TARIFELE
pentru activitatea de asistenţã,
inspecţie şi control pentru siguranţa alimentelor
în unitãţile de prelucrare, procesare, depozitare, transport şi valorificare
a produselor şi subproduselor de origine nonanimalã
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Tipul de unitate Tariful
crt.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Unitãţi de fabricare a produselor de morãrit, 0,6 euro/tonã produs finit
amidon şi produselor din amidon
2. Unitãţi de fabricare a pâinii şi produselor 0,6 euro/tonã produs finit
proaspete de patiserie
3. Unitãţi de fabricare a biscuiţilor, 0,6 euro/tonã produs finit
pişcoturilor, macaroanelor, tãiţeilor,
cuşcuşului şi altor produse similare
4. Unitãţi de fabricare a uleiurilor şi 0,6 euro/hl produs finit
grãsimilor brute şi rafinate
5. Unitãţi de fabricare a margarinei şi 0,6 euro/tonã produs finit
produselor comestibile similare
6. Unitãţi de prelucrare şi conservare a legumelor 0,6 euro/tonã produs finit
şi fructelor
7. Unitãţi de fabricare a sucurilor din legume şi 0,6 euro/hl produs finit
fructe
8. Unitãţi de fabricare a zahãrului şi produselor 0,6 euro/tonã produs finit
zaharoase
9. Unitãţi de fabricare a berii şi malţului 0,03 euro/hl produs finit
10. Unitãţi de fabricare a vinurilor 0,3 euro/hl produs finit
11. Unitãţi de producţie a apelor minerale şi a 0,03 euro/hl produs finit
bãuturilor nealcoolice
12. Unitãţi de fabricare a altor produse alimentare 0,6 euro/tonã produs finit
13. Depozite/antrepozite frigorifice şi/sau 0,3 euro/tonã produs
depozite alimentare pentru produse alimentare
de origine nonanimalã depozitat
14. Unitãţi de comercializare angro pentru produse 0,3 euro/tonã produs
alimentare de origine nonanimalã comercializat
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
NOTĂ:
Tariful pentru unitãţile cuprinse în anexa nr. 1 nu poate fi mai mic de
50 euro/lunã şi nu poate depãşi 5.000 euro/lunã.