Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME METODOLOGICE din 12 mai 2014  pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului în scopul obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 NORME METODOLOGICE din 12 mai 2014 pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului în scopul obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale

EMITENT: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 401 din 30 mai 2014
──────────
    Aprobate prin ORDINUL nr. 719/740/M.57/2.333/2014 , publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 401 din 30 mai 2014.
──────────
    ART. 1
    (1) Avizul specific al Ministerului Apărării Naţionale se eliberează prin Statul Major General, exclusiv în cazul vânzării libere a terenurilor agricole extravilane, în baza solicitării formulate de vânzătorul acestora, potrivit modelului de aviz specific, favorabil sau negativ, prevăzut în anexele nr. 2A, respectiv nr. 2B.
    (2) Avizul specific este valabil 12 luni de la data comunicării către vânzător. Avizul specific este valabil şi ulterior împlinirii acestui termen, dacă părţile au încheiat în perioada sa de valabilitate un antecontract sau un pact de opţiune care are ca obiect terenul agricol extravilan pentru care a fost emis.

    ART. 2
    (1) Avizul specific se eliberează în urma consultării de către Ministerul Apărării Naţionale, prin Statul Major General, a structurilor proprii, precum şi a structurilor interne specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe şi Serviciului de Protecţie şi Pază.
    (2) Modalitatea de consultare de către Ministerul Apărării Naţionale a structurilor interne specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe şi Serviciului de Protecţie şi Pază, precum şi termenele sau alte elemente care ţin de eliberarea avizului specific, se stabilesc prin protocol comun.

    ART. 3
    (1) În scopul identificării situaţiilor în care este necesar a se solicita avizul specific, Ministerul Apărării Naţionale, pe baza datelor puse la dispoziţie de structurile menţionate la art. 2 alin. (1), comunică Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară zonele cu acoperire de 2.400 m în jurul obiectivelor speciale, în vederea integrării acestora în baza de date a oficiilor teritoriale de cadastru şi publicitate imobiliară.
    (2) Pe baza datelor furnizate, se va proceda, din oficiu, la notarea menţiunii "Imobil aflat sub incidenţa art. 3 alin. (1) din Legea nr. 17/2014" în cartea funciară a imobilelor situate în zona prevăzută la alin. (1), înscrise în sistemul informatic integrat de cadastru şi carte funciară.
    (3) Pentru terenurile agricole din extravilan situate în unităţi administrativ-teritoriale amplasate parţial pe o adâncime de 30 km faţă de frontiera de stat şi de ţărmul Mării Negre, către interior, identificate conform anexei nr. 2E, se va proceda, din oficiu, la notarea menţiunii "Imobil aflat sub incidenţa art. 3 alin. (1) din Legea nr. 17/2014" în cartea funciară a imobilelor înscrise în sistemul informatic integrat de cadastru şi carte funciară.
    (4) La prima înregistrare, pe baza unei documentaţii cadastrale, a terenurilor agricole din extravilan identificate pe baza datelor furnizate ca fiind situate în zona prevăzută la alin. (1), precum şi a celor menţionate la alin. (3), în sistemul informatic integrat de cadastru şi carte funciară, se va proceda din oficiu la efectuarea notării menţiunii "Imobil aflat sub incidenţa art. 3 alin. (1) din Legea nr. 17/2014".
    (5) Vânzătorul terenurilor agricole extravilane pentru care cartea funciară conţine menţiunea prevăzută la alin. (2)-(4) are obligaţia obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale.
    (6) Pentru terenurile agricole din extravilan, situate în unităţi administrativ-teritoriale amplasate în întregime pe o adâncime de 30 km faţă de frontiera de stat şi de ţărmul Mării Negre, către interior, identificate conform anexei nr. 2F, este obligatorie solicitarea avizului specific. Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară procedează din oficiu la efectuarea menţiunii "Imobil aflat sub incidenţa art. 3 alin. (1) din Legea nr. 17/2014" în titlul cărţii funciare.

    ART. 4
    (1) În vederea obţinerii avizului specific vânzătorul depune o solicitare, conform modelului prevăzut în anexa nr. 2C, respectiv în anexa nr. 2D.
    (2) Solicitarea vânzătorului de eliberare a avizului specific trebuie însoţită de următoarele documente:
    a) cerere care conţine datele de identificare ale solicitantului, adresa de corespondenţă şi datele de identificare ale potenţialului cumpărător, dacă acesta este cunoscut la data depunerii cererii; modelul cererii este prevăzut în anexa nr. 2C - pentru vânzătorul persoană fizică, respectiv în anexa nr. 2D - pentru vânzătorul persoană juridică;
    b) actul de proprietate asupra terenului ce face obiectul ofertei de vânzare (după caz: contract de vânzare-cumpărare, contract de donaţie, proces-verbal de predare-primire, sentinţă/decizie civilă definitivă şi irevocabilă, titlu de proprietate, certificate de moştenitor, contract de schimb, act de lichidare a patrimoniului, altele asemenea), în copie legalizată de notarul public ori de instanţa de judecată, după caz, sau certificat pentru conformitate de către funcţionarii primăriei;
    c) extras de carte funciară de informare, în original, şi plan de amplasament şi delimitare a imobilului, în sistemul naţional de proiecţie "Stereografic 1970", recepţionat, însoţit de inventarul de coordonate dacă acesta nu se regăseşte în plan, în copie;
    d) adeverinţa privind vânzarea liberă, în original, prevăzută la art. 10 alin. (1) din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniului Statului, cu modificările ulterioare, denumită în continuare lege;
    e) oferta de vânzare, în copie;
    f) în caz de reprezentare, procura notarială, respectiv delegaţia, hotărârea adunării generale a asociaţilor, decizia asociatului unic, decizia reprezentantului formei asociative, după caz, în original, precum şi o copie a BI/CI a împuternicitului persoană fizică sau o copie a paşaportului pentru împuternicitul persoană fizică cu domiciliul în străinătate;
    g) certificatul constatator de la registrul comerţului sau a actului în baza căruia îşi desfăşoară activitatea, în cazul vânzătorului persoană juridică, în copie;
    h) hotărârea adunării generale a asociaţilor, decizia asociatului unic, decizia reprezentantului formei asociative, după caz, în copie, din care să rezulte acordul cu privire la vânzarea bunului aflat în proprietatea societăţii, în cazul vânzătorului persoană juridică;
    i) alte documente pe care vânzătorul le consideră relevante.

    (3) Documentele prevăzute la alin. (2) se depun la registratură sau se pot transmite prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
    (4) La eliberarea avizului specific se au în vedere, în principal, următoarele elemente:
    a) amplasamentul terenului, identificat conform planului de amplasament şi delimitare a imobilului întocmit în sistemul naţional de proiecţie "Stereografic 1970", eliberat de oficiul teritorial ca urmare a recepţiei documentaţiei cadastrale pentru terenul agricol situat în extravilan în privinţa căruia s-a solicitat avizul specific, însoţit de inventarul de coordonate dacă acesta nu se regăseşte în plan;
    b) implicaţiile asupra apărării şi securităţii naţionale;
    c) destinaţia şi funcţionalitatea obiectivelor speciale.

    (5) Prin obiectiv special se înţelege terenul, cu sau fără construcţii, aflat în patrimoniul instituţiilor prevăzute la art. 6 alin. (1) din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, republicată.

    ART. 5
    (1) În situaţia în care documentele de la art. 4 alin. (3) nu sunt lizibile sau sunt incomplete ori intervin situaţii justificate de natură tehnică referitoare la documentele menţionate la art. 4 alin. (2) lit. b)-h), Ministerul Apărării Naţionale, prin Statul Major General, va emite un aviz specific negativ motivat.
    (2) Avizul specific negativ se transmite de către Ministerul Apărării Naţionale prin Statul Major General, în original, biroului de cadastru şi publicitate imobiliară competent în vederea notării în cartea funciară, cu scutire de la plata tarifului.
    (3) În avizul specific negativ se menţionează, în mod obligatoriu, numărul cadastral şi numărul de carte funciară ale imobilului.
    (4) În vederea emiterii unui nou aviz specific, vânzătorul va depune o nouă cerere în acest sens, urmând ca termenul de 20 de zile lucrătoare să curgă de la data înregistrării noilor documente.
    (5) Avizul specific negativ se radiază din cartea funciară în baza unui aviz specific favorabil, ulterior emis, la cererea vânzătorului sau în baza unei hotărâri judecătoreşti definitive.

    ART. 6
    (1) Termenul de 20 de zile lucrătoare prevăzut la art. 3 alin. (3) din lege se socoteşte, după caz:
    a) de la data alocării numărului de înregistrare pe cerere, în cazul în care aceasta este depusă direct la registratură;
    b) de la data semnării recipisei care atestă primirea cererii de către persoana desemnată cu recepţionarea corespondenţei din cadrul instituţiei, în cazul în care cererea este trimisă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

    (2) Transmiterea avizului specific se face prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin ridicare de la registratură.
    (3) După emitere, un exemplar al avizului specific se publică pe site-ul Ministerului Apărării Naţionale în termen de două zile de la emiterea acestuia.

    ART. 7
    Anexele nr. 2A-2F fac parte integrantă din prezentele norme metodologice.

