Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 242 din 23 iulie 2024  pentru completarea art. 1 din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 242 din 23 iulie 2024 pentru completarea art. 1 din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 720 din 23 iulie 2024
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    La articolul 1 din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 944 din 22 noiembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, după litera ş) se introduc două noi litere, lit. ş^1) şi ş^2), cu următorul cuprins:
    "ş^1) nivel de prevenţie - numărul de exemplare din specia urs brun care pot fi recoltate anual, prin vânători, sub coordonarea personalului tehnic de specialitate angajat al gestionarului, în scopul prevenirii atacurilor asupra populaţiei umane şi a pagubelor materiale cauzate de atacurile de urs;
ş^2) nivel de intervenţie - numărul de exemplare din specia urs brun care pot fi recoltate în cazurile în care prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 197/2022, nu pot fi aplicate;"


    ART. II
    Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 732 din 26 iulie 2021, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 197/2022, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. Titlul capitolului II se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "    CAP. II
    Metode de prevenţie şi intervenţie
"

    2. La capitolul II, după titlu se introduc cinci noi articole, art. 3^1-3^5, cu următorul cuprins:
    "ART. 3^1
    (1) În vederea prevenirii atacurilor asupra populaţiei umane şi a pagubelor materiale cauzate de atacurile de urs, pentru anul 2024 se aprobă un număr de 426 de exemplare de urs brun, care reprezintă nivel de prevenţie la nivel naţional, şi un număr de 55 de exemplare de urs brun, care reprezintă nivel de intervenţie la nivel naţional.
    (2) Repartiţia exemplarelor de urs brun prevăzute la alin. (1), care reprezintă nivel de prevenţie, pe judeţe şi fonduri cinegetice, pentru anul 2024 se face potrivit anexei nr. 5.
    (3) Exemplarele de urs brun prevăzute la alin. (1), care reprezintă nivel de intervenţie la nivel naţional, rămân la dispoziţia autorităţii publice centrale care răspunde de vânătoare şi vor fi alocate la cerere.
    ART. 3^2
    (1) Exemplarele din specia urs brun care reprezintă nivel de prevenţie la nivel naţional, prevăzute la art. 3^1 alin. (1), pot fi recoltate până la data de 31 decembrie 2024 de către vânători, sub coordonarea personalului tehnic de specialitate angajat al gestionarului, prin metodele de vânătoare admise, astfel cum sunt prevăzute la art. 1 lit. ad) din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Exemplarele din specia urs brun care reprezintă nivel de intervenţie la nivel naţional, prevăzute la art. 3^1 alin. (1), pot fi recoltate până la data de 31 decembrie 2024 de către personalul tehnic de specialitate angajat al gestionarului prin metodele «la pândă» şi «la dibuit».
    (3) Recoltarea exemplarelor de urs se realizează după obţinerea autorizaţiei de mediu pentru recoltare/capturare, eliberată de către autoritatea publică teritorială pentru protecţia mediului competentă, conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 265/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
    (4) Pentru menţinerea echilibrului între categoriile de vârste şi sex, precum şi pentru protejarea exemplarelor dominante este interzisă recoltarea exemplarelor a căror blană depăşeşte 400 de puncte C.I.C., precum şi a femelelor însoţite de pui cu vârsta sub 2 ani.
    (5) În situaţia în care, din orice motive, se recoltează exemplare a căror blană a fost evaluată la mai mult de 400 de puncte C.I.C., la care se poate adăuga maximum 5% din punctajul obţinut, atât blana, cât şi craniul aparţinând exemplarului în cauză, preparate de către gestionar, se predau structurii teritoriale de specialitate a Gărzii Forestiere Naţionale în a cărei rază de activitate se încadrează locul unde s-a desfăşurat acţiunea de recoltare şi rămân în proprietatea publică a statului.
    ART. 3^3
    (1) Craniul şi blana exemplarelor de urs recoltate se evaluează conform metodologiei prevăzute de Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 418/2005 pentru aprobarea metodologiei de evaluare a trofeelor de vânat, în conformitate cu metodologia Consiliului Internaţional de Vânătoare şi Protecţie a Vânatului, denumit în continuare C.I.C., în termen de 3 zile lucrătoare de la recoltare.
