Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 928 din 7 august 2007  privind aprobarea Acordului-cadru de imprumut dintre Romania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru finantarea Proiectului privind dezvoltarea la nivel local de servicii comunitare de prevenire a separarii copilului de familia sa, precum si instruirea personalului aferent, semnat la Bucuresti la 29 ianuarie 2007 si la Paris la 9 februarie 2007    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 928 din 7 august 2007 privind aprobarea Acordului-cadru de imprumut dintre Romania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru finantarea Proiectului privind dezvoltarea la nivel local de servicii comunitare de prevenire a separarii copilului de familia sa, precum si instruirea personalului aferent, semnat la Bucuresti la 29 ianuarie 2007 si la Paris la 9 februarie 2007

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 614 din 5 septembrie 2007
HOTĂ?RÂRE nr. 928 din 7 august 2007
privind aprobarea Acordului-cadru de împrumut dintre România şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru finanţarea Proiectului privind dezvoltarea la nivel local de servicii comunitare de prevenire a separãrii copilului de familia sa, precum şi instruirea personalului aferent, semnat la Bucureşti la 29 ianuarie 2007 şi la Paris la 9 februarie 2007
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 614 din 5 septembrie 2007


În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi având în vedere <>art. 15 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 64/2007 privind datoria publicã,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Acordul-cadru de împrumut dintre România, reprezentatã prin Ministerul Economiei şi Finanţelor, şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, în valoare de 10 milioane euro, pentru finanţarea Proiectului privind dezvoltarea la nivel local de servicii comunitare de prevenire a separãrii copilului de familia sa, precum şi instruirea personalului aferent, semnat la Bucureşti la 29 ianuarie 2007 şi la Paris la 9 februarie 2007.
ART. 2
(1) Aplicarea prevederilor acordului-cadru de împrumut prevãzut la art. 1 va fi realizatã de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse, prin Autoritatea Naţionalã pentru Protecţia Drepturilor Copilului, desemnatã agenţie de implementare şi în cadrul cãreia se va înfiinţa Unitatea de management al proiectului.
(2) Ministerul Economiei şi Finanţelor va încheia cu Ministerul Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse şi cu Autoritatea Naţionalã pentru Protecţia Drepturilor Copilului un acord de împrumut subsidiar, prin care se vor stabili drepturile şi obligaţiile pãrţilor în aplicarea prevederilor acordului-cadru de împrumut.
ART. 3
Sumele necesare acoperirii contribuţiei pãrţii române la finanţarea proiectului se vor asigura dupã cum urmeazã:
a) echivalentul în lei al sumei de 3 milioane euro, de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse;
b) echivalentul în lei al sumei de 1,3 milioane euro, din bugetele locale ale unitãţilor administrativ-teritoriale implicate în proiect, în condiţiile legii, şi din donaţii.
ART. 4
Sumele prevãzute la art. 3 se vor majora cu valoarea taxelor şi impozitelor datorate şi plãtibile pe teritoriul României şi se vor acoperi din urmãtoarele surse:
a) de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse, pentru partea aferentã împrumutului şi contribuţiei pãrţii române, prevãzutã la art. 3 lit. a);
b) din bugetele locale ale unitãţilor administrativ-teritoriale, în condiţiile legii, pentru partea aferentã contribuţiei pãrţii române la finanţarea proiectului, prevãzutã la art. 3 lit. b).
ART. 5
Sumele necesare rambursãrii împrumutului, achitãrii dobânzilor şi a altor costuri aferente împrumutului vor fi asigurate de la bugetul de stat, conform legislaţiei în vigoare.
ART. 6
(1) Se autorizeazã Ministerul Economiei şi Finanţelor sã introducã, de comun acord cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, amendamente la conţinutul acordului-cadru de împrumut prevãzut la art. 1, în funcţie de condiţiile de derulare a acestuia.
(2) Amendamentele la acordul-cadru de împrumut convenite conform alin. (1) se vor aproba prin hotãrâre a Guvernului.

PRIM-MINISTRU
CÃLIN POPESCU-TÃRICEANU

Contrasemneazã:
-------------
p. Ministrul economiei şi finanţelor,
Doina-Elena Dascãlu,
secretar de stat

Ministrul muncii, familiei şi egalitãţii de şanse,
Paul Pãcuraru

p. Ministrul afacerilor externe,
Anton Niculescu,
secretar de stat

Bucureşti, 7 august 2007.
Nr. 928.


ACORD - CADRU DE ÎMPRUMUT F/P 1566 (2006)
între România şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei*)
-------
*) Traducere

România, prin Ministerul Finanţelor Publice, Bucureşti, România (denumitã în continuare Împrumutat), pe de o parte,
şi
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, organizaţie internaţionalã, Paris (denumitã în continuare BDCE), pe de altã parte,
având în vedere solicitarea transmisã de un membru al Guvernului României din data de 18 mai 2006,
având în vedere Rezoluţia Consiliului de administraţie al BDCE nr. 1.480 (2004),
având în vedere cel de-al Treilea Protocol la Acordul general pentru privilegii şi imunitãţi al Consiliului Europei,
având în vedere articolele Normelor de împrumut ale BDCE din octombrie 1970,
au convenit urmãtoarele:

ART. 1
Condiţii generale
Acest împrumut este acordat în cadrul condiţiilor generale ale actualelor norme de împrumut ale BDCE şi în cadrul condiţiilor speciale stabilite prin acest acord-cadru de împrumut (denumit în continuare acordul) şi anexele acestuia şi scrisorile sale suplimentare (denumite în continuare scrisori suplimentare).
ART. 2
Proiectul
BDCE acordã Împrumutatului, care acceptã, un împrumut pentru finanţarea parţialã a F/P 1566 (2006), aprobat de cãtre Consiliul de administraţie al BDCE în 16 iunie 2006, referitor la dezvoltarea de servicii comunitare în România ce vizeazã prevenirea separãrii copiilor de familie, precum şi instruirea personalului aferent.
Acest împrumut este acordat de BDCE, luând în considerare angajamentul asumat de Împrumutat de a utiliza acest împrumut exclusiv pentru finanţarea proiectului sectorial descris în anexa nr. 1 la prezentul acord (denumit în continuare Proiectul) şi de a realiza acest proiect, prin Autoritatea Naţionalã pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC), agenţie aflatã în subordinea Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, în condiţiile care sunt detaliate în anexa menţionatã.
Orice schimbare a modului în care împrumutul este aplicat, care nu a primit aprobarea BDCE, poate conduce la suspendarea, anularea sau rambursarea imediatã a împrumutului, conform termenilor art. 13 din Normele de împrumut ale BDCE.
ART. 3
Împrumutul
3.1. Condiţii financiare
Valoarea împrumutului acordat este de 10.000.000 EUR (zece milioane euro).
Acesta va fi disponibilizat în tranşe. Fiecare tranşã a împrumutului va fi pentru o perioadã care nu va depãşi 15 ani, incluzând o perioadã de graţie de 5 ani.
Pentru fiecare tranşã, valoarea, rata dobânzii, valuta, data de disponibilizare, perioada de rambursare şi conturile de remitere ale fiecãrei pãrţi vor fi stabilite de comun acord, prin fax, de cãtre Împrumutat şi BDCE.
O scrisoare suplimentarã la acest acord, precizând condiţiile pentru fiecare tranşã, va fi întocmitã la momentul tragerii, în formatul stabilit în anexa nr. 2 la prezentul acord.
3.2. Trageri
Tragerea sumelor împrumutului în mai multe tranşe se va efectua în conformitate cu stadiul implementãrii Proiectului, dacã au fost îndeplinite condiţiile specifice enumerate în anexa nr. 1 la prezentul acord.
O tranşã de avans de cel mult 25% din suma aprobatã a împrumutului va fi vãrsatã într-un cont înregistrat, ce poate fi supus auditului BDCE.
Tragerile ulterioare vor fi efectuate pe baza declaraţiilor Împrumutatului, prin ANPDC, referitoare la stadiul implementãrii Proiectului (şi previziunile privind stadiul lucrãrilor în anul curent).
Tranşele ulterioare vor fi disponibilizate odatã ce 90% din tranşa precedentã au fost utilizate.
3.3. Mobilizare
În scopul mobilizãrii tranşelor împrumutului, Împrumutatul va transmite BDCE înaintea efectuãrii fiecãrei trageri angajamentul de platã anexat (anexa nr. 3 la prezentul acord) pentru fiecare tranşã.
Angajamentul de platã este întocmit şi plãtibil în valuta în care tranşa a fost disponibilizatã.
3.4. Domiciliu
Toate sumele datorate de Împrumutat în cadrul acestui împrumut sunt plãtibile în valuta fiecãrei tranşe, în contul cu numãrul comunicat de BDCE Împrumutatului la momentul disponibilizarii, prin notificare prin fax a BDCE de banca însãrcinatã de cãtre Împrumutat cu efectuarea plãţii, cu cel puţin 5 zile lucrãtoare înaintea fiecãrei plãţi.
3.5. Date
Prevederile art. 3 fac obiectul Convenţiei privind ziua lucrãtoare urmãtoare modificatã. Convenţia privind ziua lucrãtoare urmãtoare modificatã înseamnã o convenţie prin care, dacã data specificatã va cãdea într-o zi care nu este o zi lucrãtoare [zi lucrãtoare înseamnã o zi în care Sistemul TARGET (Sistemul de transfer rapid automat transeuropean cu privire la decontãrile brute în timp real), funcţioneazã], acea datã va fi prima zi care urmeazã acelei zile, care este zi lucrãtoare, cu condiţia ca acea zi sã nu cadã în urmãtoarea lunã calendaristicã, caz în care acea datã va fi prima zi care precedã acea zi, care este zi lucrãtoare.
ART. 4
Monitorizarea împrumutului şi Proiectului
4.1. Utilizarea împrumutului
4.1.1. Perioada
Sumele împrumutului pentru fiecare tranşã trebuie sã fie utilizate de Împrumutat pentru finanţarea Proiectului în termen de 12 luni de la disponibilizarea acesteia de cãtre BDCE.
4.1.2. Implementarea Proiectului
Pentru implementarea Proiectului Împrumutatul desemneazã ANPDC ca agenţie de implementare. ANPDC va înfiinţa o unitate de management al proiectului (UMP) care va asigura asistenţã completã tehnicã, administrativã şi financiarã pentru implementarea şi coordonarea Proiectului.
Împrumutatul, prin ANPDC, va depune toate eforturile şi diligenţele şi va exercita toate mijloacele utilizate în mod curent, în special mijloace financiare, tehnice, sociale şi manageriale, precum şi cele referitoare la protecţia mediului înconjurãtor, care vor fi necesare pentru implementarea corespunzãtoare a Proiectului.
În cazul în care costurile Proiectului prevãzute în anexa nr. 1 la prezentul acord se majoreazã sau vor fi revizuite din orice motive, Împrumutatul se va asigura cã sunt disponibile resurse financiare suplimentare pentru finalizarea Proiectului.
În plus, Împrumutatul, prin ANPDC, se va asigura cã:
- Proiectul corespunde prevederilor convenţiilor în materie ale Consiliului Europei;
- Proiectul respectã mediul înconjurãtor, potrivit cadrului legal în materie din România;
- Proiectul corespunde criteriilor de eligibilitate prevãzute în anexa nr. 1 la prezentul acord;
- finanţarea parţialã acordatã de BDCE nu depãşeşte 70% din costul total al Proiectului, excluzând dobânda şi comisioanele financiare, conform anexei nr. 1 la prezentul acord.
4.1.3. Achiziţii