    ANEXA 2A

    - Model -
    MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
    Unitatea Militară ....................
    AVIZ
    Nr. ......... din ...........
    În temeiul art. 3 din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, cu modificările ulterioare,
    având în vedere cererea de eliberare a avizului specific, depusă de ..................................., CNP ............................., domiciliat în str. ...................................... nr. ........., bl. ..........., sc. .........., ap. .........., judeţul/sectorul ....................................., telefon: ..........................., act de identitate ....................... seria .......... nr. ....................., eliberat de ....... la data de ........................, în calitate de vânzător *1), şi înregistrată la UM ........... cu nr. ................ din ...........................,
    ca urmare a verificării elementelor prevăzute la art. 4 alin. (4) din Normele metodologice pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, cu modificările ulterioare, în scopul obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale, prevăzute în anexa nr. 2 la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, al ministrului apărării naţionale şi al viceprim-ministrului, ministrul culturii, nr. 719/740/M.57/2.333/2014,
    se emite
    AVIZUL FAVORABIL
    în vederea încheierii contractului de vânzare-cumpărare în formă autentică de către notarul public sau pronunţării de către instanţă a unei hotărâri judecătoreşti care ţine locul contractului de vânzare.
    Prin emiterea prezentului aviz specific îşi încetează efectele Avizul negativ *2) nr. ....... din ............. .
    Şeful Unităţii Militare ......... Bucureşti
    Numele şi prenumele
    ...........................
    Semnătura
    .......................
    L.S.

    -----
    *1) Datele de identificare se menţionează, în mod corespunzător, şi pentru persoanele juridice.
    *2) Menţiunea se înscrie în aviz numai în cazul existenţei unui un aviz specific negativ.

    ANEXA 2B

    - Model -
    MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
    Unitatea Militară ................
    AVIZ
    Nr. ........ din ...............
    În temeiul art. 3 din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, cu modificările ulterioare,
    având în vedere cererea depusă de ....................., CNP ............, domiciliat în ....................., str. ...................................... nr. ......, bl. ........, sc. ......., nr. ......., judeţul/sectorul ..................., telefon: ................, act de identitate ....................... seria .......... nr. ..........., eliberat de ........... la data de .............. în calitate de vânzător *1), şi înregistrată la primărie cu nr. ............ din ................,
    ca urmare a verificării elementelor prevăzute la art. 4 alin. (4) din Normele metodologice pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, în scopul obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale, prevăzute în anexa nr. 2 la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, al ministrului apărării naţionale şi al viceprim-ministrului, ministrul culturii, nr. 719/740/M.57/2.333/2014,
    în fapt, .............................,
    în drept *2), ......................,
    se emite
    AVIZ NEGATIV
    încheierii contractului de vânzare-cumpărare în formă autentică de către notarul public sau pronunţării de către instanţă a unei hotărâri judecătoreşti care ţine locul contractului de vânzare, pentru terenul agricol situat în extravilanul localităţii ........................, tarlaua ......, parcela ..................., judeţul................, identificat cu număr cadastral ................, înscris în cartea funciară nr. ........ a localităţii ..................., făcută de ...................................... .
    Prezentul aviz poate fi contestat în condiţiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.
    Şeful Unităţii Militare ......... Bucureşti
    Numele şi prenumele
    ..........................
    Semnătura
    .....................
    L.S.

    -----
    *1) Datele de identificare se menţionează, în mod corespunzător, pentru persoanele juridice.
    *2) În situaţia prevăzută la art. 5 din Normele metodologice pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, în scopul obţinerii avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale, prevăzute în anexa nr. 2 la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, al ministrului apărării naţionale şi al viceprim-ministrului, ministrul culturii, nr. 719/740/M.57/2.333/2014, se menţionează documentele şi cauzele care afectează emiterea avizului specific.

    ANEXA 2C

    - Formular pentru persoane fizice -
    CERERE
    pentru solicitarea avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale
    Către
    Ministerul Apărării Naţionale
    Unitatea Militară ........................
    1. (*) Subsemnatul/Subsemnata, .................................., CNP ............................., în calitate de proprietar identificat cu ...... seria ...... nr. .........., eliberat de ........................, data şi locul naşterii: ................................, localitatea ......................................, judeţul/ţara: ..........................................,
    2. (**) cu domiciliul în: localitatea ............................................, str. ................................ nr. ........., bloc ..........., sc. .........., et. ......, ap. ........, judeţul/sectorul ..............., cod poştal ..................., ţara ....................., telefon:................, fax: ....................., email: ...................., cetăţenia .............., starea civilă .......................................,
    3. (**) reşedinţa din România (dacă este cazul):
    localitatea .............................................., str. ............................. nr. ........., bl. ..........., sc. .........., et........, ap. ........, judeţul/sectorul .............., cod poştal ..........., telefon: ................, fax: ..........................,. e-mail: ........................,
    4. (***) prin ....../(numele şi prenumele)..........., CNP/CIF ....................................., în calitate de ............................, conform ........................................, localitatea ......................................., str. ................................. nr. ......., bl. ............, sc. ........., et. ..........., ap. ....., judeţul/sectorul ............., cod poştal ............, telefon: ................., fax: ........., e-mail: ..................,
    declar că sunt proprietar al terenului în suprafaţă de ......... ha situat în extravilanul localităţii ............., identificat cu număr cadastral ................, înscris în cartea funciară nr. ............... a localităţii .............................., care urmează să facă obiectul vânzării către ........................................................................................................................... .
    (Se înscrie numele cumpărătorului, dacă acesta este cunoscut la data depunerii cererii.)
    Declar că:
    - terenul face obiectul unor litigii sau al unei proceduri de executare silită: Da [] Nu [];
    – terenul este grevat de sarcini: Da [] Nu [].

    Având în vedere dispoziţiile art. 3 din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, cu modificările ulterioare, solicit prin prezenta cerere emiterea avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale, în termenul prevăzut de Legea nr. 17/2014, cu modificările ulterioare.
    În susţinerea cererii depun următoarele acte doveditoare*1)
    1. ..........................................................................................................................;
    2. ..........................................................................................................................;
    3. ......................................................................................................................... .

    Sunt de acord ca datele din cerere şi documentele anexate să fie introduse în bazele de date care se organizează în temeiul Legii nr. 17/2014, cu modificările ulterioare, cu aplicarea dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.
    Cunoscând că falsul în declaraţii se pedepseşte conform Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, declar că datele sunt reale, corecte şi complete.
    Vânzător/Împuternicit,
    ......................................
    (numele şi prenumele în clar)
    Semnătura ........................
    Data ......................
    *1)
    - actul de proprietate asupra terenului ce face obiectul ofertei de vânzare (după caz: contract de vânzare-cumpărare, contract de donaţie, proces-verbal de predare-primire, sentinţă/decizie civilă definitivă şi irevocabilă, titlu de proprietate, certificate de moştenitor, contract de schimb, act de lichidare a patrimoniului, altele asemenea), în copie legalizată de notarul public ori de instanţa de judecată, după caz, sau certificat pentru conformitate de către funcţionarii primăriei;
    – extras de carte funciară de informare, în original, şi plan de amplasament şi delimitare a imobilului, în sistemul naţional de proiecţie Stereografic 1970, recepţionat, în copie;
    – adeverinţa emisă de către primării, în original, în cazul în care vânzarea terenului este liberă, însoţită de copia ofertei de vânzare certificată de primar pentru conformitatea cu originalul;
    – în caz de reprezentare procura notarială în original, precum şi copie a BI/CI al/a împuternicitului persoană fizică sau o copie a paşaportului pentru împuternicitul persoană fizică cu domiciliul în străinătate;
    – alte documente pe care vânzătorul le consideră relevante.

    NOTĂ:
    - Câmpurile notate cu (*) sunt obligatoriu de completat.
    – Câmpurile notate cu (**) se completează de către cetăţenii unui stat membru al Uniunii Europene, ai statelor care sunt parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (ASEE) sau ai Confederaţiei Elveţiene.
    – Câmpurile notate cu (*) se completează de către proprietar.
    – Câmpurile notate cu (***) se completează de către împuternicit. În acest caz, prezintă documentele doveditoare ale calităţii de împuternicit.


    ANEXA 2D

    – Formular pentru persoane juridice şi entităţi fără personalitate juridică ce se înregistrează în registrul comerţului -
    CERERE
    pentru solicitarea avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale
    Către
    Ministerul Apărării Naţionale
    Unitatea Militară ........................
    1. (*) Subsemnatul/Subsemnata, .............................................., domiciliat în ............................, str. ..................... nr. ........., bl. ........, sc. ....., ap. ...., judeţul/sectorul ............, telefon: ..........., posesor/posesoare al/a actului de identitate ............ seria ........... nr. .........., eliberat de .............................. la data de ..............., CNP/CIF/CUI ...................., în calitate de(1)..................,
    ............................, prin ................................., conform ............................................,
    2. (*) pentru(2) ............................., având număr de ordine în (**) .........................................., CIF/CUI ............................,
    3. (*) cu sediul în localitatea ................................, str. ......................, nr. ........, bl. .........., sc. ........, et. ...., ap. ......, judeţul/sectorul .................., cod poştal ............., telefon: ..................... fax: ..................... e-mail: ..........................,
    declar că terenul în suprafaţă de ......... ha situat în extravilanul localităţii ............., identificat cu număr cadastral ................, înscris în cartea funciară nr. ................ a localităţii ..................................., aparţine .............................. şi urmează să facă obiectul vânzării către .................................................................................................................... .
    (Se înscrie numele cumpărătorului dacă acesta este cunoscut la data depunerii cererii.)
    Declar că:
    - terenul face obiectul unor litigii sau a unei proceduri de executare silită: Da [] Nu [];
    – terenul este grevat de sarcini: Da [] Nu [].

