Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 657 din 13 iunie 2024  privind organizarea şi funcţionarea Muzeului Naţional Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 657 din 13 iunie 2024 privind organizarea şi funcţionarea Muzeului Naţional "Brukenthal", precum şi pentru modificarea anexei nr. 6 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 566 din 18 iunie 2024
    Având în vedere necesitatea continuării demersurilor pentru punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin Decizia Comisiei speciale de retrocedare nr. 614 din 21.11.2005, Acordul privind Muzeul Naţional „Brukenthal“ din 28.12.2005 şi Testamentul lui Samuel von Brukenthal din 3 ianuarie 1802,
    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 13 alin. (2^1) din Legea muzeelor şi a colecţiilor publice nr. 311/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    (1) Muzeul Naţional „Brukenthal“, denumit în continuare Muzeul, este organizat şi funcţionează ca instituţie publică de cultură de importanţă naţională, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Culturii.
    (2) Muzeul îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu dispoziţiile Legii muzeelor şi a colecţiilor publice nr. 311/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare, ca instituţie publică muzeală, fără scop lucrativ, aflată în serviciul societăţii şi deschisă publicului larg, care are ca funcţii principale cercetarea, colecţionarea de bunuri culturale, evidenţa, conservarea şi restaurarea acestora şi valorificarea ştiinţifică a patrimoniului cultural deţinut în gestiune şi a colecţiilor fondate de Samuel von Brukenthal, precum şi evidenţierea personalităţii istorice a fondatorului instituţiei, prin expoziţii, publicaţii şi activităţi de marketing cultural adresate publicului-ţintă.
    (3) Muzeul se organizează şi funcţionează în baza prezentei hotărâri şi a regulamentului propriu de organizare şi funcţionare, iar, pentru perioada în care Muzeul gestionează/administrează bunuri aflate în proprietatea privată a Parohiei Evanghelice C.A. Sibiu, şi în baza acordului/acordurilor încheiat/e cu privire la respectivele bunuri.
    (4) Muzeul are sediul în municipiul Sibiu, Piaţa Mare nr. 4-5, judeţul Sibiu.

    ART. 2
    Muzeul asigură îndeplinirea obiectivelor şi funcţiilor sale principale prin următoarele activităţii specifice obiectului său de activitate:
    a) cercetarea ştiinţifică şi organizarea evidenţei patrimoniului deţinut în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
    b) depozitarea, administrarea, protejarea, asigurarea securităţii, documentarea, conservarea şi restaurarea patrimoniului muzeal deţinut, în condiţii conforme standardelor europene generale, precum şi normelor elaborate de Ministerul Culturii;
    c) cercetarea şi documentarea în vederea completării şi îmbogăţirii patrimoniului muzeal prin achiziţii, donaţii sau prin alte forme caracteristice de constituire a patrimoniului muzeal;
    d) punerea în valoare a patrimoniului cultural pe care îl are în administrare prin intermediul expoziţiilor permanente şi temporare, al programelor educative specifice, al publicaţiilor, precum şi prin organizarea unor evenimente culturale;
    e) punerea în valoare şi comunicarea către publicul larg a rezultatelor ştiinţifice pe care le obţine în activitatea de cercetare;
    f) menţinerea unui contact permanent cu publicul larg pentru identificarea nevoilor culturale ale acestuia şi orientarea programelor de punere în valoare a patrimoniului cultural administrat în funcţie de acestea;
    g) menţinerea unui contact permanent cu mediile de informare, cu organizaţii neguvernamentale, culturale, instituţii de învăţământ şi cercetare, organisme şi foruri internaţionale de profil.

