Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 3.562 din 28 iunie 2024  pentru aprobarea Procedurii privind redirecţionarea impozitului pe profit, potrivit legii, pentru efectuarea de sponsorizări şi/sau acte de mecenat, precum şi a modelului şi conţinutului unor formulare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 3.562 din 28 iunie 2024 pentru aprobarea Procedurii privind redirecţionarea impozitului pe profit, potrivit legii, pentru efectuarea de sponsorizări şi/sau acte de mecenat, precum şi a modelului şi conţinutului unor formulare

EMITENT: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 643 din 5 iulie 2024
    Având în vedere prevederile art. 25 alin. (4) lit. i) şi ţ), ale art. 42 alin. (4) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi avizul conform al Ministerului Finanţelor comunicat prin Adresa nr. 741.101 din 26.06.2024,
    în temeiul prevederilor art. 342 alin. (1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 5 alin. (4) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. LV din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor termene, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 11 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,
    preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:
    ART. 1
    Se aprobă Procedura privind redirecţionarea impozitului pe profit, potrivit legii, pentru efectuarea de sponsorizări şi/sau acte de mecenat, prevăzută în anexa nr. 1.

    ART. 2
    (1) Se aprobă modelul, conţinutul şi instrucţiunile de completare a formularului 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit“, prevăzute în anexa nr. 2.
    (2) Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Notificare privind erorile identificate în cererea de redirecţionare“, prevăzute în anexa nr. 3.
    (3) Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Notificare privind modul de soluţionare a cererii de redirecţionare a impozitului pe profit“, prevăzute în anexa nr. 4.
    (4) Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Notificare privind comunicarea datelor de identificare a contribuabililor şi a sumelor redirecţionate de aceştia din impozitul pe profit“, prevăzute în anexa nr. 5.
    (5) Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Notificare privind contul bancar al entităţii beneficiare“, prevăzute în anexa nr. 6.

    ART. 3
    Caracteristicile de editare, modul de difuzare, utilizare şi păstrare a formularelor prevăzute la art. 2 sunt prezentate în anexa nr. 7.

    ART. 4
    Anexele nr. 1-7 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 5
    Prevederile prezentului ordin se aplică începând cu redirecţionarea impozitului pe profit datorat pentru anul fiscal 2024/anul fiscal modificat care începe în anul 2024.

    ART. 6
    Direcţia generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generală de reglementare a colectării creanţelor bugetare, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, direcţiile generale regionale ale finanţelor publice, precum şi, după caz, direcţiile de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 7
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.



                    Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală,
                    Nicoleta-Mioara Cîrciumaru

    Bucureşti, 28 iunie 2024.
    3.562.
    ANEXA 1

    PROCEDURĂ

    ANEXA 2

    *) Formularul este reprodus în facsimil.
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
    INSTRUCŢIUNI
    privind completarea formularului 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit“
    I. Depunerea formularului
    1. Formularul se completează şi se depune de către contribuabilii care, potrivit legii, dispun redirecţionarea impozitului pe profit, pentru efectuarea de sponsorizări şi/sau acte de mecenat, precum şi pentru acordarea unor sume Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF sau altor organizaţii internaţionale care îşi desfăşoară activitatea potrivit prevederilor unor acorduri speciale la care România este parte.
    2. Cererea se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile art. 79 alin. (1^1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.
    3. Termen de depunere
    Redirecţionarea impozitului pe profit se poate face până la termenele de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, potrivit legii.
    În cazul contribuabililor membri ai unui grup fiscal, Cererea privind redirecţionarea impozitului pe profit se depune de către persoana juridică responsabilă a grupului.

    4. Rectificarea cererii de redirecţionare
    4.1. În cazul în care contribuabilul corectează formularul depus, cererea rectificativă se întocmeşte pe acelaşi model de formular, înscriind „X“ în spaţiul special prevăzut în acest scop. În acest caz, se completează elementele de identificare a cererii care se rectifică, respectiv data şi numărul de înregistrare.
    4.2. Căsuţa „Cerere rectificativă“ se bifează în situaţia în care formularul depus se corectează la iniţiativa contribuabilului.
    Cererea rectificativă nu se poate depune mai târziu de 45 de zile de la termenul legal de exercitare a opţiunii de redirecţionare.

    4.3. Căsuţa „Cerere rectificativă ca urmare a unei notificări“ se bifează în situaţia în care formularul depus se corectează ca urmare a primirii de către contribuabil a unei notificări privind erorile identificate în cererea de redirecţionare şi/sau a unei notificări privind contul bancar al entităţii beneficiare.
    Cererea se poate rectifica în termen de 15 zile de la primirea notificării.


