Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 318 din 21 august 2001  privind avizarea realizarii si autorizarea functionarii retelelor de distributie prin cablu pentru programe de televiziune si radiodifuziune    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 318 din 21 august 2001 privind avizarea realizarii si autorizarea functionarii retelelor de distributie prin cablu pentru programe de televiziune si radiodifuziune

EMITENT: MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 600 din 25 septembrie 2001
Ministrul comunicaţiilor şi tehnologiei informatiei,
având în vedere prevederile <>art. 23 din Legea audiovizualului nr. 48/1992 , cu modificãrile ulterioare, ale art. 5 alin. (3) şi ale <>art. 60 din Legea telecomunicatiilor nr. 74/1996 , cu modificãrile ulterioare, precum şi ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 20/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informatiei,
emite prezentul ordin.

CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
Prezentul ordin reglementeazã avizarea realizãrii şi autorizarea functionarii reţelelor de distribuţie prin cablu pentru programe de televiziune şi radiodifuziune, denumite în continuare RDCTv.
ART. 2
Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informatiei (denumit în continuare M.C.T.I.) avizeazã realizarea şi autorizeaza funcţionarea RDCTv, în baza licenţelor de emisie eliberate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (denumit în continuare C.N.A.), în conformitate cu procedura cuprinsã în prezentul ordin.
ART. 3
În accepţiunea prezentului ordin, se definesc:
a) sistem de distribuţie prin cablu (denumit în continuare SDCTv) - ansamblu format din cap de reţea şi reţea de distribuţie prin cablu pentru programe de televiziune şi radiodifuziune (RDCTv), proiectat şi construit pentru a furniza programe de televiziune şi radiodifuziune la utilizatori aflaţi în una sau mai multe clãdiri situate în una sau mai multe localitãţi;
b) cap de reţea - echipament sau ansamblu de echipamente intercalat între antenele de recepţie şi/sau alte surse de semnal, destinat procesarii şi transmiterii semnalelor în reţeaua de distribuţie; denumirea este echivalenta cu statie centrala;
c) reţea de distribuţie prin cablu pentru programe de televiziune şi radiodifuziune (denumita în continuare RDCTv) - ansamblu de linii şi echipamente asociate care asigura transmisia semnalelor de la capul de reţea la prizele de utilizator;
d) linie de transmisie - cale de transmisie care constituie o parte a sistemului de distribuţie prin cablu şi care poate fi constituitã din cablu metalic, fibra optica, ghid de unda sau din orice combinatie a acestora; termenul poate fi extins şi pentru cai conţinând unul sau mai multe linii de radioreleu;
e) RDCTv-pivot - RDCTv care în cursul procesului de extindere pãstreazã capul de reţea, ingloband alte RDCTv adiacente, operate de aceeaşi persoana juridicã, ale cãror capete de reţea se decupleaza; capul de reţea al RDCTv-pivot devine cap de reţea al noii RDCTv;
f) reprezentant - reprezentant legal sau orice persoana imputernicita prin procura specialã sa angajeze societatea în relaţia cu M.C.T.I., Regia Autonomã "Inspectoratul General al Comunicaţiilor" (denumit în continuare I.G.C.) şi cu Institutul Naţional pentru Studii şi Cercetãri în Comunicaţii (denumit în continuare I.N.S.C.C.), în ceea ce priveşte RDCTv;
g) cartea tehnica a SDCTv - ansamblu de documente format din proiectul sistemului şi avizul I.N.S.C.C., proiectele de extinderi sau modernizãri şi avizele I.N.S.C.C., precum şi documentele privind autorizarea acestui sistem, respectiv licentele de emisie, avizele tehnice prealabile, cu anexele ulterioare, buletinele de mãsurãtori, decizia de autorizare, cu anexele ulterioare, autorizaţiile de tip ale echipamentelor utilizate, alte avize prevãzute de legislaţia în vigoare, notificãrile cãtre M.C.T.I. şi I.G.C., autorizaţiile de construire etc. Cartea tehnica a S.D.C.Tv se întocmeşte prin grija titularului de licenţe care opereazã sistemul şi care are obligaţia de a o pãstra şi de a o completa la zi. Exploatarea reţelei trebuie sa se efectueze numai în conformitate cu documentele conţinute în cartea tehnica a SDCTv.
ART. 4
RDCTv individuale nu fac obiectul prezentului ordin.

CAP. 2
Avizul tehnic prealabil

ART. 5
Procedura de obţinere a avizului tehnic prealabil este urmãtoarea:
1. a) În vederea realizãrii unei RDCTv beneficiarul dreptului rezultat din licenta/licentele de emisie solicita I.N.S.C.C. expertizarea tehnica a proiectului pe care îl depune la aceasta instituţie în 3 exemplare, în termen de un an de la obţinerea licenţei de emisie. Structura proiectelor este prezentatã în anexa nr. 1.
b) La proiect solicitantul va anexa urmãtoarele documente:
- formularul-tip de cerere de expertizare a proiectului şi de aviz tehnic prealabil, completat (anexa nr. 2 - Formular CEATP);
- certificatul de înmatriculare sau certificatul de înregistrare la registrul comerţului (copie);
- registrul actionarilor, actualizat (copie legalizatã);
- dovada calitãţii de reprezentant;
- licentele de emisie eliberate de C.N.A. în baza cãrora titularul va opera în domeniul audiovizualului (copii).
2. a) I.N.S.C.C. efectueazã expertiza tehnica în conformitate cu specificaţia tehnica în vigoare, verificand şi concordanta cu proiectul a datelor tehnice din formularul-tip de cerere de expertizare a proiectului şi de aviz tehnic prealabil, transmite la I.G.C. şi la beneficiar câte un exemplar al proiectului avizat favorabil, iar la M.C.T.I., formularul-tip de cerere de expertizare a proiectului şi de aviz tehnic prealabil, avizat, în termen de 30 de zile de la solicitare. I.N.S.C.C. pãstreazã un exemplar al proiectului.
b) În cazurile în care sunt necesare corecturi sau completãri la proiect, acestea vor fi solicitate în scris de I.N.S.C.C. în cadrul termenului de 30 de zile menţionat la pct. 2 lit. a). Dacã în termen de 30 de zile de la data incunostintarii beneficiarului asupra solicitãrii I.N.S.C.C. nu se aduc modificãrile sau completãrile solicitate, proiectul va fi avizat nefavorabil.
c) În cazul în care proiectul este avizat nefavorabil, I.N.S.C.C. returneazã beneficiarului proiectele însoţite de cererea de expertizare a proiectului şi de avizul tehnic prealabil conţinând toate motivele care au condus la avizarea nefavorabila. În acest caz beneficiarul poate depune contestaţie la M.C.T.I. în termen de maximum 30 de zile de la primirea avizului nefavorabil; contestaţia va fi însoţitã de proiectul expertizat.
d) Contestaţia se soluţioneazã prin decizie a secretarului de stat pentru comunicaţii în termen de 30 de zile.
3. M.C.T.I. elibereazã avizul tehnic prealabil în cel mult 15 zile de la data înregistrãrii la M.C.T.I. a cererii avizate favorabil de I.N.S.C.C. şi transmite acest aviz solicitantului şi o copie I.G.C.
ART. 6
Avizul tehnic prealabil nu da dreptul titularului de licenţe de a realiza venituri din difuzarea în RDCTv a programelor de testare. Dupã obţinerea avizului tehnic prealabil, în timpul construirii reţelei şi pana la obţinerea deciziei de autorizare, titularul de licenta poate transmite programe de test în vederea ţinerii sub control a reţelei, cu condiţia notificãrii, cu minimum 30 de zile înainte de începerea transmisiei, la I.G.C. şi cu respectarea condiţiilor impuse prin licentele de emisie.
ART. 7
Termenul de valabilitate a avizului tehnic prealabil trebuie sa coincida cu termenul de realizare a lucrãrilor. Termenul de realizare a lucrãrilor se convine cu titularul licenţei, în baza termenelor de realizare prevãzute în proiect. Termenul de realizare a lucrãrilor se prelungeşte sau se actualizeazã la solicitarea operatorului.
ART. 8
Avizul tehnic prealabil nu tine loc de certificat de urbanism şi nici de autorizaţie de construire, la a carei obţinere este necesar.