    ART. 3
    (1) Patrimoniul Muzeului este format din drepturi şi obligaţii asupra unor bunuri aflate în domeniul public sau privat al statului, asupra unor bunuri primite şi gestionate în condiţiile dreptului comun sau asupra bunurilor aflate în proprietatea sa.
    (2) Patrimoniul Muzeului poate fi completat prin achiziţii, donaţii, sponsorizări, precum şi prin preluarea în custodie, gestiune, administrare, folosinţă cu titlu oneros sau comodat sau prin alte tipuri de acorduri încheiate cu titularul dreptului de proprietate în condiţiile dreptului comun de obiecte, materiale şi alte bunuri mobile, bunuri imobile sau părţi din acestea, din partea unor instituţii publice ale administraţiei publice centrale şi locale, a unor persoane juridice de drept privat sau persoane fizice din ţară sau străinătate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
    (3) Transferul, custodia sau itinerarea bunurilor ce alcătuiesc patrimoniul instituţiei în interiorul sau exteriorul ţării, în scopul valorificării ştiinţifice, expoziţional ori în vederea restaurării lor se va face numai cu respectarea strictă a dispoziţiilor legale cu aplicabilitate în materie.

    ART. 4
    Bunurile aflate în administrarea Muzeului se gestionează potrivit dispoziţiilor legale în vigoare, conducerea Muzeului fiind obligată să aplice măsurile prevăzute de lege în vederea protejării bunurilor din administrare, cu diligenţa unui bun proprietar.

    ART. 5
    (1) Pe perioada derulării contractului având ca obiect bunuri mobile şi imobile aflate în proprietatea Parohiei Evanghelice CA Sibiu, în cadrul comisiilor de concurs de proiecte de management şi al celor de evaluare a activităţii managerului, autoritatea desemnează în proporţie de jumătate din numărul total de membri ai comisiei persoanele având calitatea de specialişti în domeniul de activitate al instituţiei muzeale, nominalizate de către Parohia Evanghelică C.A. Sibiu.
    (2) Muzeul este condus de un manager, desemnat pe baza unui concurs de proiecte de management, organizat în conformitate cu dispoziţiile alin. (1) şi cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) În exercitarea atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, managerul emite decizii cu caracter individual.
    (4) Managerul conduce întreaga activitate a instituţiei, pe care o reprezintă în raporturile cu autorităţile publice, cu instituţii şi organizaţii, precum şi cu persoanele fizice şi juridice din ţară şi/sau din străinătate.
    (5) Managerul este ordonator terţiar de credite.
    (6) Managerul numeşte şi eliberează din funcţie, în condiţiile legii, personalul din aparatul propriu.
    (7) Managerul este sprijinit, în activitatea sa, de un Consiliu administrativ, organism colegial cu rol deliberativ, precum şi de un Consiliu ştiinţific, organism colegial cu rol consultativ, înfiinţate prin decizia managerului, potrivit legii.
    (8) Atribuţiile, structura şi modul de organizare şi funcţionare a Consiliului administrativ şi a Consiliului ştiinţific se stabilesc prin Regulamentul de organizare şi funcţionare a Muzeului.
    (9) Pe perioada derulării contractului având ca obiect bunuri mobile şi imobile aflate în proprietatea Parohiei Evanghelice C.A. Sibiu, în Consiliul administrativ, jumătate dintre membri vor fi desemnaţi la propunerea Parohiei Evanghelice C.A. Sibiu.
    (10) Pentru aceeaşi perioadă prevăzută la alin. (9), jumătate dintre membrii Consiliului ştiinţific vor fi desemnaţi la propunerea Parohiei Evanghelice C.A. din Sibiu, cu condiţia ca aceştia să fie specialişti în domeniul muzeal, potrivit prevederilor Legii nr. 311/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 6
    (1) Organigrama, statul de funcţii şi Regulamentul de organizare şi funcţionare ale Muzeului se aprobă prin ordin al ministrului culturii.
    (2) Numărul maxim de posturi pentru Muzeu se aprobă prin ordin al ministrului culturii, cu încadrarea în limita numărului maxim de posturi prevăzut la pct. II din anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) Salarizarea personalului Muzeului se face potrivit prevederilor legale în vigoare, aplicabile fiecărei categorii de personal bugetar.