Achiziţiile se vor efectua în conformitate cu lgea românã, în prezent <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publicã, a contractelor de concesiune de lucrãri publice şi a contractelor de concesiune de servicii, conformã cu directivele UE în vigoare ( 2004/17/CE şi 2004/18/CE ) şi care nu intrã deci în niciun fel de contradicţie cu Liniile directoare privind achiziţiile ale BDCE sau în conformitate cu ultima variantã amendatã a legii naţionale privind achiziţiile publice, în vigoare la data lansãrii licitaţiilor.
În oricare dintre situaţii, responsabilitatea pentru implementarea Proiectului şi, ca urmare, responsabilitatea pentru adjudecarea şi administrarea contractelor în cadrul Proiectului revin Împrumutatului, prin ANPDC. Contractele în derulare, adjudecate înainte de aprobarea Proiectului, vor fi transmise în copie la BDCE împreunã cu toatã documentaţia necesarã ce demonstreazã cã respectivele contracte au fost încredinţate în conformitate cu legea şi reglementãrile naţionale privind achiziţiile publice în vigoare la data lansãrii procesului de achiziţie.
BDCE nu va emite "fãrã obiecţii" pentru aranjamentele de achiziţii propuse de Împrumutat prin ANPDC, inclusiv gruparea contractelor, procedurile aplicabile, dar îşi va rezerva dreptul de a proceda la o analizã anterioarã sau ulterioarã, efectuatã prin sondaj, a documentaţiei de achiziţii, pentru a verifica dacã aceasta este în conformitate cu legislaţia naţionalã privind achiziţiile publice.
Dacã, la orice moment, BDCE constatã cã o achiziţie efectuatã în cadrul acestui proiect nu este în conformitate cu prevederile menţionate anterior, îşi rezervã dreptul de a aplica prevederile art. 13 din Normele de împrumut ale BDCE.
4.2. Raportãrile Împrumutatului
4.2.1. Raportãrile privind stadiul Proiectului
La fiecare 6 luni de la tragerea primei tranşe din împrumut pânã la finalizarea întregului Proiect, Împrumutatul, prin ANPDC, va transmite BDCE un raport în care se detaliazã:
- situaţia utilizãrii împrumutului;
- stadiul planului financiar al Proiectului;
- stadiul Proiectului;
- detalii privind managementul Proiectului.
În anexa nr. 4 este inclus formatul în care se menţioneazã informaţiile minimale solicitate de BDCE pentru aceste rapoarte privind stadiul Proiectului. Pot fi utilizate şi formate alternative ce conţin aceleaşi informaţii.
4.2.2. Raportul privind finalizarea Proiectului
La finalizarea întregului Proiect, Împrumutatul, prin ANPDC, va prezenta un raport final conţinând evaluarea efectelor economice, financiare, sociale şi a efectelor asupra mediului înconjurãtor pe care le-a avut Proiectul.
4.3. Furnizarea de informaţii cãtre BDCE
Împrumutatul, prin ANPDC, va ţine evidenţe contabile privind Proiectul, care vor fi în conformitate cu standardele internaţionale, care vor reflecta în orice moment stadiul Proiectului şi în care se vor înregistra toate operaţiunile efectuate şi se vor identifica activele şi serviciile finanţate cu ajutorul prezentului împrumut.
Împrumutatul, prin ANPDC, se angajeazã sã primeascã favorabil orice misiune de informare efectuatã de cãtre salariaţii BDCE sau de consultanţi externi angajaţi de BDCE şi sã asigure cooperarea necesarã pentru aceastã misiune de informare, prin facilitarea oricãrei vizite posibile la amplasamentul Proiectului. În special BDCE poate efectua la faţa locului un audit al contabilitãţii Proiectului, realizat de unul sau mai mulţi consultanţi, la alegerea acesteia, pe cheltuiala Împrumutatului, în cazul neonorãrii la scadenţã de cãtre Împrumutat a oricãrei obligaţii asumate în cadrul prezentului împrumut.
Împrumutatul, prin ANPDC, se angajeazã sã rãspundã într-o perioadã de timp rezonabilã oricãrei solicitãri de informaţii din partea BDCE şi sã furnizeze orice documentaţie pe care BDCE o poate considera necesarã şi o poate solicita rezonabil, pentru implementarea corespunzãtoare a prezentului acord, în special în ceea ce priveşte monitorizarea Proiectului şi utilizarea împrumutului.
Împrumutatul şi/sau ANPDC vor informa BDCE imediat despre orice modificare a legislaţiei sau a normelor în sectorul economic relevant pentru Proiect şi în sens general despre orice eveniment care poate influenţa îndeplinirea obligaţiilor lor asumate în cadrul prezentului acord. Orice modificare a legislaţiei sau a normelor în sectorul economic relevant pentru Proiect constituie unul dintre evenimentele precizate în art. 13-h al cap. 3 din Normele de împrumut ale BDCE şi poate conduce la suspendarea, anularea sau rambursarea imediatã a împrumutului.
ART. 5
Încetarea obligaţiilor Împrumutatului
Plata sumei datorate, stipulatã în angajamentul de platã, elibereazã Împrumutatul de orice obligaţie, dupã cum este definitã la pct. 3.1 de mai sus.
Dupã ce întreaga sumã a acestui împrumut şi toate dobânzile şi alte costuri care rezultã din acesta, în special acele sume prevãzute la art. 6 şi 7 de mai jos, au fost plãtite corespunzãtor, Împrumutatul va fi pe deplin eliberat de obligaţiile sale faţã de BDCE.
În ceea ce priveşte obligaţiile stabilite la pct. 4.3 de mai sus, acestea vor continua sã fie în vigoare pentru scopurile unei posibile evaluãri ulterioare a Proiectului, care va avea loc într-o perioadã rezonabilã ce nu va depãşi 7 ani de la data finalizãrii Proiectului.
ART. 6
Dobânda pentru întârziere
Fãrã a contraveni oricãrui alt recurs aflat la dispoziţia BDCE prin prezentul acord şi prin Normele de împrumut ale BDCE ori în alt fel, dacã Împrumutatul nu plãteşte întreaga dobândã sau orice altã sumã plãtibilã, conform prezentului acord, cel mai târziu la data scadenţei specificate, Împrumutatul trebuie sã plãteascã o dobândã suplimentarã la suma datoratã şi neplãtitã integral, egalã cu dobânda EURIBOR la o lunã pentru depozitele în valuta plãţii întârziate la data scadenţei (dacã nu este zi lucrãtoare TARGET, urmãtoarea zi lucrãtoare) la ora 11,00 a.m. (ora localã la Bruxelles), plus 2,5% pe an calculatã de la data scadenţei acestei sume pânã la data efectuãrii plãţii.
