Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 371 din 13 mai 1999  pentru modificarea   anexei la Hotararea Guvernului nr. 935/1998 privind aprobarea taxelor vamale de import, reduse sau exceptate, cu caracter temporar, pentru anul 1999, pentru importul unor produse agricole si agroalimentare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 371 din 13 mai 1999 pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 935/1998 privind aprobarea taxelor vamale de import, reduse sau exceptate, cu caracter temporar, pentru anul 1999, pentru importul unor produse agricole si agroalimentare

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 239 din 27 mai 1999
În temeiul prevederilor <>art. 70 din Legea nr. 141/1997 privind Codul vamal al României,

Guvernul României hotãrãşte:

ARTICOL UNIC
Nivelul taxelor vamale aferente poziţiilor tarifare prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre înlocuieşte nivelul taxelor vamale aferente poziţiilor tarifare corespunzãtoare, prevãzute în anexa publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 507 bis din 29 decembrie 1998 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 935/1998 privind aprobarea taxelor vamale de import, reduse sau exceptate, cu caracter temporar, pentru anul 1999, pentru importul unor produse agricole şi agroalimentare, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 507 din 29 decembrie 1998.

PRIM-MINISTRU
RADU VASILE

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul finanţelor,
Decebal Traian Remes

Ministrul industriei
şi comerţului,
Radu Berceanu

Ministrul agriculturii
şi alimentaţiei,
Ioan Avram Muresan

ANEXA 1




Poziţia Denumirea Taxa vamalã Taxa vamalã
tarifara mãrfii de baza aplicabilã în
anul 1999
--------------------------------------------------------------------------------
0203 Carne de porcine proaspãta, refrigerata sau congelata
- Proaspãta sau refrigerata:
0203.11 -- Carcase şi semicarcase:
0203.11.10 --- De animale din specia porcine domestice 351,5 45
0203.11.90 --- Altele 351,5 45
0203.12 -- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea,
nedezosate:
--- De animale din specia porcine domestice:
0203.12.11 ---- Jamboane şi pãrţi de jamboane 351,5 45
0203.12.19 ---- Spete şi pãrţi de spete 351,5 45
0203.12.90 --- Altele 351,5 45
0203.19 -- Altele:
--- De animale din specia porcine domestice:
0203.19.11 ---- Anterioare şi pãrţi din acestea 351,5 45
0203.19.13 ---- Spinari şi pãrţi de spinari, nedezosate 351,5 45
0203.19.15 ---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept 351,5 45
---- Altele:
0203.19.55 ----- Dezosate 351,5 45
0203.19.59 ----- Altele 351,5 45
0203.19.90 --- Altele 351,5 45
- Congelata:
0203.21 -- Carcase sau semicarcase:
0203.21.10 --- De animale din specia porcine domestice 351,5 45
0203.21.90 --- Altele 351,5 45
0203.22 -- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea,
nedezosate:
--- De animale din specia porcine domestice:
0203.22.11 ---- Jamboane şi pãrţi de jamboane 351,5 45
0203.22.19 ---- Spete şi pãrţi de spete 351,5 45
0203.22.90 --- Altele 351,5 45
0203.29 -- Altele:
--- De animale din specia porcine domestice:
0203.29.11 ---- Anterioare şi pãrţi din acestea 351,5 45
0203.29.13 ---- Spinari şi pãrţi de spinari, nedezosate 351,5 45
0203.29.15 ---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept 351,5 45
---- Altele:
0203.29.55 ----- Dezosate 351,5 45
0203.29.59 ----- Altele 351,5 45
0203.29.90 --- Altele 351,5 45
0206 Organe comestibile de bovine, porcine,