    (2) Evaluarea se realizează de către o comisie stabilită la nivelul structurii teritoriale a Gărzii Forestiere Naţionale pe a cărei rază de activitate se află fondul cinegetic din care s-a realizat recoltarea.
    (3) După evaluare blana se restituie gestionarului, iar pentru fiecare craniu de urs evaluat gestionarul va achita la structura teritorială a Gărzii Forestiere Naţionale un tarif în funcţie de punctajul C.I.C. stabilit, după cum urmează:
    a) până la 54 de puncte C.I.C. - echivalentul a 300 de euro;
    b) între 54,1 şi 60 de puncte C.I.C. - echivalentul a 500 de euro;
    c) peste 60,1 puncte C.I.C. - echivalentul a 700 de euro.
    (4) Sumele prevăzute la alin. (3) se achită în lei la cursul de schimb valutar stabilit de Banca Naţională a României, din ziua efectuării plăţii, nu sunt purtătoare de TVA şi se virează la bugetul de stat.
    (5) Prin excepţie de la prevederile alin. (3), pentru craniile care provin de la exemplare de urs a căror blană depăşeşte 400 (+5%) puncte C.I.C., gestionarul nu achită tariful prevăzut la alin. (3), craniul şi blana rămânând în proprietatea publică a statului.
    (6) Pentru exemplarele recoltate care reprezintă nivel de intervenţie nu se achită tariful prevăzut la alin. (3), craniul şi blana rămânând la dispoziţia gestionarului.
    ART. 3^4
    (1) În vederea realizării unei baze de date la nivel naţional privitoare la populaţia de urs brun din România şi la starea de sănătate a acesteia, gestionarii fondurilor cinegetice care au recoltat exemplare de urs brun în baza prezentei ordonanţe de urgenţă au obligaţia să recolteze probe biologice de la exemplarele recoltate în vederea realizării unor analize genetice specifice şi să le transmită spre stocare în banca de probe naţională existentă la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură «Marin Drăcea» - Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare şi Experimentare-Producţie Braşov, Secţia Cinegetică.
    (2) Gestionarii asigură, pe propria cheltuială, recoltarea de probe şi transmiterea acestora către Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură «Marin Drăcea» - Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare şi Experimentare-Producţie Braşov, Secţia Cinegetică, în vederea efectuării analizelor genetice.
    (3) Procedura de recoltare a probelor genetice şi modul de transmitere a acestora la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură «Marin Drăcea» - Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare şi Experimentare-Producţie Braşov, Secţia Cinegetică, respectiv modul de gestionare a bazei de date naţionale vor fi aprobate de către autoritatea centrală care răspunde de vânătoare.
    (4) Buletinele de analiză emise de către instituţiile/ laboratoarele de specialitate autorizate se transmit de către gestionarii fondurilor cinegetice la structura teritorială de specialitate a Gărzii Forestiere Naţionale în a cărei rază de activitate se încadrează locul unde s-a realizat recoltarea exemplarului de urs brun şi Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură «Marin Drăcea» - Staţiunea Braşov.
    (5) Gestionarul fondului cinegetic poate prelua de la Garda Forestieră Naţională craniul şi blana exemplarului de urs brun doar după îndeplinirea obligaţiilor prevăzute la alin. (1)-(3). În cazul neîndeplinirii acestor obligaţii, craniul şi blana exemplarelor recoltate rămân în proprietatea statului.
    (6) Autoritatea centrală care răspunde de vânătoare realizează, cel puţin din 2 în 2 ani, un studiu privind evoluţia populaţiei de urs brun în România.
    ART. 3^5
    Eliberarea de către autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului a certificatului CITES prevăzut în Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie se realizează ulterior prezentării de către gestionari a dovezii transmiterii probelor la laboratorul specializat, în baza prevederilor Ordinului ministrului mediului şi gospodăririi apelor nr. 255/2007 privind unele măsuri pentru aplicarea regulamentelor Uniunii Europene privind comerţul cu specii sălbatice de faună şi floră, cu modificările ulterioare."

