Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.193 din 30 iunie 2004  pentru aprobarea Normelor privind inmatricularea si acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor de transport feroviar si cu metroul    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.193 din 30 iunie 2004 pentru aprobarea Normelor privind inmatricularea si acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor de transport feroviar si cu metroul

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 734 din 13 august 2004
În temeiul prevederilor art. 4 lit. e) liniuţa a 11-a şi ale art. 5 lit. b) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Autoritãţii Feroviare Române - AFER, aprobat prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 626/1998 privind organizarea şi funcţionarea Autoritãţii Feroviare Române - AFER şi ale <>art. 5 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 412/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului,

ministrul transporturilor, construcţiilor şi turismului emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aprobã Normele privind înmatricularea şi acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor de transport feroviar şi cu metroul, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Înmatricularea şi acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor de transport feroviar şi cu metroul, denumite în continuare vehicule feroviare, se efectueazã de cãtre Autoritatea Feroviarã Românã AFER, denumitã în continuare AFER, prin eliberarea certificatului de înmatriculare, a cãrţii de identitate pentru fiecare vehicul feroviar şi acordarea marcajului unificat de identificare.
ART. 3
Pentru vehiculele feroviare nou-construite sau reconstruite şi/sau modernizate AFER acordã marcajul unificat de identificare conform reglementãrilor în vigoare.
ART. 4
La solicitarea AFER codul de înmatriculare şi marcajul unificat de identificare a vehiculelor feroviare se vor înscrie în baza de date privind parcul de material rulant, aflatã la Societatea Comercialã "Informatica Feroviarã" - S.A., la care AFER are acces permanent şi nelimitat.
ART. 5
AFER actualizeazã şi publicã trimestrial în Buletinul AFER informaţiile referitoare la înmatricularea şi acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor feroviare.
ART. 6
Deţinãtorii de vehicule feroviare, persoane juridice sau fizice române şi/sau strãine, pot efectua activitãţi de transport pe cãile ferate române numai cu vehicule feroviare înmatriculate şi cãrora li s-a acordat marcajul unificat de identificare.
ART. 7
Normele prevãzute în anexa la prezentul ordin nu se aplicã vehiculelor feroviare înmatriculate de cãtre o autoritate competentã, alta decât AFER.
ART. 8
Nerespectarea prevederilor prezentului ordin atrage rãspunderea materialã sau civilã, dupã caz, potrivit legii.
ART. 9
AFER şi deţinãtorii de vehicule feroviare, persoane juridice sau fizice române şi/sau strãine, vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 10
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin orice prevedere contrarã îşi înceteazã aplicabilitatea.
ART. 11
Prezentul ordin se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va intra în vigoare la 30 de zile de la data publicãrii.

p. Ministrul transporturilor, construcţiilor şi turismului,
Ileana Tureanu
secretar de stat

Bucureşti, 30 iunie 2004.
Nr. 1.193.


ANEXĂ

NORME
privind înmatricularea şi acordarea marcajului unificat de identificare
a vehiculelor de transport feroviar şi cu metroul