    Având în vedere dispoziţiile art. 3 din Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, cu modificările ulterioare, solicit prin prezenta cerere emiterea avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale, în termenul prevăzut de Legea nr. 17/2014, cu modificările ulterioare.
    În susţinerea solicitării depun următoarele acte doveditoare*1):
    1. ...................................................................................................................................;
    2. ...................................................................................................................................;
    3. ...................................................................................................................................;
    Sunt de acord ca datele din cererea pentru afişarea ofertei de vânzare, din oferta de vânzare şi din documentele anexate să fie introduse în bazele de date care se organizează în temeiul Legii nr. 17/2014, cu modificările ulterioare, cu aplicarea dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.
    Cunoscând că falsul în declaraţii se pedepseşte conform Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, declar că datele sunt reale, corecte şi complete.
    Vânzător/Împuternicit,
    ..............................
    (numele şi prenumele în clar)
    Semnătura ..................... L.S.
    Data ......................
    *1)
    - actul de proprietate asupra terenului ce face obiectul ofertei de vânzare (după caz: contract de vânzare-cumpărare, contract de donaţie, proces-verbal de predare-primire, sentinţă/decizie civilă definitivă şi irevocabilă, titlu de proprietate, certificate de moştenitor, contract de schimb, act de lichidare a patrimoniului, altele asemenea), în copie legalizată de notarul public ori de instanţa de judecată, după caz, sau certificat pentru conformitate de către funcţionarii primăriei;
    – certificatul de înregistrare la registrul comerţului/Registrul naţional al asociaţiilor şi fundaţiilor, în copie;
    – procura notarială, respectiv delegaţia, hotărârea adunării generale a asociaţilor, decizia asociatului unic, decizia reprezentantului formei asociative, după caz, în original, precum şi copie al/a BI/CI al/a împuternicitului persoană fizică sau o copie a paşaportului pentru împuternicitul persoană fizică cu domiciliul în străinătate, după caz;
    – hotărârea adunării generale a asociaţilor, decizia asociatului unic, decizia reprezentantului formei asociative, după caz, în copie, din care să rezulte acordul cu privire la vânzarea bunului;
    – extras de carte funciară de informare, în original, şi plan de amplasament şi delimitare a imobilului, în sistemul naţional de proiecţie Stereografic 1970, recepţionat, în copie;
    – alte documente doveditoare, după caz.

    NOTE:
    - Câmpurile notate cu (*) sunt obligatoriu de completat.
    – Câmpurile notate cu (**) se completează cu numărul din registrul comerţului sau numărul din registrul asociaţiilor şi fundaţiilor.
    – (1) Se completează de către: asociat, administrator, împuternicit, întreprinzător titular al întreprinderii individuale/ reprezentant al întreprinderii familiale/membru al întreprinderii familiale etc.
    – (2) Se completează cu denumirea formei de organizare, conform reglementărilor legale: societate comercială (S.R.L., S.A., S.N.C., S.C.S., S.C.A.)/cooperativă de credit/societate cooperativă/cooperativă agricolă/grup european de interes economic/societate europeană/societate cooperativă europeană sucursală/persoană fizică autorizată/întreprindere familială/întreprindere individuală etc.


    ANEXA 2E

    LISTA
    unităţilor administrativ-teritoriale amplasate parţial pe o adâncime de
    30 km faţă de frontiera de stat şi de ţărmul Mării Negre, către interior

