Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 217 din 27 februarie 2003  pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 217 din 27 februarie 2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 144 din 5 martie 2003


În temeiul art. 107 din Constituţie şi al <>art. 25 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aproba Normele metodologice de aplicare a prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri se abroga cap. III şi anexele nr. 6 şi 7 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.099/2001 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 719 din 12 noiembrie 2001.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:


────────────────
p. Ministrul muncii
şi solidaritãţii sociale,
Ion Giurescu,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

Ministrul administraţiei publice,
Octav Cozmanca

Ministrul industriei şi resurselor,
Dan Ioan Popescu

Bucureşti, 27 februarie 2003.
Nr. 217.

ANEXA 1

NORME METODOLOGICE
de aplicare a prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice

CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
Beneficiazã de drepturile prevãzute în <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice, denumita în continuare <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , familiile şi persoanele singure care locuiesc în România, cu sau fãrã cetãţenie romana, precum şi apatrizii.
ART. 2
Familiile şi persoanele singure care nu au cetãţenie romana beneficiazã de prevederile <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 dacã se afla în una dintre urmãtoarele situaţii:
a) cetãţenii strãini, pe perioada în care au domiciliul sau, dupã caz, resedinta în România, în condiţiile legii;
b) cetãţenii strãini şi apatrizii care au dobândit, în condiţiile legii, statutul de refugiat în România sau cãrora li s-a acordat o alta forma de protecţie umanitara prevãzutã de lege;
c) apatrizii care au domiciliul sau, dupã caz, resedinta în România, în condiţiile legii.

CAP. 2
Modalitãţi de facturare a energiei termice

ART. 3
Modalitatea de facturare a energiei termice în condiţiile <>art. 1 alin. (1) lit. a) şi b) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 se stabileşte între furnizorii de energie termica şi titularii de contract de furnizare a energiei termice, fie în baza unui nou contract comercial, fie în baza unui act adiţional la contractul comercial încheiat anterior între cele doua pãrţi.
ART. 4
(1) Sistemul de facturare convenit între pãrţi nu poate fi modificat în cursul unui an calendaristic.
(2) Pentru anul 2003 noile contracte comerciale sau actele adiţionale la contractele existente sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2003.
ART. 5
Pentru perioada februarie-decembrie 2003, pentru fiecare titular de contract de furnizare a energiei termice facturarea şi plata, în condiţiile prevãzute la <>art. 1 alin. (1) lit. a) şi b) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , se fac pe baza cantitãţilor medii lunare consumate de cãtre aceştia în perioada februarie - decembrie 2002.
ART. 6
(1) Livrãrile de energie termica în condiţiile prevãzute la <>art. 1 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 se factureaza cel târziu pana la data de 15 a lunii urmãtoare celei pentru care se stabileşte obligaţia de plata.
(2) Taxa pe valoarea adãugatã se calculeazã la nivelul cantitãţilor facturate de furnizorii de energie termica.
ART. 7
Furnizorii de energie termica, cu acordul titularilor de contract de furnizare a energiei termice, vor asigura cu prioritate transmiterea facturilor prin delegaţi proprii ai furnizorilor.

CAP. 3
Ajutoare pentru încãlzirea locuinţei

SECŢIUNEA 1
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu energie termica furnizatã în sistem centralizat şi cu gaze naturale

