┌────┬─────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ Etapele aferente │ Cheltuieli │ Cheltuieli │ Total │
│crt.│ realizãrii unui control │pentru salariu│ necesare │ cheltuieli/h │
│ │ oficial în domeniul │ /persoanã/h │perfecţionãrii/│ (lei) │
│ │ alimentar │ (lei) │ persoanã/h │ │
│ │ │ │ (lei) │ │
├────┼─────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │Pregãtirea controlului, │ 19 │ 1 │ 20 │
│ │studierea facilitãţilor │ │ │ │
│ │şi documentaţiei deţinute│ │ │ │
│ │de operatorii economici, │ │ │ │
│ │astfel încât sã fie │ │ │ │
│ │capabili sã îşi │ │ │ │
│ │îndeplineascã atribuţiile│ │ │ │
│ │în mod adecvat │ │ │ │
├────┼─────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │Realizarea controlului │ 19 │ 1 │ 20 │
├────┼─────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │Analiza activitãţii de │ 19 │ 1 │ 20 │
│ │control şi stabilirea │ │ │ │
│ │concluziilor │ │ │ │
├────┼─────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │TOTAL: │ 57 │ 3 │ 60" │
└────┴─────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