ovine, caprine, cai, magari, catari,
asini, proaspete, refrigerate sau congelate
--- De animale din specia porcine domestice:
0206.30.21 ---- Ficat: 332,5 45
0206.30.31 ---- Altele 332,5 45
0206.30.90 --- Altele 332,5 45
- De porcine, congelate:
0206.41 -- Ficat:
0206.41.91 ---- De animale din specia porcine domestice 332,5 45
0206.41.99 ---- Altele: 332,5 45
0206.49 -- Altele:
0206.49.91 ---- De animale din specia porcine domestice 332,5 45
0206.49.99 ---- Altele 332,5 45
0207 Carne şi organe comestibile ale pasarilor
de la poziţia nr. 01.05, proaspete,
refrigerate sau congelate
- Pãsãri din specia galinacee:
0207.11 -- Întregi, proaspete sau refrigerate:
0207.11.10 --- Fãrã pene, eviscerate, cu cap şi
picioare, denumite "pui 83%" 128 45
0207.11.30 --- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi
picioare, dar cu gat, inima, ficat şi
pipota, denumite "pui 70%" 128 45
0207.11.90 --- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap,
picioare, gat, inima, ficat şi pipota,
denumite "pui 65%", sau altfel
prezentate 128 45
0207.12 -- Întregi, congelate:
0207.12.10 --- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap,
picioare, dar cu gat, inima, ficat
şi pipota, denumite "pui 70%" 128 45
0207.12.90 --- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap,
picioare, gat, inima, ficat şi pipota,
denumite "pui 65%", sau altfel
prezentate 128 45
0207.13 -- Pãrţi şi organe, proaspete sau
refrigerate:
--- Pãrţi:
0207.13.10 ---- Dezosate 128 45
---- Nedezosate:
0207.13.20 ----- Jumãtãţi sau sferturi 128 45
0207.13.30 ----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri 128 45
0207.13.40 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã,
tartite şi varfuri de aripi 128 45
0207.13.50 ----- Piepti şi pãrţi de piepti 128 45
0207.13.60 ----- Pulpe şi pãrţi de pulpe 128 45
0207.13.70 ----- Altele 128 45
--- Organe:
0207.13.91 ---- Ficati 128 45
0207.13.99 ---- Altele 128 45
0207.14 -- Pãrţi şi organe, congelate:
--- Pãrţi:
0207.14.10 ---- Dezosate 128 45
---- Nedezosate:
0207.14.20 ----- Jumãtãţi sau sferturi 128 45
0207.14.30 ----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri 128 45
0207.14.40 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi
împreunã, tartite şi varfuri de aripi 128 45
0207.14.50 ----- Piepti şi pãrţi de piepti 128 45
0207.14.60 ----- Pulpe şi pãrţi de pulpe 128 45
0207.14.70 ----- Altele 128 45
--- Organe:
0207.14.91 ---- Ficati 128 45
0207.14.99 ---- Altele 128 45
- De curcani:
0207.24 -- Întregi, proaspeţi sau refrigerati:
0207.24.10 --- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap şi
picioare, dar cu gat, inima, ficat
şi pipota, denumiţi "curcani 80%" 128 45
0207.24.90 --- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap,
picioare, gat, ficat, inima şi pipota,
denumiţi "curcani 73%", sau altfel
prezentaţi 128 45
0207.25 -- Întregi, congelati:
0207.25.10 --- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap şi
picioare, dar cu gat, ficat, inima
şi pipota, denumiţi "curcani 80%" 128 45
0207.25.90 --- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap,
picioare, gat, ficat, inima şi pipota,
denumiţi "curcani 73%", sau altfel
prezentaţi 128 45
0207.26 -- Pãrţi şi organe, proaspete sau refrigerate:
--- Pãrţi:
0207.26.10 ---- Dezosate 128 45
---- Nedezosate:
0207.26.20 ----- Jumãtãţi sau sferturi 128 45
0207.26.30 ----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri 128 45
0207.26.40 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi
împreunã, tartite şi varfuri de aripi 128 45
0207.26.50 ----- Piepti şi pãrţi de piepti 128 45
----- Pulpe şi pãrţi de pulpe:
0207.26.60 ------ Copane şi pãrţi de copane 128 45
0207.26.70 ------ Altele 128 45
0207.26.80 ----- Altele 128 45
--- Organe:
0207.26.91 ---- Ficati 128 45
0207.26.99 ---- Altele 128 45
0207.27 -- Pãrţi şi organe, congelate:
--- Pãrţi:
0207.27.10 ---- Dezosate 128 45
---- Nedezosate:
0207.27.20 ----- Jumãtãţi sau sferturi 128 45
0207.27.30 ----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri 128 45
0207.27.40 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi
împreunã, tartite şi varfuri de aripi 128 45
0207.27.50 ----- Piepti şi pãrţi de piepti 128 45
----- Pulpe şi pãrţi de pulpe:
0207.27.60 ------ Copane şi pãrţi de copane 128 45
0207.27.70 ------ Altele 128 45
0207.27.80 ----- Altele 128 45
--- Organe:
0207.27.91 ---- Ficati 128 45
0207.27.99 ---- Altele 128 45
- De rate, gaste sau bibilici:
0207.32 -- Întregi, proaspete sau refrigerate:
--- De rate:
0207.32.11 ---- Fãrã pene şi sânge, neeviscerate,
cu cap şi picioare, denumite "rate 85%" 128 45
0207.32.15 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi
picioare, dar cu gat, inima, ficat
şi pipota, denumite "rate 70%" 128 45
0207.32.19 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap,
picioare, gat, inima, ficat şi pipota,
denumite "rate 63%", sau altfel
prezentate 128 45
--- De gaste:
0207.32.51 ---- Fãrã pene şi sânge, neeviscerate,
cu cap şi picioare, denumite
"gaste 82%" 128 45
0207.32.59 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi
picioare, cu sau fãrã inima şi pipota,
denumite "gaste 75%", sau altfel
prezentate 128 45
0207.32.90 --- De bibilici 128 45
0207.33 -- Întregi, congelate:
--- De rate:
0207.33.11 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi
picioare, dar cu gat, inima, ficat
şi pipota, denumite "rate 70%" 128 45
0207.33.19 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap,
picioare, gat, inima, ficat şi pipota,
denumite "rate 63%", sau altfel
prezentate 128 45
--- De gaste:
0207.33.51 ---- Fãrã pene şi sânge, neeviscerate,
cu cap şi picioare, denumite
"gaste 82%" 128 45
0207.33.59 ---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi
picioare, cu sau fãrã inima sau pipota,
denumite "gaste 75%", sau altfel
prezentate 128 45
0207.33.90 --- De bibilici 128 45
0207.34 -- Ficati grasi, proaspeţi sau refrigerati:
0207.34.10 --- De gaste 128 45
0207.34.90 --- De rate 128 45
0207.35 -- Altele, proaspete sau refrigerate:
--- Pãrţi:
---- Dezosate:
0207.35.11 ----- De gaste 128 45
0207.35.15 ----- De rate sau bibilici 128 45
---- Nedezosate:
----- Jumãtãţi sau sferturi:
0207.35.21 ------ De rate 128 45
0207.35.23 ------ De gaste 128 45
0207.35.25 ------ De bibilici 128 45
0207.35.31 ----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri 128 45
0207.35.41 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi
împreunã, tartite şi varfuri de aripi 128 45
----- Piept şi pãrţi de piepti:
0207.35.51 ------ De gaste 128 45
0207.35.53 ------ De rate sau bibilici 128 45
----- Pulpe şi pãrţi de pulpe:
0207.35.61 ------ De gaste 128 45
0207.35.63 ------ De rate sau bibilici 128 45
0207.35.71 ----- Pãrţi asa-zise "scurte trei-sferturi
de gaste sau rate" 128 45
0207.35.79 ----- Altele 128 45
--- Organe:
0207.35.91 ---- Ficat, altul decât ficatul gras 128 45
0207.35.99 ---- Altele 128 45
0207.36 -- Altele, congelate:
--- Pãrţi:
---- Dezosate:
0207.36.11 ----- De gaste 128 45
0207.36.15 ----- De rate sau bibilici 128 45
