Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 38 din 17 martie 2014  pentru modificarea anexei nr. 8 la Norma sanitară veterinară privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor care produc, procesează, depozitează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 57/2010, ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2013    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 38 din 17 martie 2014 pentru modificarea anexei nr. 8 la Norma sanitară veterinară privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor care produc, procesează, depozitează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 57/2010, ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2013

EMITENT: AUTORITATEA NAŢIONALĂ SANITARĂ VETERINARĂ ŞI PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 219 din 27 martie 2014
    Văzând Referatul de aprobare nr. 556 din 14 februarie 2014, întocmit de Direcţia generală afaceri interne şi administraţie din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
    având în vedere prevederile art. 10 lit. b), art. 18 alin. (5), precum şi ale art. 48 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 215/2004, cu modificările şi completările ulterioare,
    în temeiul art. 3 alin. (3) şi art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite următorul ordin:

    ART. I
    Anexa nr. 8 la Norma sanitară veterinară privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor care produc, procesează, depozitează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 57/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 462 din 6 iulie 2010, cu modificările ulterioare, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin, ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2013*).
---------
    *) Inflaţia a fost calculată pentru perioada aprilie 2013-decembrie 2013.

    ART. II
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

               Preşedintele Autorităţii Naţionale
                    Sanitare Veterinare şi
                 pentru Siguranţa Alimentelor,
                Vladimir Alexandru Mănăstireanu

    Bucureşti, 17 martie 2014.
    Nr. 38.

    ANEXĂ
    -----
(Anexa nr. 8 la norma sanitară veterinară)
------------------------------------------

                           TARIFE
           pentru autorizarea sanitară veterinară a
         unităţilor care produc, procesează, depozitează,
       transportă şi/sau distribuie produse de origine animală

┌──────┬──────────────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
│Partea│ Unitatea │ Tarif de autorizare │
│ │ │- lei/unitate/obiectiv -│
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ I │Unităţi cu activităţi generale: │ │
│ │Depozit frigorific .......................... │ 398 │
│ │Unitate de reambalare ....................... │ 663 │
│ │Piaţă agroalimentară, piaţa en-gros, hală │ │
│ │pentru desfacerea produselor de origine │ │
│ │animală ........ │ 398 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ II │Carne de ungulate domestice: │ │
│ │Abator .......................... │ 663 │
│ │Unitate de tranşare .................. │ 530 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ III │Carne de pasăre şi lagomorfe: │ │
│ │Abator de păsări .......................... │ 663 │
│ │Unitate de tranşare carne pasăre ............ │ 530 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ IV │Carne de vânat de crescătorie: │ │
│ │Abator .......................... │ 663 │
│ │Unitate de tranşare carne de vânat .......... │ 530 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ V │Carne de vânat sălbatic: │ │
│ │Unitate de manipulare ................ │ 530 │
│ │Unitate de tranşare............ │ 398 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ VI │Carne tocată, preparată şi carne separată │ │
│ │mecanic: │ │
│ │Unitate pentru producerea cărnii tocate ..... │ 530 │
│ │Unitate carne preparată ..................... │ 530 │
│ │Unitate carne separată mecanic .............. │ 530 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ VII │Produse din carne: │ │
│ │Unitate de procesare ............. │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ VIII │Moluşte bivalve vii: │ │
│ │Centru de colectare moluşte bivalve vii ..... │ 398 │
│ │Centru de purificare moluşte bivalve vii .... │ 398 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ IX │Peşte şi produse din pescuit: │ │
│ │Vas-fabrică .......................... │ 663 │
│ │Vas-congelator .......................... │ 663 │
│ │Unitate produse proaspete din pescuit ...... │ 663 │
│ │Unitate procesare produse din pescuit ...... │ 663 │
│ │Piaţa de licitaţie peşte şi produse din │ │
│ │pescuit ........................ │ 530 │
│ │Piaţa de desfacere ......................... │ 530 │
│ │Centrul de colectare peşte ................. │ 219 │
│ │Fermă de acvacultură cu centru de colectare │ │
│ │peşte integrat ........................ │ 109 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ X │Lapte şi produse din lapte: │ │
│ │Centru de colectare a laptelui .............. │ 133 │
│ │Unitate de procesare a laptelui materie │ │
│ │primă .......................... │ 663 │
│ │Unitate de procesare a produselor lactate ... │ 586 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XI │Ouă şi produse din ouă: │ │
│ │Centru de ambalare a ouălor ................. │ 398 │
│ │Unitate producere ou lichid ................. │ 663 │
│ │Unitate procesare ouă ....................... │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XII │Pulpe de broască şi melci │ │
│ │Unitate de procesare pulpe de broască şi │ │
│ │melci .......................... │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XIII │Grăsimi animale, untură şi jumări: │ │
│ │Centru de colectare grăsimi animale ......... │ 398 │
│ │Unitate de procesare grăsimi animale ........ │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XIV │Stomacuri prelucrate, vezici şi intestine: │ │
│ │Unitate de procesare stomacuri, vezici şi │ │
│ │intestine .......................... │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XV │Gelatină: │ │
│ │Centru de colectare materii prime pentru │ │
│ │gelatină .......................... │ 398 │
│ │Unitate producere a gelatinei .............. │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XVI │Colagen: │ │
│ │Centru de colectare materii prime pentru │ │
│ │colagen .......................... │ 398 │
│ │Unitate producere a colagenului ............. │ 663 │
├──────┼──────────────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ XVII │Alte activităţi: │ │
│ │Unitate de prelucrare a mierii de albine │ │
│ │şi/sau produse apicole ..................... │ 586 │
│ │Şlep .......................... │ 398 │
│ │Vagon frigorific .......................... │ 398 │
│ │Navă pescador .......................... │ 398 │
│ │Aeronavă .......................... │ 398 │
│ │Mijloace auto specializate .................. │ 116 │
└──────┴──────────────────────────────────────────────┴────────────────────────┘


                         -----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016