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
(1) Pentru a fi admise în vederea efectuãrii de activitãţi de transport feroviar şi de operaţiuni de manevrã pe infrastructura feroviarã, precum şi pentru activitatea de întreţinere pe infrastructura feroviarã, vehiculele de transport feroviar, precum şi vehiculele speciale pentru întreţinerea infrastructurii feroviare, denumite în continuare vehicule feroviare, trebuie sã fie înmatriculate şi sã aibã inscripţionat marcajul unificat de identificare, acordat de cãtre Autoritatea Feroviarã Românã - AFER, denumitã în continuare AFER, sau de cãtre o altã autoritate competentã.
(2) Se excepteazã de la înmatriculare conform alin. (1) vehiculele feroviare speciale care circulã numai pe infrastructura feroviarã privatã şi care sunt utilizate numai pentru transport tehnologic, aşa cum sunt definite în procedurile specifice ale AFER, proceduri aprobate prin decizie a directorului general şi publicate în Buletinul AFER.
ART. 2
În sensul prezentelor norme, termenii de specialitate se definesc dupã cum urmeazã:
a) cod de înmatriculare - ansamblu de cifre care furnizeazã informaţii privind operatorul de transport feroviar, tipul vehiculului feroviar şi numãrul de ordine al acestuia în parcul propriu;
b) marcajul unificat de identificare - ansamblul simbolurilor, literelor şi cifrelor care sunt necesare pentru determinarea precisã a posibilitãţilor de utilizare, a caracteristicilor tehnice principale şi a identificãrii vehiculelor feroviare.
ART. 3
Pentru a fi înmatriculat, un vehicul feroviar trebuie sã îndeplineascã cumulativ urmãtoarele cerinţe:
a) sã fie în proprietatea solicitantului;
b) sã fie omologat tehnic în fazã finalã de produs sau servicii (de tip RP, RR, RG, RK) sau, dupã caz, sã aibã agrement tehnic în conformitate cu reglementãrile în vigoare. În lipsa documentului de omologare tehnicã sau a agrementului tehnic al produsului se admite ca acesta sã fie înlocuit cu documentul de omologare tehnicã a serviciului de reparaţie (tip RP, RR, RG, RK);
c) sã nu fie depãşitã durata normalã de funcţionare stabilitã în conformitate cu prevederile reglementãrilor în vigoare;
d) sã aibã inscripţionat numãrul de inventar sau vechiul marcaj unificat de identificare, dupã caz.
ART. 4
(1) Înmatricularea şi acordarea noului marcaj unificat de identificare a vehiculelor feroviare se realizeazã de cãtre AFER în condiţiile stabilite în prezentele norme şi se finalizeazã prin stabilirea codului de înmatriculare, acordarea certificatului de înmatriculare, a cãrţii de identitate pentru fiecare vehicul feroviar şi a noului marcaj unificat de identificare. AFER înregistreazã în Registrul de evidenţã a înmatriculãrii documentele eliberate.
(2) Certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate sunt emise de cãtre AFER, conform modelelor prevãzute în anexele A şi B.
(3) Certificatul de înmatriculare nu poate fi înstrãinat. Cartea de identitate va fi înstrãinatã o datã cu înstrãinarea vehiculului feroviar, noului proprietar.