    5. Organul fiscal competent
    Formularul se depune la organul fiscal competent pentru administrarea creanţelor fiscale datorate de către contribuabil/plătitor.
    În cazul contribuabililor membri ai unui grup fiscal în domeniul impozitului pe profit, formularul se depune la organul fiscal competent pentru administrarea creanţelor fiscale datorate de către persoana juridică responsabilă a grupului.


    II. Completarea formularului
    6. În rubrica „Anul“ se înscrie anul pentru care se completează formularul, cu cifre arabe cu 4 caractere (de exemplu: 2024).
    7. Rubrica „Perioada“ se completează în situaţiile în care raportarea se efectuează pentru alte perioade decât anul calendaristic, ca de exemplu:
    - perioada reprezentând anul fiscal modificat, în cazul contribuabililor care intră sub incidenţa prevederilor art. 16 alin. (5), (5^1) şi (5^2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare;
    – perioada cuprinsă între prima zi a anului fiscal următor celui în care a fost deschisă procedura lichidării şi data închiderii procedurii de lichidare, în cazul contribuabililor care intră sub incidenţa prevederilor art. 16 alin. (6) din Legea nr. 227/2015, cu modificările şi completările ulterioare.


    Secţiunea I „Date de identificare a contribuabilului“
    8. În rubrica „Cod de identificare fiscală“ se completează codul de identificare fiscală atribuit contribuabilului care dispune redirecţionarea impozitului pe profit, conform legii.
    ATENŢIE!
    În cazul contribuabililor membri ai unui grup fiscal, redirecţionarea poate fi dispusă numai de persoana juridică responsabilă.


    9. În rubrica „Denumire“ se înscrie denumirea contribuabilului care dispune redirecţionarea impozitului pe profit, conform legii.
    10. Rubricile privind adresa se completează cu datele privind adresa domiciliului fiscal al contribuabilului.

    Secţiunea II „Redirecţionarea impozitului pe profit“
    11. Contribuabilii care dispun redirecţionarea impozitului pe profit completează în acelaşi formular câte o secţiune privind destinaţia sumei. Secţiunile sunt generate cu ajutorul programului de asistenţă, pentru fiecare beneficiar.
    12. Contribuabilii înscriu suma maximă care poate fi redirecţionată, potrivit legii, precum şi, după caz, suma redirecţionată prin formularele 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit“ depuse anterior în acelaşi an fiscal şi suma rămasă de redirecţionat, în căsuţele corespunzătoare din formular.
    13. Subsecţiunea 1 „Sponsorizare către entităţi persoane juridice fără scop lucrativ, inclusiv unităţi de cult“
    13.1. În rubrica „Denumire“ se înscrie denumirea entităţii persoană juridică fără scop lucrativ/unităţii de cult beneficiare.
    13.2. În rubrica „Cod de identificare fiscală“ se completează codul de identificare fiscală a entităţii persoană juridică fără scop lucrativ/unităţii de cult beneficiare.
    13.3. În rubrica „Cont bancar (IBAN)“ se completează codul IBAN al contului bancar al entităţii persoană juridică fără scop lucrativ/unităţii de cult beneficiare.
    13.4. În rubricile privind adresa se completează cu datele privind adresa beneficiarului.
    13.5. În rubrica „Contract nr./data“ se înscriu numărul şi data contractului privind acordarea sponsorizării.
    13.6. În rubrica „Sumă de redirecţionat (lei)“ se înscrie suma pentru care se solicită redirecţionarea.

    14. Subsecţiunea 2 „Sponsorizare către beneficiari, alţii decât cei de la pct. 1, potrivit legii“
    Rubricile se completează similar celor de la subsecţiunea 1 (pct. 13).

    15. Subsecţiunea 3 „Acte de mecenat“
    15.1. Subsecţiunea se completează de către contribuabilii care dispun redirecţionarea impozitului pe profit pentru efectuarea de acte de mecenat.
    15.2. În rubricile „Nume“ şi „Prenume“ se înscriu numele şi prenumele beneficiarului.
    15.3. În rubrica „Cod numeric personal“ se înscrie codul numeric personal al beneficiarului.
    15.4. În rubricile privind adresa se completează cu datele privind adresa beneficiarului.
    15.5. În rubrica „Cont bancar (IBAN)“ se completează codul IBAN al contului bancar al beneficiarului.
    15.6. În rubrica „Contract nr./data“ se înscriu numărul şi data contractului privind acordarea actului de mecenat.
    15.7. În rubrica „Suma de redirecţionat (lei)“ se înscrie suma pentru care se solicită redirecţionarea.