---- Nedezosate:
----- Jumãtãţi sau sferturi:
0207.36.21 ------ De rate 128 45
0207.36.23 ------ De gaste 128 45
0207.36.25 ------ De bibilici 128 45
0207.36.31 ----- Aripi întregi, chiar fãrã varfuri 128 45
0207.36.41 ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi
împreunã, tartite şi varfuri de aripi 128 45
----- Piepti şi pãrţi de piepti:
0207.36.51 ------ De gaste 128 45
0207.36.53 ------ De rate sau bibilici 128 45
----- Pulpe şi pãrţi de pulpe:
0207.36.61 ------ De gaste 128 45
0207.36.63 ------ De rate sau bibilici 128 45
0207.36.71 ----- Pãrţi asa-zise "scurte trei-sferturi
de gaste sau de rate" 128 45
0207.36.79 ----- Altele 128 45
--- Organe:
---- Ficati:
0207.36.81 ----- Ficati grasi de gaste 128 45
0207.36.85 ----- Ficati grasi de rate 128 45
0207.36.89 ----- Alţii 128 45
0207.36.90 ---- Altele 128 45
0210 Carne şi organe comestibile, sarate sau în
saramura, uscate sau afumate; fãina şi
pudra comestibila de carne sau de organe
- Carne de porcine:
0210.11 -- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea,
nedezosate:
--- De animale din specia porcine domestice:
---- Sarate sau în saramura:
0210.11.11 ----- Jambon şi pãrţi de jambon 139 45
0210.11.19 ----- Spete şi pãrţi de spete 139 45
---- Uscata sau afumata:
0210.11.31 ----- Jambon şi pãrţi de jambon 139 45
0210.11.39 ----- Spete şi pãrţi de spete 139 45
0210.11.90 --- Altele 139 45
0210.12 -- Piept (impanat) şi pãrţi de piept:
--- De animale din specia porcine domestice:
0210.12.11 ---- Sarat sau în saramura 139 45
0210.12.19 ---- Uscat sau afumat 139 45
0210.12.90 --- Altele 139 45
0210.19 -- Altele:
0210.19.10 ----- Semicarcasa de bacon sau trei
sferturi din anterior 139 45
0210.19.20 ----- Trei sferturi din posterior sau mijloc 139 45
0210.19.30 ----- Anterior şi bucãţi din anterior 139 45
0210.19.40 ----- Spinari şi bucãţi de spinari 139 45
----- Altele:
0210.19.51 ------ Dezosate 139 45
0210.19.59 ------ Altele 139 45
---- Uscate sau afumate:
0210.19.60 ----- Anterior şi bucãţi din anterior 139 45
0210.19.70 ----- Spinari şi bucãţi de spinari 139 45
----- Altele:
0210.19.81 ------ Dezosate 139 45
0210.19.89 ------ Altele 139 45
0210.19.90 --- Altele 139 45
0210.90 - Altele, inclusiv fãina şi pudra
comestibila, de carne sau de organe:
-- Organe:
--- De animale din specia porcine domestice:
0210.90.31 ---- Ficat 139 45
0210.90.39 ---- Altele 139 45
0210.90.71 ----- Ficati grasi de gasca sau de rata,
sarat sau în saramura 139 45
0210.90.79 ----- Altele 139 45
0210.90.80 ---- Altele 139 45
1601.00 Carnati, carnaciori şi produse similare,
din carne, organe sau sânge;
preparate alimentare pe baza de aceste produse:
1601.00.10 - De ficat 190 45
- Altele (1):
1601.00.91 -- Carnati şi carnaciori, uscati sau pentru
tartine, nefierti 190 45
1601.00.99 -- Altele 190 45
1602 Alte preparate sau conserve din carne,
organe sau sânge
1602.10.00 - Preparate omogenizate 190 45
1602.20 - De ficat de orice animal:
-- De ficat de gasca sau de rata:
1602.20.11 --- Care conţin ficat gras 75% sau mai mult
din greutate 190 45
1602.20.19 --- Altele 190 45
1602.20.90 -- Altele 190 45
- De pãsãri de curte de la poziţia nr. 01.05:
1602.31 -- De curcan:
--- Care conţin carne sau organe în proporţie
de 57%, sau mai mult din greutate(*):
1602.31.11 ---- Care conţin carne de curcan nefiarta 190 45
1602.31.19 ---- Altele 190 45
1602.31.30 --- Care conţin carne sau organe în
proporţie de 25% inclusiv pana la 57%
exclusiv din greutate(*) 190 45
1602.31.90 --- Altele 190 45
