Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 160 din 14 februarie 2007  pentru aprobarea Regulamentului privind portul, descrierea, conditiile de acordare si folosire a uniformei, echipamentului de protectie si insemnelor distinctive ale personalului serviciilor pentru situatii de urgenta voluntare/private    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 160 din 14 februarie 2007 pentru aprobarea Regulamentului privind portul, descrierea, conditiile de acordare si folosire a uniformei, echipamentului de protectie si insemnelor distinctive ale personalului serviciilor pentru situatii de urgenta voluntare/private

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 142 din 27 februarie 2007

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 38 alin. (2) din Legea nr. 307/2006 privind apãrarea împotriva incendiilor,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Regulamentul privind portul, descrierea, condiţiile de acordare şi folosire a uniformei, echipamentului de protecţie şi însemnelor distinctive ale personalului serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private, prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
Rãspunderea pentru punerea în aplicare a prevederilor regulamentului prevãzut la art. 1 revine, potrivit competenţei, consiliului local, administratorului sau conducãtorului instituţiei care a constituit serviciul pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.
ART. 3
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, <>Hotãrârea Guvernului nr. 443/1999 pentru aprobarea Regulamentului privind portul, condiţiile de acordare şi descrierea uniformei, echipamentului de protecţie şi însemnelor distinctive ale pompierilor civili, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 272 din 15 iunie 1999, se abrogã.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul administraţiei şi internelor,
Paul Victor Dobre,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 14 februarie 2007.
Nr. 160.


ANEXĂ

REGULAMENT
privind portul, descrierea, condiţiile de acordare
şi folosire a uniformei, echipamentului de protecţie
şi însemnelor distinctive ale personalului
serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private

CAP. I
Dispoziţii generale.
Portul şi condiţiile de acordare şi folosire a uniformei, echipamentului de protecţie şi însemnelor distinctive ale personalului serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private

ART. 1
(1) Personalul din serviciile pentru situaţii de urgenţã voluntare/private are dreptul la uniformã, echipament de protecţie şi însemne distinctive, pe care le poartã în timpul executãrii serviciului.
(2) Uniforma poate fi purtatã şi în timpul deplasãrilor în interes de serviciu, la festivitãţile şi manifestãrile oficiale, precum şi în orice alte ocazii, din dispoziţia şefului serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.
ART. 2
Cheltuielile pentru acordarea uniformei, însemnelor distinctive şi a echipamentului de protecţie se asigurã de cãtre consiliul local, administratorul sau conducãtorul instituţiei, dupã caz, în condiţiile prevãzute de lege.
ART. 3
Personalului serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private care participã la acţiuni de intervenţie i se asigurã de cãtre consiliul local, administratorul sau conducãtorul instituţiei, dupã caz, un set de echipament de protecţie adecvat.
ART. 4
(1) Personalul serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private are obligaţia sã întreţinã în stare corespunzãtoare uniforma, echipamentul de protecţie şi însemnele distinctive, sã cunoascã şi sã respecte regulile privind portul acestora.
(2) În cazul deteriorãrii sau al distrugerii, parţiale ori totale, în timpul şi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a uniformei, a echipamentului sau a însemnelor distinctive, consiliul local, administratorul sau conducãtorul instituţiei este obligat sã acorde o nouã uniformã sau, dupã caz, echipament ori însemne distinctive.
ART. 5
Uniformele şi echipamentul de protecţie existente se scot din folosinţã pe mãsura uzãrii acestora, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2008.
ART. 6
(1) Îndeplinirea atribuţiilor legale şi portul uniformei de cãtre personalul serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private trebuie sã asigure:
a) crearea sentimentului de încredere în personalul serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private şi reflectarea respectului pe care trebuie sã îl impunã apartenenţa la un serviciu pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat;
b) autoritatea şi prestigiul personalului serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat în faţa populaţiei;
c) recunoaşterea misiunii profund umanitare şi a calitãţii de salvator ale personalului serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat, precum şi a calitãţii de persoanã învestitã cu atribuţii de control al respectãrii reglementãrilor în domeniul situaţiilor de urgenţã.
(2) Este interzis portul uniformei şi al echipamentului de protecţie în locuri şi în împrejurãri care ar putea aduce prejudicii prestigiului serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.
ART. 7
Se interzic modificarea uniformei, echipamentului de protecţie şi a însemnelor distinctive, precum şi portul acestora cu alte articole de îmbrãcãminte sau încãlţãminte care nu sunt cuprinse în prezentul regulament.

