Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 2.183 din 15 decembrie 2005  pentru modificarea si completarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului si al ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 972/5.572/2003, cu modificarile si completarile ulterioare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 2.183 din 15 decembrie 2005 pentru modificarea si completarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului si al ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 972/5.572/2003, cu modificarile si completarile ulterioare

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 100 din 2 februarie 2006
În conformitate cu prevederile <>art. 176 alin. (1) din Legea învãţãmântului nr. 84/1995 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 309/1996 privind acordarea de reduceri cu 50% ale tarifelor pentru transportul local în comun, de suprafaţã şi subteran, precum şi pentru transportul intern auto, feroviar şi naval, de care beneficiazã elevii şi studenţii din învãţãmântul de stat şi din învãţãmântul particular acreditat, cu modificãrile ulterioare,
în temeiul prevederilor <>art. I alin. (3) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 163/2001 privind reglementarea unor mãsuri financiare, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 364/2002 , cu modificãrile ulterioare, ale <>art. III din Hotãrârea Guvernului nr. 1.468/2005 pentru modificarea şi completarea <>Hotãrârii Guvernului nr. 309/1996 privind acordarea de reduceri cu 50% ale tarifelor pentru transportul local în comun, de suprafaţã şi subteran, precum şi pentru transportul intern auto, feroviar şi naval, de care beneficiazã elevii şi studenţii din învãţãmântul de stat şi din învãţãmântul particular acreditat, cu modificãrile ulterioare, ale <>art. 11 din Ordonanţa Guvernului nr. 112/1999 privind cãlãtoriile gratuite în interes de serviciu şi în interes personal pe cãile ferate române, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 5 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 412/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale <>art. 10 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 223/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei şi Cercetãrii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul transporturilor, construcţiilor şi turismului şi ministrul educaţiei şi cercetãrii emit urmãtorul ordin:

ART. I
Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului şi al ministrului educaţiei, cercetãrii şi tineretului nr. 972/5.572/2003 pentru aprobarea normelor metodologice privind acordarea facilitãţilor de transport pe calea feratã şi cu metroul pentru elevii şi studenţii din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 890 din 12 decembrie 2003, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (1) al articolului 2 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - (1) Studenţii din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, beneficiazã şi de 24 de cãlãtorii simple pe an calendaristic, cu reducere de 50% din tariful trenurilor accelerate şi rapide, clasa a II-a."
2. Dupã alineatul (1) al articolului 2 se introduc douã noi alineate, alineatele (1^1) şi (1^2), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) De prevederile alin. (1), în mod similar cu prevederile <>art. 11 din Ordonanţa Guvernului nr. 112/1999 , republicatã, beneficiazã studenţii în vârstã de pânã la 26 de ani, împliniţi în anul calendaristic pentru care se distribuie carnetele cu cupoane. Studenţii primesc drepturile complete pentru întregul an calendaristic, indiferent de data împlinirii acestei vârste, carnetele cu cupoane şi legitimaţiile de cãlãtorie cu reducere 50% fiind valabile în tot cursul anului respectiv.
(1^2) Legitimaţiile de student cu reducere 50% pentru transport nu se emit şi nu se vizeazã dupã împlinirea vârstei de 26 de ani."
3. Alineatul (6) al articolului 2 va avea urmãtorul cuprins:
"(6) Studenţii care din cauze imputabile lor repetã anul universitar nu vor beneficia de facilitãţile prevãzute de prezentul articol. Universitãţile au obligaţia de a nu le elibera acestor studenţi carnetul cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid."
4. Litera d) a alineatului (1) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"d) supliment de tren accelerat cu 50% reducere - pentru cãlãtoria cu tarif redus pe calea feratã la trenurile accelerate, clasa a II-a, a studenţilor din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi;".
5. Litera e) a alineatului (1) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"e) supliment de tren rapid cu 50% reducere - pentru cãlãtoria cu tarif redus pe calea feratã la trenurile rapide, clasa a II-a, a studenţilor din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi;".
6. Dupã litera e) a alineatului (1) al articolului 3 se introduc douã noi litere, literele f) şi g), cu urmãtorul cuprins:
"f) bilet de cãlãtorie electronic pentru elevi/studenţi cu reducere 50% - pentru cãlãtoria cu tarif redus a elevilor şi studenţilor cu trenuri personale, clasa a II-a, sau pentru cãlãtoria cu tarif redus a studenţilor din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, cu trenuri personale, accelerate sau rapide, dupã caz, clasa a II-a; acest tip de bilet se emite numai în staţiile şi la agenţiile de voiaj cãi ferate cu sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de cãlãtorie;
g) bilet 50% reducere pentru elevi/studenţi şi abonament lunar pentru elevi/studenţi, tren de persoane - pentru cãlãtoria cu trenurile aparţinând operatorilor de transport feroviar de cãlãtori, alţii decât Societatea de Transport Feroviar de Cãlãtori «CFR Cãlãtori» - S.A."
7. Alineatul (2) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Biletul carton 50% reducere elevi/studenţi, abonamentul lunar pentru elevi şi studenţi tren de persoane, biletul de cãlãtorie în grup şi biletul de cãlãtorie electronic pentru elevi/studenţi cu reducere 50% la cãlãtoria cu trenurile de persoane, clasa a II-a, vor fi denumite legitimaţii de cãlãtorie cu 50% reducere la tren de persoane."
8. Alineatul (3) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Suplimentul de tren accelerat cu 50% reducere, suplimentul de tren rapid cu 50% reducere şi biletul de cãlãtorie electronic pentru studenţi, cu reducere 50% la cãlãtoria cu trenurile accelerate sau rapide, clasa a II-a, vor fi denumite legitimaţii de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid."
9. Articolul 4 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 4. - (1) Legitimaţiile de cãlãtorie cu 50% reducere la tren de persoane se elibereazã la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de cale feratã de cãtre casierul de serviciu, pe baza carnetului de elev, respectiv a legitimaţiei de student pentru reducere transport.
(2) Legitimaţiile de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid se elibereazã la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de cale feratã de cãtre casierul de serviciu, pe baza legitimaţiei de student pentru reducere transport şi a carnetului cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu 50% reducere la tren accelerat-rapid.
(3) Pentru emiterea legitimaţiilor de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid studentul va prezenta la casa de bilete carnetul cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, având completate pe cupon staţia de plecare şi staţia de destinaţie. Casierul de serviciu va completa via, km şi va reţine cuponul statistic pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, aplicând pe versoul cuponului ce rãmâne la carnet anexa de control şi ştampila staţiei. Dupã aplicarea ştampilei casierul va înscrie pe cupon numãrul trenului şi data efectuãrii cãlãtoriei. La emiterea biletului de cãlãtorie electronic, casierul nu va aplica anexa de control."
10. Alineatul (1) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5. - (1) Legitimaţiile de cãlãtorie cu 50% reducere la tren de persoane pentru elevi şi studenţi sunt valabile numai însoţite de carnetul de elev, pentru elevi, respectiv de legitimaţia de student pentru reducere transport, pentru studenţi, vizate la zi pentru anul şcolar/universitar în curs, prin aplicarea în clar a ştampilei rotunde a unitãţii/instituţiei de învãţãmânt. Astfel, la controlul legitimaţiilor de cãlãtorie în tren, utilizatorul trebuie sã prezinte atât legitimaţia de cãlãtorie cu 50% reducere, cât şi actele prevãzute mai sus."
11. Alineatul (2) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Legitimaţiile de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid sunt valabile numai cu carnetul cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, prezentat împreunã cu legitimaţia de student pentru reducere transport, vizatã la zi pentru anul şcolar/universitar în curs, prin aplicarea în clar a ştampilei rotunde a unitãţii/instituţiei de învãţãmânt."
12. Alineatul (5) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii înainteazã comanda de carnete cu cupoane la Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului cel mai târziu pânã la data de 15 octombrie a anului în curs, pentru anul calendaristic viitor. Carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid, pe baza cãrora studenţii din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, vor primi legitimaţii de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, se tipãresc de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului prin Societatea Comercialã Tipograficã «FILARET» - S.A., dupã care se transmit Ministerului Educaţiei şi Cercetãrii pânã la data de 1 decembrie a anului curent, pentru anul urmãtor. Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii repartizeazã carnetele cu cupoane instituţiilor de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate care, prin secretariatele acestora, se distribuie cãtre studenţii beneficiari, prevãzuţi de prezentul ordin. Secretariatele instituţiilor de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate au obligaţia de a completa carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere 50% la tren accelerat-rapid cu datele corespunzãtoare, confirmate prin semnãtura decanului şi ştampila facultãţii. Distribuţia carnetelor cu cupoane cãtre studenţi se face pânã la intrarea acestora în vacanţa de iarnã."
