Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Fãinã de │ │ Amidon │ │ Sare │ │ Zahar alb │ │ Calcar │ │ Faina de │
│ peşte │ │ pregelificat │ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ │ schinduf │
│ │ │ sau extrudat │ │ │ │ │ │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ │ │ │ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│
│ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
│ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └──────┬───────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘ └───────┬──────┘
v v v v v v
┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐
│ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└───┬──┬───┬───┘ └───────┬─────┬┘ └──┬───┬───────┘ └───────┬──────┘ └─┬─────┬──────┘ └───┬─────┬────┘
| | │ | │ │ | v │ | │ |
| | │ | │ │ | ┌──────────────┐ │ | │ |
| | │ | │ │ | │ Scoaterea │ │ | │ |
| | │ | │ │ | │ din saci │ │ | │ |
| | │ | │ │ | └─┬─────┬──────┘ │ | │ |
| | v ┌─┼─┐ v v ┌─┼─┐ v ┌─┼─┐ v ┌─┼─┐ v |
| | └────────>┬<────┘ | └<──┴─────────┴─┘ | └<────────────┴──-┘ │ └<─────────┴──-┘ | └<───────────┘ |
| | │ | v │ v |
| v └─┐ └-----------------------------> ─┐ | │ | v
| ┌─┘ │ | | │ | |
| v v v v v v v
v └─┐ ┌──────────────────────-┐
┌─┘ │ de omogenizare │
│ └───────────┬───────────┘
v v
┌──────────────────────┐ ┌───────────────────────┐
│ Deşeuri ambalaje │ │ Omogenizare │
└───────────┬──────────┘ │ cu duratã şi turaţie │
Evacuare v │ controlate │
<────────────────────┘ └────┬──────┬─────┬─────┘
v │ v
│ │ │ │ v v v v
┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐ ┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐
│Zahãr alb denaturat│ │ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │ │Zahãr alb denaturat│
│ cu fãinã de peşte │ │ denaturat cu │ │denaturat cu faina │ │cu calcar si faina │
│ şi amidon │ │ amidon │ │ de peşte şi sare │ │ de schinduf │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘
v v v v
┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐ ┌──────────────────-┐
│ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘
v v v v
┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌───────────────────┐ ┌──────────────────-┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
└────────┬──────────┘ └────────┬──────────┘ └─────────┬─────────┘ └─────────┬─────────┘
v | | | └----------------------------------------------------->┐ | | | | | | | v v v v Livrare
└──┴───┴───┴──────────────>
ANEXA 2
───────
la normele metodologice
───────────────────────
Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul includerii în furaje combinate de substituire a laptelui
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Sare │ │ Zahãr alb │ │ Amidon │
│ │ │ │ │pregelificat │
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã │ │ cantitativã │ │ cantitativã │
│şi calitativã│ │ şi calitativã │ │şi calitativã│
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
│ în condiţii │ │ în condiţii │ │ în condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└──────┬──────┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
v v v
┌─────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Dozarea │ │ Dozarea │ │ Dozarea │
│ pe şarje │ │ pe şarje │ │ pe şarje │
└──────┬──┬───┘ └────────┬────────┘ └──────┬──────┘
│ v ┌─┼─┐ │
v └──────────────>┘ │ └────────────────────────────────->┐ │
│ │ └>┐ V
└──────────────->┐ │ ┌<─────────────────────────────────┼──┘
│ │ │ ┌<┘
│ │ │ │
v v v v
┌─────────────────┐ ┌─────────────┐
│ Introducerea │ │ Deseuri │
│ în turbina de │ │ ambalaje │
│ omogenizare │ └──────┬──────┘
└────────┬────────┘ v Evacuare
v └──────────->
┌─────────────────┐
│ Omogenizare cu │
│durata şi turaţie│
│ controlate │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Zahãr alb │
│ denaturat în │
│scopul includerii│
│ în furaje │
│ combinate de │
│ substituire a │
│ laptelui │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Ambalare │
└────────┬────────┘
v
┌─────────────────┐
│ Depozitare │
└────────┬────────┘
v Livrare
└──────────────────────>
ANEXA 3
───────
la normele metodologice
───────────────────────
Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul utilizãrii la alimentaţia albinelor
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
𗈜-acetilZaharozã│ │ Zahãr alb │ │ Oxid feric │ │Praf de usturoi│ │Mangal vegetal│
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã şi │ │cantitativã şi│ │cantitativã şi│ │cantitativã şi │ │cantitativã şi│
│ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │ │ calitativã │