CAP. II
Descrierea uniformei, a echipamentului de protecţie şi a însemnelor distinctive

SECŢIUNEA 1
Uniforma

ART. 8
Uniforma personalului serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private este de culoare bleumarin-închis - bleu Rembrandt - şi se compune din urmãtoarele articole: veston, pantalon pentru bãrbaţi, pantalon şi fustã pentru femei, cãmaşã cu mânecã lungã, cãmaşã-bluzã, bluzon, scurtã, cravatã, pantofi şi ghete pentru bãrbaţi, pantofi şi cizme pentru femei, fular, pulover, cãciulã, şapcã pentru bãrbaţi, pãlãrie pentru femei, mãnuşi şi curea, prevãzute în anexa nr. 1.
ART. 9
(1) Vestonul, al cãrui model este prevãzut în anexele nr. 2 şi 3, se confecţioneazã din stofã, adaptatã în variantã de varã şi în variantã de iarnã, fiind croit drept, puţin cambrat în talie, cu şliţ în spate, şi se încheie cu patru nasturi din metal.
(2) Vestonul este prevãzut la exterior, în ambele pãrţi, cu patru buzunare cu clapetã: douã la partea superioarã, aplicate pe piept la nivelul primului nasture, şi douã la partea inferioarã, ascunse, la nivelul ultimului nasture, iar la interior este prevãzut cu douã buzunare ascunse, închise cu nasturi.
(3) Vestonul are epoleţi care se prind la partea dinspre gât cu nasturi metalici, confecţionaţi din material auriu perlat şi uşor bombaţi.
(4) Modelul vestonului pentru femei este acelaşi ca şi cel pentru bãrbaţi, cu excepţia celor douã pense pe piept, iar partea dreaptã se încheie peste cea stângã.
ART. 10
(1) Pantalonul, al cãrui model este prevãzut în anexele nr. 2 şi 3, se confecţioneazã, în variantã de varã şi în variantã de iarnã, din acelaşi material ca şi vestonul şi are croiala dreaptã, fãrã manşetã.
(2) Lungimea pantalonului ajunge pânã la partea superioarã a tocului încãlţãmintei, iar lãţimea variazã între 210 mm şi 270 mm, în raport cu talia.
(3) Pantalonul este prevãzut cu douã buzunare laterale şi un buzunar la spate, închis prin clapetã cu un nasture de format mic.
ART. 11
(1) Fusta, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 3, se confecţioneazã, în variantã de varã şi în variantã de iarnã, din acelaşi material ca şi vestonul.
(2) Croiala fustei este dreaptã, iar lãrgimea acesteia se stabileşte în raport cu talia.
ART. 12
Vestonul împreunã cu pantalonul, la bãrbaţi, şi vestonul împreunã cu fusta sau cu pantalonul, la femei, se poartã numai cu cãmaşã şi cravatã.
ART. 13
(1) Cãmaşa cu mânecã lungã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 4, este de culoare bleu, croitã drept, având mânecile prevãzute cu manşete care se închid cu nasturi confecţionaţi din plastic, de format mic.
(2) Cãmaşa cu mânecã lungã se confecţioneazã din tercot şi se poartã numai cu cravatã şi cu veston sau cu bluzon. În ocazii speciale cãmaşa poate avea culoarea albã.
ART. 14
(1) Cãmaşã-bluzã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 4, are culoarea bleu, este confecţionatã din tercot, închisã la gât şi încheiatã cu 5 nasturi, având la partea superioarã douã buzunare cu clape care se închid cu câte un nasture confecţionat din plastic, de format mic, iar la partea inferioarã bandã de terminaţie.
(2) Cãmaşa-bluzã se poate realiza în varianta cu mânecã lungã sau cu mânecã scurtã, terminatã cu manşetã, iar pe umãr are epoleţi care se prind cu nasturi la partea dinspre gât.
(3) Cãmaşa-bluzã se poartã cu cravatã sau descheiatã la gât.
ART. 15
(1) Bluzonul, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 5, are culoarea bleumarin-închis - bleu Rembrandt -, se confecţioneazã din tercot sau din piele de culoare neagrã, are revere rãsfrânte, se încheie cu fermoar pe interior şi la trei nasturi - butoni de prindere pe exterior, iar pe umãr are epoleţi.