Dobânda EURIBOR la o lunã, aplicabilã, va fi actualizatã la fiecare 30 de zile.
ART. 7
Costuri asociate
Toate impozitele şi taxele de orice fel, datorate şi plãtite, şi toate cheltuielile rezultate fie din încheierea, executarea, lichidarea, anularea sau suspendarea acestui acord, în totalitate ori parţial, fie din garantarea sau refinanţarea împrumutului acordat, împreunã cu toate actele judiciare ori extrajudiciare ce decurg din acest împrumut, vor fi suportate de cãtre Împrumutat.
Totuşi, se vor aplica prevederile art. 25 al cap. 4 din Normele de împrumut ale BDCE pentru costurile procedurilor de arbitraj menţionate în acest capitol 4.
ART. 8
Garanţii
Împrumutatul declarã cã niciun alt angajament nu a fost fãcut şi nu va fi fãcut în viitor, care ar putea conferi unei terţe pãrţi un regim preferenţial, un drept preferenţial de platã, o garanţie colateralã sau o garanţie de orice naturã ar fi, care ar putea conferi drepturi sporite asupra unor terţi (denumitã în continuare garanţie).
Dacã o astfel de garanţie a fost totuşi acordatã unei terţe pãrţi, Împrumutatul este de acord sã întocmeascã sau sã furnizeze o garanţie identicã în favoarea BDCE sau, când este împiedicat sã o facã, sã ofere o garanţie echivalentã şi sã stipuleze formarea unei astfel de garanţii în favoarea BDCE.
Nerespectarea acestor prevederi reprezintã un caz de neîndeplinire a obligaţiilor, dupã cum se prevede în art. 13-h din cap. 3 al Normelor de împrumut ale BDCE, şi poate conduce la suspendarea, anularea sau rambursarea imediatã a împrumutului.
ART. 9
Reprezentãri şi certificãri
Împrumutatul prezintã şi certificã faptul cã:
- autoritãţile sale competente l-au autorizat sã încheie prezentul acord şi au dat în acest sens semnatarilor autorizarea pentru aceasta, în conformitate cu legile, decretele, reglementãrile, articolele asocierii şi alte texte aplicabile acestuia;
- întocmirea şi semnarea acordului nu contravin legilor, decretelor, reglementãrilor, articolelor asocierii şi altor texte aplicabile acestuia şi cã toate permisele, licenţele şi autorizaţiile necesare acestuia au fost obţinute şi vor rãmâne valabile pe toatã durata împrumutului.
Orice modificare referitoare la reprezentãrile şi certificãrile de mai sus trebuie, pe toatã durata împrumutului, sã fie notificatã imediat BDCE şi sã fie furnizate toate documentele justificative.
ART. 10
Relaţii cu terţii
Împrumutatul nu poate invoca, în cadrul utilizãrii împrumutului, niciun fapt referitor la relaţiile sale cu terţe pãrţi, în vederea evitãrii îndeplinirii totale sau parţiale a obligaţiilor sale ce rezultã din prezentul acord.
BDCE nu poate fi implicatã în disputele care ar putea sã aparã între Împrumutat şi terţe pãrţi, iar costurile, indiferent de natura lor, efectuate de cãtre BDCE datoritã oricãrei dispute şi în special toate costurile juridice sau de judecatã vor fi suportate de Împrumutat.
ART. 11
Interpretarea acordului
Împrumutatul declarã cã a luat cunoştinţã de Normele de împrumut ale BDCE şi cã a primit o copie a acestora.
Atunci când existã o contradicţie între orice prevedere din Normele de împrumut ale BDCE şi orice prevedere a prezentului acord, va prevala prevederea acordului.
Titlurile paragrafelor, secţiunilor şi capitolelor prezentului acord, nu vor servi pentru interpretarea acestuia.
În nicio situaţie nu se va presupune cã BDCE a renunţat tacit la vreun drept care i-a fost acordat prin prezentul acord.
ART. 12
Legea aplicabilã
Acest acord şi garanţiile negociabile legate de acesta vor fi guvernate de regulile BDCE, dupã cum este specificat în prevederile art. 1 paragraful 3 al celui de-al Treilea Protocol din data de 6 martie 1959 la Acordul general pentru privilegii şi imunitãţi al Consiliului Europei din data de 2 septembrie 1949 şi, în secundar, dacã este cazul, de legea francezã.
Diferendele dintre pãrţile la prezentul acord vor face obiectul arbitrajului, în condiţiile specificate în cap. 4 din Normele de împrumut ale BDCE.
ART. 13
Executarea unei hotãrâri de arbitraj
Pãrţile contractante convin sã nu facã uz de niciun privilegiu, nicio imunitate sau legislaţie în faţa oricãrei autoritãţi jurisdicţionale ori a altei autoritãţi, fie ea naţionalã sau internaţionalã, în vederea împiedicãrii punerii în aplicare a unei decizii date în condiţiile specificate în cap. 4 al Normelor de împrumut ale BDCE.
ART. 14
Notificãri
Orice notificare sau alte comunicãri care vor fi date ori efectuate în cadrul acestui acord cãtre BDCE sau Împrumutat vor fi fãcute în scris şi vor fi considerate pe deplin acordate ori efectuate dacã sunt predate personal, transmise par-avion sau prin fax de cãtre o parte celeilalte pãrţi la acea adresã a pãrţii specificatã mai jos.
Pentru Împrumutat:
Ministerul Finanţelor Publice
Str. Apolodor nr. 17, sectorul 5
Bucureşti, România
În atenţia: Ministrului finanţelor publice, secretarului de stat şi/sau directorului general al Direcţiei generale a finanţelor publice externe
Fax: +4021 312 67 92
Pentru BDCE:
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei
55 Avenue Kleber
75 116 Paris
În atenţia: Directorului Departamentului de proiecte
Fax: +33 1 47 55 37 52
Toate comunicãrile care vor fi date sau efectuate vor fi în limba englezã ori francezã sau dacã sunt în altã limbã vor fi însoţite de o traducere a acestora în limba englezã sau francezã.
ART. 15
Intrarea în vigoare
Acest acord va intra în vigoare dupã semnarea de cãtre BDCE şi Împrumutat şi dupã aprobarea lui de cãtre autoritãţile române, în baza confirmãrii în scris a acestui lucru primite de cãtre BDCE de la Împrumutat.
ART. 16
Exemplarele acordului
Prezentul acord este întocmit în douã exemplare originale, fiecare dintre acestea fiind egal autentic.
Câte un exemplar original este pãstrat de fiecare dintre pãrţile contractante.