    16. Subsecţiunea 4 „Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) şi alte organizaţii internaţionale care îşi desfăşoară activitatea potrivit prevederilor unor acorduri speciale la care România este parte“
    16.1. În rubrica „Denumire“ se înscrie denumirea Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) sau, după caz, a organizaţiei internaţionale care îşi desfăşoară activitatea potrivit prevederilor unor acorduri speciale la care România este parte.
    16.2. În rubrica „Cod de identificare fiscală“ se completează codul de identificare fiscală a Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) sau, după caz, a organizaţiei internaţionale care îşi desfăşoară activitatea potrivit prevederilor unor acorduri speciale la care România este parte.
    16.3. În rubrica „Cont bancar (IBAN)“ se completează codul IBAN al contului bancar al Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) sau, după caz, al organizaţiei internaţionale care îşi desfăşoară activitatea potrivit prevederilor unor acorduri speciale la care România este parte.
    16.4. În rubrica „Suma de redirecţionat (lei)“ se înscrie suma pentru care se solicită redirecţionarea.

    17. Secţiunea III „Date de identificare a împuternicitului“
    17.1. Se completează numai în cazul în care depunerea cererii privind redirecţionarea impozitului pe profit se realizează prin împuternicit, desemnat potrivit Legii nr. 207/2015, cu modificările şi completările ulterioare.
    17.2. În rubrica „Cod de identificare fiscală“ se înscrie codul de identificare fiscală al împuternicitului.
    17.3. În rubrica „Denumire/Nume, prenume“ se înscriu, după caz, numele şi prenumele împuternicitului sau denumirea acestuia.
    17.4. Rubricile privind adresa se completează, după caz, cu datele privind adresa domiciliului fiscal al împuternicitului.

    18. În situaţia în care contribuabilul este de acord ca entitatea beneficiară să fie informată de organul fiscal cu privire la sumele redirecţionate, denumirea şi codul de identificare ale contribuabilului care a redirecţionat aceste sume, se bifează căsuţa corespunzătoare din formular şi se completează în tabel denumirea/numele, prenumele, precum şi codul de identificare fiscală ale entităţii beneficiare.


    ANEXA 3


┌──────────────────────────────────────┐
│Sigla*) │
└──────────────────────────────────────┘


    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
    Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili
    Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice .........................
    Unitatea fiscală ....................................................................................
    Serviciul/Biroul/Compartimentul .................................................
    Nr. de înregistrare ...........................
    Data ................................................
    Către**) …………………………………………........
    CIF .........................................................................
    Str. ……..…………......…...... nr. …., bl. ....., sc. ….,
    et. ……, ap. …., judeţul/sectorul ………………..….,
    localitatea ..................., codul poştal …………..…..
    NOTIFICARE
    privind erorile identificate în cererea de redirecţionare
    Stimată(e) doamnă/domn,
    Ca urmare a Cererii privind redirecţionarea impozitului pe profit, înregistrată cu nr. ................. din data de ………………, vă comunicăm că, în urma verificării în evidenţele fiscale a informaţiilor cuprinse în cerere, au fost identificate următoarele erori:
    ................................................................................................................................................................................................
    Pentru corectarea erorilor identificate veţi depune, în termen de 15 zile de la primirea prezentei, o cerere rectificativă privind redirecţionarea impozitului pe profit.
    Dacă, în termenul prevăzut mai sus, nu corectaţi informaţiile eronate, comunicate prin prezenta notificare, cererea se respinge.
    Pentru informaţii suplimentare în legătură cu această notificare, persoana care poate fi contactată este doamna/domnul ..............................................., la sediul nostru sau la numărul de telefon ........................., între orele …..-….. .
    Numele şi prenumele .....................
    Conducătorul unităţii fiscale,
    ...................................................
     *) Se va folosi sigla organului fiscal emitent.
    **) Se va înscrie denumirea contribuabilului.
    Document care conţine date cu caracter personal protejate de prevederile Regulamentului (UE) 2016/679

    ANEXA 4


┌──────────────────────────────────────┐
│Sigla*) │
└──────────────────────────────────────┘