    ART. 7
    (1) Activitatea Muzeului este finanţată din subvenţii acordate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, şi din venituri proprii provenite din activităţi specifice, donaţii şi sponsorizări.
    (2) Veniturile proprii necesare realizării activităţii Muzeului se pot realiza din:
    a) tarife pentru vizitarea muzeului;
    b) comercializarea publicaţiilor proprii sau ale terţilor, din domeniul specific de activitate;
    c) executarea de lucrări de redactare, tehnoredactare, editare, tipărire;
    d) executarea de lucrări de restaurare-conservare sau investigaţii fizico-chimice a bunurilor culturale aparţinând terţilor;
    e) efectuarea de lucrări de cercetare arheologică de diagnoză sau prevenire, precum şi a altor lucrări arheologice specifice, la comandă, în urma unor proiecte ale terţilor;
    f) efectuarea altor expertize de specialitate;
    g) executarea de replici după bunuri din patrimoniul Muzeului;
    h) acordarea dreptului de reproducere a imaginilor, acordarea altor drepturi de autor;
    i) taxe de fotografiere sau filmare;
    j) încasări din manifestări cultural-artistice;
    k) alte surse de venituri, conform prevederilor legale în vigoare.

    (3) Muzeul poate primi şi gestiona bunuri specifice activităţii desfăşurate sau donaţii şi sponsorizări, de la persoane fizice şi juridice de drept privat, în condiţiile dreptului comun.
    (4) Liberalităţile de orice fel pot fi acceptate numai dacă nu sunt grevate de condiţii ori de sarcini care sunt contrare obiectului de activitate al Muzeului sau care afectează autonomia sa culturală.
    (5) În vederea dezvoltării, protejării, conservării, restaurării, cercetării şi punerii în valoare a patrimoniului muzeal, Muzeul poate accesa programe de finanţare nerambursabilă şi poate încheia, conform legii, acordurile necesare în vederea accesării şi implementării programelor cu finanţare nerambursabilă.
    (6) Muzeul poate efectua cheltuieli, potrivit dreptului comun, din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, pentru administrarea, conservarea, restaurarea şi punerea în valoare a bunurilor încredinţate potrivit dreptului comun, de către persoane fizice şi juridice de drept privat.
    (7) Prin contractele încheiate, având ca obiect bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea Parohiei Evanghelice C.A. Sibiu, se vor stabili drepturile şi obligaţiile părţilor privind măsurile pentru administrarea, conservarea, restaurarea şi punerea în valoare a bunurilor încredinţate potrivit dreptului comun, precum şi răspunderea comună a proprietarilor şi a titularilor de drepturi reale asupra acestor bunuri, în ceea ce priveşte încheierea contractului de asigurare parţială sau totală, etapizată în funcţie de priorităţi, a bunurilor, cu încadrarea în bugetul alocat cu această destinaţie, potrivit legii.

    ART. 8
    Până la organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului, conducerea interimară este asigurată, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 9
    (1) Se aprobă actualizarea datelor de identificare, pentru concordanţa cu Extrasul de carte funciară nr. 116158 UAT Sibiu, urmată de scoaterea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unui bun imobil aflat în administrarea Muzeului Naţional „Brukenthal“, ca urmare a retrocedării acestuia către persoanele îndreptăţite, prin Decizia Comisiei speciale de retrocedare nr. 614 din 21.11.2005, în condiţiile legii, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
    (2) Se aprobă radierea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Muzeului Naţional „Brukenthal“ a numărului MF 26679, ca urmare a scoaterii acestuia din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, conform alin. (1).