CAP. 3
Decizia de autorizare

ART. 9
Procedura obţinerii deciziei de autorizare este urmãtoarea:
1. Dupã construirea RDCTv titularul de licenţe de emisie depune la I.G.C., în termenul convenit pentru realizarea lucrãrilor, formularul-tip de cerere de efectuare a verificãrilor tehnice şi de eliberare/modificare a deciziei de autorizare, completat (anexa nr. 3 - Formular CVTDA).
2. a) I.G.C. efectueazã verificãrile tehnice ale RDCTv în conformitate cu proiectul avizat favorabil de I.N.S.C.C., cu specificaţiile tehnice în vigoare şi în baza avizului tehnic prealabil, în termen de 20 zile de la solicitare, şi întocmeşte un proces-verbal care conţine valorile mãsurate. I.G.C. transmite solicitantului, în termen de 10 zile de la data efectuãrii mãsurãtorilor, un buletin de mãsurãtori, iar la M.C.T.I., formularul-tip de cerere de efectuare a verificãrilor tehnice şi de eliberare/modificare a deciziei de autorizare, avizat, în termen de 30 de zile de la solicitare.
b) În cazurile în care verificãrile tehnice nu sunt favorabile, I.G.C. va stabili de comun acord cu beneficiarul un nou termen pentru verificãri, în cel mult 30 de zile de la data la care beneficiarul solicita noi verificãri tehnice.
c) În cazul unor rezultate nefavorabile I.G.C. va transmite la M.C.T.I. şi un buletin de mãsurãtori. Beneficiarul poate depune la M.C.T.I. o contestaţie cu privire la modul de efectuare a verificãrilor tehnice, în baza procesuluiverbal încheiat la fata locului, în termen de maximum 7 zile de la realizarea acestora. De asemenea, beneficiarul poate contesta buletinul de mãsurãtori în termen de 10 zile de la primirea acestuia.
d) Contestaţiile se soluţioneazã prin decizie a secretarului de stat pentru comunicaţii în termen de 30 de zile.
e) În termen de 30 de zile de la primirea formularului-tip de cerere de efectuare a verificãrilor tehnice şi de eliberare/modificare a deciziei de autorizare, avizat favorabil de I.G.C., M.C.T.I. va emite decizia de autorizare pe care o va transmite în original titularului şi în copie I.G.C. Decizia de autorizare trebuie sa conţinã durata de valabilitate a acesteia, durata care nu poate fi mai mare de 10 ani.
ART. 10
În termen de 60 de zile de la obţinerea sau de la modificarea deciziei de autorizare titularii, cu excepţia celor care opereazã RDCTv a cãror zona deservita se afla exclusiv în mediu rural, au obligaţia de a trimite la M.C.T.I., în forma stabilitã de acesta, lista cuprinzând imobilele (se vor preciza urmãtoarele elemente: judeţul, oraşul, strada, numãrul imobilului, comuna, satul) în care exista prize de utilizator conectate la RDCTv pentru care s-a obţinut decizia de autorizare, precum şi numãrul total de utilizatori ai RDCTv pentru fiecare localitate. Pentru zonele deservite situate în mediul rural se vor preciza numai satele în care exista prize de utilizator şi numãrul de utilizatori. Informaţiile obţinute vor face obiectul evidentelor M.C.T.I. privitoare la RDCTv.
ART. 11
Reprezentanţii titularilor de decizii de autorizare vor trimite anual la I.G.C., în perioada 1-31 ianuarie, o declaraţie pe propria rãspundere în ceea ce priveşte numãrul de abonati din reţele la data de 31 decembrie a anului anterior. În cazul nerespectãrii acestei obligaţii sau al neconcordantei dintre declaraţia pe propria rãspundere şi numãrul real al abonatilor la data de 31 decembrie a anului anterior, I.G.C. sau/şi M.C.T.I. vor acţiona conform legilor şi reglementãrilor în vigoare la data respectiva.
ART. 12
(1) Retragerea sau anularea unei decizii de autorizare pentru o RDCTv în funcţiune, fãrã acceptul operatorului, se face numai cu aprobarea ministrului comunicaţiilor şi tehnologiei informatiei, în condiţiile legii.
(2) La expirarea termenului de valabilitate a unei decizii de autorizare prelungirea acestuia se va face în baza unei solicitãri scrise a titularului, prin preschimbarea deciziei de autorizare. Solicitarile vor fi depuse cu minimum 30 de zile înainte de expirarea termenului de valabilitate, împreunã cu dovada plãţii taxei de modificare a deciziei de autorizare.
(3) Prelungirea termenului de valabilitate se va face pentru maximum 10 ani.