ART. 8
Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei energie termica furnizatã în sistem centralizat sau gaze naturale, beneficiazã lunar de ajutor pentru încãlzirea locuinţei diferenţiat în raport de venitul net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, precum şi de sistemul de încãlzire utilizat, potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 .
ART. 9
(1) Cererile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei se depun şi se înregistreazã la primãria localitãţii sau a sectorului municipiului Bucureşti în a carei raza teritorialã se afla locuinta de domiciliu sau de resedinta, individual sau prin asociaţiile de proprietari/chiriaşi, pana la data de 20 a fiecãrei luni pentru luna în curs.
(2) Cererea şi declaraţia pe propria rãspundere privind veniturile realizate de membrii familiei în luna anterioarã depunerii cererii se completeazã potrivit formularelor aprobate prin hotãrâre a consiliului judeţean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, şi se distribuie gratuit solicitanţilor.
(3) La elaborarea formularelor prevãzute la alin. (2) se vor avea în vedere elementele cuprinse în anexele nr. 1 şi 2 la Normele metodologice de aplicare a prevederilor <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.099/2001 .
(4) Cererea şi declaraţia pe propria rãspundere privind veniturile realizate, completate de solicitantul ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, vor fi însoţite de documentele doveditoare privind componenta familiei şi de actele doveditoare privind veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioarã.
(5) Titularii de contract de furnizare a energiei termice vor depune la primãria localitãţii sau a sectorului municipiului Bucureşti o copie de pe noul contract comercial sau de pe actul adiţional la contractul comercial, în vederea stabilirii perioadei de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, potrivit prevederilor art. 14.
ART. 10
(1) Primãrii verifica, inclusiv pe baza de ancheta socialã, veridicitatea documentelor depuse şi transmit lunar, pana la data de 5 a lunii urmãtoare depunerii cererii, fiecãrei asociaţii de proprietari/chiriaşi sau beneficiarilor individuali de factura un borderou de plata în care sunt înscrise numele titularilor ajutoarelor bãneşti şi suma maxima de care poate beneficia fiecare titular. Borderoul de plata se semneazã de primar şi de secretar.
(2) Pentru familiile şi persoanele singure care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei energie termica furnizatã în sistem centralizat, al cãror venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, se situeaza pana la 750.000 lei, beneficiare de ajutor social stabilit în condiţiile prevederilor <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificãrile ulterioare, suma maxima de care poate beneficia fiecare titular se majoreazã cu pana la 20%, în conformitate cu prevederile <>art. 5 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 .
(3) Dupã repartizarea pe familii a cheltuielilor cu încãlzirea locuinţei sau la primirea facturii individuale comitetul executiv al asociaţiei de proprietari/chiriaşi ori beneficiarii de factura individualã vor completa pe propria rãspundere, sub semnatura, coloana corespunzãtoare din borderou cu sumele efectiv datorate de fiecare beneficiar al ajutorului banesc.
(4) Borderourile completate potrivit prevederilor alin. (3) se transmit la primãrie pana cel târziu pe data de 20 a lunii urmãtoare depunerii cererii, împreunã cu o copie a facturii.
(5) Borderoul de plata se completeazã potrivit modelului aprobat prin hotãrâre a consiliului judeţean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
ART. 11
Situaţia privind familiile sau persoanele singure care nu îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, prevãzute de <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , semnatã de primar şi de secretar, se transmite asociaţiilor de proprietari/chiriaşi sau, dupã caz, solicitanţilor individuali.
ART. 12
Asociaţiile de proprietari/chiriaşi sunt obligate sa afiseze, în copie, atât borderoul cu titularii ajutoarelor de încãlzire, cat şi situaţia privind familiile sau persoanele singure pentru care nu s-a aprobat acordarea ajutorului, transmise de primar.
ART. 13
(1) Pe baza borderourilor prevãzute la art. 10 alin. (3) primãrii vor stabili sumele reprezentând ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cuvenit titularilor, pana cel târziu la data de 25 a lunii urmãtoare depunerii cererii.
(2) Dupã completarea borderourilor cu sumele stabilite potrivit alin. (1) primãrii vor asigura achitarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, dupã cum urmeazã:
a) dacã suma datoratã este mai mica decât ajutorul cuvenit pentru încãlzirea locuinţei, primãrii vor achitã sumele care se acoperã de la bugetele locale la nivelul sumei datorate reprezentând cheltuieli cu energia termica sau gaze naturale;
b) dacã suma datoratã este mai mare sau egala cu ajutorul cuvenit pentru încãlzirea locuinţei, primãrii achitã sumele care se acoperã de la bugetele locale la nivelul ajutorului, diferenţele urmând sa fie achitate de cãtre titulari la asociaţia de proprietari/chiriaşi sau direct la furnizor.
(3) Primãrii vor asigura stabilirea şi plata drepturilor reprezentând ajutorul pentru încãlzirea locuinţei, cu încadrarea în termenul de 15 zile lucrãtoare prevãzut la <>art. 4 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 .
ART. 14
(1) Pentru modul de facturare şi plata a contravalorii energiei termice, prevãzut la <>art. 1 alin. (1) lit. a) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acorda pe o perioada de 12 luni.
(2) Pentru modul de facturare şi plata a contravalorii energiei termice, prevãzut la <>art. 1 alin. (1) lit. b) şi c) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acorda pe perioada sezonului rece, respectiv pe o perioada de 5 luni.
ART. 15
Nivelul ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei prevãzut la <>art. 5, 6 şi 8 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 se aplica începând cu drepturile aferente lunii februarie 2003.
ART. 16
Pentru drepturile aferente lunii februarie 2003 termenele prevãzute la art. 9 alin. (1), art. 10 alin. (1) şi (4) şi la art. 13 alin. (1) se decaleaza, dupã caz, cu 5 pana la 10 zile calendaristice, cu încadrarea în termenul de 15 zile lucrãtoare prevãzut la <>art. 4 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 .

