Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 5 din 12 ianuarie 2007  pentru stabilirea Listei cantitatilor specifice ale produselor agroalimentare detinute in stoc la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligatia transmiterii declaratiilor de stoc    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 5 din 12 ianuarie 2007 pentru stabilirea Listei cantitatilor specifice ale produselor agroalimentare detinute in stoc la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligatia transmiterii declaratiilor de stoc

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 36 din 18 ianuarie 2007

Avand in vedere prevederile <>art. 19 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 124/2006 privind stocurile excedentare de zahar, produse zaharoase si alte produse agroalimentare,
in temeiul prevederilor <>Hotararii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, cu modificarile si completarile ulterioare,
vazand Referatul de aprobare al Directiei generale de strategii agroalimentare nr. 81.299 din 22 decembrie 2006,

ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.

ART. 1
Se aproba Lista cantitatilor specifice ale produselor agroalimentare detinute in stoc la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligatia transmiterii declaratiilor de stoc, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
ART. 2
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Ministrul agriculturii,
padurilor si dezvoltarii rurale,
Dan Stefan Motreanu

Bucuresti, 12 ianuarie 2007.
Nr. 5.

ANEXĂ


LISTA

cantitatilor specifice ale produselor agroalimentare detinute in stoc
la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligatia
transmiterii declaratiilor de stoc