CAP. 4
Extinderi, modernizãri

ART. 13
Extinderea unei RDCTv, inglobarea de reţele de distribuţie într-o RDCTv-pivot şi modernizarea unei RDCTv prin introducerea de fibra optica se pot face numai în baza modificãrii avizelor tehnice prealabile, urmate de verificãri tehnice şi de modificarea deciziei de autorizare.
ART. 14
(1) Modificarea avizelor tehnice prealabile se face prin eliberarea de anexe la acestea.
(2) Procedura de obţinere a anexelor la avizele tehnice prealabile este aceeaşi cu cea prevãzutã la art. 5.

CAP. 5
Modificãri

ART. 15
Pentru RDCTv autorizate prin decizie de autorizare schimbãrile de amplasament ale capului reţelei, ale echipamentului capului de reţea şi ale echipamentului de distribuţie, introducerea de linii de transmisie prin unde radio, majorarea numãrului de canale, aducerea de programe prin cablu din alte RDCTv, precum şi orice alte modificãri se vor face în baza notificãrilor acestor modificãri. Notificãrile se vor transmise la I.G.C. şi I.N.S.C.C. Lunar I.G.C. va transmite cãtre M.C.T.I. copii de pe notificãrile primite. Pentru aceste cazuri nu se vor modifica avizele tehnice prealabile şi nici deciziile de autorizare, cu excepţia cazurilor de schimbãri ale adresei amplasamentului capului de reţea.
ART. 16
Notificãrile se vor face cu cel puţin 30 de zile înainte ca modificãrile sa aibã loc. În caz de forta majorã notificãrile se vor transmite în termen de 48 de ore de la producerea evenimentului.
ART. 17
(1) Pentru schimbarea adresei amplasamentului statiei centrale se va preschimba numai decizia de autorizare, în baza unei notificãri şi a dovezii privind plata taxei de modificare.
(2) Modificãrile deciziilor de autorizare se vor face prin preschimbare.
(3) Avizele tehnice prealabile şi deciziile de autorizare eliberate în baza prezentului ordin vor fi modificate în cazurile în care conţinutul rubricilor trebuie modificat.

CAP. 6
Autorizarea reţelelor de televiziune prin cablu supuse transmiterii dreptului de proprietate

ART. 18
RDCTv pot face obiectul transmiterii dreptului de proprietate numai între persoane juridice romane. În cazul în care transmiterea dreptului de proprietate are loc înainte ca noul proprietar sa fie titular de licenta/licenţe de emisie, este necesar ca între vechiul proprietar şi noul proprietar sa existe un acord scris cu privire la faptul ca intreaga rãspundere ce decurge din operarea RDCTv revine fostului proprietar pana când decizia de autorizare a acestuia îşi pierde valabilitatea conform art. 21 lit. c).
ART. 19
(1) Noul proprietar va începe procedura de autorizare din stadiul în care se afla vechiul proprietar în momentul transmiterii dreptului de proprietate, în baza urmãtoarelor acte:
a) cerere de eliberare pe numele noului proprietar a documentelor reţelei (avizele tehnice prealabile cu anexele lor sau/şi deciziile de autorizare cu anexele lor, în funcţie de stadiul de autorizare în care se afla sistemul înainte de schimbarea proprietarului), însoţitã de dovada privind plata taxei de modificare/actualizare a avizului tehnic prealabil - dacã RDCTv este într-o faza anterioarã a verificãrilor tehnice şi noul proprietar considera necesarã modificarea avizului sau/şi plata taxei de eliberare a deciziei de autorizare -, dacã RDCTv este în stadiul de autorizare prin decizie de autorizare în momentul în care a avut loc transferul de proprietate (formular-tip; anexa nr. 4 - Formular CATProp);
b) declaraţie comuna a vechiului şi a noului proprietar, care conţine informaţii furnizate pe propria rãspundere de cãtre semnatari (în original), cu autentificare de semnãturi; anexa nr. 5 - Conţinutul DCTProp);
c) documentele eliberate de M.C.T.I. vechiului proprietar (în original) sau declaraţia de pierdere şi nulitate, dupã caz;
d) certificatul de înmatriculare sau certificatul de înregistrare la registrul comerţului a noii firme proprietare (copie);
e) registrul actionarilor actualizat (copie legalizatã);
f) dovada calitãţii de reprezentant;
g) licentele de emisie ale cumpãrãtorului în baza cãrora va opera RDCTv dobandita (copii).
(2) Documentele prevãzute la alin. (1) lit. a)-g) se vor depune cel târziu dupã 10 zile lucrãtoare de la data la care a avut loc transferul de proprietate.
(3) În baza documentelor prevãzute la alin. (1) lit. a)-g), în termen de 30 de zile M.C.T.I. va elibera noului proprietar, în funcţie de stadiul de autorizare în care se afla sistemul înainte de schimbarea proprietarului, avizul tehnic prealabil sau decizia de autorizare, în baza proiectului sau, respectiv, a verificãrilor tehnice ale RDCTv realizate anterior transmiterii dreptului de proprietate. Decizia de autorizare se va acorda de la data la care a avut loc transmiterea dreptului de proprietate.
(4) Dacã se depãşeşte termenul prevãzut la alin. (2), avizul sau decizia se acorda de la data la care s-au depus documentele prevãzute la alin. (1) lit. a)-g).
(5) În cazul în care dupã transmiterea dreptului de proprietate se constata ca RDCTv nu este în concordanta cu documentele eliberate în cursul procesului de autorizare, intreaga responsabilitate revine noului proprietar.
ART. 20
Documentele aflate în lucru la I.N.S.C.C., I.G.C. şi la M.C.T.I., în cazul în care înainte de finalizarea lor a avut loc înştiinţarea cu privire la transmiterea dreptului de proprietate în condiţiile art. 19, vor fi eliberate noului proprietar, pe numele acestuia.
ART. 21
La schimbarea proprietarului RDCTv documentele eliberate în cursul procesului de autorizare vor avea urmãtorul regim:
a) expertizarile tehnice ale proiectelor şi verificãrile tehnice îşi pãstreazã valabilitatea;
b) avizele tehnice prealabile eliberate pe numele vechiului proprietar, aflate în cadrul termenelor de valabilitate, se pot modifica prin anexe în vederea schimbãrii titularului, la solicitarea noului proprietar;
c) deciziile de autorizare ale vechiului proprietar îşi pierd valabilitatea la data la care se autorizeaza printr-o noua decizie de autorizare noul proprietar.

