Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 34 din 19 aprilie 2012  pentru modificarea anexei nr. 4 la Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor privind procedura de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor a activitatilor de obtinere si de vanzare directa si/sau cu amanuntul a produselor alimentare de origine animala sau nonanimala, precum si a activitatilor de productie, procesare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare de origine nonanimala, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 111/2008, ca urmare a actualizarii tarifelor in functie de rata inflatiei din anul 2011    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 34 din 19 aprilie 2012 pentru modificarea anexei nr. 4 la Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor privind procedura de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor a activitatilor de obtinere si de vanzare directa si/sau cu amanuntul a produselor alimentare de origine animala sau nonanimala, precum si a activitatilor de productie, procesare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare de origine nonanimala, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 111/2008, ca urmare a actualizarii tarifelor in functie de rata inflatiei din anul 2011

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 289 din 2 mai 2012

    Vãzând Referatul de aprobare nr. 704 din 7 martie 2012, întocmit de Direcţia juridicã, litigii şi resurse umane din cadrul Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
    având în vedere prevederile art. 10 lit. b), ale art. 18 alin. (5), precum şi ale art. 48 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 215/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
    în temeiul art. 3 alin. (3) şi al art. 4 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unitãţilor din subordinea acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    preşedintele Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite urmãtorul ordin:

    ART. I
    Anexa nr. 4 la Norma sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor a activitãţilor de obţinere şi de vânzare directã şi/sau cu amãnuntul a produselor alimentare de origine animalã sau nonanimalã, precum şi a activitãţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimalã, aprobatã prin Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 111/2008, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 895 din 30 decembrie 2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin, ca urmare a actualizãrii tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2011.
    ART. II
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.


                       Preşedintele Autoritãţii Naţionale
                         Sanitare Veterinare şi pentru
                             Siguranţa Alimentelor,
                               Roatiş Cheţan Radu

    Bucureşti, 19 aprilie 2012.
    Nr. 34.


    ANEXÃ
    (Anexa nr. 4 la norma sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor)


                                     TARIFE
                    pentru înregistrarea sanitarã veterinarã
                       şi pentru siguranţa alimentelor a
                       unitãţilor de vânzare directã sau
                              vânzare cu amãnuntul