    ART. 10
    Se aprobă modificarea datelor de identificare, pentru concordanţa cu Extrasul de carte funciară nr. 116158 UAT Sibiu, precum şi actualizarea valorii de inventar a unui bun imobil aflat în administrarea Muzeului Naţional „Brukenthal“, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 11
    Ministerul Culturii îşi va actualiza în mod corespunzător datele din evidenţele cantitativ-valorice şi, împreună cu Ministerul Finanţelor, va opera modificările corespunzătoare în anexa nr. 6 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare.



                    PRIM-MINISTRU
                    ION-MARCEL CIOLACU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul culturii,
                    Raluca Turcan
                    p. Ministrul muncii şi solidarităţii sociale,
                    Mădălin-Cristian Vasilcoiu,
                    secretar de stat
                    Ministrul finanţelor,
                    Marcel-Ioan Boloş

    Bucureşti, 13 iunie 2024.
    Nr. 657.
    ANEXA 1

    DATELE DE IDENTIFICARE
    a bunului imobil aflat în administrarea Muzeului Naţional „Brukenthal“, pentru care se actualizează descrierea tehnică,
    pentru concordanţa cu Extrasul de carte funciară nr. 116158 UAT Sibiu, şi care se radiază din
    inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public, ca urmare a retrocedării, în condiţiile legii

