Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
NORMA SANITARĂ VETERINARA din 24 ianuarie 2003 privind criteriile care se aplică în întreprinderile producătoare de produse din carne şi care nu au o structură sau o capacitate de producţie industrială
────────── Aprobată prin Ordinul nr. 43 din 24 ianuarie 2003 publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 155 din 11 martie 2003. ────────── ART. 1 (1) În scopul acordării derogărilor la care se referă art. 9, alin. (1) şi (2) din Norma sanitară veterinară privind condiţiile de sănătate care reglementează producerea şi comercializarea produselor din carne şi a altor produse de origine animală, autoritatea veterinară centrală a României trebuie să stabilească capacitatea de producţie pentru fiecare întreprindere. (2) La stabilirea capacităţii de producţie prevăzute la alin. (1) trebuie să se ţină seama de următorii indicatori: gama sortimentala, fluxurile tehnologice, dotarea unităţii, structura şi planul general al întreprinderii, circuitul produselor şi capacitatea de depozitare pentru materiile prime şi produsele finite. (3) Derogările la care se referă prezentul articol vor fi respectate de fiecare întreprindere în ceea ce priveşte capacitatea de producţie stabilită conform alin. (1). (4) Capacitatea de producţie stabilită la alin. (1) nu trebuie să depăşească cantitatea de 7,5 tone de produs finit pe săptămâna, sau o tonă pe săptămână, în cazul producţiei de ficat gras.
ART. 2 (1) Autoritatea veterinară centrală a României prin Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor poate emite acte normative sau stabili unele măsuri administrative suplimentare necesare pentru a asigura implementarea şi conformitatea prevederilor prezentei norme sanitare veterinare. (2) Autoritatea veterinară centrală a României prin Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor va lua măsuri administrative şi după caz va informa organele abilitate pentru cercetări penale în vederea sancţionării nerespectării prevederilor prezentei norme sanitare veterinare. (3) Autoritatea veterinară centrală a României prin Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor poate modifica, completa sau abroga total sau parţial prevederile prezentei norme sanitare veterinare.
------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email