CAP. 7
Dispoziţii tranzitorii

ART. 22
(1) În termen de 90 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentului ordin M.C.T.I. va stabili, prin ordin care va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, forma în care titularii de decizii de autorizare vor trimite, conform art. 10, lista cuprinzând imobilele în care exista prize de utilizator.
(2) În termen de 90 de zile de la anunţarea de cãtre D.R.L.C. a formei în care se va transmite lista cuprinzând imobilele în care exista prize de utilizator, toate persoanele juridice titulare de decizii de autorizare trebuie sa respecte obligaţiile menţionate la art. 10.
ART. 23
Deciziile de autorizare eliberate anterior intrãrii în vigoare a prezentului ordin, în cazul în care nu sunt conforme cu prevederile prezentului ordin, vor fi schimbate de M.C.T.I., în mod treptat, fãrã plata vreunor taxe.

CAP. 8
Dispoziţii finale

ART. 24
(1) M.C.T.I., I.G.C. şi I.N.S.C.C. au obligaţia de a-şi pune, reciproc, la dispoziţie orice informaţii cu privire la RDCTv, la cerere.
(2) Orice reclamaţie cu privire la autorizarea, funcţionarea şi controlul RDCTv va fi depusa în scris la M.C.T.I.
ART. 25
Formularele-tip vor fi puse la dispoziţie beneficiarilor prin I.N.S.C.C., I.G.C., M.C.T.I. atât pe pagini tipãrite, cat şi pe suport magnetic. De asemenea, formularele vor putea fi procurate de pe site-ul M.C.T.I.
ART. 26
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I. La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abroga <>Ordinul ministrului cercetãrii nr. 315 din 27 octombrie 1997 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 357 din 15 decembrie 1997.
ART. 27
Nerespectarea prevederilor prezentului ordin se sancţioneazã în conformitate cu prevederile <>Legii telecomunicatiilor nr. 74/1996 şi ale <>Legii audiovizualului nr. 48/1992 , cu modificãrile ulterioare.

Ministrul comunicaţiilor
şi tehnologiei informatiei,
Dan Nica


ANEXA 1


STRUCTURA
proiectelor de realizare a RDCTv

I. Formular-tip privind descrierea proiectului, completat de beneficiar
II. Memoriu tehnic, în conformitate cu specificaţia tehnica în vigoare
1. Cuprins
2. Zona deservita de RDCTv:
- schita globalã, pe format A4 sau A3, va conţine traseele liniilor magistrale, în special în cazurile în care exista magistrale de fibra optica; în cazul reţelelor cu dimensiuni mici, constituite numai din linii principale şi linii secundare, vor fi reprezentate liniile principale, asimilate în acest caz cu liniile magistrale;
- pentru mediul urban, zona sau zonele discontinue deservite de RDCTv vor fi delimitate şi prin enumerarea denumirilor strazilor care constituie conturul zonelor.
3. Adresa amplasamentului capului de reţea
4. Schema-bloc a capului de reţea
5. Tipul şi caracteristicile tehnice generale ale elementelor utilizate în RDCTv
6. Centralizator cu elementele folosite pentru realizarea RDCTv
7. Planul de frecvente
8. Calculul parametrilor tehnici ai RDCTv
9. Schema RDCTv pentru urmãrirea nivelurilor de semnal (în liniile principale, secundare şi la abonat)
10. Documentaţia tehnica pentru echipamentele folosite, în cazul în care acestea sunt intrate recent pe piata româneascã, la cererea I.N.S.C.C.
III. Termenele propuse de proiectant/constructor/proprietar pentru etapele de construire-modernizare a RDCTv, la finalul cãrora se vor efectua verificãri tehnice
IV. Harta RDCTv (cu figurarea capului de reţea, a amplificatoarelor şi a celorlalte elemente principale, precum şi specificarea tipului acestora)

NOTA:
1. Pe schita prevãzutã la pct. II.2 şi pe harta prevãzutã la pct. IV vor fi relevate toate tipurile de limite teritorial-administrative existente - judeţene, orãşeneşti, comunale şi ale satelor.
2. Proiectele care nu respecta toate cerinţele specificate anterior nu vor fi expertizate.



ANEXA 2

┌───────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│ INSTITUTUL NAŢIONAL DE STUDII │ MINISTERUL COMUNICAŢIILOR │
│ ŞI CERCETĂRI PENTRU COMUNICAŢII │ ŞI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI │
│ Bucureşti, Calea Victoriei nr. 37B, │ Bucureşti, Bd Libertãţii nr. 14, │
│ sectorul 1 │ sectorul 5 │
│ cod 70101, CP 816 │ cod 70060 │
│ telefon: 01-400 32 85; 01-312 27 40 │ telefon:01-400 15 75; 01-781 56 13 │
│ fax: 01-315 42 50; 01-312 56 84 │ fax: 01-400 12 30; 01-312 54 04 │
├───────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ Nr. de înregistrare I.N.S.C.C.: │ Nr. de înregistrare: M.C.T.I.: │
├───────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┤
│ (Atentie! Cererea se completeazã cu litere de tipar.) │
│ │
│ │
│ Cãtre │
│ I.N.S.C.C. şi M.C.T.I. │
│ │
│ Cerere de expertizare a proiectului: simbol ........., numãr ..........., │
│ data .............................................., elaborat de Societatea │
│ Comercialã ....................... S.R.L./S.A. │
│ şi de eliberare/modificare a avizului tehnic prealabil pentru │
│ │
│ │
│ RDCTv având │
│ capul de reţea în │
│ ┌───────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ A. │ Satul/comuna/oraşul │ Judeţul │ │
│ ├───────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ │ │ │
│ └───────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ B. Coordonatele titularului de licenţe care va opera RDCTv: │
│ ┌────┬──────────────────────────────────────────────────┐ │
│ Denumirea: │S.C.│ S.R.L./S.A.│ │
│ └────┴──────────────────────────────────────────────────┘ │
│ Certificat de înmatriculare în registrul comerţului nr. ... din data ...... │
│ Adresa: comuna/oraşul .................., judeţul .......................... │
│ ............................................................................ │
│ │
│ Telefon fix ............... telefon mobil ............... fax .............. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Reprezentant: .............................................................. │
│ (numele şi prenumele) │
│ telefon fix ........... telefon mobil ............ fax ............... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Licentele de emisie în baza cãrora se vor transmite programe audiovizuale │
│ (se vor enumera, precizându-se pentru fiecare licenta, numãrul C ...........,│
│ data eliberãrii, localitatea) │
│┌────┬──────────────────┬─────────────┬─────┬────────────────┬──────────────┐ │
││ Nr.│ Data eliberãrii │ Localitatea │ Nr. │Data eliberãrii │ Localitatea │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│└────┴──────────────────┴─────────────┴─────┴────────────────┴──────────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
NOTA:
Formularul CEATP - Nu modificati formularul! Dacã unele spaţii sunt
insuficiente, adaugati informaţiile pe o pagina alba, precizând rubricile la
care se referã.