    3. După articolul 22 se introduc două noi articole, art. 22^1 şi 22^2, cu următorul cuprins:
    "ART. 22^1
    Prevederile art. 3^1-3^5 se aplică în mod corespunzător şi în anul 2025.
    ART. 22^2
    Începând cu anul 2026, numărul de exemplare de urs brun care reprezintă nivelul de prevenţie şi repartiţia pe judeţe şi fonduri cinegetice se stabilesc până la data de 15 mai a fiecărui an, prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale care răspunde de vânătoare, pe baza studiului privind analiza probelor genetice, stabilirea numărului minim de indivizi la nivel naţional, a diversităţii genetice şi a structurii populaţionale, realizat de autoritate."

    4. Articolul 23 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 23
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă."

    5. După anexa nr. 4 se introduce o nouă anexă, anexa nr. 5, având cuprinsul prevăzut în anexa la prezenta lege.


    ART. III
    În termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, autoritatea publică centrală care răspunde de vânătoare aprobă regulamentul privind alocarea, la cerere, a exemplarelor de urs brun prevăzute la art. 3^1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 197/2022, cu modificările şi completările aduse prin prezenta lege, care reprezintă nivel de intervenţie la nivel naţional.

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.


                    p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,
                    ALFRED-ROBERT SIMONIS
                    PREŞEDINTELE SENATULUI
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ

    Bucureşti, 23 iulie 2024.
    Nr. 242.
    ANEXA 1

    (Anexa nr. 5 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 81/2021)
    Repartiţia exemplarelor de urs brun care reprezintă nivel de prevenţie pe judeţe şi fonduri cinegetice