┌─────┬────────────┬──────────┬──────────┬────────────┬───────────┬──────────────┬──────────┐
│ │ │ │ │ │Temeiul │ │Valoarea │
│ │ │ │ │ │legal în │ │de │
│ │ │ │ │Persoana │baza căruia│ │inventar a│
│ │ │ │ │juridică de │partea de │Elemente-cadru│imobilului│
│Nr. │Codul de │Denumirea │Adresa │la care se │imobil se │de descriere │care se │
│M.F. │clasificaţie│imobilului│imobilului│scoate │scade din │tehnică │scade din │
│ │ │ │ │imobilul │domeniul │ │domeniul │
│ │ │ │ │(C.U.I.) │public al │ │public al │
│ │ │ │ │ │statului │ │statului │
│ │ │ │ │ │ │ │(în lei) │
├─────┼────────────┼──────────┼──────────┼────────────┼───────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │Nr. niveluri: │ │
│ │ │ │ │ │ │4; S. │ │
│ │ │ │ │ │ │construită la │ │
│ │ │ │ │ │ │sol: 2.297 mp;│ │
│ │ │ │ │ │ │S. construită │ │
│ │ │ │ │ │ │desfăşurată: │ │
│ │ │ │ │ │ │9.887 mp; │ │
│ │ │ │ │ │ │Corp A, S + P │ │
│ │ │ │ │ │ │+ 2E + pod, │ │
│ │ │ │ │ │ │compus din: │ │
│ │ │ │ │ │ │- subsol: 7 │ │
│ │ │ │ │ │ │săli │ │
│ │ │ │ │ │ │expoziţie, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │camere │ │
│ │ │ │ │ │ │tehnice, │ │
│ │ │ │ │ │ │arhivă, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │depozite, 3 │ │
│ │ │ │ │ │ │expoziţii │ │
│ │ │ │ │ │ │permanente, │ │
│ │ │ │ │ │ │hol cu scară, │ │
│ │ │ │ │ │ │scară; │ │
│ │ │ │ │ │ │- parter: 12 │ │
│ │ │ │ │ │ │birouri, 5 │ │
│ │ │ │ │ │ │săli │ │
│ │ │ │ │ │ │expoziţie, │ │
│ │ │ │ │ │ │birou manager,│ │
│ │ │ │ │ │ │birou │ │
│ │ │ │ │ │ │secretariat, │ │
│ │ │ │ │ │ │tablou │ │
│ │ │ │ │ │ │electricitate,│ │
│ │ │ │ │ │ │2 camere │ │
│ │ │ │ │ │ │casierie, │ │
│ │ │ │ │ │ │cameră portar,│ │
│ │ │ │ │ │ │3 camere │ │
│ │ │ │ │ │ │depozit, │ │
│ │ │ │ │ │Decizia nr.│cameră │ │
│ │ │ │ │ │614/ │carantină, │ │
│ │ │ │ │ │21.11.2005 │cameră │ │
│ │ │ │ │ │emisă de │expoziţie + │ │
│ │ │ │Ţara: │ │către │depozit, 3 │ │
│ │ │ │România; │ │Comisia │holuri acces, │ │
│ │ │ │judeţ: │Muzeul │specială de│3 holuri acces│ │
│ │ │Palatul │Sibiu; │Naţional │retrocedare│cu scară, hol │ │
│26679│8.24.01 │Brukenthal│MRJ, │„Brukenthal“│a unor │grup sanitar, │32.716 │
│ │ │Sibiu │Sibiu, │C.U.I. │bunuri │3 grupuri │ │
│ │ │ │Piaţa Mare│3098079 │imobile │sanitare, 3 │ │
│ │ │ │nr. 4 │ │care au │holuri │ │
│ │ │ │ │ │aparţinut │intrare, 3 │ │
│ │ │ │ │ │unor culte │scări; │ │
│ │ │ │ │ │religioase │- etajul I: 5 │ │
│ │ │ │ │ │din România│saloane baroc,│ │
│ │ │ │ │ │ │17 săli │ │
│ │ │ │ │ │ │expoziţie, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │camere │ │
│ │ │ │ │ │ │depozit, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │laboratoare, │ │
│ │ │ │ │ │ │birou, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │camere │ │
│ │ │ │ │ │ │bibliotecă, │ │
│ │ │ │ │ │ │camera │ │
│ │ │ │ │ │ │tehnică, grup │ │
│ │ │ │ │ │ │sanitar, 5 │ │
│ │ │ │ │ │ │holuri acces │ │
│ │ │ │ │ │ │cu scară, hol │ │
│ │ │ │ │ │ │acces, 2 │ │
│ │ │ │ │ │ │scări; │ │
│ │ │ │ │ │ │- etajul II: │ │
│ │ │ │ │ │ │19 săli │ │
│ │ │ │ │ │ │expoziţie, 7 │ │
│ │ │ │ │ │ │camere │ │
│ │ │ │ │ │ │depozit, │ │
│ │ │ │ │ │ │camera │ │
│ │ │ │ │ │ │bibliotecă, │ │
│ │ │ │ │ │ │camera │ │
│ │ │ │ │ │ │tehnică, grup │ │
│ │ │ │ │ │ │sanitar, 5 │ │
│ │ │ │ │ │ │holuri acces │ │
│ │ │ │ │ │ │cu scară, hol │ │
│ │ │ │ │ │ │acces; │ │
│ │ │ │ │ │ │- pod: pod │ │
│ │ │ │ │ │ │mansardabil, 4│ │
│ │ │ │ │ │ │scări. │ │
│ │ │ │ │ │ │Teren în │ │
│ │ │ │ │ │ │suprafaţă de │ │
│ │ │ │ │ │ │3.360 mp │ │
│ │ │ │ │ │ │CF nr. 116158 │ │
│ │ │ │ │ │ │- A1.2 │ │
└─────┴────────────┴──────────┴──────────┴────────────┴───────────┴──────────────┴──────────┘



    ANEXA 2

    DATELE DE IDENTIFICARE
    a bunului imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Muzeului Naţional „Brukenthal“, ale cărui elemente-cadru
    de descriere tehnică se modifică, pentru concordanţa cu Extrasul de carte funciară nr. 116158 UAT Sibiu, şi a cărui valoare se actualizează