Bucureşti, 29 ianuarie 2007
Pentru România,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu,
ministrul finanţelor publice

Paris, 9 februarie 2007
Pentru BDCE,
Apolonio Ruiz Ligero,
viceguvernator


ANEXA 1
la acord


DESCRIEREA PROIECTULUI


┌────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
I. │F/P � (2006) │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Împrumutat │România │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Aprobat de Consiliul de │ │
│administraţie 󧓘 iunie 2006 CA/PV/ 242/2006 │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Suma aprobatã 󧓒.000.000 EUR │
└────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘

┌────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
II.│Domenii de intervenţie: │Sãnãtate │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Lucrãrile planificate: │Proiectul va sprijini procesul de descentralizare │
│ │în România, care va transfera anumite funcţiuni de│
│ │protecţie, incluzând serviciile de protecţie │
│ │socialã a copilului, de la judeţ la nivel │
│ │orãşenesc. │
│ │ │
│ │Proiectul va permite identificarea, finanţarea şi │
│ │crearea de servicii descentralizate, cum ar fi: │
│ │(i) centre de îngrijire de zi, (ii) centre de │
│ │consiliere şi de sprijin pentru copii şi familiile│
│ │acestora şi (iii) centre de pregãtire şi sprijin │
│ │pentru reintegrarea copilului în familie. Proiectul
│ │va susţine crearea de aproximativ 200 de centre de│
│ │dimensiuni mici (ce pot asista 8-15 copii fiecare)│
│ │pentru 3.500 de copii cu risc de abandon. În plus,│
│ │Proiectul va finanţa instruirea a aproximativ │
│ 𗈘.300 de angajaţi, atât pentru personalul care │
│ │asigurã funcţionarea centrelor de îngrijire de zi │
│ │(în jur de 800), cât şi pentru asistenţii sociali │
│ │şi pentru personalul orãşenesc responsabil cu │
│ │asigurarea şi organizarea serviciilor de îngrijire│
│ │a copilului (circa 3.500). │
│ │ │
│ │Sumele împrumutului vor fi utilizate pentru: (i) │
│ │achiziţionarea de teren pentru subproiecte (unde │
│ │este cazul); (ii) ridicarea nivelului de informare│
│ │al publicului, întocmirea de studii de fezabili- │
│ │tate, elaborarea de mecanisme de monitorizare şi a│
│ │activitãţilor aferente (cum ar fi dezvoltarea unui│
│ │sistem de monitorizare computerizat care sã │
│ │conecteze furnizorii de servicii orãşeneşti la o │
│ │bazã de date centralã cu informaţii privind │
│ │protecţia copilului); (iii) construcţii şi lucrãri│
│ │civile; (iv) instruirea personalului; (v) achizi- │
│ │ţionarea de bunuri şi servicii. │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Localizare: │Pe tot cuprinsul României (dat fiind faptul cã │
│ │Proiectul va fi derulat în funcţie de cerere, │
│ │lista locaţiilor se va stabili în cursul procesului
│ │de selectare a subproiectelor) │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Costul total estimat al │ │
│Proiectului: 󧓖.300.000 EUR │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Defalcare orientativã a │ în EUR │
│costurilor │ │
│ │Finalizarea lucrãrilor civile şi │
│ │achiziţia de bunuri 10.400.000│
│ │Instruirea personalului şi dezvoltarea │
│ │mecanismelor IT şi de monitorizare 1.990.000│
│ │Managementul Proiectului pe parcursul │
│ │implementãrii 520.000│
│ │Furnizarea de clãdiri şi terenuri 400.000│
│ │Proiecte tehnice, autorizaţii şi │
│ │specificaţii 480.000│
│ │Întocmirea de studii de fezabilitate 250.000│
│ │Pregãtirea şi elaborarea de subproiecte 260.000│
│ │Total 14.300.000│
│ │ │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Planul de finanţare: 󧓒.000.000 EUR BDCE 70% │
│ │ 3.000.000 EUR Guvernul României 21% │
│ │ 1.300.000 EUR Autoritãţi locale │
│ │ şi alţi donatori 9% │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Stadiul lucrãrilor la 𗈔% │
│momentul prezentãrii │ │
│solicitãrii: │ │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Graficul lucrãrilor: �-2011 │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│Condiţii specifice: 𗈕. Înaintea primei trageri Autoritatea Naţionalã │
│ │pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC) va │
│ │crea Unitatea de management al Proiectului (UMP) │
│ │care va asigura asistenţã tehnicã, administrativã │
│ │şi financiarã completã pentru implementarea şi │
│ │coordonarea Proiectului. │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│ 𗈖. Înaintea celei de-a doua trageri, UMP va elabora
│ │un manual de implementare a Proiectului care va │
│ │cuprinde procedurile detaliate ce vor fi urmate în│
│ │toate aspectele implementãrii Proiectului. │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│ 𗈗. Contracte de implementare - ce precizeazã şi │
│ │modul în care vor fi canalizate fondurile - se vor│
│ │încheia între consiliile locale, consiliile │
│ │judeţene şi ANPDC. Înainte de tragerea celei de-a │
│ │doua tranşe, se va transmite BDCE o copie a │
│ │contractului standard (cuprinzând şi o clauzã │
│ │obligatorie de sustenabilitate ce impune autori- │
│ │tãţilor locale sã se angajeze cã vor asigura partea
│ │lor de finanţare a serviciilor sociale pentru cel │
│ │puţin 5 ani de funcţionare a centrului comunitar │
│ │local). │
└────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘

┌───────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
III.│Criterii de eligibili- │Proiectul intrã sub incidenţa criteriilor de │
│tate (pe domenii de │eligibilitate stabilite în Rezoluţia 1480 (2004) │
│intervenţie): │şi deci contribuie la coeziunea socialã în ţarã. │
└───────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘

┌────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
IV.│Efecte sociale (pe │Proiectul va sprijini eforturile autoritãţilor │
│domenii de intervenţie):│române în direcţia prevenirii separãrii copilului │
│ │de familie şi a dezvoltãrii reintegrãrii în │
│ │familie, a reintegrãrii cu succes în familie, │
│ │precum şi descentralizarea cu succes a serviciilor│
│ │de protecţie a copilului, prin: │
│ │- asigurarea depistãrii timpurii a problemelor şi │
│ │proiectarea acţiunilor preventive individualizate;│
│ │- reducerea numãrului de copii separaţi de │
│ │familiile lor; │
│ │- creşterea numãrului de copii din instituţii │
│ │rezidenţiale reintegraţi în familiile lor; │
│ │- reducerea numãrului de copii care utilizeazã şi │
│ │fac trafic de droguri ilegale şi alcool; │
│ │- consolidarea implicãrii comunitãţilor locale în │
│ │protecţia copilului; │
│ │- îmbunãtãţirea îngrijirii copilului în familii. │
│ │Abordarea descentralizatã a serviciilor de │
│ │protecţie a copilului va permite dezvoltarea │
│ │gradualã a capacitãţii instituţionale şi a compe- │
│ │tenţelor autoritãţilor locale în aspecte de │
│ │protecţia copilului. Numãrul total de beneficiari │
│ │finali ai programului va fi de aproximativ 3.500 │
│ │de copii cu risc ridicat de a fi abandonaţi de │
│ │cãtre familiile lor sau deja separaţi de familie │
│ │şi prin program se va finanţa instruirea a │
│ │aproximativ 4.300 de angajaţi. │
└────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 2
la acord



Model de scrisoare suplimentarã pentru un împrumut cu ratã variabilã

F/P 1566 - tranşa [numãr]

BANCA DE DEZVOLTARE A CONSILIULUI EUROPEI

SCRISOARE SUPLIMENTARÃ

La Acordul-cadru din data [data] dintre Banca de Dezvoltare a Consiliului
Europei (denumitã în continuare BDCE) şi România (denumitã în continuare
Împrumutat),
prezenta scrisoare suplimentarã şi Acordul-cadru de împrumut stabilesc
termenii şi condiţiile convenite pentru tranşa [numãr] aşa cum este specificat
în art. [numãr] din acordul-cadru menţionat.