(2) Bluzonul este prevãzut cu patru buzunare drepte, douã la partea superioarã şi douã la partea inferioarã, prevãzute cu clape şi nasturi - butoni de prindere; în partea interioarã are douã buzunare ascunse, iar partea de jos se terminã cu elastic.
(3) Lungimea bluzonului trebuie sã depãşeascã talia cu 100-150 mm.
ART. 16
(1) Scurta, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 5, are culoarea bleumarin-închis - bleu Rembrandt -, este croitã drept, tip trei sferturi, se confecţioneazã din postav sau din piele de culoare neagrã, iar pe umãr are epoleţi.
(2) Scurta are la exterior douã buzunare la partea inferioarã, iar la interior, douã buzunare ascunse; se încheie în faţã la un rând de nasturi ascunşi, iar ajustarea pe talie se face printr-un cordon cu douã catarame din metal sau plastic.
ART. 17
Cravata se confecţioneazã din mãtase sau din ţesãturã poliestericã tip mãtase şi are culoarea bleumarin-închis - bleu Rembrandt.
ART. 18
Pantofii şi ghetele pentru bãrbaţi sunt confecţionate din piele de culoare neagrã sau din înlocuitori tip piele, iar ghetele sunt îmblãnite sau cãptuşite. Se poartã cu ciorapi negri sau bleumarin-închis - bleu Rembrandt.
ART. 19
Pantofii şi cizmele pentru femei sunt confecţionate din piele de culoare neagrã sau din înlocuitori tip piele, iar cizmele sunt îmblãnite.
ART. 20
Fularul se confecţioneazã din fibre de lânã sau tip lânã de culoare bleumarin-închis - bleu Rembrandt.
ART. 21
Puloverul se confecţioneazã din fire de lânã sau tip lânã, de culoare bleumarin-închis - bleu Rembrandt -, cu guler înalt sau anchior, cu ori fãrã mâneci, cu epoleţi sau fãrã epoleţi.
ART. 22
(1) Şapca, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 6, se confecţioneazã din material de acelaşi tip şi culoare ca vestonul.
(2) Calota şepcii este de formã ovalã, cu o lungime totalã de 250 mm, iar distanţa dintre aceasta şi banda de susţinere este de 50 mm împrejurul şepcii; în faţã, unde calota este susţinutã interior cu un arc de oţel pentru evitarea deformãrii, distanţa pânã la vârful acesteia este de 100 mm.
(3) Pe banda de susţinere, pe partea exterioarã, este aplicatã o bandã de ţesãturã întãritoare, cu lãţimea de 50 mm, având culoarea vestonului.
(4) Cozorocul este de culoare neagrã, de formã ovalã şi se fixeazã la şapcã într-un unghi de 45 grade faţã de banda acesteia.
(5) Lateral, în stânga şi în dreapta şepcii, pe banda de susţinere exterioarã, la îmbinarea acesteia cu cozorocul, se fixeazã 2 nasturi din metal, de format mic, identici cu cei utilizaţi la veston, uniţi peste partea superioarã de îmbinare a benzii de susţinere cu cozorocul printr-un şnur dublu, împletit din douã culori, roşu antic şi galben.
(6) Emblema se monteazã pe locul dintre marginea superioarã a cozorocului şi extrema din faţã a calotei.
ART. 23
(1) Pãlãria, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 6, se confecţioneazã din fetru de culoarea vestonului, având montatã deasupra borului o bandã de ţesãturã întãritoare de aceeaşi culoare.
(2) În faţã, pe bandã, se aplicã emblema.
ART. 24
(1) Cãciula, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 6, se confecţioneazã din material de acelaşi tip şi culoare ca scurta.
(2) Calota cãciulii are formã ovalã, nu este dublatã pe partea exterioarã şi este cãptuşitã în interior.
(3) Clapa din faţã este puţin rotunjitã, iar cea din spate formeazã douã urechi laterale, prevãzute cu bentiţã şi nasture pentru încheierea acestora deasupra capului şi sub bãrbie, dublate pe partea exterioarã cu blanã naturalã sau cu imitaţie de blanã de culoare bleumarin-închis-bleu Rembrandt.
(4) Pe clapa din faţã, la mijloc, se aplicã emblema.
ART. 25
Mãnuşile şi cureaua se confecţioneazã din piele şi au culoarea neagrã.