┌────┬───────────────┬──────┬─────────────────┬──────────┐
│Nr. │Judeţul │SIRUTA│Denumirea UAT │Tip UAT │
│crt.│ │UAT │ │ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│1 │ARAD │9574 │LIPOVA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│2 │ARAD │9654 │PÂNCOTA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│3 │ARAD │10373 │CERMEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│4 │ARAD │10514 │COVĂSINŢ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│5 │ARAD │10532 │CRAIVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│6 │ARAD │9280 │FÂNTÂNELE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│7 │ARAD │12920 │FRUMUŞENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│8 │ARAD │10872 │GHIOROC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│9 │ARAD │11539 │PĂULIŞ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│10 │ARAD │12144 │ŞAGU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│11 │ARAD │11995 │SELEUŞ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│12 │ARAD │12242 │ŞICULA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│13 │ARAD │12368 │ŞIRIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│14 │ARAD │12643 │VINGA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│15 │ARAD │9397 │VLADIMIRESCU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│16 │BIHOR │26877 │MARGHITA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│17 │BIHOR │27070 │ABRAM │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│18 │BIHOR │27506 │BOIANU MARE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│19 │BIHOR │27757 │BRUSTURI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│20 │BIHOR │28816 │COPĂCEL │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│21 │BIHOR │29038 │DERNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│22 │BIHOR │29341 │DRĂGEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│23 │BIHOR │29519 │HIDIŞELU DE SUS │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│24 │BIHOR │29662 │HUSASĂU DE TINCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│25 │BIHOR │29813 │LĂZĂRENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│26 │BIHOR │30229 │OLCEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│27 │BIHOR │30568 │POPEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│28 │BIHOR │30871 │SĂCĂDAT │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│29 │BIHOR │31654 │TĂUTEU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│30 │BIHOR │31716 │TILEAGD │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│31 │BIHOR │31789 │TINCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│32 │BIHOR │32045 │VIIŞOARA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│33 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│32599 │SÂNGEORZ-BĂI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│34 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│33621 │MAIERU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│35 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│34280 │REBRIŞOARA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│36 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│34333 │RODNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│37 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│34360 │ROMULI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│38 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│34618 │ŞANŢ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│39 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│35054 │TELCIU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│40 │BOTOŞANI │36453 │BUCECEA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│41 │BOTOŞANI │37280 │FLĂMÂNZI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│42 │BOTOŞANI │36300 │BĂLUŞENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│43 │BOTOŞANI │39983 │BLÂNDEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│44 │BOTOŞANI │36373 │BRĂEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│45 │BOTOŞANI │36569 │COPĂLĂU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│46 │BOTOŞANI │36676 │CORLĂTENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│47 │BOTOŞANI │39959 │DIMĂCHENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│48 │BOTOŞANI │37324 │FRUMUŞICA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│49 │BOTOŞANI │37459 │GORBĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│50 │BOTOŞANI │37850 │LEORDA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│51 │BOTOŞANI │38580 │PRĂJENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│52 │BOTOŞANI │38811 │ROMA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│53 │BOTOŞANI │39051 │SULIŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│54 │BOTOŞANI │39417 │UNGURENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│55 │BOTOŞANI │39532 │UNŢENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│56 │BOTOŞANI │39836 │VORNICENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│57 │BRĂILA │42682 │BRĂILA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│58 │BRĂILA │44560 │CAZASU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│59 │BRĂILA │43117 │FRECĂŢEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│60 │BRĂILA │43493 │MĂRAŞU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│61 │BRĂILA │43992 │SILIŞTEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│62 │BRĂILA │44391 │VĂDENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│63 │CĂLĂRAŞI │93888 │LEHLIU-GARĂ │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│64 │CĂLĂRAŞI │92961 │BORCEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│65 │CĂLĂRAŞI │93281 │CUZA VODĂ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│66 │CĂLĂRAŞI │93370 │DOR MĂRUNT │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│67 │CĂLĂRAŞI │93487 │DRAGALINA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│68 │CĂLĂRAŞI │102945│FRUMUŞANI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│69 │CĂLĂRAŞI │179962│GĂLBINAŞI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│70 │CĂLĂRAŞI │103568│GURBĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│71 │CĂLĂRAŞI │93815 │JEGĂLIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│72 │CĂLĂRAŞI │93931 │LUPŞANU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│73 │CĂLĂRAŞI │104323│NANA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│74 │CĂLĂRAŞI │94223 │PERIŞORU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│75 │CĂLĂRAŞI │104635│PLĂTĂREŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│76 │CĂLĂRAŞI │105222│SOHATU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│77 │CĂLĂRAŞI │94580 │ŞTEFAN VODĂ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│78 │CĂLĂRAŞI │94651 │UNIREA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│79 │CĂLĂRAŞI │94731 │VÂLCELELE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│80 │CĂLĂRAŞI │105712│VALEA ARGOVEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│81 │CĂLĂRAŞI │105829│VASILAŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│82 │CĂLĂRAŞI │94768 │VLAD ŢEPEŞ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│83 │CARAŞ-SEVERIN │50790 │REŞIŢA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│84 │CARAŞ-SEVERIN │50889 │ANINA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│85 │CARAŞ-SEVERIN │50969 │BOCŞA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│86 │CARAŞ-SEVERIN │51305 │BĂNIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│87 │CARAŞ-SEVERIN │51500 │BERZOVIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│88 │CARAŞ-SEVERIN │51573 │BOZOVICI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│89 │CARAŞ-SEVERIN │51804 │CARAŞOVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│90 │CARAŞ-SEVERIN │52115 │CORNEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│91 │CARAŞ-SEVERIN │52160 │CORNEREVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│92 │CARAŞ-SEVERIN │53700 │EFTIMIE MURGU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│93 │CARAŞ-SEVERIN │53023 │IABLANIŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│94 │CARAŞ-SEVERIN │53103 │LĂPUŞNICU MARE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│95 │CARAŞ-SEVERIN │53247 │MĂURENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│96 │CARAŞ-SEVERIN │53274 │MEHADIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│97 │CARAŞ-SEVERIN │50987 │OCNA DE FIER │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│98 │CARAŞ-SEVERIN │53577 │PRIGOR │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│99 │CARAŞ-SEVERIN │53639 │RAMNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│100 │CONSTANŢA │60847 │MEDGIDIA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│101 │CONSTANŢA │61283 │CIOCÂRLIA │omună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│102 │CONSTANŢA │61372 │COGEALAC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│103 │CONSTANŢA │63334 │FÂNTÂNELE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│104 │CONSTANŢA │63326 │GRĂDINA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│105 │CONSTANŢA │62280 │MIRCEA VODĂ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│106 │CONSTANŢA │62440 │NICOLAE BĂLCESCU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│107 │CONSTANŢA │62609 │PANTELIMON │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│108 │CONSTANŢA │62707 │PEŞTERA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│109 │CONSTANŢA │62798 │RASOVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│110 │CONSTANŢA │62985 │TÂRGUŞOR │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│111 │CONSTANŢA │63189 │TORTOMAN │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│112 │DOLJ │70502 │SEGARCEA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│113 │DOLJ │70637 │AMĂRĂŞTII DE JOS │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│114 │DOLJ │70673 │AMĂRĂŞTII DE SUS │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│115 │DOLJ │71536 │CARPEN │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│116 │DOLJ │71634 │CELARU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│117 │DOLJ │71698 │CERĂT │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│118 │DOLJ │71812 │CIOROIAŞI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│119 │DOLJ │74883 │DOBROTEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│120 │DOLJ │72221 │DRĂNIC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│121 │DOLJ │72506 │GIUBEGA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│122 │DOLJ │74923 │ÎNTORSURA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│123 │DOLJ │72953 │LIPOVU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│124 │DOLJ │73317 │MÂRŞANI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│125 │DOLJ │73503 │ORODEL │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│126 │DOLJ │73594 │PERIŞOR │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│127 │DOLJ │74949 │ROJIŞTE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│128 │DOLJ │74732 │VÂRTOP │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│129 │DOLJ │74616 │VELA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│130 │GALAŢI │75542 │BĂLĂBĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│131 │GALAŢI │75613 │BĂLĂŞEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│132 │GALAŢI │75711 │BRANIŞTEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│133 │GALAŢI │76004 │CORNI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│134 │GALAŢI │76111 │COSTACHE NEGRI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│135 │GALAŢI │76157 │CUDALBI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│136 │GALAŢI │76175 │DRĂGUŞENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│137 │GALAŢI │76585 │INDEPENDENŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│138 │GALAŢI │76969 │PECHEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│139 │GALAŢI │76996 │PISCU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│140 │GALAŢI │77180 │SLOBOZIA CONACHI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│141 │GALAŢI │77260 │SMULŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│142 │GALAŢI │77475 │VALEA MĂRULUI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│143 │GIURGIU │100781│ADUNAŢII-COPĂCENI│comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│144 │GIURGIU │103238│GHIMPAŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│145 │GIURGIU │103899│IZVOARELE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│146 │GIURGIU │104788│RĂSUCENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│147 │GIURGIU │104975│SCHITU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│148 │GIURGIU │105106│SINGURENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│149 │GIURGIU │105348│STOENEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│150 │GIURGIU │154709│TOPORU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│151 │GORJ │78141 │MOTRU │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│152 │GORJ │79585 │CĂTUNELE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│153 │GORJ │81656 │SAMARINEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│154 │GORJ │82779 │VĂGIULEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│155 │IAŞI │98373 │PODU ILOAIEI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│156 │IAŞI │95792 │BĂLŢAŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│157 │IAŞI │95872 │BELCEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│158 │IAŞI │96334 │COARNELE CAPREI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│159 │IAŞI │96815 │DELENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│160 │IAŞI │96940 │DUMEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│161 │IAŞI │97009 │ERBICENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│162 │IAŞI │97063 │FOCURI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│163 │IAŞI │97517 │HORLEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│164 │IAŞI │97875 │MIRONEASA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│165 │IAŞI │98113 │MOGOŞEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│166 │IAŞI │98435 │POPEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│167 │IAŞI │98916 │SCÂNTEIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│168 │IAŞI │99290 │ŞCHEIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│169 │IAŞI │98998 │SCOBINŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│170 │IAŞI │100219│VOINEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│171 │ILFOV │179533│POPEŞTI-LEORDENI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│172 │ILFOV │101145│BERCENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│173 │ILFOV │179588│COPĂCENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│174 │ILFOV │105936│VIDRA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│175 │MARAMUREŞ │106318│BAIA MARE │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│176 │MARAMUREŞ │106684│BAIA SPRIE │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│177 │MARAMUREŞ │106782│CAVNIC │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│178 │MARAMUREŞ │108017│DRAGOMIREŞTI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│179 │MARAMUREŞ │108892│SĂLIŞTEA DE SUS │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│180 │MARAMUREŞ │108963│SEINI │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│181 │MARAMUREŞ │106461│TĂUŢII MĂGHERĂUŞ │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│182 │MARAMUREŞ │107154│BĂIUŢ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│183 │MARAMUREŞ │107485│BOTIZA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│184 │MARAMUREŞ │107519│BUDEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│185 │MARAMUREŞ │107662│CICÂRLĂU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│186 │MARAMUREŞ │108204│IEUD │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│187 │MARAMUREŞ │108348│MOISEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│188 │MARAMUREŞ │108874│SĂCEL │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│189 │MARAMUREŞ │109096│ŞIŞEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│190 │MEHEDINŢI │110116│STREHAIA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│191 │MEHEDINŢI │110571│BÂCLEŞ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│192 │MEHEDINŢI │110296│BALA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│193 │MEHEDINŢI │110535│BĂLĂCIŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│194 │MEHEDINŢI │110456│BALTA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│195 │MEHEDINŢI │110740│BREZNIŢA-MOTRU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│196 │MEHEDINŢI │111275│CORCOVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│197 │MEHEDINŢI │111587│DUMBRAVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│198 │MEHEDINŢI │111685│FLOREŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│199 │MEHEDINŢI │111916│GRECI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│200 │MEHEDINŢI │112370│ISVERNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│201 │MEHEDINŢI │112806│PĂDINA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│202 │MEHEDINŢI │113698│ŞOVARNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│203 │MEHEDINŢI │113929│VLĂDAIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│204 │MEHEDINŢI │113974│VOLOIAC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│205 │OLT │125659│BĂBICIU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│206 │OLT │126647│DEVESELU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│207 │OLT │127144│GOSTAVĂŢU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│208 │OLT │128524│REDEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│209 │OLT │128560│ROTUNDA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│210 │OLT │129040│SPRÂNCENATA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│211 │OLT │129567│TRAIAN │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│212 │OLT │130026│VLĂDILA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│213 │SATU MARE │136848│ARDUD │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│214 │SATU MARE │136642│TĂŞNAD │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│215 │SATU MARE │136713│ACÂŞ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│216 │SATU MARE │136802│APA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│217 │SATU MARE │136964│BELTIUG │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│218 │SATU MARE │137540│CULCIU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│219 │SATU MARE │137899│HOMOROADE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│220 │SATU MARE │138770│SĂCĂŞENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│221 │SATU MARE │138805│SĂUCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│222 │SATU MARE │138869│SOCOND │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│223 │SATU MARE │139287│VALEA VINULUI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│224 │SATU MARE │139394│VIILE SATU MARE │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│225 │SUCEAVA │147633│CAJVANA │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│226 │SUCEAVA │146799│ADÂNCATA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│227 │SUCEAVA │147161│BOTOŞANA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│228 │SUCEAVA │147526│CACICA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│229 │SUCEAVA │151451│CIOCĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│230 │SUCEAVA │151497│COŞNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│231 │SUCEAVA │147937│DĂRMĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│232 │SUCEAVA │148729│FRUMOSU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│233 │SUCEAVA │148765│FUNDU MOLDOVEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│234 │SUCEAVA │151512│HÂNŢEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│235 │SUCEAVA │149370│MĂNĂSTIREA │comună │
│ │ │ │HUMORULUI │ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│236 │SUCEAVA │146325│MITOCU │comună │
│ │ │ │DRAGOMIRNEI │ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│237 │SUCEAVA │149833│PĂTRĂUŢI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│238 │SUCEAVA │151585│POIENI-SOLCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│239 │SUCEAVA │150178│SADOVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│240 │SUCEAVA │150524│TODIREŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│241 │SUCEAVA │150980│VATRA MOLDOVIŢEI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│242 │TELEORMAN │151790│ALEXANDRIA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│243 │TELEORMAN │151870│ROŞIORI DE VEDE │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│244 │TELEORMAN │155083│BECIU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│245 │TELEORMAN │152332│BUZESCU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│246 │TELEORMAN │152412│CĂLMĂŢUIU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│247 │TELEORMAN │152617│CRÂNGENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│248 │TELEORMAN │153339│MÂRZĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│249 │TELEORMAN │151816│NANOV │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│250 │TELEORMAN │154996│NENCIULEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│251 │TELEORMAN │153543│PERETU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│252 │TELEORMAN │153623│PLOPII-SLĂVITEŞTI│comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│253 │TELEORMAN │153605│PLOSCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│254 │TELEORMAN │151834│POROSCHIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│255 │TELEORMAN │153909│RĂSMIREŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│256 │TELEORMAN │153936│SALCIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│257 │TELEORMAN │154497│ŞTOROBĂNEASA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│258 │TELEORMAN │154834│ŢIGĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│259 │TELEORMAN │154790│TROIANUL │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│260 │TIMIŞ │155243│TIMIŞOARA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│261 │TIMIŞ │155261│DUMBRĂVIŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│262 │TIMIŞ │155314│GIROC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│263 │TIMIŞ │157497│LIEBLING │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│264 │TIMIŞ │158010│ORŢIŞOARA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│265 │TIMIŞ │159446│PĂDURENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│266 │TIMIŞ │158779│ŞAG │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│267 │TIMIŞ │158653│SÂNANDREI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│268 │TIMIŞ │158528│SATCHINEZ │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│269 │TIMIŞ │159035│TORMAC │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│270 │TULCEA │159650│BABADAG │oraş │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│271 │TULCEA │159785│BAIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│272 │TULCEA │159847│BEIDAUD │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│273 │TULCEA │160127│CERNA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│274 │TULCEA │160225│CIUCUROVA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│275 │TULCEA │160831│MIHAI BRAVU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│276 │TULCEA │160911│MURIGHIOL │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│277 │TULCEA │160993│NALBANT │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│278 │TULCEA │161179│SARICHIOI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│279 │TULCEA │161464│TURCOAIA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│280 │VASLUI │161945│VASLUI │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│281 │VASLUI │162014│ALBEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│282 │VASLUI │162194│BANCA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│283 │VASLUI │162693│BOGDĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│284 │VASLUI │163137│COSTEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│285 │VASLUI │163253│DĂNEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│286 │VASLUI │167295│FEREŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│287 │VASLUI │167231│FRUNTIŞENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│288 │VASLUI │164133│GRIVIŢA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│289 │VASLUI │164936│MUNTENII DE JOS │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│290 │VASLUI │167302│MUNTENII DE SUS │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│291 │VASLUI │165719│REBRICEA │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│292 │VASLUI │165817│ROŞIEŞTI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│293 │VASLUI │166182│TANACU │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│294 │VASLUI │166636│VĂLENI │comună │
├────┼───────────────┼──────┼─────────────────┼──────────┤
│295 │VASLUI │167179│ZORLENI │comună │
└────┴───────────────┴──────┴─────────────────┴──────────┘