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│┌────┬──────────────────┬─────────────┬─────┬────────────────┬──────────────┐ │
││ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├────┼──────────────────┼─────────────┼─────┼────────────────┼──────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│└────┴──────────────────┴─────────────┴─────┴────────────────┴──────────────┘ │
│ C. Scopul solicitãrii: │
│ │
│ [] 1. construirea, de la zero, a RDCTv │
│ [] 2. extinderea reţelei de distribuţie sau modernizarea sistemului de │
│ distribuţie prin cablu, identificat prin: │
│ Decizia de autorizare (dacã exista): Nr. ...... din ........... 200..... │
│ Avizul tehnic prealabil (ultimul obţinut): nr. de înregistrare /4/ ..... │
│ data .......................................... │
│ [] 2.1. extinderea reţelei de distribuţie │
│ (Se vor mentiona satele, comunele şi/sau zonele de oraş în care se extinde │
│ reţeaua de distribuţie.) │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ │
│ [] 2.2. modernizarea sistemului de distribuţie prin cablu, prin introducerea │
│ fibrei optice (FO), în urma cãreia rezulta │
│ o reţea [] unidirectionala │
│ [] bidirectionala │
│ (Se vor mentiona satele, comunele şi/sau zonele de oraş strabatute de │
│ magistrala de FO.) │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ ................................................................. │
│ [] 3. conectarea la RDCTv-pivot, menţionatã la pct. A, a urmãtoarelor RDCTv │
│ deja construite, ale cãror staţii centrale vor fi decuplate. │
├──────┬─────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────┤
│Nr. │ Documentele obţinute în procesul │ │
│crt. │de autorizare a fiecãrei RDCTv (nr. şi data) │ Localitãţile deservite │
│ ├───────────┬─────────────┬───────────────────┤ │
│ │ DA │ BM │ ATP │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│RDCTv-│ │ │ │ │
│pivot │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│1. │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│2. │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│3. │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│4. │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│5. │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼───────────────────┼─────────────────────────┤
│6. │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴─────────────┴───────────────────┴─────────────────────────┤
│ D. Caracteristicile tehnico-administrative ale RDCTv: │
│ - adresa amplasamentului statiei centrale ................................ │
│ .......................................................................... │
│ - tipul statiei centrale ................................................. │
│ - tipul reţelei de distributie: uni- / bidirectionala COAX / Hybrid COAX-FO│
│ - canalele care pot fi transmise în reţea ................................ │
│ .......................................................................... │
│ ┌──────┐│
│ ...................................................... în numãr de │ ││
│ └──────┘│
│ - numãrul maxim de prize de utilizator ........................... │
│ ┌──────┐│
│ - zona deservita: │ ││
│ └──────┘│
│ I. - sate (Se vor preciza comuna şi judeţul.) ............................ │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ ┌──────┐│
│ ..................................................... în numãr de │ ││
│ └──────┘│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
NOTA:
Formular CEATP - Nu modificati formularul! Dacã unele spaţii sunt
insuficiente, adaugati informaţiile pe o pagina alba, precizând rubricile la
care se referã.

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ II. - oraşe (Se va preciza judeţul.) ..................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ ┌───────┐│
│ ..................................................... în numãr de └───────┘│
│ │
│ Delimitarea pentru fiecare oraş a zonelor deservite de reţeaua de │
│ distribuţie: │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ │
│ În conformitate cu proiectul, termenele pentru etapele │
│ de construire-modernizare a RDCTv, la finalul cãrora se vor efectua │
│ verificãri tehnice, sunt urmãtoarele: │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ │
│ Subsemnatul/Subsemnata ..............................., în calitate de │
│ reprezentant/reprezentanta, solicit eliberarea/modificarea avizului tehnic │
│ prealabil. │
│ Declar pe propria rãspundere ca am achitat taxa la bugetul de stat │
│ pentru eliberarea/modificarea avizului tehnic prealabil, în valoare de │
│ .......... lei, cu ordinul de plata/chitanţa nr. ................... din │
│ data ......................... de la Banca ............................. │
│ la Trezoreria ........................................ în a carei raza │
│ teritorialã are sediul fiscal firma, în contul bugetar cod 20.17.01.03. │
│ [] Doresc sa primesc prin posta avizul tehnic prealabil solicitat, la │
│ urmãtoarea adresa: ................................................... │
│ ......................................................................... │
│ ......................................................................... │
│ În cazul unor eventuale disfunctionalitati datorate operatorului poştal nu │
│ voi emite nici un fel de pretentie. Numai în cazul pierderii trimiterii │
│ poştale voi solicita eliberarea gratuita a unui duplicat. │
│ Semnatura reprezentantului ............................... │
│ [] Doresc sa ridic avizul tehnic prealabil, personal sau prin reprezentant.│
│ Semnatura reprezentantului .............................. │
│ │
│ │
│ Data semnãrii Semnatura reprezentantului*) Ştampila │
│ ...................... .......................... │
│ │
│ │
│ - avizul I.N.S.C.C.: favorabil nr. 604/............ din __.__. 200... │
│ nefavorabil nr. 604/............ din __.__. 200... │
│ motive: .............................................. │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ .......................................................................... │
│ │
│ Semnatura conducatorului I.N.S.C.C. Ştampila I.N.S.C.C. │
│ ....................................... ....................... │
│ │
│___________ │
│ *) Cererea se completeazã cu litere de tipar şi se depune în original, │
│ direct sau prin posta, la I.N.S.C.C. Toate rubricile vor fi completate cu │
│ informaţia corespunzãtoare sau, în cazul în care aceasta nu exista sau nu │
│ este ncesara, spaţiile respective vor fi barate. Cererile pentru care nu s-a │
│ achitat taxa la bugetul de stat, care conţin erori de completare sau care nu │
│ au semnatura şi ştampila în original nu pot fi soluţionate. Refuzul motivat │
│ de soluţionare a cererii va fi comunicat în scris solicitantului, prin │
│ scrisoare cu confirmare de primire, în termen de 30 de zile de la data │
│ depunerii cererii, însoţit de invitaţia de a remedia în termen de 30 de zile │
│ lipsurile invocate. │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

NOTA:
Formular CEATP - Nu modificati formularul! Dacã unele spaţii sunt
insuficiente, adaugati informaţiile pe o pagina alba, precizând rubricile la
care se referã.





