 0,65│ 0,66- │ 0,91-│1,41-2,2 │
│uscata %, maximum │ │ │ │ │ 0,90 │ 1,40 │ │
├───────────────────────┼─────┼──────────┼─────┼─────┼────────┼──────┼─────────┤
│Conţinut în cenusa │ │ │ │ │ │ │ │
│insolubila în HCl 10 %;│ │ │ │ │ │ │ │
│%; maximum │ 0,2 │ 0,2│ 0,2│ 0,2│ 0,2│ 0,2│ 0,2│
├─────┬─────────────────┼─────┼──────────┼─────┼─────┼────────┼──────┼─────────┤
│Impu-│Sub forma de │ │ │ │ │ │ │ │
│ri- │pulbere, g/kg │ 3│ 3│ 3│ 3│ 3│ 3│ 3│
│tati ├─────────────────┼─────┴──────────┴─────┴─────┴────────┴──────┴─────────┤
│meta-│Sub forma de │ │
│lice │aschii │ lipsa │
├─────┴─────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Conţinut de gluten umed│ │
│% minimum │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
├───────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Indice de deformare a │ │
│glutenului, milimetri │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
├───────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Conţinut de substanţe │ │
│proteice raportat la │ │
│substanta uscata %, │ │
│minimum │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
├───────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Indice de cadere, │ │
│secunde, minimum │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
├───────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Indice Zeleny │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
├───────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┤
│Granulatie % │ în funcţie de cerinţele tehnologice │
└───────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┘