    ANEXA 2F

    LISTA
    unităţilor administrativ-teritoriale amplasate în întregime
    pe o adâncime de 30 km faţă de frontiera de stat şi de
    ţărmul Mării Negre, către interior

┌────┬─────────────┬──────┬────────────────┬──────────┐
│Nr. │Judeţul │SIRUTA│Denumirea UAT │Tip UAT │
│crt.│ │UAT │ │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│1 │ARAD │9262 │ARAD │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│2 │ARAD │9459 │CHIŞINEU-CRIŞ │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│3 │ARAD │9495 │CURTICI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│4 │ARAD │9627 │NĂDLAC │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│5 │ARAD │11584 │PECICA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│6 │ARAD │12091 │SÂNTANA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│7 │ARAD │9798 │APATEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│8 │ARAD │12912 │DOROBANŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│9 │ARAD │10827 │FELNAC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│10 │ARAD │10916 │GRĂNICERI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│11 │ARAD │11352 │IRATOŞU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│12 │ARAD │9333 │LIVADA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│13 │ARAD │11398 │MACEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│14 │ARAD │11423 │MIŞCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│15 │ARAD │11502 │OLARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│16 │ARAD │11637 │PEREGU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│17 │ARAD │11735 │PILU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│18 │ARAD │11940 │SECUSIGIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│19 │ARAD │12206 │ŞEITIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│20 │ARAD │12037 │SEMLAC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│21 │ARAD │12224 │ŞEPREUŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│22 │ARAD │12340 │ŞIMAND │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│23 │ARAD │12055 │SINTEA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│24 │ARAD │12126 │SOCODOR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│25 │ARAD │9360 │ŞOFRONEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│26 │ARAD │12938 │ZĂDĂRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│27 │ARAD │12812 │ZĂRAND │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│28 │ARAD │12849 │ZERIND │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│29 │ARAD │12876 │ZIMANDU NOU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│30 │BIHOR │26564 │ORADEA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│31 │BIHOR │26975 │SALONTA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│32 │BIHOR │30915 │SĂCUENI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│33 │BIHOR │32027 │VALEA LUI MIHAI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│34 │BIHOR │27169 │ABRĂMUŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│35 │BIHOR │27285 │AVRAM IANCU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│36 │BIHOR │27383 │BATĂR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│37 │BIHOR │27436 │BIHARIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│38 │BIHOR │27631 │BORŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│39 │BIHOR │27908 │BUDUSLĂU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│40 │BIHOR │28246 │CEFA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│41 │BIHOR │28415 │CETARIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│42 │BIHOR │28497 │CHERECHIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│43 │BIHOR │28530 │CHIŞLAZ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│44 │BIHOR │28665 │CIUMEGHIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│45 │BIHOR │29001 │CURTUIŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│46 │BIHOR │29092 │DIOSIG │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│47 │BIHOR │32195 │GEPIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│48 │BIHOR │29467 │GIRIŞU DE CRIŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│49 │BIHOR │29724 │INEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│50 │BIHOR │30014 │MĂDĂRAŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│51 │BIHOR │30149 │NOJORID │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│52 │BIHOR │30274 │OŞORHEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│53 │BIHOR │32161 │PALEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│54 │BIHOR │32187 │ROŞIORI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│55 │BIHOR │30988 │SĂLACEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│56 │BIHOR │31011 │SĂLARD │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│57 │BIHOR │28610 │SÂNIOB │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│58 │BIHOR │26582 │SÂNMARTIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│59 │BIHOR │32179 │SÂNNICOLAU ROMÂN│comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│60 │BIHOR │26653 │SÂNTANDREI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│61 │BIHOR │31128 │SÂRBI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│62 │BIHOR │31333 │ŞIMIAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│63 │BIHOR │31208 │SPINUŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│64 │BIHOR │32153 │TĂMĂŞEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│65 │BIHOR │31565 │TARCEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│66 │BIHOR │32201 │TOBOLIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│67 │BIHOR │31841 │TULCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│68 │BOTOŞANI │36006 │DOROHOI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│69 │BOTOŞANI │35946 │DARABANI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│70 │BOTOŞANI │36060 │SĂVENI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│71 │BOTOŞANI │39168 │ŞTEFĂNEŞTI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│72 │BOTOŞANI │40035 │ADĂŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│73 │BOTOŞANI │36131 │ALBEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│74 │BOTOŞANI │36202 │AVRĂMENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│75 │BOTOŞANI │36426 │BROSCĂUŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│76 │BOTOŞANI │36499 │CĂLĂRAŞI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│77 │BOTOŞANI │39967 │CÂNDEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│78 │BOTOŞANI │36532 │CONCEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│79 │BOTOŞANI │36649 │CORDĂRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│80 │BOTOŞANI │36809 │COŢUŞCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│81 │BOTOŞANI │36952 │CRISTINEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│82 │BOTOŞANI │37057 │DÂNGENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│83 │BOTOŞANI │37011 │DERSCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│84 │BOTOŞANI │37100 │DOBÂRCENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│85 │BOTOŞANI │37173 │DRĂGUŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│86 │BOTOŞANI │37217 │DURNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│87 │BOTOŞANI │37397 │GEORGE ENESCU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│88 │BOTOŞANI │37618 │HĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│89 │BOTOŞANI │37547 │HAVÂRNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│90 │BOTOŞANI │37672 │HILIŞEU-HORIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│91 │BOTOŞANI │37734 │HLIPICENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│92 │BOTOŞANI │37770 │HUDEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│93 │BOTOŞANI │37823 │IBĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│94 │BOTOŞANI │39942 │LOZNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│95 │BOTOŞANI │37912 │LUNCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│96 │BOTOŞANI │37958 │MANOLEASA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│97 │BOTOŞANI │38161 │MIHĂILENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│98 │BOTOŞANI │38241 │MIHĂLĂŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│99 │BOTOŞANI │38321 │MILEANCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│100 │BOTOŞANI │38376 │MITOC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│101 │BOTOŞANI │38492 │PĂLTINIŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│102 │BOTOŞANI │38544 │POMÂRLA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│103 │BOTOŞANI │38633 │RĂDĂUŢI-PRUT │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│104 │BOTOŞANI │38679 │RĂUŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│105 │BOTOŞANI │38731 │RIPICENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│106 │BOTOŞANI │38848 │ROMÂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│107 │BOTOŞANI │38893 │SANTA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│108 │BOTOŞANI │39122 │ŞENDRICENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│109 │BOTOŞANI │39220 │ŞTIUBIENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│110 │BOTOŞANI │38982 │SUHARĂU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│111 │BOTOŞANI │39266 │TODIRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│112 │BOTOŞANI │39328 │TRUŞEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│113 │BOTOŞANI │39612 │VĂCULEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│114 │BOTOŞANI │39694 │VÂRFU CÂMPULUI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│115 │BOTOŞANI │39658 │VIIŞOARA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│116 │BOTOŞANI │39792 │VLĂSINEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│117 │CĂLĂRAŞI │92569 │CĂLĂRAŞI │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│118 │CĂLĂRAŞI │100610│OLTENIŢA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│119 │CĂLĂRAŞI │101458│BUDEŞTI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│120 │CĂLĂRAŞI │94125 │ALEXANDRU │comună │
│ │ │ │ODOBESCU │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│121 │CĂLĂRAŞI │101724│CĂSCIOARELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│122 │CĂLĂRAŞI │101804│CHIRNOGI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│123 │CĂLĂRAŞI │101822│CHISELET │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│124 │CĂLĂRAŞI │93085 │CIOCĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│125 │CĂLĂRAŞI │180055│CRIVĂŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│126 │CĂLĂRAŞI │102419│CURCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│127 │CĂLĂRAŞI │93325 │DICHISENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│128 │CĂLĂRAŞI │93441 │DOROBANŢU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│129 │CĂLĂRAŞI │102838│FRĂSINET │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│130 │CĂLĂRAŞI │93664 │GRĂDIŞTEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│131 │CĂLĂRAŞI │93771 │INDEPENDENŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│132 │CĂLĂRAŞI │104083│LUICA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│133 │CĂLĂRAŞI │104181│MÂNĂSTIREA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│134 │CĂLĂRAŞI │100638│MITRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│135 │CĂLĂRAŞI │92587 │MODELU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│136 │CĂLĂRAŞI │104751│RADOVANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│137 │CĂLĂRAŞI │94312 │ROSEŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│138 │CĂLĂRAŞI │105384│ŞOLDANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│139 │CĂLĂRAŞI │105259│SPANŢOV │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│140 │CĂLĂRAŞI │105605│ULMENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│141 │CĂLĂRAŞI │94606 │ULMU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│142 │CARAŞ-SEVERIN│50923 │BĂILE HERCULANE │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│143 │CARAŞ-SEVERIN│51056 │MOLDOVA NOUĂ │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│144 │CARAŞ-SEVERIN│51118 │ORAVIŢA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│145 │CARAŞ-SEVERIN│51387 │BERLIŞTE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│146 │CARAŞ-SEVERIN│51449 │BERZASCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│147 │CARAŞ-SEVERIN│51840 │CĂRBUNARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│148 │CARAŞ-SEVERIN│51948 │CICLOVA ROMÂNĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│149 │CARAŞ-SEVERIN│51984 │CIUCHICI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│150 │CARAŞ-SEVERIN│52035 │CIUDANOVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│151 │CARAŞ-SEVERIN│53489 │CORONINI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│152 │CARAŞ-SEVERIN│52570 │DALBOŞEŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│153 │CARAŞ-SEVERIN│52650 │DOCLIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│154 │CARAŞ-SEVERIN│52696 │DOGNECEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│155 │CARAŞ-SEVERIN│52856 │FOROTIC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│156 │CARAŞ-SEVERIN│52909 │GÂRNIC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│157 │CARAŞ-SEVERIN│52954 │GORUIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│158 │CARAŞ-SEVERIN│52990 │GRĂDINARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│159 │CARAŞ-SEVERIN│53167 │LUPAC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│160 │CARAŞ-SEVERIN│53345 │NAIDĂŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│161 │CARAŞ-SEVERIN│53513 │POJEJENA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│162 │CARAŞ-SEVERIN│53675 │RĂCĂŞDIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│163 │CARAŞ-SEVERIN│53791 │SASCA MONTANĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│164 │CARAŞ-SEVERIN│53853 │SICHEVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│165 │CARAŞ-SEVERIN│54109 │SOCOL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│166 │CARAŞ-SEVERIN│54163 │ŞOPOTU NOU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│167 │CARAŞ-SEVERIN│54305 │TICVANIU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│168 │CARAŞ-SEVERIN│54387 │TOPLEŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│169 │CARAŞ-SEVERIN│54500 │VĂRĂDIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│170 │CARAŞ-SEVERIN│54573 │VRANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│171 │CONSTANŢA │60419 │CONSTANŢA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│172 │CONSTANŢA │60482 │MANGALIA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│173 │CONSTANŢA │61069 │BĂNEASA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│174 │CONSTANŢA │60455 │EFORIE │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│175 │CONSTANŢA │62360 │MURFATLAR │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│176 │CONSTANŢA │60507 │NĂVODARI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│177 │CONSTANŢA │62397 │NEGRU VODĂ │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│178 │CONSTANŢA │60687 │OVIDIU │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│179 │CONSTANŢA │60534 │TECHIRGHIOL │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│180 │CONSTANŢA │60598 │23 AUGUST │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│181 │CONSTANŢA │60883 │ADAMCLISI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│182 │CONSTANŢA │60570 │AGIGEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│183 │CONSTANŢA │60945 │ALBEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│184 │CONSTANŢA │61005 │ALIMAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│185 │CONSTANŢA │63198 │AMZACEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│186 │CONSTANŢA │63294 │BĂRĂGANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│187 │CONSTANŢA │61121 │CASTELU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│188 │CONSTANŢA │61167 │CERCHEZU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│189 │CONSTANŢA │61210 │CHIRNOGENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│190 │CONSTANŢA │61318 │COBADIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│191 │CONSTANŢA │61452 │COMANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│192 │CONSTANŢA │61513 │CORBU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│193 │CONSTANŢA │63286 │COSTINEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│194 │CONSTANŢA │61620 │CUMPĂNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│195 │CONSTANŢA │63300 │CUZA VODĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│196 │CONSTANŢA │61675 │DELENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│197 │CONSTANŢA │61737 │DOBROMIR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│198 │CONSTANŢA │63161 │DUMBRĂVENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│199 │CONSTANŢA │61871 │INDEPENDENŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│200 │CONSTANŢA │61951 │ION CORVIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│201 │CONSTANŢA │62020 │ISTRIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│202 │CONSTANŢA │60632 │LIMANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│203 │CONSTANŢA │62057 │LIPNIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│204 │CONSTANŢA │63152 │LUMINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│205 │CONSTANŢA │62137 │MERENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│206 │CONSTANŢA │62253 │MIHAI VITEAZU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│207 │CONSTANŢA │62191 │MIHAIL │comună │
│ │ │ │KOGĂLNICEANU │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│208 │CONSTANŢA │62486 │OLTINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│209 │CONSTANŢA │62538 │OSTROV │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│210 │CONSTANŢA │62672 │PECINEAGA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│211 │CONSTANŢA │62761 │POARTA ALBĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│212 │CONSTANŢA │62878 │SĂCELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│213 │CONSTANŢA │63072 │TOPRAISAR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│214 │CONSTANŢA │60721 │TUZLA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│215 │CONSTANŢA │63125 │VALU LUI TRAIAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│216 │DOLJ │70316 │BĂILEŞTI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│217 │DOLJ │70352 │CALAFAT │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│218 │DOLJ │70879 │BECHET │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│219 │DOLJ │72007 │DĂBULENI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│220 │DOLJ │70520 │AFUMAŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│221 │DOLJ │70940 │BÂRCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│222 │DOLJ │70897 │BISTREŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│223 │DOLJ │71607 │CĂLĂRAŞI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│224 │DOLJ │71518 │CARAULA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│225 │DOLJ │74867 │CÂRNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│226 │DOLJ │74842 │CATANE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│227 │DOLJ │71787 │CETATE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│228 │DOLJ │71858 │CIUPERCENII NOI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│229 │DOLJ │71956 │DANEŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│230 │DOLJ │72034 │DESA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│231 │DOLJ │72098 │DOBREŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│232 │DOLJ │72383 │GALICEA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│233 │DOLJ │74891 │GALICIUICA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│234 │DOLJ │72579 │GÂNGIOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│235 │DOLJ │74907 │GHIDICI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│236 │DOLJ │72463 │GIGHERA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│237 │DOLJ │72533 │GIURGIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│238 │DOLJ │72640 │GOICEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│239 │DOLJ │72882 │IZVOARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│240 │DOLJ │72980 │MĂCEŞU DE JOS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│241 │DOLJ │73013 │MĂCEŞU DE SUS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│242 │DOLJ │73031 │MAGLAVIT │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│243 │DOLJ │73335 │MOŢĂŢEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│244 │DOLJ │73460 │NEGOI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│245 │DOLJ │73567 │OSTROVENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│246 │DOLJ │73665 │PISCU VECHI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│247 │DOLJ │73709 │PLENIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│248 │DOLJ │73736 │POIANA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│249 │DOLJ │73905 │RAST │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│250 │DOLJ │73996 │SADOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│251 │DOLJ │74108 │SEACA DE CÂMP │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│252 │DOLJ │74224 │SILIŞTEA CRUCII │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│253 │DOLJ │74536 │UNIREA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│254 │DOLJ │74554 │URZICUŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│255 │DOLJ │74581 │VALEA STANCIULUI│comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│256 │DOLJ │74705 │VERBIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│257 │GALAŢI │75098 │GALAŢI │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│258 │GALAŢI │75338 │BEREŞTI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│259 │GALAŢI │75472 │TÂRGU BUJOR │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│260 │GALAŢI │75668 │BĂLENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│261 │GALAŢI │75686 │BĂNEASA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│262 │GALAŢI │75356 │BEREŞTI-MERIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│263 │GALAŢI │75864 │CAVADINEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│264 │GALAŢI │76139 │CUCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│265 │GALAŢI │76255 │FÂRŢĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│266 │GALAŢI │76282 │FOLTEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│267 │GALAŢI │76317 │FRUMUŞIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│268 │GALAŢI │76638 │JORĂŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│269 │GALAŢI │76718 │MĂSTĂCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│270 │GALAŢI │76932 │OANCEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│271 │GALAŢI │77561 │RĂDEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│272 │GALAŢI │77082 │REDIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│273 │GALAŢI │77126 │SCÂNTEIEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│274 │GALAŢI │77153 │SCHELA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│275 │GALAŢI │75114 │ŞENDRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│276 │GALAŢI │77288 │SUCEVENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│277 │GALAŢI │77601 │SUHURLUI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│278 │GALAŢI │77331 │TULUCEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│279 │GALAŢI │75150 │VÂNĂTORI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│280 │GALAŢI │77509 │VÂRLEZI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│281 │GALAŢI │77536 │VLĂDEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│282 │GALAŢI │77595 │CUZA VODĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│283 │GALAŢI │77224 │SMÂRDAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│284 │GIURGIU │100521│GIURGIU │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│285 │GIURGIU │101001│BĂNEASA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│286 │GIURGIU │101662│CĂLUGĂRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│287 │GIURGIU │102071│COLIBAŞI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│288 │GIURGIU │102106│COMANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│289 │GIURGIU │102446│DAIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│290 │GIURGIU │102909│FRĂŢEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│291 │GIURGIU │103194│GĂUJANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│292 │GIURGIU │103309│GOGOŞARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│293 │GIURGIU │103372│GOSTINARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│294 │GIURGIU │103354│GOŞTINU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│295 │GIURGIU │103470│GREACA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│296 │GIURGIU │179757│HERĂŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│297 │GIURGIU │103639│HOTARELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│298 │GIURGIU │179766│ISVOARELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│299 │GIURGIU │179739│MALU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│300 │GIURGIU │104118│MIHAI BRAVU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│301 │GIURGIU │104519│OINACU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│302 │GIURGIU │104680│PRUNDU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│303 │GIURGIU │104715│PUTINEIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│304 │GIURGIU │100549│SLOBOZIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│305 │GIURGIU │105295│STĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│306 │GIURGIU │105776│VALEA DRAGULUI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│307 │GIURGIU │105874│VĂRĂŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│308 │GIURGIU │105909│VEDEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│309 │IAŞI │95060 │IAŞI │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│310 │IAŞI │95667 │ANDRIEŞENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│311 │IAŞI │95747 │ARONEANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│312 │IAŞI │95088 │BÂRNOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│313 │IAŞI │95943 │BIVOLARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│314 │IAŞI │96192 │CIORTEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│315 │IAŞI │96254 │CIUREA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│316 │IAŞI │96370 │COMARNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│317 │IAŞI │96423 │COSTULENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│318 │IAŞI │96593 │COZMEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│319 │IAŞI │96888 │DOBROVĂŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│320 │IAŞI │96904 │DOLHEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│321 │IAŞI │100317│FÂNTÂNELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│322 │IAŞI │97090 │GOLĂIEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│323 │IAŞI │97189 │GORBAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│324 │IAŞI │97241 │GRAJDURI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│325 │IAŞI │97321 │GROPNIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│326 │IAŞI │97394 │GROZEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│327 │IAŞI │95159 │HOLBOCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│328 │IAŞI │97679 │LEŢCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│329 │IAŞI │97919 │MIROSLAVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│330 │IAŞI │98202 │MOŞNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│331 │IAŞI │98257 │MOVILENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│332 │IAŞI │98337 │PLUGARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│333 │IAŞI │98505 │POPRICANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│334 │IAŞI │98603 │PRISĂCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│335 │IAŞI │98649 │PROBOTA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│336 │IAŞI │98685 │RĂDUCĂNENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│337 │IAŞI │95239 │REDIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│338 │IAŞI │98738 │ROMÂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│339 │IAŞI │100344│ROŞCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│340 │IAŞI │98827 │SCHITU DUCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│341 │IAŞI │99370 │ŞIPOTE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│342 │IAŞI │99879 │ŢIGĂNĂŞI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│343 │IAŞI │95293 │TOMEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│344 │IAŞI │99600 │TRIFEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│345 │IAŞI │99922 │ŢUŢORA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│346 │IAŞI │96003 │UNGHENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│347 │IAŞI │100353│VALEA LUPULUI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│348 │IAŞI │100004│VICTORIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│349 │IAŞI │100148│VLĂDENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │SIGHETU │altul │
