┌────┬─────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│Nr. │ SECTOARELE PRINCIPALE │ CODURILE ACTIVITÃŢILOR CARE VOR FI │
│ │ │ ÎNSCRISE ÎN AUTORIZAREA SANITARÃ │
│ │ │ VETERINARA DE FUNCŢIONARE │
├────┼─────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ 1. │ CARNE │ CC, CP, CS, GHE, MM, MSM, PP, RW, SH│
├────┼─────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ 2. │ LAPTE │ CC, CS, PP, RW │
├────┼─────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ 3. │ OUA │ CC, CS, EPC, LEP, PP, RW │
├────┼─────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ 4. │ PRODUSE DE PESCARIE / │ AH, CS, DC, FFPH, FV, PC, MSM, │
│ │ MOLUSTE BIVALVE VII │ PP, RW, WM, ZV │
└────┴─────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────┘
Legenda:
┌───────────────────────────────┬───────────────────┬──────────────────────────┐
│ CATEGORIE / ACTIVITATE │ SPECII │ OBSERVAŢII │
├───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────────────┤
│AH = hala de licitaţie │ A = pasare │bl = produse din sânge │
│CC = centru de colectare │ B = bovine │mp = produse din carne │
│CP = unitate de transare │ C = caprine │pap = extracte din carne │
│CS = depozit frigorific │ L = lagomorfe │şi toate produsele pulbere│
│DC = centru de expediere │ O = ovine │derivate din carne │
│EPC = centru de ambalare oua │ P = porcine │st = stomace, vezici şi │
│FFPP = unitate de produse │ S = solipede │intestine, prelucrate │
│proaspete din pescuit │ ............... │fl = picioare de broasca │
│FV = vas fabrica │ fG = alte mamifere│sn = melci │
│GHE = unitate care │ de crescatorie │ap = alte produse apicole │
│manipuleaza vanat │ decât ungulatele │ │
│ │ domestice │ │
│LEP = unitate pentru ou lichid │ R = ratite │ │
│MM =unitate pentru carne tocata│ wA = pãsãri │ │
│MSM = unitate pentru carne │ sãlbatice │ │
│separatã mecanic │ wL = lagomorfe │ │
│MP = unitate pentru carne │ sãlbatice │ │
│preparata │ wU = ongulate │ │
│PC = centru de purificare │ sãlbatice │ │
│PP = unitate de procesare │ wG = mamifere │ │
│RW = unitate de reambalare │ terestre sãlbatice│ │
│SH = abator │ altele decât │ │
│WM = piata en gros │ongulatele sãlbatice │
│ZV = vas congelator │ şi lagomorfele │ │
│HP = unitate miere │ sãlbatice │ │
└───────────────────────────────┴───────────────────┴──────────────────────────┘
AUTORITATEA NATIONALA SANITARÃ VETERINARA
ŞI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
Direcţia sanitarã veterinara
şi pentru siguranta alimentelor
........................
AUTORIZARE SANITARÃ VETERINARA A ACTIVITÃŢII DIN UNITÃŢILE
CARE PROCESEAZA ALIMENTE DE ORIGINE ANIMALA
Nr. ...... din .........
Directorul executiv al direcţiei sanitare veterinare şi pentru siguranta
alimentelor .........., având în vedere cererea şi documentaţia înregistratã
la nr. ......, din ......, a ......., din ..... (adresa completa) .........,
în baza Raportului de evaluare şi a fisei de evaluare întocmitã de dr. .....
cu nr. ........, medic veterinar din cadrul Serviciului de Igiena şi Sãnãtate
Publica Veterinara în temeiul prevederilor <>Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004
privind organizarea activitãţii sanitar-veterinare şi pentru siguranta
alimentelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 215/2004 ,
cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi prevederile
<>Hotãrârii Guvernului nr. 925/2005 şi ale normelor şi mãsurilor sanitare
veterinare în vigoare:
Dispune:
AUTORIZAREA SANITARÃ VETERINARA cu numãrul de autorizare ....,
(indicativul judeţului urmat de numãrul de autorizare)........
pentru unitatea:
........................................................
din localitatea ......, strada ....., nr. ....., sectorul ....,
codul ....., judeţul ......, pentru urmãtoarele activitãţi:
┌─────┬─────────┬─────────────────────┬──────────────┬──────────┬──────────────┐
│Cod │Obiectiv │Capacitate totalã de │ Activitate* │ Specie** │ Observaţii***│
│CAEN │ │producţie autorizata │ │ │ │
│ │ │(tone/saptamana │ │ │ │
│ │ │ produse finite) │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────────────────┼───┬──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 4 │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────────────────┴───┴──────────┴──────────┴──────────────┘
DIRECŢIA SANITARÃ VETERINARA
ŞI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR .......