13. Alineatul (6) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(6) Instituţiile de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate poartã responsabilitatea asupra distribuirii legitimaţiilor de student pentru reducere transport cãtre studenţii din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi."
14. Alineatul (7) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(7) Instituţiile de învãţãmânt superior de stat poartã responsabilitatea şi pentru distribuirea carnetelor cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere 50% la tren accelerat-rapid, destinate studenţilor din învãţãmântul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi."
15. Alineatul (9) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(9) Formatul carnetelor cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid este cel prevãzut în modelul nr. 4."
16. Alineatul (10) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(10) Carnetele de elev, legitimaţiile de student pentru reducere transport şi cupoanele pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid sunt netransmisibile. Cãlãtoria pe bazã de documente aparţinând altor beneficiari determinã reţinerea acestor documente, restituirea cãtre unitãţile/instituţiile de învãţãmânt, anularea lor şi pierderea pentru un an a dreptului de a beneficia de facilitãţi de transport."
17. Alineatul (11) al articolului 5 va avea urmãtorul cuprins:
"(11) În cazul pierderii/distrugerii/furtului carnetului de cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid, nu se elibereazã alt carnet."
18. Articolul 6 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Cãlãtoria elevilor pe bazã de legitimaţii de cãlãtorie cu 50% reducere la tren de persoane se poate efectua şi la trenurile accelerate, rapide şi intercity, clasa a II-a sau clasa I, dar numai cu plata de cãtre utilizator a suplimentelor de tren corespunzãtoare, a diferenţei de clasã şi, dupã caz, a tichetelor de rezervare.
(2) Cãlãtoria studenţilor pe bazã de legitimaţii de cãlãtorie cu 50% reducere la tren de persoane se poate efectua şi la trenurile accelerate, rapide şi intercity, clasa a II-a sau clasa I, dar numai cu plata de cãtre utilizator a suplimentelor de tren corespunzãtoare, a diferenţei de clasã şi, dupã caz, a tichetului de rezervare. Pentru cãlãtoria la tren intercity, clasa a II-a sau clasa I, pe baza legitimaţiilor de cãlãtorie cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, utilizatorul va plãti diferenţa de tarif dintre tren intercity şi tren rapid sau diferenţa de clasã.
(3) Cãlãtoria studenţilor pe bazã de bilete în grup pentru studenţi se poate efectua la tren accelerat sau rapid, clasa a II-a, cu 50% reducere, prin reţinerea câte unui cupon statistic pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu 50% reducere la tren accelerat-rapid, pentru fiecare membru din grup, dacã toţi membrii grupului beneficiazã de carnet cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid."
19. Alineatul (1) al articolului 8 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) Instituţiile de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate vor elibera legitimaţii de student pentru reducere transport numai pentru studenţii din învãţãmântul universitar, cursuri de zi, cuprinşi în cifra de şcolarizare aprobatã de Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii şi/sau de Comisia Naţionalã de Evaluare şi Acreditare Academicã."
20. Alineatul (2) a articolului 8 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Instituţiile de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditat vor elibera carnete cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid numai pentru studenţii din învãţãmântul universitar, cursuri de zi, cuprinşi în cifra de şcolarizare aprobatã de Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii şi/sau de Comisia Naţionalã de Evaluare şi Acreditare Academicã."
21. Dupã alineatul (2) al articolului 8 se introduc douã noi alineate, alineatele (3) şi (4), cu urmãtorul cuprins:
"(3) Instituţiile de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate care au distribuit legitimaţii de student pentru reducere transport şi carnete cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid la alţi beneficiari decât cei prevãzuţi de prezentul ordin vor suporta integral costul facilitãţilor de transport, calculat pe baza documentelor distribuite şi în conformitate cu reglementãrile proprii ale Societãţii Naţionale de Transport Feroviar de Cãlãtori «CFR Cãlãtori» -S.A., inclusiv penalitãţile aferente.
(4) Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului şi Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii pot verifica modul de distribuire a legitimaţiilor de student pentru reducere transport şi a carnetelor cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid de cãtre instituţiile de învãţãmânt superior de stat şi particular acreditate."
22. Alineatul (4) al articolului 9 va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Cheltuielile aferente facilitãţilor acordate elevilor şi studenţilor prevãzuţi la art. 1 şi 2, pentru transportul pe calea feratã, inclusiv cele legate de tipãrirea de cãtre Societatea Naţionalã de Transport Feroviar de Cãlãtori «CFR Cãlãtori» - S.A. a abonamentelor pentru elevi şi studenţi şi a carnetelor cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid, se finanţeazã din bugetul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, de la capitolul 60.01 «Asistenţã socialã, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii», titlul «Cheltuieli materiale şi servicii», conform prevederilor legii bugetului de stat. Modelul formularului de centralizare a deconturilor este prezentat în tabelul nr. 3, respectiv în tabelul nr. 4."
23. Tabelul nr. 1, tabelul nr. 2 şi modelul nr. 4 se înlocuiesc cu tabelul nr. 1, tabelul nr. 2 şi modelul nr. 4, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. II
În cursul anului 2006, pentru cãlãtoria studenţilor cu 50% reducere din tariful trenului accelerat şi rapid se vor folosi carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat-rapid, valabile pentru anul 2006, şi carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat, valabile pentru anul 2006.
ART. III
În perioada 17 decembrie 2005 - 31 decembrie 2005, pentru cãlãtoria studenţilor cu 50% reducere din tariful trenului accelerat şi rapid se vor folosi carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat, valabile pentru anul 2006, şi carnetele cu cupoane pentru cãlãtoria studenţilor pe calea feratã cu reducere de 50% la tren accelerat, valabile pentru anul 2005.
ART. IV
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul transporturilor,
construcţiilor şi turismului,
Gheorghe Dobre

