┌─────┬────────────────────────────────┐
│Clasa│Procentul de carne macră din │
│ │greutatea carcasei │
├─────┼────────────────────────────────┤
│S │60% sau mai mult │
├─────┼────────────────────────────────┤
│E │55% sau peste, dar să nu │
│ │depăşească 60% │
├─────┼────────────────────────────────┤
│U │50% sau peste, dar să nu │
│ │depăşească 55% │
├─────┼────────────────────────────────┤
│R │45% sau peste, dar să nu │
│ │depăşească 50% │
├─────┼────────────────────────────────┤
│O │40% sau peste, dar să nu │
│ │depăşească 45% │
├─────┼────────────────────────────────┤
│P │sub 40% │
└─────┴────────────────────────────────┘
┌────────────┬──────────────────────────┐
│Abator: │ │
├────────────┼──────────────────────────┤
│C.U.I. │ │
├────────────┼──────────────────────────┤
│Cod abator │ │
│A.N.S.V.S.A.│ │
├────────────┴───────┬──────────────────┤
│Data sosirii │Data sacrificării │
│animalelor în │animalelor: │
│abator: │ │
├────────────┬───────┴───────┬──────────┤
│ │Furnizor │Producător│
├────────────┼───────────────┼──────────┤
│Denumire │ │ │
├────────────┼───────────────┼──────────┤
│C.U.I./ │ │ │
│C.N.P.: │ │ │
├────────────┼───────────────┼──────────┤
│Cod │ │ │
│exploataţie │ │ │
│A.N.S.V.S.A.│ │ │
├────────────┼───────────────┴──────────┤
│Tatuaj lot: │ │
├────────────┼──────────────────────────┤
│Număr porci:│ │
├────────────┼──────────────────────────┤
│Kg lot porci│ │
│vii: │ │
├────────────┴──────────────────────────┤
│Provenienţa porcilor │
├────────────┬───────────────┬──────────┤
│ │Cumpăraţi din │Producţie │
│ │ţară [ ] │proprie [ │
│Tranzacţii │Cumpăraţi │] │
│comerciale │intracomunitar/│Prestări │
│ │import [ ] │servicii [│
│ │ │] │
└────────────┴───────────────┴──────────┘
┌───────────┬─┬───────────┬───────┬────┐
│ │ │ │ │lei/│
│ │ │ │lei/kg │kg │
│ │ │ │carcasă│porc│
│ │ │ │ │viu │
│ │ ├───────────┼───────┼────┤
│ │ │S (≥ 60) │ │ │
│ │ ├───────────┼───────┼────┤
│* Preţ │ │E │ │ │
│porci ale │ │(55%–59,9%)│ │ │
│căror │C├───────────┼───────┼────┤
│carcase se │ │U │ │ │
│clasifică │ │(50%–54,9%)│ │ │
│ │ ├───────────┼───────┼────┤
│ │ │R │ │ │
│ │ │(45%–49,9%)│ │ │
│ │ ├───────────┼───────┼────┤
│ │ │O │ │ │
│ │ │(40%–44,9%)│ │ │
│ │ ├───────────┼───────┼────┤
│ │ │P (< 40%) │ │ │
├───────────┼─┴───────────┼───────┼────┤
│ │ │ │lei/│
│ │ │lei/kg │kg │
│* Preţ │X │carcasă│porc│
│porci ale │ │ │viu │
│căror │ ├───────┼────┤
│carcase nu ├─────────────┼───────┼────┤
│se │ │ │lei/│
│clasifică │ │lei/kg │kg │
│ │T │carcasă│porc│
│ │ │ │viu │
│ │ ├───────┼────┤
├───────────┴─────────────┼───────┼────┤
│Se aplică grilă de │ │NU [│
│bonificaţii/penalizări │DA [ ] │] │
│pentru greutate. │ │ │
├─────────────────────────┼───────┼────┤
│Limita inferioară de │ │ │
│greutate a carcasei (C) │ │ │
├─────────────────────────┼───────┼────┤
│Limita superioară de │ │ │
│greutate a carcasei (C) │ │ │
├─────────────────────────┼───────┼────┤
│* % Penalizare carcase │ │ │
│sub limita inferioară de │ │ │
│greutate a carcasei (C) │ │ │
├─────────────────────────┼───────┼────┤
│* % Penalizare carcase │ │ │
│peste limita superioară │ │ │
│de greutate a carcasei │ │ │
│(C) │ │ │
├─────────────────────────┼───────┼────┤
│* % Bonificaţii pentru │ │ │
│intervalul optim (C) │ │ │
├───────────┬─────────────┼───────┼────┤
│* Preţ │ │ │lei/│
│forfetar/ │lei/total │ │kg │
│lot porci │lot: │ │porc│
│vii │ │ │viu │
└───────────┴─────────────┴───────┴────┘