Nr....... data ......
REFERAT DE EVALUARE
pentru autorizarea sau neautorizarea sanitarã veterinara
a activitãţii din unitãţile care proceseaza
alimente de origine animala
Subsemnatul ............, medic veterinar la serviciul de igiena şi
sãnãtate publica veterinara având funcţia de ........., având în vedere
documentaţia înregistratã la direcţia sanitarã veterinara şi pentru
siguranta alimentelor .........sub nr. ...., din data de ......., privind
solicitarea emiterii autorizãrii sanitare veterinare a unitãţii .........
pentru obiectivul ........., din ........, localitatea, strada şi numãrul)
şi activitatea ......., clasa CAEN ......, în conformitate cu prevederile
<>Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitar-
veterinare şi pentru siguranta alimentelor, aprobatã cu modificãri şi
completãri prin <>Legea nr. 215/2004 , cu modificãrile şi completãrile
ulterioare, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi
<>Hotãrârii Guvernului nr. 925/2005 , am verificat unitatea, constatând
urmãtoarele:
1. Clãdiri şi amenajãri în funcţiune:
a) nr. clãdiri ...................................................
b) nr. încãperi /suprafata .......................................
2. Caracteristici constructive:
a) materiale de construcţie: pavimente, pereţi, plafoane .........
b) sisteme de aprovizionare cu apa rece şi calda .................
c) canalizare.....................................................
d) - staţii de epurare ...........................................
3. Condiţii de microclimat:
a) ventilaţie....................................................
b) temperatura...................................................
c) umiditate......................................................
d) luminozitate...................................................
e) dotarea cu aparatura de mãsura şi control, sisteme de înregistrare
a temperaturii, umiditatii etc. ......................................
f) - condiţii de depozitare şi de transport, care sa asigure conservarea
materiilor prime şi produselor finite ..............................
4. Fluxul tehnologic:
a) spaţii pentru recepţie, producţie, depozitare ................
b) dotarea cu utilaje ...........................................
c) dotarea cu ustensile .........................................
d) circulaţia materiilor prime şi a produselor finite ...........
e) ambalaje, circuitul acestora .................................
f) sisteme de evacuare din incinta a produselor confiscate, a deşeurilor
etc. ...........
5. Capacitãţi în funcţiune:
a) de producţie (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi, doze/zi etc.)
b) de depozitare (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi, doze/zi etc),
din care:
c) pentru materii prime (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi,
doze/zi etc);
d) pentru semifabricate (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi,
doze/zi etc);
e) pentru produse finite (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi,
doze/zi etc);
f) pentru materii prime, produse sechestrate (unitatea de mãsura/timp:
tone/zi, litri/zi, doze/zi etc);
g) pentru deşeuri tehnologice (unitatea de mãsura/timp: tone/zi, litri/zi,
doze/zi etc*);
6. Dotarea cu materiale şi mijloace pentru dezinfecţie, combaterea
insectelor şi rozatoarelor: ...................
7. Asigurarea ustensilelor şi materialelor pentru igiena personalului:
a) spalatoare pentru mâini ..........................
b) sterilizatoare pentru cutite ................................
c) sapun lichid, substanţe dezinfectante, prosop din hârtie etc. .....
8. Grupuri sanitare:
a) nr. cabine ................................
b) dotare ...................................
9. Vestiare:
a) nr. vestiare .............................
b) nr. încãperi vestiar .....................
c) dotare ...................................
10. Personal muncitor încadrat:
a) nr. total muncitori ......................
b) nr. total muncitori/schimb ..............
c) echipa de igienizare /nr. muncitori .......
11. Organizare, funcţionare, încadrare laborator uzinal:
a) nr. spaţii ....................................
b) nr. secţii (profil) ...........................
c) dotare/secţie .................................
d) nr. personal ........... specialitate...........