Suma împrumutului: [valuta si suma]
Maturitate: pânã la 15 ani maturitate finalã, cu o
perioadã de graţie de 5 ani
EURIBOR [introduceţi definiţia EURIBOR]
Rata variabilã a dobânzii: EURIBOR la 6 luni plus sau minus [numãr]
puncte de bazã [net] pe an
(Telerate [referinţã] sau Reuters
[referinţã])
Plata dobânzii: Semestrial, la sfârşitul perioadei
Numitorul fracţiei: actual/360 de zile, Convenţia privind ziua
lucrãtoare urmãtoare modificatã
Zi lucrãtoare (euro) înseamnã o zi în care Sistemul de transfer
rapid automat transeuropean cu privire la
decontãrile brute în timp real (TARGET)
funcţioneazã
sau (altele) înseamnã o zi lucrãtoare în ţara valutei
Data de disponibilizare [data]
Instrucţiuni de platã Numãrul contului [numãr] al [nume bancã şi
(Împrumutat) oraş], codul SWIFT: [cifrul] prin [nume
bancã corespondentã şi oraş], codul SWIFT
[cifrul]
Instrucţiuni de platã (BDCE) Conform pct. 3.4 din Acordul-cadru de
împrumut

Rata dobânzii va fi calculatã pentru fiecare perioadã de 6 luni începând de
la data de disponibilizare. Dobânda va fi fixatã cu douã zile lucrãtoare
înaintea fiecãrei noi perioade de dobândã. BDCE va informa Împrumutatul despre
dobânda plãtibilã la fiecare 6 luni. Plata dobânzii va avea loc în [ziua,
luna] *1) a fiecãrui an şi pentru prima datã la [data] (se listeazã datele de
platã şi ratele de capital datorate pentru fiecare datã)
Toate plãţile vor fi efectuate în contul BDCE conform instrucţiunilor de
platã (BDCE) descrise mai sus.
Aceste prevederi fac obiectul înţelegerii "Convenţia privind ziua lucrãtoare
urmãtoare modificatã", a cãrei definiţie se gãseşte la pct.3.5 din Acordul-cadru
de împrumut, semnat între Împrumutat şi BDCE la [data].
În vederea mobilizãrii acestei tranşe din împrumut, Împrumutatul va trimite
în timp util cãtre BDCE un angajament de platã corespunzãtor acestei tranşe [a
se vedea anexa nr. 3 la acord].

[Oraşul , data] [Oraşul, data]
Pentru Banca de Dezvoltare a Pentru [nume Împrumutat]
Consiliului Europei



-------
*1) Se precizeazã 4 date pentru plãţile trimestriale şi douã date pentru plãţile semestriale.


ANEXA 3
la acord



Model de angajament de platã pentru un împrumut cu ratã variabilã

F/P 1566 - tranşa [numãr]

ANGAJAMENT DE PLATÃ

[VALUTA] [SUMA] [DATA]

Pentru valoarea primitã, subsemnatul, ...................................,
prin acest angajament de platã promite sã plãteascã Bãncii de Dezvoltare a
Consiliului Europei sau altuia suma împrumutatã de: [suma în litere] [valuta în
litere] în tranşele şi la o dobândã specificate mai jos:
Rate de capital Dobânda
[data]: [valuta][suma] [se insereazã dobânda specificatã în
scrisoarea suplimentarã]
[data]: [valuta][suma]
[data]: [valuta][suma]
[data]: [valuta][suma]
[data]: [valuta][suma]
....//.....

Plãţile de mai sus vor fi fãcute la: [banca corespondentã a BDCE şi contul
de referinţã] în favoarea Bãncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, fãrã nicio
deducere sau luare în considerare a vreunei taxe, vreunui impozit ori a altor
costuri, prezente sau viitoare, datorate ori percepute, pentru acest angajament
sau pentru sumele acestuia de cãtre ori în cadrul [introduceţi statul] sau
al oricãrei alte subdiviziuni politice ori fiscale a acesteia.
Acest angajament de platã este legat de împrumutul acordat de Banca de
Dezvoltare a Consiliului Europei Împrumutatului la....... din data de [data
disponibilizãrii].
În cazul neefectuãrii plãţii prompte şi în totalitate a oricãrei sume
datorate prin acest angajament, întregul împrumut şi dobânda aferentã conform
acestuia pânã la data plãţii vor deveni imediat scadente şi vor fi plãtite la
opţiunea şi la cererea deţinãtorului acestuia.
Neexercitarea de cãtre deţinãtorul angajamentului a oricãrui drept care
rezultã din acesta nu va constitui în niciun caz o renunţare la niciunul dintre
drepturile sale în aceasta sau în oricare altã circumstanţã.

Pentru Împrumutat,




ANEXA 4
la acord

Formularul de raport privind stadiul Proiectului


ANEXA 4A
la acord

FIŞA DE IDENTIFICARE
Sinteza studiului de fezabilitate


ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
┌───────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────┐
│Titlul subproiectului │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
│Amplasarea │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
│Beneficiari (capacitate maximã) │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
│Matrice operaţionalã │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈕. Descrierea stadiului curent │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈖. Descrierea stadiului propus │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈗. Personal şi instruire │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈘. Calendar de lucru │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈙. Descrierea bunurilor şi echipamentelor │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
𗈚. Costuri şi analiza financiarã │ │
└───────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────┘

Tabelul 1 - Defalcarea costurilor

┌──────────────────┬─────┬───────┬──────────┬────────┬──────┬────────┬─────────┐
│ Descriere │BDCE │România│Autoritãţi│ Total │ │ Alte │ Total │
│ │ │ │locale şi/│ (fãrã │ TVA │impozite│(inclusiv│
│ │ │ │ sau alţi │impozite│ │ şi │impozite │
│ │ │ │ donatori │şi taxe)│ │ taxe │şi taxe) │
│ ├─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │ EUR │ EUR │ EUR │ EUR │ EUR │ EUR │ EUR │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│Pregãtirea şi │ │ │ │ │ │ │ │
│elaborarea │ │ │ │ │ │ │ │
│subproiectelor │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│Valoarea terenului│ │ │ │ │ │ │ │
│şi clãdirii │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│Studiu de fezabi- │ │ │ │ │ │ │ │
│litate, proiect │ │ │ │ │ │ │ │
│tehnic, proces de │ │ │ │ │ │ │ │
│licitaţie, permise│ │ │ │ │ │ │ │
│şi autorizatii, │ │ │ │ │ │ │ │
│documentaţie, │ │ │ │ │ │ │ │
│asistenţã tehnicã,│ │ │ │ │ │ │ │
│impozite şi alte │ │ │ │ │ │ │ │
│taxe │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│Lucrãri civile │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│Lucrãri de con- │ │ │ │ │ │ │ │
│strucţii, furni- │ │ │ │ │ │ │ │
│zare şi montare │ │ │ │ │ │ │ │
│echipament tehnic,│ │ │ │ │ │ │ │
│lucrãri exterioare│ │ │ │ │ │ │ │
│conectarea la │ │ │ │ │ │ │ │
│reţeaua de utili- │ │ │ │ │ │ │ │
│tãţi │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│Achiziţionarea de │ │ │ │ │ │ │ │
│bunuri │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────┼─────┼───────┼──────────┼────────┼──────┼────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────┴─────┴───────┴──────────┴────────┴──────┴────────┴─────────┘




ANEXA 4B
la acord

COSTURI
în EUR (exclusiv impozite şi taxe)


ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului Data ............

