Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 542 din 8 iunie 2023  pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind modelul uniformei de serviciu, însemnele distinctive şi accesoriile care însoţesc portul acesteia, durata normată de utilizare, condiţiile de acordare şi personalul vamal care beneficiază de uniformă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 572/2019     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 542 din 8 iunie 2023 pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind modelul uniformei de serviciu, însemnele distinctive şi accesoriile care însoţesc portul acesteia, durata normată de utilizare, condiţiile de acordare şi personalul vamal care beneficiază de uniformă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 572/2019

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 550 din 20 iunie 2023
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ARTICOL UNIC
    Regulamentul privind modelul uniformei de serviciu, însemnele distinctive şi accesoriile care însoţesc portul acesteia, durata normată de utilizare, condiţiile de acordare şi personalul vamal care beneficiază de uniformă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 572/2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 696 din 23 august 2019, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La articolul 19, literele a) şi b) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "a) uniforma de control de vară - se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi este compusă din bluzon şi doi pantaloni. Bluzonul se confecţionează din ţesătură de culoare bleumarin cu proprietăţi hidrofobe, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la căldura soarelui şi la vânt. Bluzonul este prevăzut cu epoleţi, iar în partea inferioară a mânecilor sunt aplicate două benzi reflectorizante. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, iar pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă. Bluzonul este inscripţionat pe spate şi pe piept cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE. Pantalonul se confecţionează din aceeaşi ţesătură şi culoare ca şi bluzonul. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral, iar în partea inferioară sunt aplicate două benzi reflectorizante.
    Uniforma de control vară utilizată de personalul vamal încadrat în structurile de echipe canine şi de control nedistructiv se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Aceasta este compusă din bluzon şi doi pantaloni. Bluzonul se confecţionează din ţesătură imprimată camuflaj urban digital, gama de culori gri-verzui, cu proprietăţi hidrofobe, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la căldura soarelui şi la vânt. Bluzonul este prevăzut cu epoleţi. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă, iar pe mâneca dreaptă este aplicat ecuson echipe canine, respectiv control nedistructiv. Bluzonul este inscripţionat pe spate cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE CANINE, respectiv CONTROL NEDISTRUCTIV. Pantalonul se confecţionează din aceeaşi ţesătură şi culoare ca şi bluzonul. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral.
    Uniforma de control de vară utilizată de personalul vamal încadrat în structura de echipe mobile se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Aceasta este compusă din bluzon şi doi pantaloni. Bluzonul se confecţionează din ţesătură de culoare bleumarin cu proprietăţi hidrofobe, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la căldura soarelui şi la vânt. Bluzonul este prevăzut cu epoleţi, iar în partea inferioară a mânecilor sunt aplicate două benzi reflectorizante. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, iar pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă, iar pe mâneca dreaptă este aplicat ecuson echipe mobile. Bluzonul este inscripţionat pe spate şi pe piept cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE MOBILE. Pantalonul se confecţionează din aceeaşi ţesătură şi culoare ca şi bluzonul. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral, iar în partea inferioară sunt aplicate două benzi reflectorizante;
b) uniforma de control de iarnă - se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi este compusă din scurtă şi doi pantaloni. Scurta se confecţionează din ţesătură de culoare bleumarin matlasată, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la frig şi intemperii. Scurta este prevăzută cu epoleţi, iar în partea inferioară a mânecilor sunt aplicate două benzi reflectorizante. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, iar pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă. Scurta este inscripţionată pe spate şi pe piept cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE. Pantalonul se confecţionează din ţesătură de culoare bleumarin matlasată, ca şi scurta. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral, iar în partea inferioară sunt aplicate două benzi reflectorizante.
    Uniforma de control iarnă utilizată de personalul vamal încadrat în structurile de echipe canine şi de control nedistructiv se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Aceasta este compusă din scurtă, vestă şi doi pantaloni. Scurta se confecţionează din ţesătură matlasată, imprimată camuflaj urban digital, gama de culori gri-verzui, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire, protecţie la frig şi intemperii. Scurta este prevăzută cu epoleţi. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă, iar pe mâneca dreaptă este aplicat ecuson echipe canine, respectiv ecuson control nedistructiv. Bluzonul este inscripţionat pe spate cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE CANINE, respectiv CONTROL NEDISTRUCTIV. Vesta se confecţionează din ţesătură matlasată, imprimată camuflaj urban digital, gama de culori gri-verzui, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la frig şi intemperii. Vesta este prevăzută cu epoleţi, terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, este inscripţionată pe spate cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE CANINE, respectiv CONTROL NEDISTRUCTIV. Pantalonul se confecţionează din aceeaşi ţesătură ca şi scurta. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral.
    Uniforma de control iarnă utilizată de personalul vamal încadrat în structura de echipe mobile se confecţionează atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Aceasta este compusă din scurtă, vestă şi doi pantaloni. Scurta se confecţionează din ţesătură matlasată, de culoare bleumarin, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire, protecţie la frig şi intemperii. Scurta este prevăzută cu epoleţi, iar în partea inferioară a mânecilor sunt aplicate două benzi reflectorizante. Terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă, iar pe mâneca dreaptă este aplicat ecuson echipe mobile. Bluzonul este inscripţionat pe spate cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE MOBILE. Vesta se confecţionează din ţesătură matlasată, de culoare bleumarin, cu o foarte bună rezistenţă la uzură, murdărire şi protecţie la frig şi intemperii. Vesta este prevăzută cu epoleţi, terminaţia piepţilor şi a spatelui este dreaptă, este inscripţionată pe spate cu sintagma VAMA-CUSTOMS-DOUANE, iar pe piepţi, în partea stângă, cu VAMA şi în partea dreaptă cu ECHIPE MOBILE. Pantalonul se confecţionează din aceeaşi ţesătură ca şi scurta. Pantalonul este drept, prevăzut cu două buzunare oblice pe faţă şi cu două buzunare cu burduf şi capac aplicate lateral, iar în partea inferioară sunt aplicate două benzi reflectorizante."