12. Elaborarea şi aplicarea programelor în conformitate cu procedurile
operationale standard de sanitatie (SSOP) şi analiza riscului în punctele
critice de control (HACCP), a altor proceduri de autocontrol specifice în
unitãţi şi cu regulile de buna practica de fabricaţie (GMP)- în cazul
producãtorilor de medicamente şi de alte produse de uz veterinar:
a) program ................................
b) responsabil cu aplicarea ...............
13. Asistenta sanitarã veterinara:
de stat .......... nr. ...... pregãtire .........
14. Amplasare, noxe, vecinãtãţi:
a) distanta fata de perimetrele locuibile ...............
b) surse poluante în vecinãtate ........................
15. Autorizaţii de funcţionare emise de alte organe abilitate: ......
16. Alte aspecte: ................................
17. PROPUNERI:
a) ÎNDEPLINEŞTE CONDIŢIILE pentru autorizarea sanitarã veterinara pentru
activitatea (ile)......... obiectiv ......., clasa CAEN, specificate
în cererea de înregistrare .........
b) NU ÎNDEPLINEŞTE condiţiile de autorizare sanitarã veterinara conform
prevederilor legislaţiei sanitare veterinare în vigoare
c) NU CORESPUNDE activitãţii ........, clasei CAEN, declarate ...........
Medic veterinar S.I.S.P.V., Reprezentantul legal al unitãţii,
.................. ...........................
(semnatura, parafa, ştampila) (numele în clar, semnatura, ştampila)
VERIFICAT: Şef serviciu igiena .....................
18. CONCLUZII:
a) ÎNDEPLINEŞTE condiţiile şi se emite AUTORIZAREA SANITARÃ VETERINARA
cu numãrul de autorizare ......... (indicativ judeţ şi numãr
autorizare)......, pentru activitatea(ile) ........ obiectivul ......,
clasa CAEN ........
b) NU ÎNDEPLINEŞTE condiţiile de autorizare sanitarã veterinara conform
prevederilor legislaţiei sanitare veterinare în vigoare
c) NU CORESPUNDE activitãţii.........., clasei CAEN, declarate .........
Director executiv,
(semnatura, parafa, ştampila)
Şef serviciu igiena şi sãnãtate publica veterinara.
.....................
AUTORITATEA NATIONALA SANITARÃ VETERINARA
ŞI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
Direcţia sanitarã veterinara
şi pentru siguranta alimentelor
...........................
AUTORIZARE SANITARÃ VETERINARA
pentru mijloacele de transport
al produselor de origine animala
Nr. ....... din ........
Mijlocul de transport ....... seria ....., capacitatea ........, nr.
de înmatriculare ..........., proprietatea ........, adresa ........
II. Condiţii de III. Condiţii de
temperatura: transport:
1. fãrã regim termic 1. agatat
2. T de refrigerare 2. vrac
3. T de congelare
4. alt regim termic
5. preambalat
Capacitatea de transport: ..........
Se vor avea în vedere condiţiile sanitare veterinare specifice înscrise
în fişa tehnica a produsului eliberata de producãtor.
Nerespectarea condiţiilor sanitare veterinare atrage, dupã caz, retragerea
autorizãrii şi sancţionarea în conformitate cu prevederile legale.
Mijlocul de transport se autorizeaza pentru .........*).
Director executiv,
.................