SECŢIUNEA a 2-a
Echipamentul de protecţie

ART. 26
Echipamentul de protecţie se compune din aceleaşi articole stabilite, în condiţiile legii, pentru personalul de intervenţie din serviciile pentru situaţii de urgenţã profesioniste, în funcţie de echipajul/echipa specializatã în care este încadrat în serviciul pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.
ART. 27
Pentru diferenţierea de personalul de intervenţie al serviciilor pentru situaţii de urgenţã profesioniste, pe spatele costumului de protecţie va fi inscripţionatã denumirea serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.

SECŢIUNEA a 3-a
Însemnele distinctive ale personalului

ART. 28
(1) Emblema pentru ierarhizare, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 7, are forma dreptunghiularã, de culoare neagrã, şi se prinde prin coasere pe mâneca stângã, pe partea lateralã, la 100 mm de marginea inferioarã a acesteia, iar la cãmaşa-bluzã se aplicã pe partea din faţã a mânecii, la nivelul cusãturii manşetei.
(2) Emblema are lãţimea de 40 mm, lungimea în funcţie de numãrul de trese şi marginea bordatã cu fir auriu.
(3) Pentru ierarhizare se utilizeazã trese din ţesãturã auritã, cu lãţimea de 5 mm, având o distanţã de 5 mm între ele şi faţã de marginea emblemei.
(4) În raport cu funcţia îndeplinitã, şeful de serviciu are 4 trese, şeful compartimentului de prevenire şi şeful formaţiei de intervenţie, salvare şi prim ajutor au 3 trese, şeful de turã are douã trese, iar şeful de grupã are o tresã.
ART. 29
(1) Însemnul profesional pentru rever, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 8, este confecţionat din metal inoxidabil de culoare aurie.
(2) Însemnul profesional se fixeazã pe reverul gulerului vestonului sau al cãmãşii-bluzã, pe ambele pãrţi, la o distanţã de 10 mm de marginea gulerului.
ART. 30
(1) Emblema pentru şapcã, pãlãrie şi cãciulã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 8, are dimensiunile de 60 mm x 60 mm şi se confecţioneazã din metal inoxidabil de culoare aurie, având la bazã semnul distinctiv al protecţiei civile - triunghi echilateral albastru pe fond portocaliu.
(2) La partea superioarã a emblemei, între lauri, se amplaseazã stema României în culorile oficiale.
ART. 31
(1) Emblema pentru mânecã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 9, are formã de scut, cu dimensiunile de 100 mm x 80 mm, şi se confecţioneazã din fibre poliesterice.
(2) Fondul emblemei este roşu-antic, are înscrise cu litere de culoare neagrã la partea superioarã cuvintele "SERVICIUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ VOLUNTAR/PRIVAT", la partea inferioarã denumirea localitãţii sau a operatorului economic, iar în centru este redat, în culoare galbenã, însemnul profesional.

SECŢIUNEA a 4-a
Însemnele distinctive ale serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat

ART. 32
Pentru pãstrarea identitãţii serviciilor pentru situaţii de urgenţã voluntare/private, se instituie ca însemne distinctive steagul şi fanionul.
ART. 33
(1) Steagul serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 10, are formã dreptunghiularã şi dimensiunile de 900 mm x 1.200 mm, se confecţioneazã din mãtase de culoare vişinie, imitaţie brocart, cu franjuri şi ciucuri de culoare galbenã, având douã feţe.
(2) Faţa 1, instituţionalã, a steagului cuprinde în centru însemnul profesional brodat cu mãtase în culori diferite, casca - aurie, egreta - roşie, laurii - aurii, scara şi toporaşele - argintii, la partea superioarã este înscris cuvântul ROMÂNIA, brodat cu mãtase galbenã, iar la partea inferioarã este înscrisã denumirea serviciului, brodatã cu mãtase galbenã.
(3) Faţa 2, localã, a steagului cuprinde în centru stema localitãţii, brodatã cu mãtase în culori diferite, iar la partea inferioarã, denumirile localitãţii/operatorului economic şi judeţului, brodate cu mãtase galbenã.
(4) Hampa este din lemn lãcuit, în culoare natur, cu lungimea de 2.700 mm şi cu diametrul de 40 mm, şi se terminã la partea superioarã cu un capãt metalic, de culoare galbenã, având lungimea de 300 mm, iar la partea inferioarã, cu un cilindru de înmãnuşare.
(5) La partea superioarã a hampei se monteazã o eşarfã tricolorã, în culorile oficiale ale drapelului naţional, având o lãţime de 100 mm şi capetele inegale, unul de 450 mm şi celãlalt de 300 mm.
ART. 34
(1) Fanionul serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 11, este confecţionat din mãtase de culoare vişinie, este brodat pe margine cu un şnur tricolor terminat cu ciucure şi are dimensiunile laturilor în raport de douã treimi, orientativ 200/300 mm.
(2) Pe faţa fanionului însemnul profesional este brodat cu mãtase, în culorile care au fost folosite la steag, având înscris la partea superioarã cuvântul ROMÂNIA, iar la partea inferioarã, denumirea serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat.
ART. 35
Anexele nr. 1-11 fac parte integrantã din prezentul regulament.