SECŢIUNEA a 2-a
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţelor cu lemne, cãrbuni sau combustibili petrolieri

ART. 17
Familiile şi persoanele singure care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei lemne, cãrbuni şi combustibili petrolieri beneficiazã de ajutor pentru încãlzirea locuinţei dacã au stabilit dreptul la ajutor social, în condiţiile prevãzute de <>Legea nr. 416/2001 , cu modificãrile ulterioare.

ART. 18
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acorda lunar, pe perioada sezonului rece, pe baza de cerere depusa de titularul de ajutor social la primãria localitãţii în a carei raza teritorialã are domiciliul sau resedinta, cu 10 zile înainte de data stabilitã pentru plata ajutorului social.
(2) Cererea se completeazã de titularul ajutorului social potrivit formularului aprobat prin hotãrâre a consiliului judeţean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, şi se distribuie gratuit solicitanţilor.
ART. 19
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se aproba prin dispoziţie a primarului, pe baza documentelor doveditoare privind componenta familiei şi a declaraţiei pe propria rãspundere, însoţitã de actele doveditoare privind veniturile realizate de membrii familiei.
(2) Documentele, declaraţia pe propria rãspundere şi actele prevãzute la alin. (1) sunt cele depuse la stabilirea dreptului la ajutor social.
(3) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acorda titularului la data stabilitã pentru plata ajutorului social.
ART. 20
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei poate fi acordat şi în natura, prin distribuirea de lemne, cãrbuni sau combustibili petrolieri, în limita sumei prevãzute la <>art. 8 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 .

CAP. 4
Facilitãţi acordate populaţiei pentru plata energiei termice

ART. 21
(1) Titularii contractelor de furnizare a energiei termice care nu înregistreazã restante din perioadele anterioare beneficiazã, în perioada ianuarie-martie 2003, de o reducere cu 10 % din valoarea sumelor facturate pe luna curenta, în cazul în care au achitat în termenul scadent contravaloarea integrala a acestora.
(2) Sumele reprezentând reducerea prevãzutã la alin. (1) se opereazã în factura lunii urmãtoare, se evidenţiazã separat în decontul justificativ pentru acordarea subventiei pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termica livrata populaţiei şi se adauga la valoarea subventiei.
(3) Suma rezultatã din aplicarea reducerii de 10 % se repartizeazã de cãtre asociaţiile de proprietari/chiriaşi numai familiilor sau persoanelor singure care au achitat integral şi la termen obligaţiile de plata a întreţinerii.
(4) Reducerea prevãzutã la alin. (3) nu se aplica la sumele care reprezintã ajutorul pentru încãlzirea locuinţei.
ART. 22
(1) Penalitãţile amânate în vederea scutirii la plata, în condiţiile <>art. 18 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , rãmân în evidenta contabila a furnizorilor de energie termica.
(2) În situaţia în care, pana la data de 31 decembrie 2004, beneficiarii de amânare în vederea scutirii de la plata penalitatilor îşi achitã facturile de energie termica la termenele scadente, sunt scutiţi de la plata penalitatilor, urmând ca şi furnizorii de energie termica sa le scada din evidenta contabila.
(3) În perioada urmãtoare datei de 31 martie 2003, la prima nerespectare a termenului scadent pentru achitarea facturilor de energie termica, beneficiarii de amânare în vederea scutirii de la plata penalitatilor sunt obligaţi la plata acestora.
ART. 23
(1) Autoritãţile administraţiei publice locale, dupã efectuarea anchetelor sociale în condiţiile prevederilor <>art. 19 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , transmit la Ministerul Administraţiei Publice situaţia cu familiile şi persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutor social în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 , cu modificãrile ulterioare, identificate dintre restantierii la plata întreţinerii, care pot beneficia de ajutoare de urgenta, precum şi sumele datorate pentru plata energiei termice.
(2) Ajutoarele de urgenta se acorda de la bugetele locale, din sumele alocate de la bugetul de stat prin hotãrâre a Guvernului, din Fondul de rezerva bugetarã la dispoziţia Guvernului pe anul 2003.

CAP. 5
Dispoziţii finale

ART. 24
Cheltuielile administrative necesare pentru acordarea ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei se suporta din bugetele locale.
ART. 25
(1) În aplicarea prevederilor <>art. 11 alin. (6) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , primãrii vor întocmi şi vor transmite direcţiilor generale de munca şi solidaritate socialã, pana la data de 10 a fiecãrei luni, raportul statistic privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei, conform modelului prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezentele norme metodologice. Anexa poate fi modificatã prin ordin al ministrului muncii şi solidaritãţii sociale.
(2) Pana la data de 20 a fiecãrei luni direcţiile generale de munca şi solidaritate socialã transmit Ministerului Muncii şi Solidaritãţii Sociale raportul statistic lunar privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei la nivelul judeţului, respectiv la nivelul municipiului Bucureşti.
ART. 26
În aplicarea prezentelor norme metodologice Ministerul Muncii şi Solidaritãţii Sociale, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Industriei şi Resurselor şi Ministerul Administraţiei Publice pot emite precizãri sau instrucţiuni care se aproba prin ordin al ministrului.