    2. La articolul 21, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Cămaşa-bluză cu mânecă lungă se confecţionează cu buzunare cu clape pe piepţi, uşor cambrată pe talie, se încheie cu nasturi, are gulerul răsfrânt, cu colţ, iar pe umăr este prevăzută cu epoleţi. Pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă. Personalul vamal din cadrul structurilor de echipe canine, echipe mobile şi control nedistructiv va avea aplicate pe mâneca dreaptă ecusoane specifice specializării."

    3. La articolul 22, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Cămaşa-bluză cu mânecă scurtă se confecţionează cu buzunare cu clape pe piepţi, uşor cambrată pe talie, se încheie cu nasturi, are gulerul răsfrânt, cu colţ, iar pe umăr este prevăzută cu epoleţi. Pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă. Lucrătorii vamali din cadrul structurilor de echipe canine, echipe mobile şi control nedistructiv vor avea aplicate pe mâneca dreaptă ecusoane specifice specializării."

    4. La articolul 29, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alin. (4), cu următorul cuprins:
    "(4) Puloverul pentru personalul vamal din cadrul structurilor de echipe mobile se confecţionează, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, din lână sau fire de tip lână, de culoare bleumarin, cu anchior, pe umeri este prevăzut cu platcă şi epoleţi, pe mâneca stângă este aplicat ecuson vamă, iar pe mâneca dreaptă va avea aplicat ecuson specific specializării. Umerii, epoleţii şi coatele sunt dublate din material textil de culoare bleumarin."

    5. La articolul 44, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 44
    (1) Emblema vamă pentru mânecă reproduce modelul şi caracteristicile siglei autorităţii vamale, are dimensiunile 105 mm/81 mm, este de culoare aurie confecţionată pe suport textil, prin brodare. În partea de sus este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise - element de identitate naţională. Între aripile vulturului/acvilei este o panglică de culoare aurie care are înscris textul «AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ» de culoare neagră, iar în partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 3D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului. În centru se află sigla instituţiei, în forma ovală cu dimensiunea 58,5 x 43,39 mm şi are în conţinut însemnele specifice. În partea superioară stema României, central textul „VAMA“ de culoare aurie. Sub text se află însemnul principal al instituţiei (sceptrul lui Mercur). În partea superioară pe panglică albă este înscris textul „România“, iar în partea inferioară pe panglică albă este înscris textul „Douane/Customs“, scrisul fiind de culoare albastră, la fel ca şi fundalul general. În partea de jos, sub sigla instituţiei, se află brodat steagul României sub formă dreptunghiulară, cu dimensiunile 6 x 18 mm."