CAP. II
Înmatricularea şi reînmatricularea vehiculelor feroviare

ART. 5
În vederea înmatriculãrii, deţinãtorul vehiculelor feroviare trebuie sã depunã la AFER o cerere întocmitã conform modelului prevãzut în anexa C, însoţitã de urmãtoarele documente:
a) copie dupã actul doveditor al dreptului de proprietate.
În cazuri excepţionale, când nu existã documente doveditoare ale dreptului de proprietate, se admite "declaraţia pe propria rãspundere" a solicitantului;
b) act care conţine numãrul şi data documentului care atestã cã tipul vehiculului a fost omologat tehnic de AFER sau de cãtre o autoritate competentã dintr-o ţarã membrã a Uniunii Internaţionale a Cãilor Ferate (UIC);
c) dupã caz, act care conţine numãrul şi data agrementului tehnic acordat de AFER pentru vehiculul feroviar;
d) copie dupã documentul de recepţie tehnicã a vehiculului feroviar întocmit în urma efectuãrii ultimei reparaţii planificate de tip RP, RR, RG, RK;
e) dovada achitãrii tarifului aferent activitãţilor de înmatriculare/reînmatriculare a vehiculelor feroviare, dupã caz.
ART. 6
(1) În termen de maximum 15 zile lucrãtoare de la data depunerii cererii de înmatriculare AFER va verifica dosarul cu documentele primite şi va comunica solicitantului înmatriculãrii eventualele observaţii şi/sau documentele necesare în vederea completãrii acestuia.
(2) Dacã în termen de maximum 30 de zile de la data solicitãrii completãrilor prevãzute la alin. (1) solicitantul va prezenta documentele în cauzã, AFER va stabili de comun acord cu solicitantul data vizitei, locul (locaţia) efectuãrii verificãrilor şi comisia de verificare a stãrii tehnice a vehiculelor feroviare în vederea înmatriculãrii.
(3) Propunerile AFER referitoare la data vizitei, locul efectuãrii verificãrilor şi comisia de verificare a stãrii tehnice a vehiculelor feroviare se comunicã solicitantului în scris.
(4) Nerespectarea cerinţelor alin. (1) şi (2) conduce la respingerea cererii şi scoaterea dosarului din evidenţa AFER.
ART. 7
Comisia de verificare a stãrii tehnice a vehiculelor feroviare în vederea înmatriculãrii va fi formatã din reprezentanţii AFER (preşedinte şi membru) şi reprezentantul deţinãtorului vehiculului feroviar (membru).
ART. 8
Deţinãtorul vehiculului feroviar are obligaţia de a asigura condiţiile necesare desfãşurãrii acţiunii de verificare a stãrii tehnice a acestora în vederea înmatriculãrii, dupã cum urmeazã:
a) condiţii de iluminare corespunzãtoare;
b) canale de vizitare;
c) echipament de protecţie specific locurilor de verificare.
ART. 9
(1) Verificarea vehiculelor feroviare în vederea înmatriculãrii va cuprinde:
a) verificarea concordanţei seriilor înscrise pe cutie şi şasiu cu cele declarate de deţinãtorul vehiculului feroviar în cererea de înmatriculare, pentru vehiculele la care existã inscripţionatã seria de fabricaţie;
b) verificarea concordanţei marcajului inscripţionat pe vehicul cu cel din cererea de înmatriculare şi din actul de proprietate;
c) verificarea conformitãţii tipurilor de ansambluri şi subansambluri ale vehiculelor feroviare implicate direct în siguranţa circulaţiei - clasa de risc 1A - cu cele prevãzute în documentaţia tehnicã validatã cu ocazia omologãrii tehnice sau agrementãrii tehnice;
d) verificarea încadrãrii în durata normalã de funcţionare.
(2) Rezultatele verificãrilor se consemneazã într-un raport conform modelului prevãzut în anexa D, raport care se întocmeşte în douã exemplare, câte unul pentru fiecare parte.
(3) AFER, în termen de maximum 15 zile lucrãtoare de la data efectuãrii verificãrilor, va comunica solicitantului, în scris, decizia de acordare/neacordare a certificatului de înmatriculare şi a cãrţii de identitate pentru vehiculele feroviare. Decizia de neacordare va fi motivatã.
(4) Dacã în termen de maximum 30 de zile de la data transmiterii deciziei de neacordare solicitantul transmite dovezile de eliminare a neconformitãţilor, AFER va stabili data noii verificãri a vehiculului feroviar în vederea înmatriculãrii. În caz contrar, decizia de neacordare rãmâne definitivã şi dosarul este scos din evidenţa AFER.
(5) Reluarea activitãţii de înmatriculare a vehiculelor feroviare se poate efectua numai în baza unei noi cereri.
ART. 10
(1) Codul de înmatriculare al vehiculelor feroviare înscris în certificatul de înmatriculare se acordã de cãtre AFER.
(2) Modificarea datelor de identificare ale deţinãtorului vehiculului feroviar înmatriculat impune înştiinţarea AFER în vederea alocãrii unui nou cod de înmatriculare.
(3) Acordarea unui nou cod de înmatriculare se face conform prevederilor art. 5.
ART. 11
Certificatul de înmatriculare, însoţit de cartea de identitate, dã dreptul solicitantului sã utilizeze vehiculul feroviar în conformitate cu reglementãrile specifice în vigoare cu privire la exploatarea acestuia, pe perioada duratei normale de funcţionare a vehiculului.
ART. 12
(1) În perioada de valabilitate a certificatului de înmatriculare, AFER va verifica, prin acţiuni de control şi inspecţie de stat, modul în care sunt respectate sau menţinute condiţiile care au stat la baza eliberãrii acestuia.
(2) În cazul în care se constatã cã nu mai sunt respectate sau menţinute una sau mai multe condiţii, certificatul de înmatriculare se suspendã.
(3) Decizia de suspendare a certificatului de înmatriculare se va comunica în scris solicitantului, în termen de maximum 5 zile lucrãtoare de la emiterea acesteia, cu motivãrile care au stat la baza deciziei respective.
(4) Pe perioada suspendãrii certificatului de înmatriculare, deţinãtorul vehiculului feroviar nu are dreptul sã-l utilizeze în activitatea de transport feroviar şi este obligat sã depunã la AFER certificatul de înmatriculare, în original, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data comunicãrii deciziei de suspendare.
(5) În cazul în care deţinãtorul vehiculului feroviar face dovada eliminãrii neconformitãţilor care au condus la suspendarea certificatului de înmatriculare, acesta se înapoiazã deţinãtorului.
(6) Dacã în termen de 6 luni de la data suspendãrii certificatului solicitantul nu face dovada eliminãrii neconformitãţilor menţionate în decizia de suspendare, certificatul de înmatriculare se retrage şi îşi pierde valabilitatea.
ART. 13
(1) Retragerea şi pierderea valabilitãţii certificatului de înmatriculare se efectueazã în urmãtoarele cazuri:
a) dupã o suspendare de 6 luni a certificatului de înmatriculare;
b) la schimbarea deţinãtorului vehiculului feroviar, la cererea fostului deţinãtor;
c) dupã reconstrucţia vehiculului feroviar, la cererea deţinãtorului;
d) dupã depãşirea datei de valabilitate a certificatului de înmatriculare.
(2) Decizia de retragere a certificatului de înmatriculare, în cazurile prevãzute la alin. (1) lit. a) şi d), se va comunica în scris solicitantului în termen de maximum 5 zile lucrãtoare.
ART. 14
(1) Radierea în registrul de evidenţã a înmatriculãrii se efectueazã de cãtre AFER, la cererea deţinãtorului vehiculului feroviar, în urmãtoarele cazuri:
a) dupã casarea vehiculului feroviar;
b) dupã retragerea, prin pierderea valabilitãţii, certificatului de înmatriculare.
(2) Modelul cererii de radiere este prevãzut în anexa E.
ART. 15
Reînmatricularea vehiculelor feroviare se efectueazã, la solicitarea deţinãtorului acestora, în condiţiile art. 5.

