Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ORDIN nr. 51 din 22 mai 2013 pentru modificarea anexei nr. 3 la Norma sanitara veterinara privind stabilirea normelor minime de protectie a puilor destinati productiei de carne, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 30/2010
Văzând Referatul de aprobare nr. 223 din 10 aprilie 2013/nr. 641 din 24 aprilie 2013, întocmit de serviciul relaţii internaţionale şi programe comunitare şi de Direcţia generală sanitară veterinară şi pentru siguranţa lanţului alimentar din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, având în vedere prevederile art. 10 lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 215/2004, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art. 3 alin. (3) şi al art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia, cu modificările şi completările ulterioare,
preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite următorul ordin:
ART. I În anexa nr. 3 la Norma sanitară veterinară privind stabilirea normelor minime de protecţie a puilor destinaţi producţiei de carne, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 30/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 212 din 2 aprilie 2010, la punctul 1, litera a) se modifică după cum urmează: "a) în cazul densităţii de populare mai mari de 33 kg/mý, documentaţia aferentă lotului include rata mortalităţii zilnice şi rata mortalităţii zilnice cumulate, calculate de către proprietar sau crescător, precum şi hibridul sau rasa din care fac parte puii;".
ART. II Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
p. Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Alexandru Mănăstireanu
Bucureşti, 22 mai 2013. Nr. 51. ----
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email