    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
    Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili
    Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice .........................
    Unitatea fiscală ....................................................................................
    Serviciul/Biroul/Compartimentul .................................................
    Nr. de înregistrare ...........................
    Data ................................................
    Către**) ………………………………………….
    CIF ..................................................................
    Str. ……..……………...... nr. …., bl. ....., sc. ….,
    et. ……, ap. …., judeţul/sectorul ………………..….,
    localitatea ..................., codul poştal …………..…….
    NOTIFICARE
    privind modul de soluţionare a cererii de redirecţionare a impozitului pe profit
    Stimată(e) doamnă/domn,
    Ca urmare a Cererii privind redirecţionarea impozitului pe profit înregistrată cu nr. .................. din data de ………………, prin care aţi solicitat redirecţionarea unei sume din impozitul pe profit datorat pentru anul ............ către entitatea ................................, vă comunicăm că:
    [ ] Borderoul privind suma redirecţionată a fost transmis unităţii de trezorerie, în vederea efectuării viramentului către entitatea beneficiară.
    [ ] Suma din impozitul pe profit nu a fost redirecţionată, din următoarele motive:
    [ ] nu au fost corectate informaţiile din cerere, în termenul prevăzut în Notificarea nr. .......... din data de ............;
    [ ] entitatea beneficiară nu figurează în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale;
    [ ] obligaţiile privind impozitul pe profit nu au fost stinse în termen de 45 de zile de la scadenţă;
    [ ] nu se poate dispune redirecţionarea impozitului pe profit stabilit la nivelul impozitului minim pe cifra de afaceri.


    Pentru informaţii suplimentare în legătură cu această notificare, persoana care poate fi contactată este doamna/ domnul ..............................................., la sediul nostru sau la numărul de telefon ........................., între orele …..-….. .
    Numele şi prenumele .....................
    Conducătorul unităţii fiscale,
    ......................................................
    *) Se va folosi sigla organului fiscal emitent.
    **) Se va înscrie denumirea contribuabilului.
    Document care conţine date cu caracter personal protejate de prevederile Regulamentului (UE) 2016/679

    ANEXA


┌──────────────────────────────────────┐
│Sigla*) │
└──────────────────────────────────────┘


    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
    Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili
    Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice .........................
    Unitatea fiscală ....................................................................................
    Serviciul/Biroul/Compartimentul .................................................
    Nr. de înregistrare ...........................
    Data ................................................
    Către**) ………………………………………….
    CIF ..................................................................
    Str. ……..……………...... nr. …., bl. ....., sc. ….,
    et. ……, ap. …., judeţul/sectorul ………………..….,
    localitatea ..................., codul poştal …………..…….
    NOTIFICARE
    privind comunicarea datelor de identificare a contribuabililor
    şi a sumelor redirecţionate de aceştia din impozitul pe profit
    Stimată(e) doamnă/domn,
    Potrivit dispoziţiilor art. LV din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 115/2023, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm, alăturat, datele de identificare a contribuabililor şi sumele redirecţionate de aceştia din impozitul datorat pentru anul ............... .

┌────┬─────────┬────────────┬────────────┬──────────────┐
│ │ │ │Data │ │
│ │ │Codul de │transmiterii│Suma │
│Nr. │Denumirea│identificare│borderoului │redirecţionată│
│crt.│ │fiscală │la unitatea │(lei) │
│ │ │ │de │ │
│ │ │ │trezorerie │ │
├────┼─────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │
├────┼─────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
└────┴─────────┴────────────┴────────────┴──────────────┘


    Pentru informaţii suplimentare în legătură cu această notificare, persoana care poate fi contactată este doamna/ domnul .............................................................., la sediul nostru sau la numărul de telefon ........................., între orele …..-….. .
    Numele şi prenumele .....................
    Conducătorul unităţii fiscale,
    ......................................................
    *) Se va folosi sigla organului fiscal emitent.
    **) Se va înscrie denumirea entităţii beneficiare.
    Document care conţine date cu caracter personal protejate de prevederile Regulamentului (UE) 2016/679

    ANEXA 6


┌──────────────────────────────────────┐
│Sigla*) │
└──────────────────────────────────────┘