(semnatura şi ştampila)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TARIFE
pentru autorizarea activitãţilor din unitãţile care
proceseaza alimente de origine animala
┌──────┬─────────────────────────────────────────────────┬────────────────────┐
│Partea│ Unitate │Tarif de autorizare │
│ │ │RON/Unitate/Obiectiv│
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ I │Unitãţi cu activitãţi generale: │ │
│ │Depozit frigorific ........................ │ 300 │
│ │Unitate de reambalare ..................... │ 500 │
│ │Piata en-gros (hala desfacere produse de origine │ │
│ │animala)..................................... │ 300 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ II │Carne de ongulate domestice: │ │
│ │Abator ....................................... │ 500 │
│ │Unitate de transare ......................... │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│III │Carne de pasare şi logomorfe: │ │
│ │Abator de pãsãri ............................ │ 500 │
│ │Unitate de transare carne pasare ............ │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│IV │Carne de vanat de crescatorie: │ │
│ │Abator vanat de crescatorie ................. │ 500 │
│ │Unitate de manipulare sau/şi transare carne │ │
│ │de vanat ...................... │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ V │Carne de vanat salbatic: │ │
│ │Unitate de transare carne vanat salbatic ...... │ 300 │
│ │Unitate de manipulare sau/şi transare carne │ │
│ │de vanat ......................... │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ VI │Carne tocata, preparata şi carne separatã │ │
│ │mecanic: │ │
│ │Unitãţi pentru producerea carnii tocate ...... │ 400 │
│ │Unitãţi carne preparata ...................... │ 400 │
│ │Unitãţi carne separatã mecanic ............... │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│VII │Produse din carne: │ │
│ │Unitate de procesare ....................... │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│VIII │Moluste bivalve vii: │ │
│ │Centru de colectare moluste bivalve vii ....... │ 300 │
│ │Centru de purificare moluste bivalve vii ..... │ 300 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ IX │Peste şi produse din pescuit: │ │
│ │Vas fabrica ................................. │ 500 │
│ │Vas congelator .............................. │ 500 │
│ │Unitate produse proaspete din pescuit ....... │ 500 │
│ │Unitate procesare produse din pescuit ....... │ 500 │
│ │Piata de licitaţie .......................... │ 400 │
│ │Piata de desfacere .......................... │ 400 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ X │Lapte şi produse din lapte │ │
│ │Centru de colectare a laptelui ............. │ 100 │
│ │Unitate de procesare ....................... │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XI │Oua şi produse din oua │ │
│ │Centru de ambalare a oualor ................ │ 300 │
│ │Unitate producere oua lichide .............. │ 500 │
│ │Unitate procesare oua ...................... │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XII │Picioare de broasca şi melci │ │
│ │Unitate de procesare pulpe broasca şi melci .....│ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XIII │Grãsimi animale şi untura: │ │
│ │Centru de colectare grãsimi animale .......... │ 300 │
│ │Unitate de procesare grãsimi animale .......... │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XIV │Stomace prelucrate, vezici şi intestine: │ │
│ │Unitate de procesare stomace, vezici şi │ │
│ │intestine ................................. │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XV │Gelatina: │ │
│ │Centru de colectare materie prima pentru │ │
│ │gelatina ................................... │ 300 │
│ │Unitate de procesare ....................... │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ XVI │Colagen: │ │
│ │Centru de colectare materii prime pentru │ │
│ │colagen ................................... │ 300 │
│ │Unitãţi procesare colagen ................. │ 500 │
├──────┼─────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│XVII │Alte activitãţi: │ │
│ │Unitãţi de prelucrare miere şi produse │ │
│ │apicole ................................... │ 300 │
│ │Slep ...................................... │ 300 │
│ │Vagon frigorific .......................... │ 300 │
│ │Nava pescador ............................. │ 300 │
│ │Aeronava .................................. │ 300 │
│ │Mijoace auto specializate .................. │ 200 │
└──────┴─────────────────────────────────────────────────┴────────────────────┘
INDICATIVELE JUDEŢELOR
┌─────────────┬─────────────────────┐ ┌─────────────────┬─────────────────┐
│JUDEŢUL │ INDICATIVUL │ │ JUDEŢUL │ INDICATIVUL │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│ALBA │ AB │ │ HUNEDOARA │ HD │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│ARAD │ AR │ │ IALOMITA │ ÎL │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│ARGES │ AG │ │ IAŞI │ IS │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BACAU │ BC │ │ ILFOV │ IF │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BIHOR │ BH │ │ MARAMURES │ MM │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BISTRITA │ BN │ │ MEHEDINTI │ MH │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BOTOSANI │ BT │ │ MURES │ MS │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BRAŞOV │ BV │ │ NEAMT │ NT │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BRÃILA │ BR │ │ OLT │ OT │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│BUZAU │ BZ │ │ PRAHOVA │ PH │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│CARAS │ CS │ │ SATU MARE │ SM │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│CALARASI │ CL │ │ SALAJ │ SJ │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│CLUJ │ CJ │ │ SIBIU │ SB │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│CONSTANTA │ CT │ │ SUCEAVA │ SV │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│COVASNA │ CV │ │ TELEORMAN │ TR │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│DAMBOVITA │ DB │ │ TIMIS │ TM │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│DOLJ │ DJ │ │ TULCEA │ TL │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│GALAŢI │ GL │ │ VASLUI │ VS │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│GIURGIU │ GR │ │ VALCEA │ VL │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│GORJ │ GJ │ │ VRANCEA │ VR │
├─────────────┼─────────────────────┤ ├─────────────────┼─────────────────┤
│HARGHITA │ HR │ │ BUCUREŞTI │ B │
└─────────────┴─────────────────────┘ └─────────────────┴─────────────────┘
AUTORITATEA NATIONALA SANITARÃ VETERINARA
ŞI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
Direcţia sanitarã veterinara
şi pentru siguranta alimentelor
...........................