    6. La articolul 45, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 45
    (1) Emblema pentru mânecă specifică personalului vamal din structura de echipe canine are dimensiunile 105 mm/81 mm, este de culoare aurie, confecţionată pe suport textil, prin brodare. În partea de sus este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise - element de identitate naţională. Între aripile vulturului/acvilei este o panglică de culoare aurie care are înscris textul „AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ“ de culoare neagră, iar în partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 3D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului. În partea centrală se află un oval cu dimensiunea 53,42 x 34,42 mm, ce conţine în partea de sus un cerc cu diametrul de 22,081 mm, iar in interior se află informaţii de tip, cu denumirea structurii de specialitate reprezentată şi informaţii specifice de marcaj internaţional (cap câine lup). Sub acesta se află însemnul principal al instituţiei, având dimensiunea de 16,41 mm (sceptrul lui Mercur), textul cu «România/Douane/Customs» (dimensiunea 1,6 mm), scris albastru pe panglică albă. În partea de jos se află cuvântul VAMA cu dimensiunea 4 x 18 mm şi tricolorul României sub forma dreptunghiulară cu dimensiunile de 6 x 18 mm brodate pe suportul de bază."

    7. După articolul 45 se introduce un nou articol, art. 45^1, cu următorul cuprins:
    "ART. 45^1
    (1) Emblema pentru mânecă specifică personalului vamal din structura de echipe mobile are dimensiunile 105 mm/81 mm, este de culoare aurie, confecţionată pe suport textil, prin brodare. În partea de sus este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise - element de identitate naţională. Între aripile vulturului/acvilei este o panglică de culoare aurie care are înscris textul «AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ» de culoare neagră, iar în partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 3D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului. În partea centrală se află un oval cu dimensiunea 53,42 x 34,42 mm, ce conţine în partea de sus un cerc cu diametrul de 22,081 mm, iar în interior se află informaţii de tip text şi informaţii specifice de marcaj internaţional (vehicul cu sirenă - echipaj mobil, semn autostradă, simbol lucrător vamal). Sub acesta se află însemnul principal al instituţiei având dimensiunea de 16,41 mm (sceptrul lui Mercur), textul cu România/Douane/Customs (dimensiunea 1,6 mm), scris albastru pe panglică albă. În partea de jos se află cuvântul VAMA cu dimensiunea 4 x 18 mm şi tricolorul României sub formă dreptunghiulară cu dimensiunile de 6 x 18 mm brodate pe suportul de bază.
    (2) Emblema se utilizează la uniforma de control şi se aplică pe axul mânecii drepte.
    (3) Emblema este prezentată în anexa nr. 2 la prezentul regulament."

    8. La articolul 46, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 46
    (1) Emblema pentru mânecă specifică personalului vamal din structura de control nedistructiv are dimensiunile 105 mm/81 mm şi este confecţionată pe suport textil, prin brodare, de culoare aurie. În partea de sus este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise - element de identitate naţională, între aripile vulturului/acvilei este o panglică de culoare aurie care are înscris textul «AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ» de culoare neagră, iar în partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 3D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului. În partea centrală se află un oval cu dimensiunea 53,42 x 34,42 mm, ce conţine în partea de sus un cerc cu diametrul de 22,081 mm, iar in interior se află informaţii de tip cu denumirea structurii de specialitate reprezentată şi informaţii specifice de marcaj internaţional (simbol nuclear). Sub acesta se află însemnul principal al instituţiei, având dimensiunea de 16,41 mm (sceptrul lui Mercur), textul cu «România/Douane/Customs» (dimensiunea 1,6 mm), scris albastru pe panglică albă.În partea de jos se află cuvântul VAMA cu dimensiunea 4 mm x 18 mm, precum şi tricolorul României sub formă dreptunghiulară cu dimensiunile de 6 mm x 18 mm care sunt brodate pe suportul de bază."