┌─────────────────────┬─────┬──────────────────────┬───────────┬────┬─────┬────┐
│ Descriere │ │ din care surse de │Cheltuieli │ │ │ │
│ │Chel-│ finanţare utilizate: │ viitoare │ │ │ │
├────┬─────┬─────┬────┤tu- ├────┬─────┬─────┬─────┼─────┬─────┤Cos-│ % │Co- │
│Nr. │Sub- │Obi- │Am- │ieli │ │Guver│Auto-│Alţi │pânã │ din │turi│chel-│men-│
│ │pro- │ec- │pla-│efec-│BDCE│ nul │ri- │dona-│ la │care │to- │tuit │ta- │
│ │iect │tiv │sare│tuate│ │Româ-│tãţi │tori │fina-│urmã-│tale│ │rii │
│ │ │ │ │ la │ │niei │loca-│ │liza-│toa- │ │ │ │
│ │ │ │ │data │ │(GR) │le │ │ re │rele │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(AL) │ │ │ 12 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │luni │ │ │ │
│ │ │ │ ├─────┤ │ │ │ ├─────┼─────┼────┼─────┤ │
│ │ │ │ │ 1 │ │ │ │ │ 2 │ 3 │ 4= │ 5= │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ 𗈕+2 │ 1/4 │ │
├────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────┴─────┴────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ TOTAL: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────────────┴─────┴────┴─────┴─────┴─────┴─────┴─────┴────┴─────┴────┘
Tabelul 1 subproiecte




COSTURI
în EUR (exclusiv impozite şi taxe)


ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului Data .............

┌─────────────────────┬─────┬──────────────────────┬───────────┬────┬─────┬────┐
│ │ │ din care surse de │Cheltuieli │ │ │ │
│ │Chel-│ finanţare utilizate: │ viitoare │ │ │ │
│ │tu- ├────┬─────┬─────┬─────┼─────┬─────┤Cos-│ % │Co- │
│ │ieli │ │Guver│Auto-│Alţi │pânã │ din │turi│chel-│men-│
│ │efec-│BDCE│ nul │ri- │dona-│ la │care │to- │tuit │ta- │
│ Descriere │tuate│ │Româ-│tãţi │tori │fina-│urmã-│tale│ │rii │
│ │ la │ │niei │loca-│ │liza-│toa- │ │ │ │
│ │data │ │(GR) │le │ │ re │rele │ │ │ │
│ │ │ │ │(AL) │ │ │ 12 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │luni │ │ │ │
│ ├─────┤ │ │ │ ├─────┼─────┼────┼─────┤ │
│ │ 1 │ │ │ │ │ 2 │ 3 │ 4= │ 5= │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ 𗈕+2 │ 1/4 │ │
├──┬───────┬──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼───────┼──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼───────┼──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│A │UMP │Managemen-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │tul Pro- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │iectului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pe toatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │perioada │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │implemen- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │tãrii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼───────┼──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│B │COMPO- │Identifi- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │NENTA │care, fi- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 𗈕: Ser-│nanţare şi│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vicii │creare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │comuni-├──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │tare │Instruirea│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │persona- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │lului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ │ │TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │COMPONENTA│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ 𗈕 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼───────┼──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│C │COMPO- │Instruirea│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │NENTA │persona- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 𗈖: Dez-│lului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │volta- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │rea │Sistem IT │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │resur- │de moni- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │selor │torizare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │umane │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │COMPONENTA│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ 𗈕 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┴───────┴──────────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┤
│ TOTAL: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────────────┴─────┴────┴─────┴─────┴─────┴─────┴─────┴────┴─────┴────┘
Tabelul 1 Program




EVALUAREA ACHIZIŢIILOR


ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului
┌─────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│ Categoria de cheltuieli │ Metoda de achiziţii │
│ ├───────┬───────┬───────┬────────┬───────┤
│ │ │ LD │ LR │ Altele │ NFB │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
𗈕. Lucrãri │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
│finanţate de BDCE │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
𗈖. Bunuri │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
│finanţate de BDCE │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
𗈗. Servicii │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
│finanţate de BDCE │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────┼───────┼───────┼───────┼────────┼───────┤
│TOTAL: │ │ │ │ │ │
└─────────────────────────────────────┴───────┴───────┴───────┴────────┴───────┘
Tabelul 2A
Abrevieri
LD: Licitaţie deschisã
LR: Licitaţie restrânsã
NFB: Nefinanţat de Bancã




EVALUAREA CONTRACTULUI



ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului Data ..........
EXCLUSIV TVA
┌─────┬─────┬───────┬─────┬────────────┬──────┬─────┬────────────┬──────┬──────┐
│Des- │Data │Încre- │Meto-│ COST │Preţ │Suma │Perioada de │Data │Modi- │
│crie-│sem- │dinţat │da de├──────┬─────┤fix │plã- │implementare│ de │ficãri│
│rea │nãrii│ lui │achi-│Valuta│Suma │(D=da │titã ├──────┬─────┤recep-│ /Co- │
│con- │con- │(numele│ziţie│ │ │ N=nu)│ la │Înce- │Sfâr-│ţie a │ men- │
│trac-│trac-│contrac│ *) │ │ │ │data │ put │şit │lucrã-│tarii │
│tului│tului│ toru- │ │ │ │ │ de │ │ │rilor │ │
│ │ │ lui) │ │ │ │ │... │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────┼───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴─────┴───────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┴──────┴──────┘

*) Abrevieri ce se vor utiliza:
LD = Licitaţie deschisã;
LR = Licitaţie restrînsã;
DC = Dialog competitiv;
N = Negociere;
SP = Solicitare de propuneri;
CS - Concurs de soluţii