┌────┬───────┬─────┬──────────────┬─────────┐
│Nr. │ │Nr. │ │Nivelul │
│crt.│Judeţul│FV │Denumirea │de │
│ │ │ │ │prevenţie│
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│1. │AB │11 │Ocoliş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│2. │AB │13 │Vidolm │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│3. │AB │15 │Ponor │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│4. │AB │51 │Canciu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│5. │AB │54 │Şugag │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Alba │5 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│6. │AG │1 │Negoiu │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│7. │AG │2 │Şuici │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│8. │AG │4 │Cumpăna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│9. │AG │5 │Arefu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│10. │AG │6 │Valea Danului │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│11. │AG │8 │Jepi │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│12. │AG │9 │Muşeteşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│13. │AG │10 │Mălureni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│14. │AG │11 │Căpăţâna │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│15. │AG │12 │Plăişor │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│16. │AG │13 │Corbi │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│17. │AG │15 │Bratia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│18. │AG │16 │Râuşor │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│19. │AG │17 │Aninoasa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│20. │AG │18 │Râul Târgului │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│21. │AG │19 │Câmpulung │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│22. │AG │20 │Stoeneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│23. │AG │22 │Rucăr │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│24. │AG │23 │Dâmbovicioara │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Argeş │30 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│25. │BC │1 │Ghimeş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│26. │BC │4 │Sulţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│27. │BC │5 │Ciobănuş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│28. │BC │14 │Dărmăneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│29. │BC │15 │Bărzăuţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│30. │BC │17 │Slănic-Moldova│1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│31. │BC │20 │Oituz │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│32. │BC │22 │Caşinul │1 │
│ │ │ │Inferior │ │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Bacău │8 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│33. │BN │8 │Fiad - Romuli │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│34. │BN │12 │Parva │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│35. │BN │13 │Cormaia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│36. │BN │14 │Anieş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│37. │BN │15 │Valea Mare │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│38. │BN │16 │Ilva Mare │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│39. │BN │18 │Leşu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│40. │BN │24 │Cuşma │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│41. │BN │25 │Tihuţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│42. │BN │26 │Colibiţa │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│43. │BN │27 │Budac │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│44. │BN │28 │Simioneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│45. │BN │29 │Şieuţ │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│46. │BN │30 │Teaca │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│47. │BN │31 │Albeşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│48. │BN │38 │Sânmihai │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│49. │BN │39 │Miceşti │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Bistriţa-Năsăud │21 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│50. │BV │1 │Buneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│51. │BV │2 │Fişer │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│52. │BV │3 │Homorod │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│53. │BV │4 │Jibert │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│54. │BV │6 │Racoş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│55. │BV │7 │Ticuş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│56. │BV │8 │Valea Bogăţii │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│57. │BV │9 │Dopca │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│58. │BV │10 │Dopca - Apaţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│59. │BV │12 │Vlădeni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│60. │BV │13 │Crizbav │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│61. │BV │14 │Rotbav │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│62. │BV │15 │Codlea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│63. │BV │18 │Timiş │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│64. │BV │21 │Budila │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│65. │BV │22 │Urlători │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│66. │BV │23 │Gârcin │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│67. │BV │24 │Victoria │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│68. │BV │25 │Tărlung │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│69. │BV │26 │Râşnov │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│70. │BV │27 │Bran - Şimon │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│71. │BV │28 │Moieciu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│72. │BV │30 │Poiana Mărului│1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│73. │BV │31 │Bârsa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│74. │BV │32 │Strâmba - Mira│1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│75. │BV │33 │Veneţia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│76. │BV │34 │Şercăiţa │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│77. │BV │35 │Toderiţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│78. │BV │36 │Felmer │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│79. │BV │37 │Şoarş Bărcuţ │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│80. │BV │38 │Făgăraş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│81. │BV │39 │Cincu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│82. │BV │40 │Sebeş │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│83. │BV │41 │Dejani │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│84. │BV │42 │Voila │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│85. │BV │43 │Sâmbăta │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│86. │BV │44 │Zizin │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│87. │BV │45 │Dălghiu │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Braşov │45 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│88. │BZ │22 │Măgura Tisău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│89. │BZ │24 │Ruşavăţu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│90. │BZ │25 │Brăeşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│91. │BZ │26 │Umbrărelu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│92. │BZ │29 │Cătina │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│93. │BZ │30 │Pătârlagele │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│94. │BZ │31 │Colţi │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│95. │BZ │32 │Valea │2 │
│ │ │ │Nehoiului │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│96. │BZ │33 │Siriu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│97. │BZ │34 │Harţagu │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│98. │BZ │35 │Păltiniş │2 │
│ │ │ │Caşoca │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│99. │BZ │36 │Bâsca Mare │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│100.│BZ │37 │Piciorul │1 │
│ │ │ │Caprei │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│101.│BZ │38 │Neharna - Muşa│2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│102.│BZ │39 │Breazău │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│103.│BZ │40 │Vintilă Vodă │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│104.│BZ │41 │Beceni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│105.│BZ │44 │Câlnău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│106.│BZ │45 │Deduleşti │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Buzău │28 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│107.│CJ │41 │Valea Ierii │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Cluj │1 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│108.│CV │1 │Vârghiş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│109.│CV │2 │Brăduţ │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│110.│CV │3 │Cormoş │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│111.│CV │4 │Herculian │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│112.│CV │5 │Baraolt │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│113.│CV │6 │Belin │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│114.│CV │7 │Aita │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│115.│CV │8 │Dobriţa - │1 │
