Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Având în vedere dispoziţiile art. 22 alin. (3), art. 23, art. 24 alin. (2), (3) şi (5) din Legea nr. 132/1997 privind rechiziţiile de bunuri şi prestãrile de servicii în interes public, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale art. 2 lit. b), art. 3 lit. B) pct. 5 şi 16 şi art. 4 alin. (6) din Hotãrârea Guvernului nr. 1.380/2009 privind înfiinţarea, organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, cu modificãrile ulterioare, Comisia Centralã de Rechiziţii adoptã prezenta hotãrâre. ART. 1 Se aprobã Lista cu preţurile principalelor bunuri consumptibile rechiziţionabile, necesare estimãrii fondurilor folosite la plata despãgubirilor acestora, valabile pe anul 2012, prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre. ART. 2 Administraţia Naţionalã a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, prin Comisia Centralã de Rechiziţii şi prin comisiile mixte de rechiziţii, va lua mãsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotãrâri. ART. 3 Prezenta hotãrâre se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I. Preşedintele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, preşedintele Comisiei Centrale de Rechiziţii, Adrian Gurãu Bucureşti, 23 martie 2012. Nr. 1. ANEXÃ LISTA cu preţurile principalelor bunuri consumptibile rechiziţionabile, necesare estimãrii fondurilor folosite la plata despãgubirilor acestora, valabile pe anul 2012
┌───┬────────────────────┬───────────────────────────────────────────┬─────┬───────┬──────┬───────┬───────┐
│ │ │ Bunuri rechiziţionabile │ │ Preţ │ Cotã │ Cota │ Cota │
│ │Denumirea produsului├───────┬───────────────────────────────────┤ │ de │ TVA │ medie │ medie │
│Nr.│ generic │ │ │ U/M │livrare│ (%) │ de │ de │
│crt│ │ Cod │ Sortiment │ │(mediu)│ │ adaos │ adaos │
│ │ │ CPSA │ │ │ (lei) │ │ comer-│ comer-│
│ │ │ │ │ │ │ │cial în│cial în│
│ │ │ │ │ │ │ │veriga │veriga │
│ │ │ │ │ │ │ │comer- │comer- │
│ │ │ │ │ │ │ │ ţului │ ţului │
│ │ │ │ │ │ │ │ cu │ cu │
│ │ │ │ │ │ │ │ ridi- │amãnun-│
│ │ │ │ │ │ │ │ cata │ tul │
│ │ │ │ │ │ │ │ (%) │ (%) │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 1.│Carne de bovine │1011.11│Carne de bovine proaspãtã sau │ kg │ 11,63│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │refrigeratã, tranşatã │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 2.│ │ │Carne de bovine proaspãtã sau │ kg │ 10,15│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │refrigeratã în carcase, semicarcase│ │ │ │ │ │
│ │ │ │şi sferturi nedezosate │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 3.│Carne de pasãre │1012.20│Carne de pasãre netranşatã, │ kg │ 6,49│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │congelatã │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 4.│ │ │Carne de pasãre tranşatã, congelatã│ kg │ 6,96│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ ├───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 5.│ │1012.10│Carne de pasãre netranşatã, │ kg │ 6,99│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │proaspãtã sau refrigeratã │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 6.│ │ │Carne de pasãre tranşatã, proaspãtã│ kg │ 8,40│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │sau refrigeratã │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 7.│Carne de porcine │1011.12│Carne de porcine, proaspãtã sau │ kg │ 10,34│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │refrigeratã, tranşatã │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 8.│ │ │Carne de porcine, proaspãtã sau │ kg │ 7,81│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │refrigeratã, în carcase sau │ │ │ │ │ │
│ │ │ │semicarcase │ │ │ │ │ │
├───┤ ├───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│ 9.│ │1011.32│Carcase şi semicarcase de porc │ kg │ 8,45│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │congelate │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│10.│Cartofi │0113.51│Cartofi de toamnã │ kg │ 1,04│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│11.│ │ │Cartofi timpurii de varã │ kg │ 1,15│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│12.│Lapte │1051.11│Lapte degresat neconcentrat cu │ l │ 2,25│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │grãsime 0% │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│13.│ │ │Lapte pasteurizat cu grãsime 1,5% │ l │ 2,31│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│14.│ │ │Lapte integral pasteurizat cu │ l │ 2,88│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │grãsime de 3,5% │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│15.│Pâine │1071.11│Pâine albã │ kg │ 2,60│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│16.│ │ │Pâine neagrã │ kg │ 2,50│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│17.│ │ │Pâine semialbã │ kg │ 2,33│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│18.│Preparate din carne │1013.14│Alte mezeluri, salamuri, tobe, │ kg │ 10,22│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │caltaboşi, parizer, crenvurşti, │ │ │ │ │ │
│ │ │ │polonezi │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│19.│ │ │Salam de porc │ kg │ 12,38│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│20.│ │ │Salam de varã │ kg │ 12,51│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│21.│ │ │Şuncã presatã, de porc │ kg │ 14,00│ 24│ 15,02│ 21,47│
├───┤ ├───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│22.│ │1013.15│Conserve din carne cu legume │cutie│ 10,09│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │ │300 g│ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┤ ├───────┼──────┼───────┼───────┤
│23.│ │ │Conserve din carne de porc, în suc │ │ 13,65│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │propriu │ │ │ │ │ │
├───┤ │ ├───────────────────────────────────┤ ├───────┼──────┼───────┼───────┤
│24.│ │ │Conserve din carne de vitã, în suc │ │ 11,81│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │propriu │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│25.│Ulei │1041.54│Ulei rafinat din seminţe de │ l │ 4,85│ 24│ 15,02│ 21,47│
│ │ │ │floarea-soarelui │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────┼───────────────────────────────────┼─────┼───────┼──────┼───────┼───────┤
│26.│Zahãr │1081.12│Zahãr alb rafinat │ kg │ 3,25│ 24│ 15,02│ 21,47│
└───┴────────────────────┴───────┴───────────────────────────────────┴─────┴───────┴──────┴───────┴───────┘
------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Comentarii
Fii primul care comenteaza.