Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 242 din 23 aprilie 2008  privind denaturarea stocurilor excedentare de zahar in vederea utilizarii in hrana animalelor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 242 din 23 aprilie 2008 privind denaturarea stocurilor excedentare de zahar in vederea utilizarii in hrana animalelor

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 367 din 14 mai 2008




┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Fãinã de │ │ Amidon │ │ Sare │ │ Zahar alb │ │ Calcar │ │ Faina de │
│ peşte │ │ pregelificat │ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ │ schinduf │
│ │ │ sau extrudat │ │ │ │ │ │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ │ │ │ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│
│ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
│ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└───┬──┬───┬───┘ └───────┬─────┬┘ └──┬───┬───────┘ └───────┬──────┘ └─┬─────┬──────┘ └───┬─────┬────┘
| | │ | │ │ | v │ | │ |
| | │ | │ │ | ┌──────────────┐ │ | │ |
| | │ | │ │ | │ Scoaterea │ │ | │ |
| | │ | │ │ | │ din saci │ │ | │ |
| | │ | │ │ | └─┬─────┬──────┘ │ | │ |
| | v ┌─┼─┐ v v ┌─┼─┐ v ┌─┼─┐ v ┌─┼─┐ v |
| | └────────>┬<────┘ | └<──┴─────────┴─┘ | └<────────────┴──-┘ │ └<─────────┴──-┘ | └<───────────┘ |
| | │ | v │ v |


| v └─┐ └-----------------------------> ─┐ | │ | v



| ┌─┘ │ | | │ | |
| v v v v v v v
v └─┐ ┌──────────────────────-┐




┌─┘ │ de omogenizare │
│ └───────────┬───────────┘
v v
┌──────────────────────┐ ┌───────────────────────┐
│ Deşeuri ambalaje │ │ Omogenizare │
└───────────┬──────────┘ │ cu duratã şi turaţie │
Evacuare v │ controlate │
<────────────────────┘ └────┬──────┬─────┬─────┘
v │ v


│ │ │ │
v v v v


┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐ ┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐
│Zahãr alb denaturat│ │ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │ │Zahãr alb denaturat│
│ cu fãinã de peşte │ │ denaturat cu │ │denaturat cu faina │ │cu calcar si faina │
│ şi amidon │ │ amidon │ │ de peşte şi sare │ │ de schinduf │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘
v v v v
┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐ ┌──────────────────-┐
│ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘
v v v v
┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘


v | | |
└----------------------------------------------------->┐ | | |
| | | |
v v v v Livrare


└──┴───┴───┴──────────────>





ANEXA 2


───────
la normele metodologice
───────────────────────

Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul includerii în furaje combinate de substituire a laptelui






┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Sare │ │ Zahãr alb │ │ Amidon │
│ │ │ │ │pregelificat │
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã │ │ cantitativã │ │ cantitativã │
│şi calitativã│ │ şi calitativã │ │şi calitativã│
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
│ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Dozarea │ │ Dozarea │ │ Dozarea │
│ pe şarje │ │ pe şarje │ │ pe şarje │
└──────┬──┬───┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
│ v ┌─┼─┐ │
v └──────────────>┘ │ └────────────────────────────────->┐ │
│ │ └>┐ V
└──────────────->┐ │ ┌<─────────────────────────────────┼──┘
│ │ │ ┌<┘
│ │ │ │
v v v v
┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Introducerea │ │ Deseuri │
│ în turbina de │ │ ambalaje │
│ omogenizare │ └──────┬──────┘
└────────┬────────┘ v Evacuare
v └──────────->
┌─────────────────┐
│ Omogenizare cu │
│durata şi turaţie│
│ controlate │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Zahãr alb │
│ denaturat în │
│scopul includerii│
│ în furaje │
│ combinate de │
│ substituire a │
│ laptelui │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Ambalare │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Depozitare │
└────────┬────────┘
v Livrare
└──────────────────────>





ANEXA 3


───────
la normele metodologice
───────────────────────

Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul utilizãrii la alimentaţia albinelor







┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
𗈜-acetilZaharozã│ │ Zahãr alb │ │ Oxid feric │ │Praf de usturoi│ │Mangal vegetal│
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã şi │ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi │ │cantitativã şi│
│ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Depozitare în │ │Depozitare în │ │Depozitare în │ │ Depozitare în │ │Depozitare în │
│ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└───────┬────┬───┘ └──────┬─────┬─┘ └──────┬─────┬─┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
| │ | │ │ │ | |
| v ┌─┼─┐ v ┌─┴─┐ v ┌─┼─┐ |
v └────────────->─┘ | └──────────────>─┘ v └──────────────->─┘ | └────->┐ |




| | │ | │ │
v v v v v │


┌──────────────────┐ v
│ Introducerea în │ ┌──────────────┐
│ turbina de │ │ Deşeuri │
│ omogenizare │ │ ambalaje │
└────────┬─────────┘ └──────┬───────┘
v │
┌──────────────────┐ v Evacuare
│ Omogenizare │ └──────────->
│ cu duratã şi │
│turaţie controlate│
└────────┬──┬───┬──┘
| │ v


| └------------------->┐ |
| │ |
v v v


┌─────────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌──────────────────┐
│ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │
│ denaturat în │ │ denaturat în │ │ denaturat în │
│scopul utilizãrii│ │scopul utilizãrii│ │scopul utilizãrii │
│ la alimentaţia │ │ la alimentaţia │ │ la alimentaţia │
│ albinelor │ │ albinelor │ │ albinelor │
│ (Varianta I) │ │(Varianta a II-a)│ │(Varianta a III-a)│
└────────┬────────┘ └────────┬────────┘ └────────┬─────────┘
v │ v
└──────────────────>┐ │ ┌<──────────────────┘
│ │ │
v v v
┌───────────────────┐
│ Ambalare │
└─────────┬─────────┘
v
┌───────────────────┐
│ Depozitare │
└─────────┬─────────┘
v Livrare
└──────────────────────>




ANEXA 4


───────
la normele metodologice
───────────────────────

Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul utilizãrii la însilozarea furajului verde








┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌────────────────┐
│ Amidon de │ │ Fãinã de │ │ Zahãr alb │ │ Calcar │ │ Fãinã de │ │ Sare │ │ Colorant │
│ cartofi │ │ peşte │ │ │ │ │ │ schinduf │ │ │ │ alimentar │
│pregelificat,│ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ │"Patent blue V" │
│ sau │ │ │ │ │ │ │(CEE nr. E. 131)│
│ extrudat │ │ │ │ │ │ └───────┬────────┘
└──────┬──────┘ │ │ │ │ │ │
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã │ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│
│ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │
│ calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │
│ în condiţii │ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│
│ controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
| | │ | | | |
| v │ | v | |




| | │ | | | |
v v v v v v v


┌──────────────────────────────────┐
│ Amestecare - omogenizare │
└───┬────┬───────┬────────┬────┬───┘
| | | | |
v | | | v



| | | │ │
v v v v v


┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │
│destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│
│ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │
│ Varianta I │ │ Varianta a II-a │ │ Varianta a III-a │ │ Varianta a IV-a │ │ Varianta a V-a │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
v v v v v
┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
v v v v v
┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
│ v │ v │
v └──────────────────> ┐ │ ┌<───────────────────┘ v
└────────────────────────────────────────>┐ │ │ │ ┌ <────────────────────────────────────────┘
v v v v v
Livrare


_________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016