┌────┬───────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │Canti-│
│Nr. │ Codul │ Denumirea marfii │ tate │
│crt.│ tarifar │ │-tone-│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 1. │0201 10 00 │Carne de bovine, proaspata sau refrigerata, carcase si semicarcase│ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 2. │0201 20 │Carne de bovine proaspata sau refrigerata, nedezosata │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 3. │0201 30 00 │Carne de bovine proaspata sau refrigerata, dezosata │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 4. │0202 10 00 │Carne de bovine congelata, carcase si semicarcase │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 5. │0202 20 │Carne de bovine congelata, nedezosata │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 6. │0202 30 │Carne de bovine congelata, dezosata │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 7. │0203 11 │Carne de porc proaspata sau refrigerata, carcase si semicarcase │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 8. │0203 12 │Carne de porc proaspata sau refrigerata, jamboane, spete si parti │ 30 │
│ │ │din acestea, nedezosate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│ 9. │0203 19 │Alte parti de carne de porc, proaspata sau refrigerata │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│10. │0203 21 │Carne de porc congelata, carcase si semicarcase │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│11. │0203 22 │Carne de porc congelata, jamboane, spete si parti din acestea, │ 30 │
│ │ │nedezosate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│12. │0203 29 │Alte parti de carne de porc congelata │ 30 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│13. │0204 │Carne de animale din speciile ovine sau caprine, proaspata, │ 30 │
│ │ │refrigerata sau congelata │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│14. │0207 13 │Carne si organe de cocosi si de gaini, proaspete sau refrigerate │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│15. │0207 14 │Carne si organe de cocosi si de gaini, congelate │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│16. │0207 26 │Carne si organe de curcani si de curci, proaspete sau refrigerate │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│17. │0207 27 │Carne si organe de curcani si de curci, congelate │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│18. │0209 00 │Slanina fara parti slabe, grasime de porc si de pasare, netopite │ 10 │
│ │ │si nici altfel extrase, proaspete, refrigerate, congelate, sarate │ │
│ │ │sau in saramura, uscate sau afumate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│19. │0210 │Carne si organe comestibile, sarate sau in saramura, uscate sau │ 10 │
│ │ │afumate; faina si pudra, comestibile, de carne sau de organe │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│20. │0401 │Lapte si smantana din lapte, neconcentrate, fara adaos de zahar │ 10 │
│ │ │sau alti indulcitori │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│21. │0402 10 │Lapte si smantana din lapte, pudra, granule sau alte forme │ 5 │
│ │ │solide, cu adaos de zahar sau alti indulcitori, cu un continut de │ │
│ │ │grasimi de maximum 1,5% din greutate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│22. │0402 21 │Lapte si smantana din lapte, pudra, granule sau alte forme │ 5 │
│ │ │solide, fara adaos de zahar sau alti indulcitori, cu un continut │ │
│ │ │de grasimi peste 1,5% din greutate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│23. │0402 91 │Lapte si smantana din lapte, concentrate, fara adaos de zahar │ 5 │
│ │ │sau alti indulcitori │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│24. │0402 99 │Lapte si smantana din lapte, cu adaos de zahar sau alti │ 10 │
│ │ │indulcitori │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│25. │0403 │Lapte acru, lapte si smantana covasite, iaurt, chefir si alte │ 5 │
│ │ │sortimente de lapte si smantana fermentate sau acrite, chiar │ │
│ │ │concentrate, sau cu adaos de zahar sau alti indulcitori, sau │ │
│ │ │aromatizate, sau cu adaos de fructe sau cacao │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│26. │0404 │Zer, chiar concentrat sau cu adaos de zahar sau de alti │ 5 │
│ │ │indulcitori; produse obtinute din compusi naturali ai laptelui, │ │
│ │ │chiar cu adaos de zahar sau alti indulcitori, nedenumite si │ │
│ │ │necuprinse in alta parte │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│27. │0405 │Unt si alte grasimi provenind din lapte; pasta din lapte pentru │ 10 │
│ │ │tartine │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│28. │0406 │Branza si cas │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│29. │0407 00 │Oua de pasari, in coaja, proaspete, conservate sau fierte │1500*1│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│30. │0408 │Oua de pasari, fara coaja si galbenusuri de ou, proaspete, uscate,│ 0,5│
│ │ │fierte in apa sau in abur, turnate in forma, congelate sau altfel │ │
│ │ │conservate, chiar daca sunt cu adaos de zahar sau de alti │ │
│ │ │indulcitori │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│31. │0703 20 00 │Usturoi │ 0,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│32. │0711 51 00 │Ciuperci din genul Agaricus │ 1,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│33. │1001 │Grau si meslin │ 500│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│34. │1002 00 00 │Secara │ 500│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│35. │1003 00 │Orz │ 100│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│36. │1004 00 00 │Ovaz │ 100│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│37. │1005 │Porumb │ 500│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│38. │1006 10 │Orez nedecorticat (orez paddy) │ 100│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│39. │1006 20 │Orez decorticat (orez cargo sau orez brun) │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│40. │1006 30 │Orez semialbit sau albit, chiar sticlos sau glasat │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│41. │1006 40 │Orez sub forma de sparturi │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│42. │1007 00 │Boabe de sorg │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│43. │1008 │Hrisca, mei, seminte de iarba-canarasului (Phalaris Canariensis); │ 50 │
│ │ │alte cereale │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│44. │1101 00 │Faina de grau sau de meslin │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│45. │1102 │Faina de cereale, alta decat de grau sau de meslin │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│46. │1103 │Crupe, gris si aglomerate sub forma de pelete, din cereale │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│47. │1104 │Boabe de cereale altfel prelucrate (de exemplu decojite, presate, │ 5 │