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Depozitare în │ │Depozitare în │ │Depozitare în │ │ Depozitare în │ │Depozitare în │
│ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │ │ condiţii │
│ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │ │ controlate │
└───────┬────────┘ └──────┬───────┘ └──────┬───────┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
v v v v v
┌────────────────┐ ┌──────────────┐ ┌──────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐
│ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │ │ Dozarea pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└───────┬────┬───┘ └──────┬─────┬─┘ └──────┬─────┬─┘ └───────┬───────┘ └──────┬───────┘
| │ | │ │ │ | |
| v ┌─┼─┐ v ┌─┴─┐ v ┌─┼─┐ |
v └────────────->─┘ | └──────────────>─┘ v └──────────────->─┘ | └────->┐ |
| | │ | │ │
v v v v v │
┌──────────────────┐ v
│ Introducerea în │ ┌──────────────┐
│ turbina de │ │ Deşeuri │
│ omogenizare │ │ ambalaje │
└────────┬─────────┘ └──────┬───────┘
v │
┌──────────────────┐ v Evacuare
│ Omogenizare │ └──────────->
│ cu duratã şi │
│turaţie controlate│
└────────┬──┬───┬──┘
| │ v
| └------------------->┐ |
| │ |
v v v
┌─────────────────┐ ┌─────────────────┐ ┌──────────────────┐
│ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │ │ Zahãr alb │
│ denaturat în │ │ denaturat în │ │ denaturat în │
│scopul utilizãrii│ │scopul utilizãrii│ │scopul utilizãrii │
│ la alimentaţia │ │ la alimentaţia │ │ la alimentaţia │
│ albinelor │ │ albinelor │ │ albinelor │
│ (Varianta I) │ │(Varianta a II-a)│ │(Varianta a III-a)│
└────────┬────────┘ └────────┬────────┘ └────────┬─────────┘
v │ v
└──────────────────>┐ │ ┌<──────────────────┘
│ │ │
v v v
┌───────────────────┐
│ Ambalare │
└─────────┬─────────┘
v
┌───────────────────┐
│ Depozitare │
└─────────┬─────────┘
v Livrare
└──────────────────────>
ANEXA 4
───────
la normele metodologice
───────────────────────
Schema tehnologicã de denaturare a zahãrului alb
în scopul utilizãrii la însilozarea furajului verde
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌────────────────┐
│ Amidon de │ │ Fãinã de │ │ Zahãr alb │ │ Calcar │ │ Fãinã de │ │ Sare │ │ Colorant │
│ cartofi │ │ peşte │ │ │ │ │ │ schinduf │ │ │ │ alimentar │
│pregelificat,│ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ │"Patent blue V" │
│ sau │ │ │ │ │ │ │(CEE nr. E. 131)│
│ extrudat │ │ │ │ │ │ └───────┬────────┘
└──────┬──────┘ │ │ │ │ │ │
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │ │ Recepţia │
│ cantitativã │ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│ │cantitativã│
│ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │ │ şi │
│ calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │ │calitativã │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │ │Depozitare │
│ în condiţii │ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│ │în condiţii│
│ controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │ │controlate │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
v v v v v v v
┌─────────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐ ┌───────────┐
│ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │ │ Dozare pe │
│ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │ │ şarje │
└──────┬──────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘ └─────┬─────┘
| | │ | | | |
| v │ | v | |
| | │ | | | |
v v v v v v v
┌──────────────────────────────────┐
│ Amestecare - omogenizare │
└───┬────┬───────┬────────┬────┬───┘
| | | | |
v | | | v
| | | │ │
v v v v v
┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │ │ Zahãr denaturat │
│destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│ │destinat însilozãrii│
│ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │ │ furajului verde │
│ Varianta I │ │ Varianta a II-a │ │ Varianta a III-a │ │ Varianta a IV-a │ │ Varianta a V-a │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
v v v v v
┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │ │ Ambalare │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
v v v v v
┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐ ┌────────────────────┐
│ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │ │ Depozitare │
└─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘ └─────────┬──────────┘
│ v │ v │
v └──────────────────> ┐ │ ┌<───────────────────┘ v
└────────────────────────────────────────>┐ │ │ │ ┌ <────────────────────────────────────────┘
v v v v v
Livrare
_________
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Comentarii
Fii primul care comenteaza.