ANEXA 1
───────
la normele metodologice
───────────────────────


Primãria _________________
Judeţul/Mun.Bucureşti ________________


RAPORT STATISTIC
privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei
luna ________ anul ____________


Energie termica furnizatã în sistem centralizat
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Mod de facturare şi plata în transe lunare egale pe 12 luni │
├────────────────────────┬────────────────┬────────────────────────────────────┤
│ Venit net mediu lunar │Numãr ajutoare │ Sume │
│ pe membru de familie │aprobate pentru │ (mii lei) │
│ sau persoana singura │luna pentru care├───────────────┬──────────────┬─────┤
│ (lei) │se raporteazã │aprobate pentru│plãtite pentru│res- │
│ │ │luna pentru │luna pentru │tante│
│ │ │care se rapor- │care se rapor-│ │
│ │ │teaza │teaza │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ pana la 750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 750.001 - 1.000.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.000.001 - 1.250.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.250.001 - 1.500.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.500.001 - 1.750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.750.001 - 2.106.000 │ │ │ │ │
└────────────────────────┴────────────────┴───────────────┴──────────────┴─────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Mod de facturare şi plata în transe lunare egale pe sezon │
├────────────────────────┬────────────────┬────────────────────────────────────┤
│ Venit net mediu lunar │Numãr ajutoare │ Sume │
│ pe membru de familie │aprobate pentru │ (mii lei) │
│ sau persoana singura │luna pentru care├───────────────┬──────────────┬─────┤
│ (lei) │se raporteazã │aprobate pentru│plãtite pentru│res- │
│ │ │luna pentru │luna pentru │tante│
│ │ │care se rapor- │care se rapor-│ │
│ │ │teaza │teaza │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ pana la 750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 750.001 - 1.000.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.000.001 - 1.250.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.250.001 - 1.500.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.500.001 - 1.750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.750.001 - 2.106.000 │ │ │ │ │
└────────────────────────┴────────────────┴───────────────┴──────────────┴─────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Mod de facturare şi plata pe baza consumului efectiv │
├────────────────────────┬────────────────┬────────────────────────────────────┤
│ Venit net mediu lunar │Numãr ajutoare │ Sume │
│ pe membru de familie │aprobate pentru │ (mii lei) │
│ sau persoana singura │luna pentru care├───────────────┬──────────────┬─────┤
│ (lei) │se raporteazã │aprobate pentru│plãtite pentru│res- │
│ │ │luna pentru │luna pentru │tante│
│ │ │care se rapor- │care se rapor-│ │
│ │ │teaza │teaza │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ pana la 750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 750.001 - 1.000.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.000.001 - 1.250.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.250.001 - 1.500.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.500.001 - 1.750.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.750.001 - 2.106.000 │ │ │ │ │
└────────────────────────┴────────────────┴───────────────┴──────────────┴─────┘
Gaze naturale
┌────────────────────────┬────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Venit net mediu lunar │Numãr ajutoare │ Sume │
│ pe membru de familie │aprobate pentru │ (mii lei) │
│ sau persoana singura │luna pentru care├───────────────┬──────────────┬─────┤
│ (lei) │se raporteazã │aprobate pentru│plãtite pentru│res- │
│ │ │luna pentru │luna pentru │tante│
│ │ │care se rapor- │care se rapor-│ │
│ │ │teaza │teaza │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ pana la 1.053.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.053.001 - 1.287.000 │ │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────────┼───────────────┼──────────────┼─────┤
│ 1.287.001 - 1.638.000 │ │ │ │ │
└────────────────────────┴────────────────┴───────────────┴──────────────┴─────┘

Lemne, cãrbuni, combustibili petrolieri
┌──────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Numãr ajutoare │ Sume │
│ aprobate pentru │ (mii lei) │
│ luna pentru care ├────────────────┬────────────────────┬─────────────────────┤
│ se raporteazã │aprobate pentru │plãtite pentru luna │ │
│ │luna pentru care│pentru care se │ restante │
│ │se raporteazã │ raporteazã │ │
├──────────────────┼────────────────┼────────────────────┼─────────────────────┤
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
└──────────────────┴────────────────┴────────────────────┴─────────────────────┘


Primar, Întocmit _________________
___________________
L.S.





────────────────────
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016