│ │ │ │Zălan │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│116.│CV │9 │Şugaş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│117.│CV │10 │Vâlcele │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│118.│CV │12 │Bicsad │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│119.│CV │13 │Bodoc │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│120.│CV │15 │Reci - Lisnău │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│121.│CV │16 │Dalnic │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│122.│CV │17 │Turia │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│123.│CV │19 │Petriceni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│124.│CV │20 │Estelnic │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│125.│CV │21 │Apa Roşie │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│126.│CV │23 │Lemnia │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│127.│CV │24 │Oituz │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│128.│CV │25 │Ojdula │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│129.│CV │26 │Brateş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│130.│CV │28 │Doboli │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│131.│CV │29 │Zagon │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│132.│CV │30 │Benedek │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│133.│CV │31 │Dârnău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│134.│CV │32 │Mica │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│135.│CV │33 │Zăbrătău │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│136.│CV │34 │Dobârlău │2 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Covasna │54 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│137.│DB │13 │Runcu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│138.│DB │16 │Valea │2 │
│ │ │ │Ialomiţei │ │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Dâmboviţa │3 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│139.│GJ │6 │Bistriţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│140.│GJ │8 │Şuşiţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│141.│GJ │9 │Bumbeşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│142.│GJ │10 │Sadu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│143.│GJ │11 │Cărpiniş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│144.│GJ │12 │Gilort │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│145.│GJ │14 │Olteţ │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Gorj │7 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│146.│HD │6 │Ribiţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│147.│HD │34 │Godeanu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│148.│HD │36 │Romoşel │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│149.│HD │45 │Valea Fierului│1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│150.│HD │50 │Ursici │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│151.│HD │52 │Zeicani │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│152.│HD │59 │Râul Bărbat │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│153.│HD │60 │Valea │1 │
│ │ │ │Streiului │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│154.│HD │64 │Şiglău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│155.│HD │66 │Petroşani │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Hunedoara │10 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│156.│HR │1 │Topliţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│157.│HR │2 │Voievodeasa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│158.│HR │3 │Mureş │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│159.│HR │4 │Bilbor │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│160.│HR │5 │Bistricioara │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│161.│HR │6 │Borsec │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│162.│HR │7 │Rezu Mare │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│163.│HR │8 │Putna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│164.│HR │9 │Lacu Roşu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│165.│HR │10 │Gheorgheni │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│166.│HR │11 │Jolotca │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│167.│HR │12 │Remetea │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│168.│HR │13 │Borzont │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│169.│HR │14 │Voşlobeni │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│170.│HR │15 │Bălan │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│171.│HR │16 │Cârţa │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│172.│HR │17 │Mădăraş │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│173.│HR │18 │Tomeşti │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│174.│HR │19 │Valea Rece │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│175.│HR │21 │Mihăileni │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│176.│HR │22 │Miercurea-Ciuc│1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│177.│HR │23 │Păuleni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│178.│HR │24 │Sânmartin │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│179.│HR │25 │Armăşeni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│180.│HR │26 │Plăieşi │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│181.│HR │27 │Caşin │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│182.│HR │28 │Tuşnad │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│183.│HR │29 │Piliske │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│184.│HR │30 │Homorod │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│185.│HR │31 │Mereşti │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│186.│HR │32 │Daia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│187.│HR │33 │Călugăreni │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│188.│HR │34 │Zetea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│189.│HR │35 │Ivo │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│190.│HR │36 │Szencsed │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│191.│HR │37 │Vărşag │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│192.│HR │38 │Iuhod │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│193.│HR │39 │Corond │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│194.│HR │40 │Crişeni │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│195.│HR │41 │Bodogaia │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│196.│HR │42 │Tărceşti │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│197.│HR │43 │Dealu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│198.│HR │44 │Tăietura │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│199.│HR │45 │Mătişeni │2 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Harghita │73 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│200.│MH │9 │Cernişoara │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Mehedinţi │1 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│201.│MM │7 │Repedea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│202.│MM │53 │Ţibleş │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Maramureş │2 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│203.│MS │13 │Hărţău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│204.│MS │15 │Glodeni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│205.│MS │16 │Voiniceni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│206.│MS │17 │Cocoş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│207.│MS │18 │Corneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│208.│MS │19 │Gălăţeni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│209.│MS │20 │Ernei │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│210.│MS │21 │Gorneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│211.│MS │23 │Breaza │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│212.│MS │24 │Lunca │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│213.│MS │25 │Săcal │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│214.│MS │26 │Aluniş │4 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│215.│MS │30 │Răstoliţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│216.│MS │31 │Bradu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│217.│MS │32 │Ilva │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│218.