ANEXA 3

┌──────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ R.A. "Inspectoratul General │ MINISTERUL COMUNICAŢIILOR │
│ al Comunicaţiilor" │ ŞI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI │
│ Bucureşti, Str. Italiana nr. 22, │ Bucureşti, Bd Libertãţii nr. 14, │
│ sectorul 1, │ sectorul 5, │
│ cod 702042 │ cod 70060 │
│ telefon: 01-30 32 956; 01-30 32 957 │ telefon: 01-400 15 75; 01-781 56 13 │
│ fax: 01-30 32 937 │ fax: 01-400 12 30; 01-312 54 04 │
├──────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ Nr. de înregistrare I.G.C.: │ Nr. de înregistrare M.C.T.I.: │
│ │ │
│ │ │
├──────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────┤
│ │
│ │
│ (Atentie! Cererea se completeazã cu litere de tipar.) │
│ │
│ │
│ Cãtre │
│ R.A. I.G.C. şi M.C.T.I. │
│ │
│ │
│ CERERE │
│ │
│ de efectuare a verificãrilor tehnice şi de eliberare/modificare a deciziei de│
│ autorizare pentru RDCTv construitã/operata în baza: │
│ A. Avizului tehnic prealabil nr. ..................................... din │
│ data ............................................................ │
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ B. Deciziei de autorizare nr. ...... din data ....... │
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ .............................................................................│
│ C. Coordonate ale titularului de licenţe şi ale RDCTv: │
│ ┌───────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────┐ │
│ │ S.C. │ S.R.L./S.A. │ │
│ └───────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────┘ │
│ │
│ Capul de reţea │
│ ┌─────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────┐ │
│ │Satul şi comuna/oraşul; str. .............. nr. ............ │ Judeţul │ │
│ ├─────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────┤ │
│ │ │ │ │
│ └─────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┘ │
│ Licentele de emisie în baza cãrora se vor transmite programe audiovizuale │
│┌─────┬─────────────────┬────────────┬────┬───────────────────┬─────────────┐ │
││ Nr. │ Data eliberãrii │ Localitatea│ Nr.│ Data eliberãrii │ Localitatea │ │
│├─────┼─────────────────┼────────────┼────┼───────────────────┼─────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├─────┼─────────────────┼────────────┼────┼───────────────────┼─────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├─────┼─────────────────┼────────────┼────┼───────────────────┼─────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├─────┼─────────────────┼────────────┼────┼───────────────────┼─────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
│├─────┼─────────────────┼────────────┼────┼───────────────────┼─────────────┤ │
││ C │ │ │ C │ │ │ │
└┴─────┴─────────────────┴────────────┴────┴───────────────────┴─────────────┴─┘

NOTA:
Formular CVTDA - Nu modificati formularul! Dacã unele spaţii sunt
insuficiente, adaugati informaţiile pe o pagina alba, precizând rubricile la
care se referã.

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Subsemnatul/Subsemnata ......., în calitate de reprezentant/reprezentanta, │
│ solicit eliberarea/modificarea deciziei de autorizare. Declar pe propria │
│ rãspundere ca am achitat taxa la bugetul de stat pentru │
│ eliberarea/modificarea deciziei de autorizare, în valoare de ...... lei, │
│ cu ordinul de plata/chitanţa nr. ............... din data ................ │
│ de la Banca ............ la Trezoreria ................în a carei raza │
│ teritorialã are sediul fiscal firma, în contul bugetar cod 20.17.01.03. │
│ │
│ Data semnãrii Semnatura reprezentantului*) Ştampila │
│ │
│ │
│ [] Doresc sa primesc prin posta decizia de autorizare solicitatã, la │
│ urmãtoarea adresa:..................... │
│ │
│ În cazul unor eventuale disfunctionalitati datorate operatorului poştal │
│ nu voi emite nici un fel de pretentie. Numai în cazul pierderii trimiterii │
│ poştale voi solicita eliberarea gratuita a unui duplicat. │
│ Semnatura reprezentantului ............................ │
│ │
│ [] Doresc sa ridic decizia de autorizare solicitatã, personal sau prin │
│ reprezentant. │
│ │
│ Semnatura reprezentantului ........................... │
│ │
│ │
│ - avizul R.A. I.G.C. (Se completeazã de reprezentanţii R.A. I.G.C.) cu │
│ privire la: │
│ 1. concordanta dintre caracteristicile tehnico-administrative ale │
│ sistemului de distribuţie prevãzute în avizul tehnic prealabil │
│ nr. ............... din data ............. şi caracteristicile │
│ tehnico-administrative constatate la fata locului. │
│ 2. respectarea condiţiilor tehnice şi a parametrilor tehnici impusi de │
│ specificaţia tehnica în vigoare │
│ │
│ favorabil nr. 401/ ........ din .......... 200... │
│ nefavorabil nr. 401/........ din ........ 200.... │
│ motive: ......................................... │
│ ....................................................................... │
│ ....................................................................... │
│ ....................................................................... │
│ ....................................................................... │
│ │
│ │
│ Semnatura conducatorului R.A. I.G.C. Ştampila R.A. I.G.C. │
│ ......................... ................... │
│ │
│ ────────────── │
│ *) Cererea se completeazã cu litere de tipar şi se depune în original, │
│ direct sau prin posta, la R.A. I.G.C. Toate rubricile vor fi │
│ completate cu informaţia corespunzãtoare sau, în cazul în care aceasta │
│ nu exista sau nu este necesarã, spaţiile respective vor fi barate. │
│ Cererile pentru care nu s-a achitat taxa la bugetul de stat, care │
│ conţin erori de completare sau care nu au semnatura şi ştampila în │
│ original nu pot fi soluţionate. Refuzul motivat de soluţionare a │
│ cererii va fi comunicat în scris solicitantului, prin scrisoare cu │
│ confirmare de primire, în termen de 30 de zile de la data depune- │
│ rii cererii, însoţit de invitaţia de a remedia în termen de 30 │
│ de zile lipsurile invocate. │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



NOTA:
Formular CVTDA - Nu modificati formularul! Dacã unele spaţii sunt insuficiente, adaugati informaţiile pe o pagina alba, precizând rubricile la care se referã.