Tabelul 2B




PROGRAM DE ACTIVITATE

DIAGRAMA




TARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului Data ...........
┌───────────────────────────┬────────────────┬────┬───────┬───────┬───────┬───────┬───────┬─────┬────┐
│ DESCRIERE │ �│ 2007 │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │REA- │CO- │
│ ├────────────────┼────┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┤LI- │MEN-│
│ │ │ 4 𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘│ZAT │TA- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │RII │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Înfiinţarea UMP (selectarea│Program de │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de personal, instruire, │activitate │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│spaţii): şase luni │iniţial │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Elaborarea documentelor │Program de │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tehnice ale programului │activitate │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(planificarea activitãţilor│iniţial │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│şi a achiziţiilor, Manualul├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│de Implementare a Proiec- │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tului, documente de lici- │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│taţie standard, contracte ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│model, materiale de in- │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│struire,...): trei luni │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Pregãtire pentru selecţia │Program de │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│subproiectelor ce vor fi │activitate │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│finanţate (cunoaşterea │iniţial │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│situaţiei, pregãtirea ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│echipelor locale, adaptarea│Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│documentaţiei, lansarea │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│activitãţilor): şase luni ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Elaborarea subproiectelor │Program de │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de cãtre autoritãţile │activitate │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│locale: şase luni │iniţial │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Selectarea subproiectelor │Program de │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ce vor fi finanţate, │activitate │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│inclusiv vizite la faţa │iniţial │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│locului şi clarificãri, ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│transmiterea listei de │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│subproiecte la BDCE: şase │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│luni ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Elaborarea studiilor de │Program de │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│fezabilitate pentru subpro-│activitate │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│iectele selectate: douã- │iniţial │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sprezece luni ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Aprobarea studiilor de │Program de │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│fezabilitate de cãtre │activitate │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ANPDC: douãsprezece luni │iniţial │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Transmiterea descrierii de │Program de │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sintezã la BDCE: douãspre- │activitate │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│zece luni │iniţial │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Achiziţionarea terenului │Program de │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│(unde este cazul) pentru │activitate │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│subproiecte: douãsprezece │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│luni ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Elaborarea proiectului │Program de │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│tehnic detaliat pentru │activitate │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│fiecare subproiect şi │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │ │
│obţinerea autorizaţiilor: ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│cincisprezece luni │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Licitaţie pentru lucrãrile │Original Work │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │
│civile aferente subproiec- │Schedule │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│ │ │ │ │░│ │ │ │ │ │ │ │
│telor, încredinţarea ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│contractelor şi emiterea │Work Completed │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ordinelor de mobilizare: ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│douãsprezece luni │Revised Work │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Schedule │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Construcţia lucrãrilor │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │ │
│civile: treizeci şi trei │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │ │
│de luni │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Selectarea şi instruirea │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│personalului, organizarea │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│serviciilor (pe parcursul │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│construcţiei lucrãrilor ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│civile): douãzeci şi sapte │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de luni │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Demararea selecţiei bene- │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│ficiarilor (pe parcursul │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│construcţiei lucrãrilor │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│civile): douãzeci şi patru ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│de luni │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Licitaţie pentru bunuri │Original Work │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│încredinţarea contractelor │Schedule │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│░│░│░│░│ │ │
│şi livrarea bunurilor ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│(pe parcursul construcţiei │Work Completed │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│lucrãrilor civile): ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│treizeci de luni │Revised Work │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Schedule │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Dezvoltarea mecanismelor │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│ │ │
│informaţionale şi de │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│ │ │
│monitorizare: douãzeci de │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│░│ │ │
│luni ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│Monitorizarea funcţionãrii │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│ │ │
│subproiectelor: cincispre- │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│ │ │
│zece luni │iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │░│░│░│░│░│ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────────────┼────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │Program de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────┴────────────────┴────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─────┴────┘
Tabelul 3A




PROGRAMUL DE ACTIVITATE PE SUBPROIECTE

DIAGRAMA




ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului Data ........
┌───────────────────────────────┬─────────────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬───────┬─────┬────┐
│ DESCRIERE │ │ 2007 │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │ % │CO- │
├──┬────────────┬───────────────┼─────────────────┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┼─┬─┬─┬─┤REA- │MEN-│
│N°│ Subproiect │ Amplasare │ 𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘𗈕𗈖𗈗𗈘│LIZAT│TA- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │RII │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────┼───────────────┼─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate iniţial │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Program de acti- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │vitate revizuit │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─────┼────┤
│ │ │ │Activitate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │finalizatã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────┴───────────────┴─────────────────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─────┴────┘
Tabelul 3B




OBIECTIVE PE SUBPROIECTE


Data ........
ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului

┌─────────────────────┬────────────────────────┬────────────────────────┬─────┐
│ │ Obiective anticipate*) │ Obiective realizate**) │ │
│ Descriere ├──────┬─────────────────┼──────┬─────────────────┤ │
│ │Bene- │ Personal │Bene- │ Personal │ │
│ │fici- │ │fici- │ │ │
│ │ari │ │ari │ │ │
├───┬─────┬─────┬─────┼──────┼─────┬─────┬─────┼──────┼─────┬─────┬─────┼─────┤
│N° │Sub- │Am- │Ser- │Capa- │Spe- │ │In- │Capa- │Spe- │ │In- │ │
│ │pro- │pla- │vicii│citate│cia- │Altul│stru-│citate│cia- │Altul│stru-│ │
│ │iect │sare │ │max. │lizat│ │ire │max. │lizat│ │ite │ │
│ │ │ │ ├──────┼─────┼─────┼─────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
│ │ │ │ │Numãr │Numãr│Numãr│ % │Numãr │Numãr│Numãr│ % │ │
├───┼─────┼─────┼─────┼──────┼─────┼─────┼─────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴─────┴─────┴─────┴──────┴─────┴─────┴─────┴──────┴─────┴─────┴─────┴─────┘
Tabelul 4A



-------
*) Se va completa înainte de implementarea subproiectului.
**) Se va completa la finalizarea proiectului.


OBIECTIVELE PROGRAMULUI


ŢARA: ROMÂNIA
PROIECT: F/P 1566 (2006) - Servicii comunitare
pentru protecţia copilului
┌─────────────────────────────────────────────────┬──────────────┬─────────────┐
│ Obiective anticipate │ Baza*) │ FINAL**) │
│ │(la începutul │(la sfârşitul│
│ │ programului) │ programului)│
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│Numãrul serviciilor comunitare la nivel local │ │ │
│(comune, municipalitãţi) │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│Numãrul de copii în dificultate │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│% de copii în dificultate separaţi de familie │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│% de copii în dificultate neseparaţi de familie │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│% de familii în dificultate monitorizate │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│Numãr de personal la nivel local │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│Numãr de instruiri efectuate │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────────────┼─────────────┤
│% din personalul instruit la nivel local │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴──────────────┴─────────────┘
Tabelul 4B



-------
*) Se va completa înainte de implementarea progamului.
**) Se va completa la finalizarea Proiectului.

--------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016