Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 532 din 5 august 2010  privind modificarea si completarea Deciziei presedintelui Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare si a Listei cuprinzand tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECIZIE nr. 532 din 5 august 2010 privind modificarea si completarea Deciziei presedintelui Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare si a Listei cuprinzand tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU ADMINISTRARE SI REGLEMENTARE IN COMUNICATII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 583 din 17 august 2010

În temeiul <>art. 19 alin. (1) şi (3) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicaţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 591/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale art. 62 alin. (1) şi (4), ale <>art. 62^1 din Legea audiovizualului nr. 504/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale art. 10 alin. (2) pct. 12, ale art. 11 alin. (1) şi ale <>art. 12 alin. (1) şi (3) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, aprobatã prin <>Legea nr. 113/2010 ,

preşedintele Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii emite prezenta decizie.

ART. I
Decizia preşedintelui Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare şi a Listei cuprinzând tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual cãtre Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.166 din 22 decembrie 2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 2 alineatul (2), litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) licenţe - licenţele de utilizare a frecvenţelor radio, acordate în conformitate cu prevederile <>O.U.G. nr. 79/2002 şi ale <>Legii nr. 504/2002 , precum şi licenţele de emisie acordate în conformitate cu prevederile <>Legii nr. 504/2002 ;".
2. La articolul 2 alineatul (2), litera d) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"d) documente de alocare/asignare - licenţele de utilizare a frecvenţelor radio care conţin alocãri de frecvenţe radio şi condiţiile tehnice şi operaţionale asociate acestora, licenţele de emisie, precum şi autorizaţiile de asignare a frecvenţelor radio, care conţin asignãri de frecvenţe radio şi parametrii tehnici şi operaţionali asociaţi acestora, în baza cãrora se calculeazã sumele datorate cu titlu de tarif de utilizare spectru;".
3. La articolul 2 alineatul (2), dupã litera k) se introduce o nouã literã, litera l), cu urmãtorul cuprins:
"l) GMDSS - radiocomunicaţii în cadrul Sistemului mondial pentru caz de sinistru şi siguranţa navigaţiei pe mare (Global Maritime Distress and Safety System)."
4. La articolul 4 alineatul (1), litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) tarifele prevãzute la cap. I pct. 3, 4 şi 5.2, la cap. II pct. 1, 2, 3.1, 3.2 şi 3.3, la cap. III pct. 1, 2, 3 şi 4, la cap. IV, la cap. V, la cap. VI pct. 1, la cap. VII şi la cap. VIII pct. 1 şi 2 din anexã, care se încaseazã trimestrial, cu excepţia cazurilor în care sunt aplicabile prevederile alin. (1^1)-(1^3), (1^5) şi (1^6);".
5. La articolul 4 alineatul (1), litera b) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"b) tarifele prevãzute la cap. I pct. 1 şi 2, la cap. II pct. 3.4, 3.5 şi 3.6, la cap. III pct. 5, precum şi la cap. VI pct. 3 din anexã, care se încaseazã semestrial;".
6. La articolul 4 alineatul (1), dupã litera b) se introduce o nouã literã, litera c), cu urmãtorul cuprins:
"c) tarifele prevãzute la cap. IX, care se încaseazã strict pe perioadele menţionate în cuprinsul acestuia."
7. La articolul 7, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) În situaţia prevãzutã la alin. (1), prin derogare de la prevederile art. 5, deciziile vor fi emise în termen de 15 zile calendaristice de la data comunicãrii licenţei."
8. Articolul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) Pentru anul, semestrul, respectiv trimestrul emiterii documentului de alocare/asignare, valoarea tarifului datorat este egalã cu valoarea tarifului prevãzut în anexa la prezenta decizie, multiplicatã cu 1/12 şi cu numãrul lunilor rãmase pânã la sfârşitul anului, semestrului, respectiv trimestrului, luna emiterii documentului de alocare/asignare fiind inclusã în acest numãr.