Ministrul educaţiei şi cercetãrii,
Mihail Hãrdãu

ANEXĂ

Tabel nr. 1




RTFC .............
Statia ...........


RECAPITULATIE FCILITATI
in luna ...... anul 200.....
┌───┬───────────┬────────┬───────────────┬─────────┬────────┬───────────┐
│Nr.│Denumirea │ Act │Cod statistic │Calatori │Calatori│Valoarea │
│crt│facilitatii│Normativ│ │expediati│ km │prestatiei │
├───┼───────────┼────────┼───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
├───┼───────────┼────────┼───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
├───┼───────────┼────────┼───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │HG 309/ │3.3 pret fix │ 21 │ 1575 │ │
│ │ │1996 ├───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │3.4 bianco │ │ │ │
│ │ │ │3.7 grup │ │ │ │
│ │ │ ├───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │4.1-4.17 │ 42 │ 1050 │ │
│ │ │ │abonamente │ (1) │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ Elevi/ ├────────┴───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ studenti │Din care supl. 50% red │ 10*) │ 750*) │ │
│ │ │tren acc.(cod statistic │ │ │ │
│ │ │ 9.23) │ │ │ │
│ │ ├────────────────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │Din care supl. 50% red │ 7*) │ 425*) │ │
│ │ │tren rapid (cod sta- │ │ │ │
│ │ │tistic 9.26) │ │ │ │
│ │ ├────────────────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ TOTAL │ 63 │ 2625 │ │
│ │ ├────────┬───────────────┼─────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
└───┴───────────┴────────┴───────────────┴─────────┴────────┴───────────┘
_________
*) nu se aduna la total, fiind cuprinsi in cadrul celorlalte tipuri
de bilete. Se evidentiaza pentru calcul statistic.

Casier,
.............



Tabel nr. 2



SNTFC "CFR Calatori" SA
RTFC ..................

SITUATIA DECONTURILOR
rezultate din aplicarea Ordinului ministrului transporturilor,
constructiilor si turismului si al ministrului educatiei,
cercetarii si tineretului nr. 972/5.572/2003 in transportul
pe calea ferata in luna ...... anul 200....
┌────┬────────────────────┬──────────────┬────────┬───────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea unitatii │ Calatori │Calatori│ Valoarea │
│crt.│ prestatoare │ expediati │ km │ Prestatiei │
│ │ ├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │ │Nr. abonamente│Valoare │Total valoare │
│ │ │ │imprimat│confectionare │
├────┼────────────────────┼──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ 1 │Statii C.F.R. │ 63 │ 2625 │ │
│ │ ├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │ │ 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ 2 │C.F.R. Voiaj - S.A ├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
├────┼────────────────────┼──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │Din care supl.50% │ 10*) │ 750*) │ │
│ │red tren acc.(cod ├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │statistic 9.23) │ - │ - │ │
│ ├────────────────────┼──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │Din care supl.50% │ 7*) │ 425*) │ │
│ │red. Tren rapid (cod├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │statistic 9.26) │ │ │ │
├────┼────────────────────┼──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │ TOTAL │ 63 │ 2625 │ │
│ │ ├──────────────┼────────┼───────────────────────┤
│ │ │ 1 │ │ │
└────┴────────────────────┴──────────────┴────────┴───────────────────────┘
_________
*) nu se aduna la total, fiind cuprinsi in cadrul celorlalte tipuri
de bilete. Se evidentiaza pentru calcul statistic.

DIRECTOR RTFC,
..............




FORMATUL CARNETELOR CUPOANE

MODEL Nr. 4

NOTA CTCE
Reprezentarea grafica a carnetelor cupoane, - fata coperta -, - verso coperta- se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 100 din 2 februarie 2006 la pagina 7, a se vedea imaginea asociata.


NOTA CTCE
Reprezentarea grafica a cupoanelor, fata cupon -, - verso cupon- se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 100 din 2 februarie 2006 la pagina 8, a se vedea imaginea asociata.
_____________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016