 ┌────┬───────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┐
 │Nr. │ Unitatea │Tariful│
 │crt.│ │de │
 │ │ │înre- │
 │ │ │gistra-│
 │ │ │re │
 │ │ │- lei/ │
 │ │ │unita- │
 │ │ │te - │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 1.│Carne, lapte şi produse din lapte: │338 - │
 │ │Carmangerie, mãcelãrie, centru de sacrificare a pãsãrilor │per- │
 │ │şi/sau a lagomorfelor la nivelul fermei sau exploataţiei, │soane │
 │ │centru de prelucrare a laptelui │juridi-│
 │ │ │ce │
 │ │Centru de colectare a vânatului sãlbatic │10 - │
 │ │ │persoa-│
 │ │ │ne │
 │ │ │fizice │
 │ │ │ 225│
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 2.│Peşte şi produse din pescuit, miere şi alte produse din miere │ │
 │ │şi ouã pentru consum: │ │
 │ │Centru de colectare a peştelui, magazin de desfacere a │ 225│
 │ │peştelui, pescãrie, centru de colectare a batracienilor, │ │
 │ │gasteropodelor, crustaceelor, punct de debarcare, centru de │ │
 │ │extracţie, de colectare a mierii şi a altor produse apicole, │ │
 │ │centru de colectare a ouãlor │ │
 │ │Ambarcaţiune de pescuit, stupinã, magazin desfacere a mierii │ 113│
 │ │de albine şi a altor produse apicole │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 3.│Unitãţi de alimentaţie publicã şi unitãţi de comercializare a │ │
 │ │alimentelor şi unitãţi care desfãşoarã alte activitãţi în │ │
 │ │domeniu: │ │
 │ │Restaurant, indiferent de specific, laborator de cofetãrie │ 338│
 │ │şi/sau patiserie, pensiuni turistice, unitãţi de vânzare prin │ │
 │ │internet, staţie de spãlare şi dezinfecţie a mijloacelor de │ │
 │ │transport │ │
 │ │Pizzerie, cantinã, cofetãrie/patiserie, magazin alimentar, │ 225│
 │ │depozit alimentar, catering │ │
 │ │Hipermarket/Supermarket │ 565│
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 4.│Activitãţi de prelucrare şi conservare a fructelor şi legumelor│ │
 │ │Unitãţi de prelucrare a cartofilor şi producţie a produselor │ 225│
 │ │din cartofi în scop alimentar │ │
 │ │Unitãţi de conservare şi fabricare a sucurilor/concentratelor │ 225│
 │ │de fructe şi legume │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a produselor alimentare din fructe şi │ 225│
 │ │legume (inclusiv gemuri, marmelade şi jeleuri) │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 5.│Activitãţi de fabricare a uleiurilor şi a grãsimilor vegetale │ │
 │ │şi animale │ │
 │ │Unitãţi pentru producţia şi prelucrarea uleiurilor vegetale │ 338│
 │ │brute şi rafinate │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea margarinei, a amestecurilor pentru │ 338│
 │ │tartine şi a grãsimilor de gãtit combinate │ │
 │ │Unitãţi pentru producţia fãinei oleaginoase nedegresate │ 225│
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 6.│Activitãţi de fabricare a produselor de morãrit, amidonului şi │ │
 │ │produselor din amidon │ │
 │ │Unitãţi de morãrit şi mãcinat │ 225│
 │ │Unitãţi pentru fabricarea cerealelor pentru micul dejun şi a │ 338│
 │ │premixurilor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea amidonului, glutenului, a glucozei, │ 225│
 │ │siropului de glucozã şi a maltozei │ │
 │ │Unitãţi pentru mãcinarea legumelor │ 225│
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 7.│Activitãţi de fabricare a altor produse alimentare │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea pâinii, produselor proaspete şi │ 338│
 │ │conservate de patiserie, produselor proaspete şi uscate de │ │
 │ │panificaţie, plãcintelor, checurilor, tartelor, biscuiţilor, │ │
 │ │pişcoturilor, prãjiturilor conservate, fabricarea produselor │ │
 │ │pentru gustãri dulci sau sãrate etc. │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea zahãrului, a produselor zaharoase, │ 338│
 │ │gumei de mestecat, a ciocolatei şi produselor din cacao etc. │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea macaroanelor, tãiţeilor, cuşcuşului, │ 225│
 │ │pastelor fãinoase şi altor produse fãinoase similare │ │
 │ │Unitãţi pentru prelucrarea cafelei, ceaiului şi fabricarea │ 338│
 │ │condimentelor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea preparatelor alimentare omogenizate │ 338│
 │ │şi alimentelor dietetice │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea produselor alimentare congelate │ 225│
 │ │Unitãţi pentru fabricarea altor produse alimentare de origine │ 225│
 │ │nonanimalã neclasificate în altã parte │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a produselor alimentare │ 225│
 │ │confiate/deshidratate (legume, fructe, coji de fructe şi alte │ │
 │ │pãrţi de plante - confiate, deshidratate, uscate, glasate sau │ │
 │ │cristalizate) │ │
 │ │Unitãţi pentru producţia, procesarea şi comercializarea │ 225│
 │ │ciupercilor │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 8.│Activitãţi de fabricare a bãuturilor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea alcoolului etilic de fermentaţie şi a│ 338│
 │ │bãuturilor alcoolice distilate │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea vinului, cidrului şi a altor vinuri │ 338│
 │ │din fructe │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea berii, a malţului şi a altor bãuturi │ 338│
 │ │nedistilate obţinute prin fermentare │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea de ape minerale şi bãuturi │ 338│
 │ │rãcoritoare nealcoolice │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┤
 │ 9.│Alte activitãţi │ │
 │ │Unitãţi de ambalare şi/sau îmbuteliere a produselor alimentare │ 225│
 │ │de origine nonanimalã │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a îngheţatei │ 225│
 │ │Depozit alimentar/frigorific pentru produse de origine │ 338│
 │ │nonanimalã │ │
 │ │Depozit pentru seminţe de consum │ 225│
 │ │Unitãţi de comercializare a produselor alimentare de origine │ 338│
 │ │nonanimalã congelate │ │
 │ │Unitãţi de producere a ambalajelor pentru produsele alimentare │ 113│
 │ │ce vin în contact cu alimentele │ │
 │ │Mijloc de transport al produselor de origine nonanimalã │ 113│
 └────┴───────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┘



                                     -----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016