│MS │33 │Zebrac │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│219.│MS │34 │Neagra │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│220.│MS │36 │Lăpuşna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│221.│MS │37 │Fâncel │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│222.│MS │38 │Tireu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│223.│MS │39 │Caşva │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│224.│MS │40 │Mociar │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│225.│MS │41 │Sirod │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│226.│MS │44 │Isuica │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│227.│MS │45 │Chiher │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│228.│MS │46 │Vărgata │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│229.│MS │47 │Bereni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│230.│MS │48 │Chibed │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│231.│MS │49 │Ghineşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│232.│MS │50 │Crişani │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│233.│MS │53 │Sighişoara │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│234.│MS │54 │Archita │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│235.│MS │55 │Saschiz │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│236.│MS │56 │Apold │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│237.│MS │57 │Criş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│238.│MS │59 │Zagăr │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│239.│MS │60 │Viişoara │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Mureş │43 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│240.│NT │1 │Tazlău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│241.│NT │3 │Iapa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│242.│NT │10 │Măieruş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│243.│NT │11 │Tarcău │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│244.│NT │12 │Floarea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│245.│NT │13 │Dămuc │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│246.│NT │14 │Bicăjel │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│247.│NT │15 │Telec │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│248.│NT │17 │Schit │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│249.│NT │18 │Grinţieş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│250.│NT │20 │Galu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│251.│NT │22 │Borca │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│252.│NT │23 │Sabasa │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Neamţ │13 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│253.│PH │21 │Şeţu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│254.│PH │22 │Orjogoaia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│255.│PH │23 │Proviţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│256.│PH │24 │Comarnic │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│257.│PH │25 │Sinaia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│258.│PH │26 │Azuga │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│259.│PH │27 │Teleajen │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│260.│PH │28 │Telejenel │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│261.│PH │29 │Bâsca fără │1 │
│ │ │ │Cale │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│262.│PH │30 │Slon │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│263.│PH │35 │Păltinet │3 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│264.│PH │36 │Cosmina │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Prahova │16 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│265.│SB │1 │Bruiu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│266.│SB │2 │Noul Român │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│267.│SB │3 │Arpaş │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│268.│SB │4 │Bâlea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│269.│SB │5 │Porumbacu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│270.│SB │6 │Avrig │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│271.│SB │9 │Lotrioara │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│272.│SB │10 │Sadu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│273.│SB │11 │Negovanu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│274.│SB │12 │Răşinari │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│275.│SB │13 │Gura Râului │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│276.│SB │14 │Sălişte │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│277.│SB │23 │Vurpăr │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│278.│SB │24 │Ţichindeal │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│279.│SB │26 │Şeica Mare │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│280.│SB │28 │Bazna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│281.│SB │29 │Valea Viilor │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│282.│SB │31 │Aţel │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│283.│SB │33 │Dumbrăveni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│284.│SB │34 │Laslea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│285.│SB │36 │Iacobeni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│286.│SB │39 │Marpod │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│287.│SB │42 │Merghindeal │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│288.│SB │46 │Căprăreţ │2 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Sibiu │28 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│289.│SV │1 │Pinu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│290.│SV │2 │Cristişoru │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│291.│SV │3 │Păltiniş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│292.│SV │4 │Buciniş │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│293.│SV │5 │Chiril │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│294.│SV │6 │Barnar │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│295.│SV │8 │Serişoare │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│296.│SV │10 │Dornişoara │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│297.│SV │11 │Teşna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│298.│SV │12 │Coşna │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│299.│SV │14 │Orata │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│300.│SV │19 │Muncel │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│301.│SV │20 │Valea Putnei │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│302.│SV │28 │Demacuşa │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Suceava │14 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│303.│VL │1 │Obârşia │1 │
│ │ │ │Lotrului │ │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│304.│VL │3 │Voineşiţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│305.│VL │4 │Mânăileasa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│306.│VL │5 │Latoriţa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│307.│VL │8 │Mălaia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│308.│VL │9 │Câineni │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│309.│VL │10 │Boia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│310.│VL │11 │Boişoara │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│311.│VL │12 │Poiana │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│312.│VL │13 │Cozia │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│313.│VL │15 │Călimăneşti │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│314.│VL │21 │Romani │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│315.│VL │22 │Cerna │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Vâlcea │13 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│316.│VN │15 │Căldări │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│317.│VN │18 │Pietrosu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│318.│VN │19 │Condratu │2 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│319.│VN │20 │Lepşa │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│320.│VN │21 │Macradeu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│321.│VN │22 │Dragomira │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│322.│VN │23 │Câmpuri │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│323.│VN │24 │Vizantea │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│324.│VN │42 │Andreiaşu │1 │
├────┼───────┼─────┼──────────────┼─────────┤
│325.│VN │43 │Milcovelu │1 │
├────┴───────┴─────┴──────────────┼─────────┤
│Total judeţul Vrancea │11 │
├────┬───────┬─────┬──────────────┼─────────┤
│ │ │TOTAL│ │426 │
└────┴───────┴─────┴──────────────┴─────────┘



    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016