┌─────┬────────────┬──────────┬──────────┬──────────────┬─────────────┬────────┬───────────┐
│ │ │ │ │ │ │Valoarea│Valoarea de│
│Nr. │Codul de │Denumirea │Adresa │Elemente-cadru│Situaţia │de │inventar │
│M.F. │clasificaţie│imobilului│imobilului│de descriere │juridică │inventar│actualizată│
│ │ │ │ │tehnică │ │iniţială│(lei) │
│ │ │ │ │ │ │(lei) │ │
├─────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────────┼─────────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │ │Nr. niveluri: │ │ │ │
│ │ │ │ │5; S + P + 2E │ │ │ │
│ │ │ │ │+ mezanin │ │ │ │
│ │ │ │ │S. construită │ │ │ │
│ │ │ │ │la sol: 253 │ │ │ │
│ │ │ │ │mp; │ │ │ │
│ │ │ │ │S. construită │ │ │ │
│ │ │ │ │desfăşurată: │ │ │ │
│ │ │ │ │1.081,3 mp; │ │ │ │
│ │ │ │ │Casă şi │ │ │ │
│ │ │ │ │extindere │ │ │ │
│ │ │ │ │bibliotecă │ │ │ │
│ │ │ │ │compusă din: │ │ │ │
│ │ │ │ │- subsol: 2 │ │ │ │
│ │ │ │ │depozite de │ │ │ │
│ │ │ │ │cărţi, │ │ │ │
│ │ │ │ │centrală │ │ │ │
│ │ │ │ │termică, hol │ │ │ │
│ │ │ │ │cu casa │ │ │ │
│ │ │ │ │scării, casa │ │ │ │
│ │ │ │ │liftului, │ │ │ │
│ │ │ │ │curte de │ │ │ │
│ │ │ │ │lumină; │ │ │ │
│ │ │ │ │- parter: 3 │ │ │ │
│ │ │ │ │birouri, │ │ │ │
│ │ │ │ │depozit de │În │ │ │
│ │ │ │Ţara: │cărţi, fişier,│administrarea│ │ │
│ │ │ │România; │2 grupuri │Muzeului │ │ │
│ │ │ │judeţ: │sociale, casa │Naţional │ │ │
│26690│8.24.03 │Extindere │Sibiu; │liftului, hol │„Brukenthal“ │572.404 │4.450.060 │
│ │ │bibliotecă│MRJ, │cu casa │C.U.I. │ │ │
│ │ │ │Sibiu, │scării; │3098079 │ │ │
│ │ │ │Piaţa Mare│- etaj I: 2 │Proces-verbal│ │ │
│ │ │ │nr. 4 │depozite, │recepţie nr. │ │ │
│ │ │ │ │birou cu scară│742/3.07.2003│ │ │
│ │ │ │ │de acces în │ │ │ │
│ │ │ │ │corpul vechi, │ │ │ │
│ │ │ │ │sală de │ │ │ │
│ │ │ │ │studiu, casa │ │ │ │
│ │ │ │ │liftului, hol │ │ │ │
│ │ │ │ │cu casa │ │ │ │
│ │ │ │ │scării; │ │ │ │
│ │ │ │ │- etaj II: 2 │ │ │ │
│ │ │ │ │săli de │ │ │ │
│ │ │ │ │lectură, casa │ │ │ │
│ │ │ │ │liftului, 2 │ │ │ │
│ │ │ │ │grupuri │ │ │ │
│ │ │ │ │sociale, hol │ │ │ │
│ │ │ │ │cu casa │ │ │ │
│ │ │ │ │scării, terasă│ │ │ │
│ │ │ │ │circulabilă; │ │ │ │
│ │ │ │ │- mezanin: │ │ │ │
│ │ │ │ │sala lectură │ │ │ │
│ │ │ │ │cu casa │ │ │ │
│ │ │ │ │liftului. │ │ │ │
│ │ │ │ │Teren în │ │ │ │
│ │ │ │ │suprafaţă de │ │ │ │
│ │ │ │ │370 mp │ │ │ │
│ │ │ │ │CF nr. 116158 │ │ │ │
│ │ │ │ │- A1.1 │ │ │ │
└─────┴────────────┴──────────┴──────────┴──────────────┴─────────────┴────────┴───────────┘


    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016