1602.32 -- Din pãsãri din specia galinacee:
--- Care conţin carne sau organe în
proporţie de 57% sau mai mult din
greutate(*):
1602.32.11 ---- Nefierte 190 45
1602.32.19 ---- Altele 190 45
1602.32.30 --- Conţinând 25% din greutate sau mai mult,
dar mai puţin de 57% carne sau organe(*) 190 45
1602.32.90 --- Altele 190 45
1602.39 -- Altele:
--- Carne sau organe în proporţie de 57%
sau mai mult din greutate(*):
1602.39.21 ---- Nefierte 190 45
1602.39.29 ---- Altele 190 45
1602.39.40 --- Care conţin carne sau organe în
proporţie de 25% inclusiv pana la 57%
exclusiv, din greutate (*) 190 45
1602.39.80 --- Altele 190 45
- De porcine:
1602.41 -- Jamboane şi pãrţi din acestea:
1602.41.10 --- De specia porcine domestice 237,5 45
1602.41.90 --- Altele 237,5 45
1602.42 -- Spete şi pãrţi din acestea:
1602.42.10 --- De specia porcine domestice 237,5 45
1602.42.90 --- Altele 237,5 45
1602.49 -- Altele, inclusiv amestecuri:
--- De specia porcine domestice:
---- Care conţin carne sau organe de orice
fel, inclusiv grãsimi de orice natura
sau origine, în proporţie de 80% sau
mai mult din greutate:
1602.49.11 ----- Spete şi pãrţile lor, inclusiv
amestecurile de spete şi jamboane 237,5 45
1602.49.13 ----- Spinari şi pãrţi din acestea,
inclusiv amestecuri de spinari şi
spete 237,5 45
1602.49.15 ----- Alte amestecuri, conţinând jamboane,
spete sau spinari şi pãrţi ale
acestora 237,5 45
1602.49.19 ----- Altele 237,5 45
1602.49.30 ---- Care conţin carne sau organe de orice
fel, inclusiv grãsimi de orice natura
sau origine, în proporţie de 40%
inclusiv, pana la 80% exclusiv, din
greutate 237,5 45
1602.49.50 ---- Care conţin carne sau organe de orice
fel, inclusiv grãsimi de orice natura
sau origine, în proporţie de pana la
40% din greutate 237,5 45
1602.49.90 --- Altele 237,5 45
1602.90.10 -- Preparate din sânge de orice animal 190 45
1602.90.51 ---- Care conţin carne şi organe din
specia porcine domestice 190 45
1701 Zahãr din trestie sau din sfecla de zahãr
şi zaharoza pura din punct de vedere
chimic, în stare solida
- Zahãr brut fãrã adaosuri de substanţe
aromatizante sau colorante:
1701.11 -- Din trestie de zahãr:
1701.11.90 --- Altele 190 45
1701.12 -- Din sfecla de zahãr:
1701.12.10 --- Destinat rafinarii 190 45
1701.12.90 --- Altele 190 45
- Altele:
1701.91.00 -- Cu adaosuri de substanţe aromatizante
sau colorante 190 45
1701.99 -- Altele:
1701.99.10 --- Zahãr alb 190 45
1701.99.90 --- Altele 190 45
1704 Produse zaharoase (inclusiv ciocolata
alba), care nu conţin cacao
1704.90 - Altele:
1704.90.71 ---- Bomboane de zahãr ars, umplute sau nu 135 45
1704.90.75 ---- Caramele 135 45
---- Altele:
1704.90.81 ----- Obţinute prin compresie 135 45
1704.90.99 ----- Altele 135 45
1806 Ciocolata şi alte preparate alimentare care
conţin cacao
1806.31.00 -- Umplute 240,5 45
1806.32 -- Neumplute:
1806.32.10 --- La care s-au adãugat cereale, fructe
sau nuci 240,5 45
1806.32.90 --- Altele 240,5 45
1806.90 - Altele:
1806.90.11 ---- Care conţin alcool 240,5 45
1806.90.19 ---- Altele 240,5 45
--- Altele:
1806.90.31 ---- Umplute 240,5 45
1806.90.39 ---- Neumplute 240,5 45
1806.90.50 -- Dulciuri şi inlocuitori ale acestora,
fabricate din inlocuitori ai zahãrului
şi care conţin cacao 240,5 45
1806.90.60 -- Paste pentru umplutura care conţin cacao 240,5 45
1806.90.70 -- Preparate conţinând cacao, pentru
bãuturi 240,5 45
1806.90.90 -- Altele 240,5 45
--------------------------------------------------------------------------------

-----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016