│350 │MARAMUREŞ │106559│MARMAŢIEI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│351 │MARAMUREŞ │106746│BORŞA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│352 │MARAMUREŞ │106979│VIŞEU DE SUS │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│353 │MARAMUREŞ │107314│BÂRSANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│354 │MARAMUREŞ │107270│BISTRA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│355 │MARAMUREŞ │107350│BOCICOIU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│356 │MARAMUREŞ │107403│BOGDAN VODĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│357 │MARAMUREŞ │107546│CĂLINEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│358 │MARAMUREŞ │107715│CÂMPULUNG LA │comună │
│ │ │ │TISA │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│359 │MARAMUREŞ │107975│DESEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│360 │MARAMUREŞ │108151│GIULEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│361 │MARAMUREŞ │108240│LEORDINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│362 │MARAMUREŞ │108400│OCNA ŞUGATAG │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│363 │MARAMUREŞ │179864│ONCEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│364 │MARAMUREŞ │108455│PETROVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│365 │MARAMUREŞ │108473│POIENILE DE SUB │comună │
│ │ │ │MUNTE │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│366 │MARAMUREŞ │179604│POIENILE IZEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│367 │MARAMUREŞ │108552│REMEŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│368 │MARAMUREŞ │108598│REPEDEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│369 │MARAMUREŞ │108614│RONA DE JOS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│370 │MARAMUREŞ │108632│RONA DE SUS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│371 │MARAMUREŞ │108669│ROZAVLEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│372 │MARAMUREŞ │108696│RUSCOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│373 │MARAMUREŞ │108945│SĂPÂNŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│374 │MARAMUREŞ │106620│SARASĂU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│375 │MARAMUREŞ │179613│ŞIEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│376 │MARAMUREŞ │109005│STRÂMTURA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│377 │MARAMUREŞ │106648│VADU IZEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│378 │MARAMUREŞ │109504│VIŞEU DE JOS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │DROBETA-TURNU │municipiu │
│379 │MEHEDINŢI │109773│SEVERIN │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│380 │MEHEDINŢI │110063│ORŞOVA │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│381 │MEHEDINŢI │110232│VÂNJU MARE │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│382 │MEHEDINŢI │110688│BÂLVĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│383 │MEHEDINŢI │114060│BRANIŞTEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│384 │MEHEDINŢI │110820│BREZNIŢA-OCOL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│385 │MEHEDINŢI │110875│BROŞTENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│386 │MEHEDINŢI │110946│BURILA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│387 │MEHEDINŢI │111097│CĂZĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│388 │MEHEDINŢI │111220│CIREŞU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│389 │MEHEDINŢI │111417│CORLĂŢEL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│390 │MEHEDINŢI │111444│CUJMIR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│391 │MEHEDINŢI │111550│DÂRVARI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│392 │MEHEDINŢI │111480│DEVESEL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│393 │MEHEDINŢI │112904│DUBOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│394 │MEHEDINŢI │112245│EŞELNIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│395 │MEHEDINŢI │111783│GÂRLA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│396 │MEHEDINŢI │111818│GODEANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│397 │MEHEDINŢI │111863│GOGOŞU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│398 │MEHEDINŢI │112030│GRUIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│399 │MEHEDINŢI │112076│HINOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│400 │MEHEDINŢI │112129│HUSNICIOARA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│401 │MEHEDINŢI │112263│ILOVĂŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│402 │MEHEDINŢI │112334│ILOVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│403 │MEHEDINŢI │112469│IZVORU BÂRZII │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│404 │MEHEDINŢI │112548│JIANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│405 │MEHEDINŢI │112600│LIVEZILE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│406 │MEHEDINŢI │112664│MALOVĂŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│407 │MEHEDINŢI │112744│OBÂRŞIA DE CÂMP │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│408 │MEHEDINŢI │112771│OPRIŞOR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│409 │MEHEDINŢI │112879│PĂTULELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│410 │MEHEDINŢI │112959│PODENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│411 │MEHEDINŢI │113153│POROINA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│412 │MEHEDINŢI │113206│PRISTOL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│413 │MEHEDINŢI │113233│PRUNIŞOR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│414 │MEHEDINŢI │113395│PUNGHINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│415 │MEHEDINŢI │113466│ROGOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│416 │MEHEDINŢI │113493│SALCIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│417 │MEHEDINŢI │109826│ŞIMIAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│418 │MEHEDINŢI │113625│ŞIŞEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│419 │MEHEDINŢI │113607│SVINIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│420 │MEHEDINŢI │113732│TÂMNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│421 │MEHEDINŢI │113849│VÂNĂTORI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│422 │MEHEDINŢI │113894│VÂNJULEŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│423 │MEHEDINŢI │114079│VRATA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│424 │OLT │125542│CORABIA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│425 │OLT │125962│BRASTAVĂŢU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│426 │OLT │126077│BUCINIŞU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│427 │OLT │126148│CILIENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│428 │OLT │125588│GÂRCOV │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│429 │OLT │127126│GIUVĂRĂŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│430 │OLT │130320│GRĂDINILE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│431 │OLT │127224│GROJDIBODU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│432 │OLT │130339│GURA PADINII │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│433 │OLT │127251│IANCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│434 │OLT │127368│IZBICENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│435 │OLT │127750│OBÂRŞIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│436 │OLT │127938│ORLEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│437 │OLT │128588│RUSĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│438 │OLT │128613│SCĂRIŞOARA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│439 │OLT │129282│ŞTEFAN CEL MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│440 │OLT │129184│STUDINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│441 │OLT │129460│TIA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│442 │OLT │129629│URZICA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│443 │OLT │129718│VĂDASTRA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│444 │OLT │129745│VĂDĂSTRIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│445 │OLT │129898│VIŞINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│446 │OLT │130375│VIŞINA NOUĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│447 │SATU MARE │136483│SATU MARE │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│448 │SATU MARE │136526│CAREI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│449 │SATU MARE │138039│LIVADA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│450 │SATU MARE │136599│NEGREŞTI-OAŞ │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│451 │SATU MARE │179873│AGRIŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│452 │SATU MARE │136768│ANDRID │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│453 │SATU MARE │136919│BĂTARCI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│454 │SATU MARE │137032│BERVENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│455 │SATU MARE │137069│BIXAD │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│456 │SATU MARE │137185│BOTIZ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│457 │SATU MARE │137229│CĂLINEŞTI-OAŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│458 │SATU MARE │137274│CĂMĂRZANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│459 │SATU MARE │179677│CĂMIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│460 │SATU MARE │136553│CĂPLENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│461 │SATU MARE │137292│CĂUAŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│462 │SATU MARE │137407│CERTEZE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│463 │SATU MARE │179882│CIUMEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│464 │SATU MARE │137443│CRAIDOROLŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│465 │SATU MARE │137611│DOBA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│466 │SATU MARE │137675│DOROLŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│467 │SATU MARE │137728│FOIENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│468 │SATU MARE │137746│GHERŢA MICĂ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│469 │SATU MARE │137764│HALMEU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│470 │SATU MARE │137960│LAZURI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│471 │SATU MARE │138084│MEDIEŞU AURIT │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│472 │SATU MARE │138164│MICULA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│473 │SATU MARE │138208│MOFTIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│474 │SATU MARE │138280│ODOREU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│475 │SATU MARE │138351│ORAŞU NOU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│476 │SATU MARE │138431│PĂULEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│477 │SATU MARE │138501│PETREŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│478 │SATU MARE │138538│PIR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│479 │SATU MARE │138574│PIŞCOLT │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│480 │SATU MARE │180028│PORUMBEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│481 │SATU MARE │180091│RACŞA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│482 │SATU MARE │138663│SANISLĂU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│483 │SATU MARE │138734│SANTĂU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│484 │SATU MARE │139009│TARNA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│485 │SATU MARE │139143│TÂRŞOLŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│486 │SATU MARE │139054│TEREBEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│487 │SATU MARE │139107│TIREAM │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│488 │SATU MARE │139170│TURŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│489 │SATU MARE │139214│TURULUNG │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│490 │SATU MARE │139250│URZICENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│491 │SATU MARE │139330│VAMA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│492 │SATU MARE │139358│VETIŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│493 │SUCEAVA │146628│RĂDĂUŢI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│494 │SUCEAVA │146931│MILIŞĂUŢI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│495 │SUCEAVA │146655│SIRET │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│496 │SUCEAVA │146708│SOLCA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│497 │SUCEAVA │151095│VICOVU DE SUS │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│498 │SUCEAVA │146860│ARBORE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│499 │SUCEAVA │146995│BĂLCĂUŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│500 │SUCEAVA │147036│BILCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│501 │SUCEAVA │147205│BREAZA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│502 │SUCEAVA │147241│BRODINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│503 │SUCEAVA │151521│BURLA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│504 │SUCEAVA │147580│CALAFINDEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│505 │SUCEAVA │147713│CÂRLIBABA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│506 │SUCEAVA │148293│DORNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│507 │SUCEAVA │148667│FRĂTĂUŢII NOI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│508 │SUCEAVA │148694│FRĂTĂUŢII VECHI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│509 │SUCEAVA │148872│GĂLĂNEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│510 │SUCEAVA │148916│GRĂMEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│511 │SUCEAVA │148970│GRĂNICEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│512 │SUCEAVA │149101│HORODNIC DE JOS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│513 │SUCEAVA │151479│HORODNIC DE SUS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│514 │SUCEAVA │151442│IASLOVĂŢ comună │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│515 │SUCEAVA │149183│IZVOARELE │comună │