(2) Pentru anul, semestrul, respectiv trimestrul expirãrii termenului de valabilitate a licenţei, valoarea tarifului datorat în baza documentelor de alocare/asignare este egalã cu valoarea tarifului prevãzut în anexa la prezenta decizie, multiplicatã cu 1/12 şi cu numãrul lunilor scurse de la începutul anului, semestrului, respectiv trimestrului şi pânã la data expirãrii licenţei, luna expirãrii fiind inclusã în acest numãr.
(3) În situaţia prevãzutã la alin. (2), în cazul în care titularul licenţei transmite, în original, în condiţiile prevãzute în <>Decizia preşedintelui IGCTI nr. 658/2005 , o solicitare de prelungire a termenului de valabilitate a licenţei, valoarea tarifului suplimentar datorat de titular, dacã este cazul, în baza documentelor de alocare/asignare valabile pentru anul, semestrul, respectiv trimestrul expirãrii termenului de valabilitate a licenţei, este egalã cu valoarea tarifului prevãzut în anexa la prezenta decizie, multiplicatã cu 1/12 şi cu numãrul lunilor rãmase pânã la sfârşitul anului, semestrului, respectiv trimestrului."
9. La articolul 9, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Modificarea documentelor de alocare/asignare, în sensul modificãrii alocãrilor de frecvenţe radio şi/sau a condiţiilor tehnice şi operaţionale asociate acestora, respectiv a asignãrilor de frecvenţe radio şi/sau a parametrilor tehnici şi operaţionali asociaţi acestora, conduce la recalcularea tarifului conform prevederilor acestor documente modificate, cu excepţia situaţiilor în care modificãrile efectuate nu sunt de naturã a afecta cuantumul tarifului de utilizare spectru datorat în baza documentelor de alocare/asignare respective. Recalcularea tarifului debuteazã cu luna imediat urmãtoare emiterii documentelor referitoare la modificãrile respective, în cazul tarifelor care se încaseazã anual sau semestrial, şi începând cu prima lunã a trimestrului imediat urmãtor, în cazul tarifelor care se încaseazã trimestrial."
10. Articolul 10 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 10. - (1) Tarifele se reduc cu 100% pentru reţelele de radiocomunicaţii folosite de serviciile publice de salvamont, în cazul frecvenţelor din serviciul mobil terestru utilizate în exclusivitate pentru salvãri de vieţi omeneşti.
(2) Tarifele se reduc cu 75% pentru reţelele de radiocomunicaţii folosite de serviciile de ambulanţã şi salvamar, în cazul frecvenţelor din serviciul mobil terestru utilizate în exclusivitate pentru salvãri de vieţi omeneşti.
(3) Tarifele se reduc cu 75% în cazul frecvenţelor din serviciul mobil maritim (cu excepţia radiocomunicaţiilor pe cãile de navigaţie interioarã) ce sunt utilizate în exclusivitate pentru salvãri de vieţi omeneşti prin intermediul staţiilor de radiocomunicaţii amplasate pe ţãrm.
(4) Tarifele se reduc cu 75% în cazul frecvenţelor din serviciul mobil aeronautic ce sunt utilizate în exclusivitate pentru salvãri de vieţi omeneşti prin intermediul staţiilor de radiocomunicaţii amplasate la sol."
11. La articolul 12^2, dupã alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (4), cu urmãtorul cuprins:
"(4) În situaţia prevãzutã la alin. (3), valoarea în lei a sumei ce urmeazã a fi restituitã cãtre titularul cedent este egalã cu diferenţa dintre valoarea în lei a tarifului de utilizare spectru perceput la începutul anului, semestrului, respectiv trimestrului în care a intervenit cesionarea licenţei şi valoarea în lei a tarifului de utilizare spectru datorat de cãtre titularul cedent, în baza licenţei, ca urmare a cesionãrii acesteia."
12. La articolul 13, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 13. - (1) În situaţia în care titularul renunţã la documente de alocare/asignare, în conformitate cu prevederile <>Deciziei preşedintelui IGCTI nr. 658/2005 , înainte de data expirãrii perioadei de valabilitatea a acestora, tarifele plãtite, aferente perioadei cuprinse între luna urmãtoare celei în care a fost solicitatã retragerea licenţei sau autorizaţiei şi sfârşitul anului, semestrului, respectiv trimestrului vor fi restituite, iar tarifele neîncasate sunt datorate pentru perioada cuprinsã între începutul anului, semestrului, respectiv trimestrului şi luna în care a fost solicitatã retragerea licenţei sau autorizaţiei."