    9. La articolul 47, alineatele (1)-(3) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "ART. 47
    (1) Însemne cu număr unic de identificare:
    a) însemn purtat la loc vizibil, confecţionat din metal inoxidabil cu număr unic de identificare, în formă de scut cu dimensiunile de 65 mm/50 mm, fond auriu sablat şi marginile 3D. În partea superioară este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise, element de identitate naţională, sub acesta fiind panglică de culoare aurie care are înscris textul «AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ» de culoare neagră. În partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 3D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului.
    În centru se află sigla instituţiei în formă ovală cu dimensiunea 37 x 27 mm şi are în conţinut însemnele specifice. În partea superioară se află stema României, central textul «VAMA» de culoare aurie. Sub text se află însemnul principal al instituţiei (sceptrul lui Mercur). În partea superioară pe panglică albă este înscris textul «România», iar în partea inferioară pe panglică albă este înscris textul «Douane/Customs», scrisul fiind de culoare aurie.
    În partea de jos, sub sigla instituţiei, este gravat elementul de identificare individual.
    Acest însemn este purtat de fiecare funcţionar public din cadrul autorităţii vamale şi este prevăzut cu sistem de prindere tip cleme confecţionate din alamă prinse cu nituri, pe un suport din piele naturală de viţel sub formă de scut cu dimensiunile 90 mm x 70 mm x 5-6 mm cu margini cusute în contrast şi locaş de încastrare pentru prinderea cu cleme a ecusonului metalic. Suportul din piele naturală de viţel este prevăzut în partea de sus cu un spaţiu tubular pe toată lungimea laturii prin care se va introduce lanţul realizat din bile metalice de culoare gun metal sau black nichel (nu argintii), cu diametrul de 2,5 mm, lungime 900 mm cu sistem de închidere/deschidere de siguranţă pentru ataşarea cât mai uşoară şi utilizarea acestuia în zona gâtului. De asemenea, reversul suportului din piele naturală de viţel este prevăzut cu clips din oţel inoxidabil pentru ataşarea la centură/curea;
    b) însemn pentru portofelul de legitimaţie, confecţionat din metal inoxidabil cu număr unic de identificare, în formă de scut cu dimensiunile de 60 mm/45,3 mm, electroplacat metalic cu aur de 24K vibrofinisat, şlefuit manual cu aspect lucios/oglindă pentru planurile ridicate, în cant şi pe spatele piesei, iar planul coborât este sablat cu aspect de nisip gros.
    În partea superioară este reprezentat vulturul/acvila românească cu aripile deschise - element de identitate naţională, sub acesta fiind panglică de culoare aurie care are înscris textul «AUTORITATEA VAMALĂ ROMÂNĂ» de culoare neagră. În partea de jos şi laterale se află lauri, cu aspect şi design 2D, ce reprezintă spicul de grâu românesc, abundenţa şi bogăţia pământului.
    În centru se află sigla instituţiei în formă ovală şi are în conţinut însemnele specifice. În partea superioară se află stema României, central textul «VAMA» de culoare aurie. Sub text se află însemnul principal al instituţiei (sceptrul lui Mercur).
    În partea superioară pe panglică albă este înscris textul «România», iar în partea inferioară pe panglică albă este înscris textul «Douane/Customs», scrisul fiind de culoare aurie.
    În partea de jos, sub sigla instituţiei, este gravat elementul de identificare individual.
    Acest însemn este încastrat într-un suport de tip portofel confecţionat din piele naturală de viţel, cu dimensiunile în format deschis 210 mm x 80 mm, format închis 105 mm x 80 mm. La interior pe partea opusă insignei este prevăzut cu un buzunar pentru card - tip legitimaţie cu protecţie din folie transparentă din plastic. Pe partea exterioară a portofelului, aferentă legitimaţiei, este imprimată sigla instituţiei cu tehnologia emboss cu dimensiunile 60 mm x 45,3 mm.
    Cele două însemne vor purta acelaşi număr de identificare individual.
    (2) Însemnul purtat la loc vizibil se utilizează la uniforma de serviciu pentru personalul vamal, după cum urmează:
    a) la uniforma de ceremonie, agăţat la gât cu lănţişor;
    b) la uniforma de reprezentare, agăţat la gât cu lănţişor;
    c) la uniforma de control, agăţat la gât cu lănţişor sau la centură.
    (3) Însemnul purtat la loc vizibil poate fi utilizat şi la ţinuta civilă în cadrul misiunilor operative al căror caracter impune o astfel de ţinută."