CAP. III
Dispoziţii finale

ART. 16
Modificarea codului de înmatriculare se efectueazã numai de cãtre AFER, conform reglementãrilor în vigoare.
ART. 17
(1) Eventualele contestaţii privind decizia de neacordare, suspendare sau retragere, dupã caz, a certificatului de înmatriculare se depun la AFER în termen de 5 zile lucrãtoare de la primirea comunicãrii scrise.
(2) Soluţionarea contestaţiilor se face de cãtre Consiliul de conducere al AFER, în termen de 30 de zile calendaristice de la data depunerii acestora. În cadrul aceluiaşi termen, decizia de soluţionare a contestaţiei se comunicã în scris contestatarului.
(3) În cazul în care contestatarul este nemulţumit de decizia Consiliului de conducere al AFER, acesta se poate adresa instanţelor de contencios administrativ, conform legislaţiei în vigoare.
ART. 18
(1) Pierderea sau deteriorarea certificatului de înmatriculare şi a cãrţii de identitate se comunicã la AFER în termen de 5 zile calendaristice de la data constatãrii.
(2) În acest caz AFER va elibera, la cerere, un duplicat al certificatului de înmatriculare şi al cãrţii de identitate declarate pierdute sau deteriorate, dupã efectuarea plãţii tarifelor aferente.
ART. 19
Acordarea, suspendarea, încetarea suspendãrii şi retragerea certificatelor de înmatriculare se publicã în Buletinul AFER.
ART. 20
AFER actualizeazã şi publicã trimestrial în Buletinul AFER informaţiile referitoare la acordarea marcajului unificat de identificare a vehiculelor de transport feroviar.
ART. 21
Anexele A-E fac parte integrantã din prezentele norme.