13. La articolul 13, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) În situaţia prevãzutã la alin. (1), valoarea în lei a sumei ce urmeazã a fi restituitã este egalã cu diferenţa dintre valoarea în lei a tarifului de utilizare a spectrului perceput la începutul perioadei de tarifare (an, semestru, respectiv trimestru) în care a intervenit solicitarea de retragere a licenţei sau autorizaţiei şi valoarea în lei a tarifului de utilizare spectru datorat, în baza documentului de alocare/asignare respectiv, ca urmare a solicitãrii de retragere a licenţei sau autorizaţiei pe parcursul perioadei de tarifare în discuţie, calculatã în conformitate cu alin. (3)."
14. La articolul 13, alineatul (3) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Valoarea tarifului datorat în situaţia prevãzutã la alin. (1) este egalã cu valoarea tarifului prevãzut în anexã, multiplicatã cu 1/12 şi cu numãrul lunilor scurse de la începutul anului, semestrului, respectiv trimestrului în care a fost solicitatã retragerea documentului de alocare/asignare şi luna în care a fost solicitatã retragerea licenţei sau autorizaţiei."
15. La articolul 15 alineatul (5), litera c) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"c) tariful se multiplicã cu 5 pentru reţele funcţionând în benzile de frecvenţe VHF şi UHF care nu respectã prevederile în vigoare referitoare la ecartul dintre canalele adiacente, cu excepţia titularilor de licenţe prevãzuţi la art. 10 şi a reţelelor prevãzute la lit. d);".
16. La articolul 17, alineatul (4) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Tarifele prevãzute la cap. III pct. 5 din anexã se reduc cu 50% pânã la data de 31 decembrie 2011."
17. La articolul 17, dupã alineatul (4) se introduc douã noi alineate, alineatele (5) şi (6), cu urmãtorul cuprins:
"(5) Pentru operatorul de multiplex alocat la nivel naţional care difuzeazã programele publice de televiziune, titular al licenţei de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru, tariful prevãzut la pct. 5.1 din anexã va fi redus în conformitate cu dispoziţiile <>art. 62^1 din Legea nr. 504/2002 .
(6) Tarifele prevãzute la cap. III pct. 5 din anexã se aplicã pentru fiecare multiplex, definit în conformitate cu prevederile <>Legii nr. 504/2002 ."
18. La articolul 18, dupã alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmãtorul cuprins:
"(2^1) Tarifele prevãzute la cap. IV pct. 4 şi cap. V pct. 4 din anexã se datoreazã numai pentru staţiile portabile ce funcţioneazã în banda VHF şi care sunt autorizate, în mod excepţional, a fi utilizate exclusiv pe ţãrm, respectiv exclusiv la sol."
19. La articolul 18, dupã alineatul (4) se introduce un nou alineat, alineatul (4^1), cu urmãtorul cuprins:
"(4^1) Tarifele prevãzute la cap. VI pct. 3 din anexã se datoreazã pentru fiecare bandã pereche de 1 MHz, respectiv fiecare bandã nepereche de 1 MHz. Pentru lãrgimi de bandã pereche mai mari sau mai mici de 1 MHz pereche, tarifele prevãzute la cap. VI pct. 3.1 din anexã se multiplicã cu numãrul rezultat din divizarea cu 1 MHz pereche a lãrgimii de bandã pereche alocatã. Pentru lãrgimi de bandã nepereche mai mari sau mai mici de 1 MHz, tarifele prevãzute la cap. VI pct. 3.2 din anexã se multiplicã cu numãrul rezultat din divizarea cu 1 MHz a lãrgimii de bandã alocatã."
20. La articolul 18, dupã alineatul (6) se introduce un nou alineat, alineatul (7), cu urmãtorul cuprins:
"(7) Tarifele prevãzute la cap. VIII pct. 4 din anexã se datoreazã pentru fiecare canal radio duplex de 200 kHz, alocat prin licenţã, pentru reţelele GSM 1800 (DCS 1800) la bordul navelor."
ART. II
Anexa la Decizia preşedintelui Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare şi a Listei cuprinzând tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual cãtre Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La capitolul III, titlul punctului 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Tarife pentru staţii de radiodifuziune sonorã analogicã cu frecvenţe de emisie f ≤ 3 MHz".
2. La capitolul III, titlul punctului 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"2. Tarife pentru staţii de radiodifuziune sonorã analogicã în banda de frecvenţe 3 MHz < f ≤ 30 MHz".
3. La capitolul III, titlul punctului 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"3. Tarife pentru staţii din serviciul de radiodifuziune sonorã analogicã în banda 87,5-108 MHz".
4. La capitolul III, titlul punctului 4 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"4. Tarife pentru staţii de televiziune analogicã".
5. La capitolul III, dupã punctul 4 se introduce un nou punct, punctul 5, cu urmãtorul cuprins:
"5. Tarife pentru staţii din serviciul de televiziune digitalã terestrã