    10. La articolul 49 alineatul (1), litera a) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "a) patru rânduri de lauri pentru directori generali şi directori generali adjuncţi;"

    11. La articolul 50 alineatul (1), litera a) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "a) patru rânduri de ramuri cu frunze de stejar pentru directori generali şi directori generali adjuncţi;"

    12. La anexa nr. 1, nota se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "*) Se confecţionează pentru personalul vamal din structurile de echipe canine, echipe mobile şi control nedistructiv."

    12. Anexa nr. 2 se modifică şi se înlocuieşte cu anexa la prezenta hotărâre.




                    PRIM-MINISTRU
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ
                    Contrasemnează:
                    Viceprim-ministru, ministrul transporturilor şi infrastructurii,
                    Sorin Mihai Grindeanu
                    Ministrul finanţelor,
                    Adrian Câciu

    Bucureşti, 8 iunie 2023.
    Nr. 542.
    ANEXA 1

    (Anexa nr. 2 la Regulament)
    ÎNSEMNE DISTINCTIVE*)
    *) Însemnele distinctive sunt reproduse în facsimil.

┌────┬────────────┬────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │ │Durata │
│Nr. │Denumirea │ │Prevederi │normată │
│crt.│însemnelor │U.M.│cantitative│de │
│ │ │ │ │folosinţă │
│ │ │ │ │(ani) │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Emblemă vamă│ │ │ │
│1. │pentru │buc.│3 │5 │
│ │mânecă │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Emblemă │ │ │ │
│ │echipe │ │ │ │
│2. │canine │buc.│3 │5 │
│ │pentru │ │ │ │
│ │mânecă │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Emblemă │ │ │ │
│ │echipe │ │ │ │
│3. │mobile │buc.│3 │5 │
│ │pentru │ │ │ │
│ │mânecă │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Emblemă │ │ │ │
│ │control │ │ │ │
│4. │nedistructiv│buc.│3 │5 │
│ │pentru │ │ │ │
│ │mânecă │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Însemn cu │ │ │ │
│ │număr unic │ │ │ │
│5. │de │buc.│1 │10 │
│ │identificare│ │ │ │
│ │purtat la │ │ │ │
│ │loc vizibil │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Însemn cu │ │ │ │
│ │număr unic │ │ │ │
│ │de │ │ │ │
│6. │identificare│ │ │ │
│ │pentru │ │ │ │
│ │portofelul │ │ │ │
│ │de │ │ │ │
│ │legitimaţie │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │Însemnul cu │ │ │ │
│7. │element de │buc.│1 │10 │
│ │identificare│ │ │ │
│ │nominal │ │ │ │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │ │ │ │conform │
│ │ │ │ │duratei de │
│8. │Emblemă │buc.│1/articol │folosire a │
│ │coifură │ │ │articolului│
│ │ │ │ │la care se │
│ │ │ │ │ataşează │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ │ │ │ │conform │
│ │ │ │ │duratei de │
│9. │Petliţe │set │1/articol │folosire a │
│ │ │ │ │articolului│
│ │ │ │ │la care se │
│ │ │ │ │ataşează │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│10. │Eghileţi │buc.│1 │10 │
├────┼────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│11. │Însemne de │set │6 │5 │
│ │grad │ │ │ │
└────┴────────────┴────┴───────────┴───────────┘

    Emblemă vamă pentru mânecă
 (a se vedea imaginea asociată)
    Emblemă echipe mobile pentru mânecă
 (a se vedea imaginea asociată)
    Emblemă echipe canine pentru mânecă
 (a se vedea imaginea asociată)
    Emblemă control nedistructiv pentru mânecă
 (a se vedea imaginea asociată)
    Însemn cu număr unic de identificare purtat la loc vizibil
 (a se vedea imaginea asociată)
    Însemn cu număr unic de identificare pentru legitimaţie
 (a se vedea imaginea asociată)
    Însemn cu element de identificare nominal
 (a se vedea imaginea asociată)
    Emblemă coifură pentru director general/ director general adjunct
    Emblemă coifură/şapcă pentru funcţii de conducere
    Emblemă coifură/şapcă pentru funcţii de execuţie
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
    Petliţe pentru director general/ director general adjunct
    Petliţe pentru funcţii de conducere
    Petliţe pentru funcţii de execuţie
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
    Eghileţi pentru funcţii de conducere
    Eghileţi pentru funcţii de execuţie
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)

    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016