ANEXA 4
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ CERERE │
│ de autorizare a RDCTv având capul de reţea în │
│ │
│ ┌───────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────┤
│ │ Satul şi comuna/oraşul, str. ........... nr. ...... │ Judeţul │
│ ├───────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │
│ └───────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────┤
│ dobândite în urma transmiterii dreptului de proprietate │
│ Cãtre │
│ Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informatiei │
│ │
│ Solicitantul: │
│ │
│ Denumirea: Societatea Comercialã ........................- S.R.L./S.A. │
│ Sediul: oraşul/comuna .........., str. ........ nr. ......, bl. ...., │
│ sc. ..., et. ..., ap. ...., sectorul/judeţul ........................ │
│ │
│ Certificatul de înmatriculare în registrul comerţului nr. ........... │
│ din data .................. │
│ Telefon fix ........ telefon mobil ........ fax ..................... │
│ │
│ Documentele în baza cãrora a fost/este autorizata se afla în curs de │
│ autorizare RDCTv: │
│ │
│ A.*1) Proiectele RDCTv şi, respectiv, avizele favorabile obţinute în │
│ baza expertizarii acestora: │
│ │
│ Proiect nr. ........ din data ..... Aviz favorabil nr. 604/ ........ │
│ din data ............ │
│ B.*2) Avizele tehnice prealabile (şi anexele) în baza cãrora s-a │
│ construit şi s-a modificat RDCTv: │
│ │
│ - Avizul tehnic prealabil nr. .......... / ....... /4/ .............. │
│ din data ............... │
│ - Anexa ........ la Avizul tehnic prealabil nr. ......... / ......... │
│ /4/ ........ din data .........., înregistratã cu nr. ............. / │
│ ........ /4/ .......... din data .................................... │
│ C.*3) Buletinele de mãsurãtori în baza cãrora s-au efectuat │
│ verificãrile tehnice ale reţelei: │
│ - Buletin de mãsurãtori nr. 401/........ din data ................... │
│ D. Deciziile de autorizare (anexele) în baza cãrora a fost autorizata │
│ operarea RDCTv: │
│ - Decizia de autorizare nr. ........../........ din data ..........., │
│ înregistratã cu nr. ........ / ...... /4/ ........ din data ......... │
│ *4) - Anexa ....... la Decizia de autorizare nr. .................... │
│ din data ......, înregistratã cu nr. ....... / ........ /4/ ......... │
│ din data ............................. │
│ │
│ E. Licentele de emisie în baza cãrora se vor transmite programe │
│ audiovizuale │
│┌────────┬────────────────┬────────────┬────┬────────────────┬───────────────┐│
││ Nr. │ Data eliberãrii│ Localitatea│ Nr.│ Data eliberãrii│ Localitatea ││
│├────────┼────────────────┼────────────┼────┼────────────────┼───────────────┤│
││ C │ │ │ C │ │ ││
│├────────┼────────────────┼────────────┼────┼────────────────┼───────────────┤│
││ C │ │ │ C │ │ ││
│├────────┼────────────────┼────────────┼────┼────────────────┼───────────────┤│
││ C │ │ │ C │ │ ││
│├────────┼────────────────┼────────────┼────┼────────────────┼───────────────┤│
││ C │ │ │ C │ │ ││
│├────────┼────────────────┼────────────┼────┼────────────────┼───────────────┤│
││ C │ │ │ C │ │ ││
│└────────┴────────────────┴────────────┴────┴────────────────┴───────────────┘│
│ *1) Se vor mentiona numai proiectele în urma cãrora încã nu s-au obţinut │
│ anexe la avize tehnice prealabile. │
│ *2) Se vor mentiona numai avizele şi anexele corespunzãtoare construirii, │
│ extinderii, modernizãrii prin introducerea de fibra optica a unui │
│ SDCTv sau inglobarii de reţele de distribuţie într-un SDCTv-pivot. │
│ *3) Se vor mentiona numai buletinele de mãsurãtori în urma cãrora încã │
│ nu s-a obţinut/nu s-a modificat decizia de autorizare. │
│ *4) Se vor mentiona numai anexele corespunzãtoare extinderilor, │
│ modernizãrilor, inglobarilor. │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




La prezenta cerere se anexeazã celelalte documente prevãzute la art. 19 alin. 1 din Ordinul ministrului comunicaţiilor şi tehnologiei informatiei nr. 318/2001.
Declar pe propria rãspundere ca am achitat taxa la bugetul de stat pentru modificarea avizului tehnic prealabil, în valoare de .....................lei, cu ordinul de plata/chitanţa nr. .............. din data de ................. de la Banca .............. la Trezoreria ..............în a carei raza teritorialã are sediul fiscal firma, în contul bugetar cod 20.17.01.03.
Declar pe propria rãspundere ca am achitat taxa la bugetul de stat pentru eliberarea/modificarea deciziei de autorizare, în valoare de .......... lei, cu ordinul de plata/chitanţa nr. .............. din data ............ de la Banca ............... la Trezoreria ........... în a carei raza teritorialã are sediul fiscal firma, în contul bugetar cod 20.17.01.03.
Pe baza documentelor de mai sus şi a declaraţiei fãcute, subsemnatul/subsemnata ........................................ solicit autorizarea RDCTv.


Data semnãrii Semnatura reprezentantului*) Ştampila
.............. ........................... .............



[] Doresc sa primesc prin posta documentele eliberate, la urmãtoarea adresa:
...........................................................................
În cazul unor eventuale disfunctionalitati datorate operatorului poştal nu voi emite nici un fel de pretentie. Numai în cazul pierderii trimiterii poştale voi solicita eliberarea gratuita a unui duplicat.
Semnatura reprezentantului ............................................
[] Doresc sa ridic documentele eliberate, personal sau prin reprezentant.
Semnatura reprezentantului ............................................



────────
*) Cererea se completeazã cu litere de tipar şi se depune în original, direct sau prin posta, la adresa:
Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informatiei
Bucureşti, Bd Libertãţii nr. 14, sectorul 5, cod poştal 70060
tel./fax: 01-400 15 75; 01-781 56 13
Toate rubricile vor fi completate cu informaţia corespunzãtoare sau, în cazul în care aceasta nu exista sau nu este necesarã, spaţiile respective vor fi barate.
Cererile pentru care nu s-a achitat taxa la bugetul de stat, care conţin erori de completare sau care nu au semnatura şi ştampila în original nu pot fi soluţionate. Refuzul motivat de eliberare a avizului tehnic prealabil va fi comunicat în scris solicitantului, prin scrisoare cu confirmare de primire, în termen de 30 de zile de la depunerea cererii, însoţit de invitaţia de a remedia în termen de 30 de zile lipsurile invocate.

