Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
În baza Referatului Direcţiei politici de piaţã în sectorul zootehnic nr. 120.458/2008, având în vedere prevederile art. 7 alin. (2) şi (3), ale art. 8 alin. (2) şi (3) şi ale <>art. 9 alin. (2) din Hotãrârea Guvernului nr. 267/2004 privind instituirea Sistemului de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, vãzând Adresa nr. 42/2008 a Comisiei de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, prin care se solicitã modificarea Raportului de clasificare carcase porcine, în temeiul <>Hotãrârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale emite urmãtorul ordin: ART. I Anexa nr. 3a) la <>Ordinul ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.127 din 30 noiembrie 2004, cu modificãrile ulterioare, se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin. ART. II Prezentul ordin intrã în vigoare în 30 de zile de la publicare. ART. III Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I. Ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale, Dacian Cioloş Bucureşti, 17 iulie 2008. Nr. 459. ANEXĂ [Anexa nr. 3a) la <>Ordinul nr. 849/2004 ]
┌─────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│COMISIA DE CLASIFICARE A CARCASELOR │ │
├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ Nr. raport clasificare: │ Furnizor: │
│ Sãptãmâna: │ C.U.I./C.N.P.: │
│ Data sosirii: │ Cod de exploataţie A.N.S.V.S.A.: │
│ Data abatorizãrii: │ Tatuaj lor: │
│ Abator: │ Preţ negociat: │
│ C.U.I./C.N.P.: │ │
│ Cod abator A.N.S.V.S.A.: │ │
├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ Agenţia de clasificare: │ Numele clasificatorului: │
└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘
RAPORT DE CLASIFICARE CARCASE PORCINE
Data:
┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ INFORMAŢII INDIVIDUALE CARCASE │
├────────────┬───────────┬─────────────────────┬──────────┬─────────┬─────────┤
│ Nr. │ Greutate │Confiscãri veterinare│ Greutate │ Procent │ Clasa de│
│sacrificare │ carcasã │ (kg) │ finalã │ carne │ calitate│
│ │ (kg) ├──────────┬──────────┤ carcasã │ macrã în│ a │
│ │ │ + │ │ (kg) │ carcasã │carcasei │
├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤
├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤
└────────────┴───────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────┴─────────┘
Totalizare carcase pe procent
┌──────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│ ┌──────┬─────┬─────┬────┬──────┬────────┐│ │
│ │ % │ Nr. │Greu-│Preţ│ Va- │ Pena- ││┌───────┬─────────────────────────┐│
│ │carne │car- │tate │ │loare │ lizare │││ Clasa │ Nr. carcase cu greutatea││
│ │macrã │case │ │ │ │ │││ │ între 60 şi 100 kg ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤│
│ │ ≤45 │ │ │ │ │ │││ E │ ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤│
│ │ 46 │ │ │ │ │ │││ U │ ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│└───────┴─────────────────────────┘│
│ │ 47 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 48 │ │ │ │ │ ││ Carcasele din acest raport au │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ fost clasificate de mine, la │
│ │ 49 │ │ │ │ │ ││ abatorul menţionat mai sus. │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Am folosit metoda .............. │
│ │ 50 │ │ │ │ │ ││ aparatul ....................... │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ serie aparat ................... │
│ │ 51 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Carcasele au fost prezentate │
│ │ 52 │ │ │ │ │ ││ conform Normelor tehnice de │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ clasificare a carcaselor de │
│ │ 53 │ │ │ │ │ ││ porci, aprobate prin Ordinul │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ministrului agriculturii, │
│ │ 54 │ │ │ │ │ ││ pãdurilor şi dezvoltãrii rurale │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ nr. 457/2004 cu modificãrile │
│ │ 55 │ │ │ │ │ ││ şi completãrile ulterioare. │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 56 │ │ │ │ │ ││ Preţul negociat pentru nivelul │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ de referinţã mi-a fost comunicat, │
│ │ 57 │ │ │ │ │ ││ în scris, de abator înainte de │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ începerea clasificãrii. │
│ │ 58 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 59 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 60 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 61 │ │ │ │ │ ││ Semnãtura │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 62 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 63 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 64 │ │ │ │ │ ││ Ştampila │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ ≥65 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │TOTAL:│ │ │ │ │ ││ │
│ └──────┴─────┴─────┴────┴──────┴────────┘│ │
└──────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘
Procentul mediu de carne: .............. Greutatea medie:.......... Porcii sacrificaţi au fost ................... *)------- *) Se va scrie provenienţa porcilor sacrificaţi astfel: - cumpãraţi; - din producţie proprie; - din prestãri de servicii. ------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Comentarii
Fii primul care comenteaza.