    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
    Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili
    Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice .........................
    Unitatea fiscală ....................................................................................
    Serviciul/Biroul/Compartimentul .................................................
    Nr. de înregistrare ...........................
    Data ................................................
    Către**) ………………………………………….
    CIF ..................................................................
    Str. ……..……………...... nr. …., bl. ....., sc. ….,
    et. ……, ap. …., judeţul/sectorul ………………..….,
    localitatea ..................., codul poştal …………..…….
    NOTIFICARE
    privind contul bancar al entităţii beneficiare
    Stimată(e) doamnă/domn,
    Ca urmare a Cererii privind redirecţionarea impozitului pe profit înregistrată cu nr. ................. din data de ………………, prin care aţi solicitat redirecţionarea unei sume din impozitul pe profit datorat pentru anul ......... către entitatea ..................................., vă comunicăm că unitatea de trezorerie ne-a comunicat că nu poate efectua viramentul sumelor întrucât contul bancar înscris în cerere figurează ca fiind închis.
    Pentru efectuarea viramentului sumelor redirecţionate din impozitul pe profit, vă rugăm să ne comunicaţi contul bancar al entităţii beneficiare, prin depunerea unei cereri rectificative, în termen de 15 zile de la primirea prezentei.
    Dacă, în termenul prevăzut mai sus, nu transmiteţi informaţiile solicitate prin prezenta notificare, cererea se respinge.
    Pentru informaţii suplimentare în legătură cu această notificare, persoana care poate fi contactată este doamna/ domnul ........................................................., la sediul nostru sau la numărul de telefon ............................., între orele …..-….. .
    Numele şi prenumele .....................
    Conducătorul unităţii fiscale,
    ......................................................
     *) Se va folosi sigla organului fiscal emitent.
    **) Se va înscrie denumirea contribuabilului.
    Document care conţine date cu caracter personal protejate de prevederile Regulamentului (UE) 2016/679

    ANEXA 7

    CARACTERISTICI
    de editare, modul de difuzare, utilizare şi păstrare a formularelor
    1. Denumire: „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit“ (formular 177)
    1.1. Caracteristici de editare: se utilizează echipament informatic pentru completare şi editare. Formularul se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
    1.2. Se utilizează la solicitarea redirecţionării impozitului pe profit.
    1.3. Se completează şi se depune de către contribuabilii care dispun redirecţionarea impozitului pe profit către entităţile beneficiare, conform legii.
    1.4. Circulă în format electronic la organul fiscal competent.
    1.5. Se arhivează la organul fiscal competent.

    2. Denumire: „Notificare privind erorile identificate în cererea de redirecţionare“
    2.1. Caracteristici de editare: se utilizează echipament informatic pentru completare şi editare.
    2.2. Se utilizează în scopul înştiinţării contribuabililor cu privire la erorile identificate în cererea de redirecţionare (formularul 177).
    2.3. Se întocmeşte în două exemplare de către organul fiscal central competent.
    2.4. Circulă: - un exemplar la organul fiscal central competent;
    - un exemplar la contribuabil.

    2.5. Se arhivează la dosarul fiscal al contribuabilului.

    3. Denumire: „Notificare privind modul de soluţionare a cererii de redirecţionare a impozitului pe profit“
    3.1. Caracteristici de editare: se utilizează echipament informatic pentru completare şi editare.
    3.2. Se utilizează în scopul înştiinţării contribuabililor cu privire la modul de soluţionare a cererii de redirecţionare a impozitului pe profit.
    3.3. Se întocmeşte în două exemplare de către organul fiscal central competent.
    3.4. Circulă: - un exemplar la organul fiscal central competent;
    - un exemplar la contribuabil.

    3.5. Se arhivează la dosarul fiscal al contribuabilului.

    4. Denumire: „Notificare privind comunicarea datelor de identificare a contribuabililor şi a sumelor redirecţionate de aceştia din impozitul pe profit“
    4.1. Caracteristici de editare: se utilizează echipament informatic pentru completare şi editare.
    4.2. Se utilizează în scopul înştiinţării entităţilor beneficiare cu privire la datele de identificare a contribuabililor şi a sumelor redirecţionate de aceştia din impozitul pe profit.
    4.3. Se întocmeşte în două exemplare de către organul fiscal central competent.
    4.4. Circulă: - un exemplar la organul fiscal central competent;
    - un exemplar la entitate.

    4.5. Se arhivează la dosarul fiscal al contribuabilului.

    5. Denumire: „Notificare privind contul bancar al entităţii beneficiare“
    5.1. Caracteristici de editare: se utilizează echipament informatic pentru completare şi editare.
    5.2. Se utilizează în scopul înştiinţării contribuabililor cu privire la închiderea contului bancar al entităţii beneficiare.
    5.3. Se întocmeşte în două exemplare de către organul fiscal central competent.
    5.4. Circulă: - un exemplar la organul fiscal central competent;
    - un exemplar la contribuabil.

    5.5. Se arhivează la dosarul fiscal al contribuabilului.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016