┌────┬──────────────────────────────┬───────────┬──────────┬───────┐
│Nr. │ Etapele aferente realizãrii │Cheltuieli │Cheltuieli│ Total │
│crt.│ unui control oficial în │pentru sa- │ necesare │cheltu-│
│ │ domeniul alimentar │lariu/per- │perfecţio-│ieli/h │
│ │ │soanã/h │nãrii/per-│ (lei) │
│ │ │ (lei) │ soanã/h │ │
│ │ │ │ (lei) │ │
├────┼──────────────────────────────┼───────────┼──────────┼───────┤
│ 1. │Pregãtirea controlului, │ 20│ 1│ 21│
│ │studierea facilitãţilor şi │ │ │ │
│ │documentaţiei deţinute de │ │ │ │
│ │operatorii economici, astfel │ │ │ │
│ │încât sã fie capabili sã îşi │ │ │ │
│ │îndeplineascã atribuţiile în │ │ │ │
│ │mod adecvat │ │ │ │
├────┼──────────────────────────────┼───────────┼──────────┼───────┤
│ 2. │Realizarea controlului │ 20│ 1│ 21│
├────┼──────────────────────────────┼───────────┼──────────┼───────┤
│ 3. │Analiza activitãţii de control│ 20│ 1│ 21│
│ │şi stabilirea concluziilor │ │ │ │
├────┼──────────────────────────────┼───────────┼──────────┼───────┤
│ │TOTAL │ 60│ 3│ 63│
└────┴──────────────────────────────┴───────────┴──────────┴───────┘