ANEXA 5

DECLARAŢIE COMUNA
cu privire la transmiterea dreptului de proprietate asupra RDCTv
care acoperã zona
...........................................................................
...........................................................................

de la

I. A. Vechiul proprietar:
a) Denumirea: S.C. .............................................. S.R.L./S.A.
b) Sediul: oraşul/comuna ..........., str. ........ nr. ....., bl. ........., sc. ..., et. ...., ap. ..., sectorul/judeţul ................
c) Certificatul de înmatriculare în registrul comerţului nr. ........... din data ........................
d) Telefon fix ............. telefon mobil .............. fax ...........
B. Vechiul reprezentant
a) Numele ............................... prenumele .....................
b) Telefon fix ............. telefon mobil .............. fax ...........
C. Documentele eliberate pe numele vechiului proprietar:
a) licentele de emisie în baza cãrora s-au transmis/se transmit programe TV/radio în reţea:
Nr. C ...................................................................;
b) avizele tehnice prealabile (şi anexele acestora), în baza cãrora s-a construit şi s-a modificat RDCTv:
- Avizul tehnic prealabil nr. ....../........./4/...... din data ........
- Avizul tehnic prealabil nr. ....../........./4/...... din data ........
- Anexa ...... la Avizul tehnic prealabil nr. ......../....../4/....... din data ......, înregistratã cu nr. ......./....../4/ ..... din data .............
- Anexa ......... la Avizul tehnic prealabil nr. ........./......../4/ ...................... din data ..........., înregistratã cu nr. .........../.........../4/........ din data .............;
c) deciziile de autorizare (şi anexele acestora), în baza cãrora a fost autorizata operarea reţelei:
- Decizia de autorizare nr. ......../......... din data ...............
- Decizia de autorizare nr. ......../......... din data ...............
- Anexa ......... la Decizia de autorizare nr. ....... din data ......., înregistratã cu nr. ....../......./4/ ........ din data ..........
- Anexa ............. la Decizia de autorizare nr. .........../........ din data ........, înregistratã cu nr. ....../......./4/........ din data .........

la

II. A. Noul proprietar:
a) Denumirea: S.C. ............................................. S.R.L./S.A.
b) Sediul: oraşul/comuna ........., str. ...... nr. ...... bl. ....., sc. ..., et. ..., ap. ..., sectorul/judeţul .............................
c) Certificatul de înmatriculare în registrul comerţului nr. ........... din data ................................
d) Telefon fix .......... telefon mobil ........... fax ....................
B. Noul reprezentant:
a) Numele ..................... prenumele .................................
b) Telefon fix .......... telefon mobil ........... fax ...................

III. Subsemnatul/Subsemnaţii
- Numele ......... prenumele ....., identificat cu B.I./C.I. seria ........ nr. ........., în calitate de reprezentant al S.C. .............. S.R.L./S.A.;
- Numele ......... prenumele ....., identificat cu B.I./C.I. seria ........ nr. ........., în calitate de reprezentant al S.C. ............. S.R.L./S.A., declar/declaram pe propria rãspundere, cunoscând ca falsul în declaraţii se pedepseşte de lege şi constituie infracţiune în sensul art. 292 din Codul penal, urmãtoarele:
1. Începând cu data ................ S.C. ............ S.R.L./S.A. a predat/va preda în posesie/proprietate cãtre S.C. ................. S.R.L./S.A. RDCTv descrisã mai sus prin şi în conformitate cu documentele eliberate de autoritatea de reglementare, menţionate la pct. I.C, în întregul ei/în parte, în starea tehnica în care se afla şi pe care S.C. ................................... S.R.L./S.A. o cunoaşte;
2. Sunt/Suntem de acord ca, în virtutea înţelegerilor noastre cu noul proprietar S.C. ................................... S.R.L./S.A. al RDCTv descrise mai sus, acesta sa fie autorizat sa opereze RDCTv anterior precizatã, începând cu data ................, iar cu aceeaşi data documentele menţionate la pct. I.C lit. b) şi c) sa fie retrase.
3*1). Toate documentele eliberate de autoritatea de reglementare, menţionate la pct. I.C lit. b) şi c) le anexãm în original la prezenta declaraţie, spre retragere.

sau

3*2). Toate documentele eliberate de autoritatea de reglementare, menţionate la pct. I.C lit. b) şi c) le anexam în original la prezenta declaraţie, spre modificare, întrucât în proprietatea şi în posesia S.C. ............. S.R.L./S.A. mai rãmâne şi mai este operata o parte din reţea, asa cum reiese din declaraţia adiţionalã privind delimitarea partii de reţea rãmase în proprietatea şi în posesia S.C. ............. S.R.L./S.A. de partea de reţea rãmasã în proprietatea S.C. .................. S.R.L./S.A.

IV. Subsemnatul/Subsemnaţii
- Numele ............. prenumele .........................., identificat cu B.I./C.I. seria .... nr. ......, în calitate de reprezentant al S.C. .......... S.R.L./S.A.
- Numele ............... prenumele ...................., identificat cu B.I./C.I. seria ..... nr. ..........., în calitate de reprezentant al S.C. ............ S.R.L./S.A., declar/declaram pe propria rãspundere, cunoscând ca falsul în declaraţii se pedepseşte de lege şi constituie infracţiune în sensul art. 292 din Codul penal, urmãtoarele:
1. Începând cu data ........... S.C. ........ S.R.L./S.A. a preluat/va prelua în posesie/ proprietate de la S.C. ............. S.R.L./S.A., RDCTv descrisã mai sus prin şi în conformitate cu documentele eliberate de M.C.-D.G.R. şi A.N.C.I.-D.R.L.C., menţionate la pct. I.C, în întregul ei/în parte, în starea tehnica în care se afla şi pe care S.C. ....... S.R.L./S.A. o cunoaşte;
2. Sunt/Suntem de acord ca, în virtutea înţelegerilor noastre cu vechiul proprietar S.C. ........................ S.R.L./S.A. al RDCTv descrise mai sus, S.C. .................. S.R.L./S.A. sa fie autorizata sa opereze RDCTv anterior precizatã, începând cu data ............., iar cu aceeaşi data documentele menţionate la pct. I.C lit. b) şi c) sa fie retrase, intreaga responsabilitate pentru operarea reţelei revenind din acel moment S.C. ....................... S.R.L./S.A.

V. În cazul în care între societãţile comerciale între care a avut loc transferul de proprietate apar litigii pe care nu le putem rezolva pe cale amiabila în baza unei noi declaraţii comune, sunt/suntem de acord ca unica modalitate de a schimba cursul procedurii sa fie în baza hotãrârii unei instanţe de judecata.
Declaraţia adiţionalã privind delimitarea partii de reţea rãmase în proprietatea şi în posesia S.C. .................... S.R.L./S.A. de partea de reţea rãmasã în proprietatea S.C. .................. S.R.L./S.A. se poate depune în original, fãrã autentificare de semnãturi.

──────────────────
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016