ANEXA
PRODUSE PESCARESTI
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Codul Denumirea produsului
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
a) 0301 Peste viu
0302 Peste proaspãt sau refrigerat, exclusiv fileurile de peste sau
alte carnuri de peste menţionate la codul 0304
0303 Peste congelat, exclusiv fileurile de peste sau alte carnuri
de peste
0304 Fileuri de peste sau alte carnuri de peste (maruntite sau nu)
proaspãt, refrigerat sau congelat
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b) 0306 Crustacee întregi sau decorticate, vii, proaspete, refrigerate,
uscate, sarate sau în saramura; crustacee întregi, preparate în
baie de abur sau fierte în apa, refrigerate sau nu, congelate,
uscate, sarate sau în saramura, fãina, granule şi pelete, pregãtite
pentru consumul uman
0307 Moluste în carapace sau nu, vii, proaspete, refrigerate, uscate,
sarate sau în saramura; nevertebrate acvatice, altele decât
crustacee şi moluste, proaspete, refrigerate sau congelate, uscate,
sarate sau în saramura, fãina, granule şi pelete, pregãtite pentru
consumul uman
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
c) 1605 Crustacee, moluste şi alte nevertebrate acvatice, preparate
sau conservate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────