│ │ │sub forma de fulgi, lustruite, taiate sau zdrobite), cu exceptia │ │
│ │ │orezului de la pozitia 1006; germeni de cereale, intregi, presati,│ │
│ │ │sub forma de fulgi sau zdrobiti, prezentat la pozitia 1006, │ │
│ │ │embrioanele granelor intregi, zdrobite, facute fulgi sau tocate │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│48. │1107 │Malt, chiar prajit │ 50 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│49. │1108 │Amidon si fecule; inulina │ 5 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│50. │1109 00 00 │Gluten de grau, chiar uscat │ 5 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│51. │1501 00 │Grasime de porc (inclusiv untura) si grasime de pasare │ 15 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│52. │1509 │Ulei de masline si fractiunile lui, chiar rafinate, dar │ 1,5│
│ │ │nemodificate chimic │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│53. │1510 00 │Alte uleiuri si fractiunile lor, obtinute numai din masline, chiar│ 0,5│
│ │ │rafinate, dar nemodificate chimic si amestecurile acestor uleiuri │ │
│ │ │sau fractiuni cu uleiuri sau fractiuni de la pozitia 1509 │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│54. │1517 │Margarina; amestecuri sau preparate alimentare din grasimi sau │ 5 │
│ │ │din uleiuri animale sau vegetale sau din fractiuni ale diferitelor│ │
│ │ │grasimi sau uleiuri, altele decat grasimile si uleiurile │ │
│ │ │alimentare si fractiunile acestora de la pozitia 1516 │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│55. │1601 00 │Carnati, carnaciori, salamuri si produse similare, din carne, din │ 5 │
│ │ │organe sau din sange; preparate alimentare pe baza acestor produse│ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│56. │1602 32 │Preparate si conserve din carne sau din organe de cocosi sau gaini│ 10 │
│ │ │(specia Gallus domesticus) │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│57. │1602 39 │Preparate si conserve din carne sau din organe de alte pasari de │ 10 │
│ │ │curte │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│58. │1602 42 │Preparate si conserve din spete si parti din acestea, de porcine │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│59. │1602 50 │Preparate si conserve din carne sau din organe de bovine │ 10 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│60. │1602 90 │Preparate si conserve din carne sau din organe de alte animale │ 10 │
│ │ │decat pasari, porcine si bovine │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│61. │1702 30*2) │Glucoza si sirop de glucoza, care nu contine fructoza sau cu un │ 5 │
│ │ │continut de fructoza sub 20% din greutate, in stare uscata │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│62. │1702 40*3) │Glucoza si sirop de glucoza cu un continut de fructoza de minimum │ 5 │
│ │ │20%, dar sub 50% din greutate, in stare uscata, cu exceptia │ │
│ │ │zaharului invertit │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│63. │1702 90 10 │Maltoza chimic pura │ 1,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│64. │1702 90 50 │Maltodextrine si sirop de maltodextrine │ 0,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│65. │1702 90 75 │Zaharuri si melase, caramelizate, sub forma de pudra, care contin │ 15 │
│ │ │mai putin de 50% din greutate zaharoza │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│66. │1702 90 79 │Zaharuri si melase, caramelizate, sub forma lichida, care contin │ 0,5│
│ │ │in stare uscata mai putin de 50% din greutate zaharoza │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│67. │1901 90 99 │Preparate alimentare din faina, crupe, gris, amidon sau fecule, │ 5 │
│ │ │care nu contin cacao sau care contin cacao intr-o proportie de │ │
│ │ │sub 40% din greutate, calculata pe o baza complet degresata, │ │
│ │ │care contin in greutate nu mai putin de 1,5% grasimi provenite │ │
│ │ │din lapte, nu mai putin de 5% zaharoza (inclusiv zahar invertit) │ │
│ │ │sau izoglucoza, nu mai putin de 5% glucoza, amidon sau fecule, │ │
│ │ │incluzand preparatele alimentare sub forma de pudra de la │ │
│ │ │pozitiile de la 04.01 pana la 04.04, nedenumite si necuprinse in │ │
│ │ │alta parte │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│68. │2003 10 20 │Ciuperci din genul Agaricus conservate provizoriu, complet fierte │ 1,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│69. │2003 10 30 │Ciuperci din genul Agaricus altfel conservate │ 1 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│70. │2008 20 │Ananas preparat sau conservat, cu sau fara adaos de zahar sau │ 5 │
│ │ │de alti indulcitori sau de alcool │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│71. │2008 30 55 │Mandarine, inclusiv tangerine si satsumas; clementine, wilkings │ 5 │
│ │ │si alti hibrizi similari de citrice, preparate sau conservate, cu │ │
│ │ │adaos de zahar, in ambalaje directe, cu un continut net peste 1 kg│ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│72. │2008 30 75 │Mandarine, inclusiv tangerine si satsumas; clementine, wilkings │ 5 │
│ │ │si alti hibrizi similari de citrice, preparate sau conservate, cu │ │
│ │ │adaos de zahar, in ambalaje directe, cu un continut net de maximum│ │
│ │ │1 kg │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│73. │2009 11 │Suc de portocale congelat │ 5 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│74. │2009 19 │Suc de portocale necongelat, cu o valoare Brix peste 20 │ 5 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│75. │2106 90 98 │Preparate alimentare nedenumite si necuprinse in alta parte, care │ 5 │
│ │ *4)│contin nu mai putin de 1,5% grasimi din lapte, nu mai putin de 5% │ │
│ │ │zaharoza sau izoglucoza, sau nu mai putin de 5% glucoza, amidon │ │
│ │ │sau fecule │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│76. │2204 30 │Alte musturi de struguri │ 1,5│
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│77. │2207 10 00 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de minim 80% │ 20 │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│78. │2207 20 00 │Alcool etilic denaturat si alte distilate denaturate, de orice │ 10 │
│ │ │concentratie │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│79. │2208 90 91 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de maximum │ 1 │
│ │ │80% vol prezentat in recipiente cu un continut de maximum 2 l │ │
├────┼───────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┤
│80. │2208 90 99 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de maximum │ 1 │
│ │ │80% vol prezentat in recipiente cu un continut peste 2 l │ │
└────┴───────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────┘

*1) mii bucati
*2) cu exceptia 1702 30 10
*3) cu exceptia 1702 40 10
*4) numai produsele cu un continut de lapte peste 40%


-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016