│ │ │ │SUCEVEI │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│516 │SUCEAVA │149290│MARGINEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│517 │SUCEAVA │149502│MOLDOVA-SULIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│518 │SUCEAVA │149539│MOLDOVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│519 │SUCEAVA │149584│MUŞENIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│520 │SUCEAVA │150043│PUTNA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│521 │SUCEAVA │150196│SATU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│522 │SUCEAVA │151460│ŞERBĂUŢI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│523 │SUCEAVA │150294│STRAJA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│524 │SUCEAVA │150418│SUCEVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│525 │SUCEAVA │150702│ULMA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│526 │SUCEAVA │151077│VICOVU DE JOS │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│527 │SUCEAVA │151558│VOITINEL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│528 │SUCEAVA │151120│VOLOVĂŢ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│529 │SUCEAVA │151246│ZAMOSTEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│530 │SUCEAVA │151344│ZVORIŞTEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│531 │TELEORMAN │151683│TURNU MĂGURELE │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│532 │TELEORMAN │151978│ZIMNICEA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│533 │TELEORMAN │152127│BOGDANA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│534 │TELEORMAN │152234│BRAGADIRU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│535 │TELEORMAN │152252│BRÂNCENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│536 │TELEORMAN │152314│BUJORU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│537 │TELEORMAN │152500│CERVENIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│538 │TELEORMAN │151709│CIUPERCENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│539 │TELEORMAN │152564│CONTEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│540 │TELEORMAN │152662│CRÂNGU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│541 │TELEORMAN │155109│DRACEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│542 │TELEORMAN │155118│FÂNTÂNELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│543 │TELEORMAN │152993│FRUMOASA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│544 │TELEORMAN │152948│FURCULEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│545 │TELEORMAN │151736│ISLAZ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│546 │TELEORMAN │153106│IZVOARELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│547 │TELEORMAN │153124│LISA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│548 │TELEORMAN │151763│LIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│549 │TELEORMAN │153151│LUNCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│550 │TELEORMAN │153400│NĂSTURELU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│551 │TELEORMAN │153561│PIATRA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│552 │TELEORMAN │153589│PIETROŞANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│553 │TELEORMAN │153829│PUTINEIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│554 │TELEORMAN │155145│SAELELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│555 │TELEORMAN │154139│SEACA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│556 │TELEORMAN │154184│SEGARCEA-VALE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│557 │TELEORMAN │154344│SLOBOZIA MÂNDRA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│558 │TELEORMAN │154380│SMÂRDIOASA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│559 │TELEORMAN │154460│SUHAIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│560 │TELEORMAN │154736│TRAIAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│561 │TELEORMAN │155154│UDA-CLOCOCIOV │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│562 │TELEORMAN │154914│VIIŞOARA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│563 │TIMIŞ │156357│CIACOVA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│564 │TIMIŞ │155458│DETA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│565 │TIMIŞ │157086│GĂTAIA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│566 │TIMIŞ │155494│JIMBOLIA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│567 │TIMIŞ │155528│SÂNNICOLAU MARE │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│568 │TIMIŞ │155591│BANLOC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│569 │TIMIŞ │155724│BEBA VECHE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│570 │TIMIŞ │155760│BECICHERECU MIC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│571 │TIMIŞ │155911│BILED │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│572 │TIMIŞ │159366│BIRDA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│573 │TIMIŞ │156213│CĂRPINIŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│574 │TIMIŞ │156259│CENAD │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│575 │TIMIŞ │156277│CENEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│576 │TIMIŞ │159375│CHECEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│577 │TIMIŞ │156437│COMLOŞU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│578 │TIMIŞ │156669│DENTA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│579 │TIMIŞ │159384│DUDEŞTII NOI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│580 │TIMIŞ │156712│DUDEŞTII VECHI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│581 │TIMIŞ │157004│FOENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│582 │TIMIŞ │159400│GHILAD │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│583 │TIMIŞ │157273│GIERA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│584 │TIMIŞ │157317│GIULVĂZ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│585 │TIMIŞ │159419│GOTTLOB │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│586 │TIMIŞ │159428│IECEA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│587 │TIMIŞ │157362│JAMU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│588 │TIMIŞ │157424│JEBEL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│589 │TIMIŞ │157451│LENAUHEIM │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│590 │TIMIŞ │159491│LIVEZILE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│591 │TIMIŞ │157530│LOVRIN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│592 │TIMIŞ │157781│MORAVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│593 │TIMIŞ │159525│OTELEC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│594 │TIMIŞ │159437│PARŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│595 │TIMIŞ │158065│PECIU NOU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│596 │TIMIŞ │158109│PERIAM │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│597 │TIMIŞ │159507│PESAC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│598 │TIMIŞ │158564│SĂCĂLAZ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│599 │TIMIŞ │159464│ŞANDRA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│600 │TIMIŞ │158699│SÂNMIHAIU ROMÂN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│601 │TIMIŞ │158733│SÂNPETRU MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│602 │TIMIŞ │159455│SARAVALE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│603 │TIMIŞ │158859│TEREMIA MARE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│604 │TIMIŞ │159473│TOMNATIC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│605 │TIMIŞ │159142│UIVAR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│606 │TIMIŞ │159482│VĂLCANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│607 │TIMIŞ │159213│VARIAŞ │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│608 │TIMIŞ │159339│VOITEG │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu │
│609 │TULCEA │159614│TULCEA │reşedinţă │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│610 │TULCEA │159687│ISACCEA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│611 │TULCEA │159730│MĂCIN │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│612 │TULCEA │159767│SULINA │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│613 │TULCEA │161552│BEŞTEPE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│614 │TULCEA │159883│C.A. ROSETTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│615 │TULCEA │159945│CARCALIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│616 │TULCEA │160092│CEAMURLIA DE JOS│comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│617 │TULCEA │160047│CEATALCHIOI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│618 │TULCEA │160172│CHILIA VECHE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│619 │TULCEA │160261│CRIŞAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│620 │TULCEA │160387│FRECĂŢEI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│621 │TULCEA │160430│GRECI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│622 │TULCEA │160458│GRINDU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│623 │TULCEA │160476│HAMCEARCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│624 │TULCEA │160528│HORIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│625 │TULCEA │161525│I. C. BRĂTIANU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│626 │TULCEA │160564│IZVOARELE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│627 │TULCEA │160617│JIJILA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│628 │TULCEA │160644│JURILOVCA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│629 │TULCEA │160680│LUNCAVIŢA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│630 │TULCEA │160724│MAHMUDIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│631 │TULCEA │160779│MALIUC │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│632 │TULCEA │160877│MIHAIL │comună │
│ │ │ │KOGĂLNICEANU │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│633 │TULCEA │161035│NICULIŢEL │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│634 │TULCEA │161053│NUFĂRU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│635 │TULCEA │161133│PARDINA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│636 │TULCEA │161231│SFÂNTU GHEORGHE │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│637 │TULCEA │161286│SMÂRDAN │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│638 │TULCEA │161302│SOMOVA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│639 │TULCEA │161543│VĂCĂRENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│640 │TULCEA │161482│VALEA NUCARILOR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│641 │TULCEA │161561│VALEA TEILOR │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │municipiu,│
│ │ │ │ │altul │
│642 │VASLUI │161829│HUŞI │decât │
│ │ │ │ │reşedinţa │
│ │ │ │ │de judeţ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│643 │VASLUI │164981│MURGENI │oraş │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│644 │VASLUI │162149│ARSURA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│645 │VASLUI │162498│BEREZENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│646 │VASLUI │162559│BLĂGEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│647 │VASLUI │162871│BOŢEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│648 │VASLUI │162924│BUNEŞTI-AVEREŞTI│comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│649 │VASLUI │163002│CODĂEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│650 │VASLUI │163208│CREŢEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│651 │VASLUI │164277│DIMITRIE │comună │
│ │ │ │CANTEMIR │ │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│652 │VASLUI │167286│DODEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│653 │VASLUI │163618│DRÂNCENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│654 │VASLUI │163681│DUDA-EPURENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│655 │VASLUI │163789│EPURENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│656 │VASLUI │163832│FĂLCIU │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│657 │VASLUI │163903│GĂGEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│658 │VASLUI │164197│HOCENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│659 │VASLUI │164749│LUNCA BANULUI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│660 │VASLUI │164829│MĂLUŞTENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│661 │VASLUI │164892│MICLEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│662 │VASLUI │165069│OLTENEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│663 │VASLUI │165185│PĂDURENI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│664 │VASLUI │165899│SOLEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│665 │VASLUI │165979│STĂNILEŞTI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│666 │VASLUI │166137│ŞULETEA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│667 │VASLUI │166235│TĂCUTA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│668 │VASLUI │166315│TĂTĂRANI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│669 │VASLUI │166672│VETRIŞOAIA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│670 │VASLUI │166707│VIIŞOARA │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│671 │VASLUI │166770│VINDEREI │comună │
├────┼─────────────┼──────┼────────────────┼──────────┤
│672 │VASLUI │167035│VUTCANI │comună │
└────┴─────────────┴──────┴────────────────┴──────────┘


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016