ANEXA 1
la regulament

ARTICOLE
ce compun uniforma personalului serviciilor de urgenţã voluntare/private


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea articolului U.M. Durata de Obs.
crt. (bucãţi sau folosire
perechi (ani)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Şapcã completã pentru iarnã 1 4
2. Şapcã completã pentru varã 1 4
3. Pãlãrie completã pentru iarnã 1 4
4. Pãlãrie completã pentru varã 1 4
5. Cãciulã completã 1 5
6. Costum de iarnã pentru bãrbaţi:
- veston; 1 4
- pantalon 2 4
7. Costum de varã pentru bãrbaţi:
- veston; 1 4
- pantalon 2 4
8. Costum de iarnã pentru femei:
- veston; 1 4
- fustã; 2 4
- pantalon 1 4
9. Costum de varã pentru femei:
- veston; 1 4
- fustã; 2 4
- pantalon 1 4
10. Cãmaşã 3 2
11. Cãmaşã-bluzã 3 2
12. Pulover 1 4
13. Scurtã 1 5
14. Bluzon 1 4
15. Pantofi pentru bãrbaţi 1 3
16. Pantofi pentru femei 1 3
17. Ghete pentru bãrbaţi 1 5
18. Cizme pentru femei 1 5
19. Cravatã 2 4
20. Fular 1 5
21. Curea pentru pantaloni 1 6
22. Mãnuşi 1 3
23. Însemne distinctive:
- emblemã pentru ierarhizare; 4 4
- însemn profesional pentru rever; 8 4
- emblemã pentru mânecã. 5 4




ANEXA 2
la regulament

VESTON ŞI PANTALON PENTRU BĂRBAŢI
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Veston şi pantalon pentru barbaţi" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 23. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 3
la regulament

VESTON, FUSTĂ ŞI PANTALON PENTRU FEMEI
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Veston, fustã şi pantalon pentru femei" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 24. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 4
la regulament

CĂMAŞA CU MÂNECĂ LUNGĂ ŞI CĂMAŞA - BLUZĂ
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Cãmaşa cu mânecã lungã şi camaşa - bluzã" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 25. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 5
la regulament

BLUZONUL ŞI SCURTA
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Bluzonul şi scurta" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 26. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 6
la regulament

ŞAPCA, PĂLĂRIA ŞI CĂCIULA
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Şapca, pãlãria şi cãciula" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 27. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 7
la regulament

EMBLEME PENTRU IERARHIZARE
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Embleme pentru ierarhizare" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 28. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 8
la regulament

ÎNSEMNUL PROFESIONAL PENTRU REVER
ŞI EMBLEMA PENTRU ŞAPCĂ, PĂLĂRIE ŞI CĂCIULĂ
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Însemnul profesional pentru rever şi emblema pentru şapcã, pãlãrie şi cãciulã" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 29. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 9
la regulament

EMBLEMA PENTRU MÂNECĂ
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Emblema pentru mânecã" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 30. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 10
la regulament

STEAGUL SERVICIULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ VOLUNTAR/PRIVAT
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Steagul serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 31. (a se vedea imaginea asociatã)


ANEXA 11
la regulament

FANIONUL SERVICIULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ VOLUNTAR/PRIVAT
___________
Notã C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ:
Imaginea "Fanionul serviciului pentru situaţii de urgenţã voluntar/privat" se gãseşte în Monitorul Oficial nr. 142 din 27 februarie 2007, Partea I, pag. 32. (a se vedea imaginea asociatã)

----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016