ANEXA A
la norme


(STEMA)

ROMÂNIA
MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCŢIILOR ŞI TURISMULUI
AUTORITATEA FEROVIARĂ ROMÂNĂ - AFER

CERTIFICAT DE ÎNMATRICULARE
Seria CI Nr. ............

În baza cererii de înmatriculare nr. ............. din ..................,
vehiculul feroviar (denumirea vehiculului feroviar), cu marcajul numeric unificat
de identificare/numãrul de circulaţie ...................., aflat în proprietatea
.................................., cu sediul în localitatea: ..................,
str. ............................ nr. ..........., jud. (sectorul) .............,
înregistratã la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului sub nr./cod numeric
personal ............................................, se înmatriculeazã de cãtre
AFER, cu codul de înmatriculare:
...................................... P
Prezentul certificat de înmatriculare este valabil cu cartea de identitate:

Seria ................. nr. ..........

Prezentul certificat de înmatriculare dã dreptul deţinãtorului vehiculului
feroviar (denumirea vehiculului feroviar) sã îl utilizeze conform destinaţiei, cu
respectarea instrucţiunilor şi reglementãrilor specifice în vigoare privind
exploatarea acestuia.

Data eliberãrii: ..............................

Valabil pânã la: ..............................

Director general,
............................................
(numele, prenumele şi semnãtura)
L.S.


ANEXA B
la norme



(STEMA)

ROMÂNIA
MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCŢIILOR ŞI TURISMULUI
AUTORITATEA FEROVIARĂ ROMÂNĂ - AFER


CARTE DE IDENTITATE
Seria ................... nr. ................


1. VEHICULUL FEROVIAR
┌─────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────┐
│ 1.1. Denumirea vehiculului │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────┬───────────────┤
│ 1.2. Formula osiilor/numãrul osiilor │ │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1.3. Seria literalã/seria numericã │ │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────┴───────────────┤
│ 1.4. Marcajul unificat de identificare │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ 1.5. Cartea tehnicã (numai pentru vehicule │ │
│ motoare) │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────┬───────────────┤
│ 1.6. Seria şasiului/cutiei │ │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────┴───────────────┤
│ 1.7. Durata de serviciu │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ 1.8. Durata normalã de funcţionare │ │
├─────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ 1.9. Marcaj complementar │ │
├──────────────────────────────┬──────────────┼────────────────┬─────────────┤
│ 1.10. Autopropulsat │ │ Remorcat │ │
└──────────────────────────────┴──────────────┴────────────────┴─────────────┘


2. DEŢINĂTORUL
┌─────────────────────────────────────────────────┬─────┬──────┬──────┬──────┐
│ │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├─────────────────────────────┬───────────────────┼─────┼──────┼──────┼──────┤
│2.1. Deţinãtorul vehiculului │Persoanã juridicã/ │ │ │ │ │
│ feroviar │ Persoanã fizicã │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴───────────────────┼─────┼──────┼──────┼──────┤
│2.2. Gestionarul de infrastructurã/Operatorul │ │ │ │ │
│ de transport feroviar │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────┼──────┼──────┼──────┤
│2.3. Denumirea,data şi nr.actului de proprietate │ │ │ │ │
│ Declaraţia pe propria rãspundere privind │ │ │ │ │
│ dreptul de proprietate, data şi nr. │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────┼──────┼──────┼──────┤
│2.4. Certificatul de înmatriculare │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────┼──────┼──────┼──────┤
│2.5. Numãrul şi data documentului de omologare/ │ │ │ │ │
│ agrement tehnic │ │ │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴─────┴──────┴──────┴──────┘

3. CARACTERISTICILE TEHNICE PRINCIPALE: conform documentului AFER nr. ....


Director general,
.........................
(numele, prenumele şi semnãtura)
L.S.




ANEXA C
la norme


....................................
(denumirea deţinãtorului)
Nr. ............./..................