AUTORIZARE CONDIŢIONATÃ PENTRU UNITÃŢILE
CARE PRODUC ALIMENTE DE ORIGINE ANIMALA
Nr. ... din ......
Directorul executiv al direcţiei sanitare veterinare şi pentru siguranta
alimentelor ..........., având în vedere cererea şi documentaţia înregistratã
la nr. ....., din ...., a ........, din ......... (adresa completa).........,
în baza Raportului de evaluare şi a fisei de evaluare întocmitã de dr. ......
cu nr. ......., medic veterinar din cadrul Serviciului de Igiena şi Sãnãtate
Publica Veterinara în temeiul prevederilor <>Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 ,
cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi Hotãrârii de Guvern nr.
925/2005, şi ale normelor şi mãsurilor sanitare veterinare în vigoare:
Dispune:
AUTORIZAREA CONDIŢIONATÃ, pana la data de ..... (nu mai mult de 6 luni)
............. cu numãrul de autorizare ....... (numãrul de autorizare
acordat de A.N.S.V.S.A., D.I.S.P.V.)......... pentru unitatea:
................................................................
din localitatea ......, strada ....., nr. ....., sectorul ....,
codul ....., judeţul ......, pentru urmãtoarele activitãţi:
┌─────┬─────────┬─────────────────────┬──────────────┬──────────┬──────────────┐
│Cod │Obiectiv │Capacitate totalã de │ Activitate* │ Specie** │ Observaţii***│
│CAEN │ │producţie autorizata │ │ │ │
│ │ │(tone/saptamana │ │ │ │
│ │ │ produse finite) │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────────────────┼───┬──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 4 │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────────────────┴───┴──────────┴──────────┴──────────────┘
AUTORITATEA NATIONALA SANITARÃ VETERINARA
ŞI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
Direcţia sanitarã veterinara
şi pentru siguranta alimentelor
...........................
AUTORIZARE SANITARÃ VETERINARA
PENTRU SCHIMBURI INTRACOMUNITARE CU PRODUSE
ALIMENTARE DE ORIGINE ANIMALA
Nr. .... din .........
Directorul Direcţiei de Igiena şi Sãnãtate Publica Veterinara, având în
vedere adresa din partea Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranta
Alimentelor ..........., înregistratã la D.I.S.P.V. cu nr. ..., din data de
....., în baza Notei de control întocmitã de dr. ........., cu nr. .......
expert în cadrul Direcţiei de Igiena şi Sãnãtate Publica Veterinara în
temeiul prevederilor <>Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 , şi Hotãrârii de
Guvern nr. 925/2005 cu modificãrile şi completãrile ulterioare şi ale
normelor şi mãsurilor sanitare veterinare în vigoare:
Dispunea:
AUTORIZAREA SANITARÃ VETERINARA PENTRU SCHIMBURI INTRACOMUNITARE CU
PRODUSE ALIMENTARE DE ORIGINE ANIMALA
cu numãrul de autorizare.......... pentru unitatea:
........................................................
din localitatea ........., strada ....... nr. ....., sectorul .....,
codul ....., judeţul ....... pentru urmãtoarele activitãţi:
┌─────┬─────────┬─────────────────────┬──────────────┬──────────┬──────────────┐
│Cod │Obiectiv │Capacitate totalã de │ Activitate* │ Specie** │ Observaţii***│
│CAEN │ │producţie autorizata │ │ │ │
│ │ │(tone/saptamana │ │ │ │
│ │ │ produse finite) │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────────────────┼───┬──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 1 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 2 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 3 │ │ │ │
│ │ │ ├───┼──────────┼──────────┼──────────────┤
│ │ │ │ 4 │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────────────────┴───┴──────────┴──────────┴──────────────┘