Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 459 din 17 iulie 2008  pentru modificarea anexei nr. 3a) la   Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator si pentru autorizatia de clasificare si a modelelor rapoartelor de clasificare si registrului agentiilor de clasificare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 459 din 17 iulie 2008 pentru modificarea anexei nr. 3a) la Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator si pentru autorizatia de clasificare si a modelelor rapoartelor de clasificare si registrului agentiilor de clasificare

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 550 din 21 iulie 2008

În baza Referatului Direcţiei politici de piaţã în sectorul zootehnic nr. 120.458/2008,
având în vedere prevederile art. 7 alin. (2) şi (3), ale art. 8 alin. (2) şi (3) şi ale <>art. 9 alin. (2) din Hotãrârea Guvernului nr. 267/2004 privind instituirea Sistemului de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
vãzând Adresa nr. 42/2008 a Comisiei de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, prin care se solicitã modificarea Raportului de clasificare carcase porcine,
în temeiul <>Hotãrârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale,

ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale emite urmãtorul ordin:

ART. I
Anexa nr. 3a) la <>Ordinul ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.127 din 30 noiembrie 2004, cu modificãrile ulterioare, se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. II
Prezentul ordin intrã în vigoare în 30 de zile de la publicare.
ART. III
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale,
Dacian Cioloş

Bucureşti, 17 iulie 2008.
Nr. 459.


ANEXĂ
[Anexa nr. 3a) la <>Ordinul nr. 849/2004 ]



┌─────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│COMISIA DE CLASIFICARE A CARCASELOR │ │
├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ Nr. raport clasificare: │ Furnizor: │
│ Sãptãmâna: │ C.U.I./C.N.P.: │
│ Data sosirii: │ Cod de exploataţie A.N.S.V.S.A.: │
│ Data abatorizãrii: │ Tatuaj lor: │
│ Abator: │ Preţ negociat: │
│ C.U.I./C.N.P.: │ │
│ Cod abator A.N.S.V.S.A.: │ │
├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ Agenţia de clasificare: │ Numele clasificatorului: │
└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘


RAPORT DE CLASIFICARE CARCASE PORCINE
Data:

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ INFORMAŢII INDIVIDUALE CARCASE │
├────────────┬───────────┬─────────────────────┬──────────┬─────────┬─────────┤
│ Nr. │ Greutate │Confiscãri veterinare│ Greutate │ Procent │ Clasa de│
│sacrificare │ carcasã │ (kg) │ finalã │ carne │ calitate│
│ │ (kg) ├──────────┬──────────┤ carcasã │ macrã în│ a │
│ │ │ + │ │ (kg) │ carcasã │carcasei │
├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤
├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤
└────────────┴───────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────┴─────────┘

Totalizare carcase pe procent

┌──────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│ ┌──────┬─────┬─────┬────┬──────┬────────┐│ │
│ │ % │ Nr. │Greu-│Preţ│ Va- │ Pena- ││┌───────┬─────────────────────────┐│
│ │carne │car- │tate │ │loare │ lizare │││ Clasa │ Nr. carcase cu greutatea││
│ │macrã │case │ │ │ │ │││ │ între 60 şi 100 kg ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤│
│ │ ≤45 │ │ │ │ │ │││ E │ ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤│
│ │ 46 │ │ │ │ │ │││ U │ ││
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│└───────┴─────────────────────────┘│
│ │ 47 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 48 │ │ │ │ │ ││ Carcasele din acest raport au │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ fost clasificate de mine, la │
│ │ 49 │ │ │ │ │ ││ abatorul menţionat mai sus. │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Am folosit metoda .............. │
│ │ 50 │ │ │ │ │ ││ aparatul ....................... │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ serie aparat ................... │
│ │ 51 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Carcasele au fost prezentate │
│ │ 52 │ │ │ │ │ ││ conform Normelor tehnice de │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ clasificare a carcaselor de │
│ │ 53 │ │ │ │ │ ││ porci, aprobate prin Ordinul │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ministrului agriculturii, │
│ │ 54 │ │ │ │ │ ││ pãdurilor şi dezvoltãrii rurale │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ nr. 457/2004 cu modificãrile │
│ │ 55 │ │ │ │ │ ││ şi completãrile ulterioare. │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 56 │ │ │ │ │ ││ Preţul negociat pentru nivelul │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ de referinţã mi-a fost comunicat, │
│ │ 57 │ │ │ │ │ ││ în scris, de abator înainte de │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ începerea clasificãrii. │
│ │ 58 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 59 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 60 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 61 │ │ │ │ │ ││ Semnãtura │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 62 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 63 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ 64 │ │ │ │ │ ││ Ştampila │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │ ≥65 │ │ │ │ │ ││ │
│ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ │
│ │TOTAL:│ │ │ │ │ ││ │
│ └──────┴─────┴─────┴────┴──────┴────────┘│ │
└──────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘



Procentul mediu de carne: .............. Greutatea medie:..........
Porcii sacrificaţi au fost ................... *)

-------
*) Se va scrie provenienţa porcilor sacrificaţi astfel:
- cumpãraţi;
- din producţie proprie;
- din prestãri de servicii.

------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016