CERERE
pentru înmatricularea vehiculelor feroviare

Deţinãtorul vehiculului feroviar ........................................,
(denumirea agentului economic, persoanei
juridice/numele şi prenumele persoanei fizice)
cu sediul în localitatea : ................................................, str.
........................................... nr. ......., bl. ......, et. ......,
ap. ....., judeţul (sectorul ...), înregistrat la Oficiul Naţional al Registrului
Comerţului sub nr. ..........., cod fiscal/cod unic personal ...................,
solicit înmatricularea de cãtre Autoritatea Feroviarã Românã - AFER a vehiculului/
vehiculelor feroviar/feroviare din anexa la prezenta cerere (modelul prezentat în
anexa C(1)).

.......................................................
(numele, prenumele, funcţia, semnãtura solicitantului şi
ştampila unitãţii)


ANEXA C1
la cerere



TABEL
anexã la cererea pentru înmatricularea
vehiculului/vehiculelor feroviar/feroviare
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Marcajul
numeric
Nr. Denumirea Tipul/seria Seria Anul de unificat de Locul
crt. vehiculului numericã şasiului fabricaţie identificare de
feroviar /cutiei /nr. de veri-
circulaţie ficare
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5 6
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Întocmit,




ANEXA D
la norme


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCŢIILOR ŞI TURISMULUI
AUTORITATEA FEROVIARĂ ROMÂNĂ - AFER

RAPORT
privind verificarea stãrii tehnice a
vehiculului feroviar în vederea înmatriculãrii

1. Denumirea şi adresa solicitantului:
..........................................................................
2. Denumirea unitãţii şi adresa unde s-a efectuat verificarea: ...........
..........................................................................
3. Denumirea vehiculului şi marcajul inscripţionat:
..........................................................................

Rezultatul verificãrii:
a) Seria şasiului/cutiei vehiculului .....................................
b) Marcajul numeric şi literal unificat de identificare / nr. de circulaţie
corespunde nu corespunde
c) Tipurile de ansambluri şi subansambluri ale vehiculelor feroviare implicate
direct în siguranţa circulaţiei - clasa de risc 1 A
..........................................................................
d) Durata normalã de funcţionare .........................................

Data verificãrii: ........................

COMISIA DE VERIFICARE
Reprezentanţii AFER - preşedinte comisie (numele, prenumele şi
semnãtura)
- membru comisie (numele, prenumele şi
semnãtura)
Reprezentantul deţinãtorului - membru comisie (numele, prenumele şi
vehiculului feroviar semnãtura)

NOTĂ
Raportul se întocmeşte în douã exemplare, câte unul pentru fiecare parte.


ANEXA E
la norme

......................................
(denumirea deţinãtorului)
Nr. ..................................

CERERE
pentru radierea înmatriculãrii vehiculelor feroviare

Deţinãtorul vehiculului feroviar
............................................................................,
(denumirea agentului economic, persoanei juridice/numele şi prenumele
persoanei fizice)
cu sediul în localitatea: ................................................., str.
................................ nr. ......., bl. ......., et. ...., ap. ......,
judeţul (sectorul), înregistrat la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului sub
nr. ................, cod fiscal/cod unic personal ............................,
solicit radierea din registrul de evidenţã a înmatriculãrii de cãtre Autoritatea
Feroviarã Românã - AFER a vehiculului/vehiculelor feroviar/feroviare din anexa E(1)
la prezenta cerere.
Anexãm certificatul/certificatele de înmatriculare al/ale vehiculului/vehicu-
lelor feroviar/feroviare în original, seria ............ nr. .....

.........................................................
(numele, prenumele, funcţia, semnãtura solicitantului şi
ştampila unitãţii)



ANEXA E(1)
la cerere



TABEL
anexã la cererea pentru radierea
înmatriculãrii vehiculului/vehiculelor feroviare
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea Marcajul numeric Certificatul de
crt. vehiculului Tipul/seria unificat de înmatriculare
feroviar numericã identificare/nr. seria ...../nr. ....
de circulaţie
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



Întocmit,

___________



-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016