┌─────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ 5.1.│Tarif pentru un multiplex alocat la nivel naţional │ 150.000 euro│
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.2.│Tarif pentru un multiplex regional alocat la nivelul │ 6.000 euro/│
│ │zonei ROU003 - Bucureşti │ alocare │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.3.│Tarif pentru un multiplex regional alocat la nivelul │ 5.000 euro/│
│ │zonelor ROU001 - Constanţa, ROU005 - Bucureşti - capitala,│ alocare │
│ │ROU006 - Craiova, ROU012 - Ploieşti, ROU014 - Galaţi, │ │
│ │ROU017 - Braşov, ROU021 - Timişoara, ROU022 - Arad, │ │
│ │ROU023 - Oradea, ROU025 - Cluj-Napoca şi ROU030 - Iaşi │ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.4.│Tarif pentru un multiplex regional alocat la nivelul │ 4.000 euro/│
│ │zonelor ROU007 - Calafat, ROU008 - Reşiţa, ROU009 - │ alocare │
│ │Drobeta-Turnu Severin, ROU010 - Petroşani, ROU011 - │ │
│ │Râmnicu Vâlcea, ROU013 - Buzãu, ROU018 - Sibiu, ROU019 - │ │
│ │Deva, ROU026 - Târgu Mureş, ROU027 - Gheorgheni, ROU028 - │ │
│ │Piatra-Neamţ, ROU029 - Bacãu, ROU032 - Suceava, ROU033 - │ │
│ │Bistriţa, ROU034 - Sighet, ROU036 - Satu Mare şi ROU039 - │ │
│ │Focşani │ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.5.│Tarif pentru un multiplex regional alocat la nivelul │ 2.100 euro/│
│ │zonelor ROU002 - Cãlãraşi, ROU004 - Alexandria, ROU015 - │ alocare │
│ │Tulcea, ROU020 - Fãget, ROU024 - Bihor, ROU031 - Botoşani,│ │
│ │ROU035 - Zalãu şi ROU040 - Comãneşti │ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.6.│Tarif pentru un multiplex alocat la nivelul unei │ 4.000 euro│
│ │localitãţi reşedinţã de judeţ din zonele ROU001 - │ │
│ │Constanţa, ROU006 - Craiova, ROU012 - Ploieşti, ROU014 - │ │
│ │Galaţi, ROU017 - Braşov, ROU021 - Timişoara, ROU022 - │ │
│ │Arad, ROU023 - Oradea, ROU025 -Cluj-Napoca şi ROU030 -Iaşi│ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.7.│Tarif pentru un multiplex alocat la nivelul unei │ 3.000 euro│
│ │localitãţi reşedinţã de judeţ din zonele ROU007 - Calafat,│ │
│ │ROU008 - Reşiţa, ROU009 - Drobeta-Turnu Severin, ROU010 - │ │
│ │Petroşani, ROU011 - Râmnicu Vâlcea, ROU013 - Buzãu, │ │
│ │ROU018 - Sibiu, ROU019 - Deva, ROU026 - Târgu Mureş, │ │
│ │ROU027 - Gheorgheni, ROU028 - Piatra-Neamţ, ROU029 -Bacãu,│ │
│ │ROU032 - Suceava, ROU033 - Bistriţa, ROU034 - Sighet, │ │
│ │ROU036 - Satu Mare şi ROU039 - Focşani │ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.8.│Tarif pentru un multiplex alocat la nivelul unei │ 1.000 euro│
│ │localitãţi reşedinţã de judeţ din zonele ROU002 - │ │
│ │Cãlãraşi, ROU003 - Bucureşti*, ROU004 - Alexandria, │ │
│ │ROU015 - Tulcea, ROU020 - Fãget, ROU024 - Bihor, ROU031 - │ │
│ │Botoşani, ROU035 - Zalãu şi ROU040 - Comãneşti │ │


│ │ *) Cu excepţia municipiului Bucureşti (a se vedea │ │
│ │tariful de la punctul 5.3 pentru ROU005). │ │


├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.9.│Tarif pentru un multiplex alocat la nivelul unei │ │
│ │localitãţi care nu este reşedinţã de judeţ │ 500 euro"│
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



6. La capitolul VI, punctul 1.6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:


┌─────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│"1.6.│Tarif pentru staţii transportabile pentru transmisii │ 720 euro/│
│ │temporare de radiodifuziune sonorã ori televiziune sau │ staţie" │
│ │pentru transmisii temporare de date │ │
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



7. La capitolul VI, dupã punctul 1.6 se introduc douã noi puncte, punctele 1.7 şi 1.8, cu urmãtorul cuprins:


┌─────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│"1.7.│Tarif pentru staţii mobile (ESV - Earth Station on board │ 120 euro/│
│ │Vessels) operând în serviciul fix prin satelit în benzile │ staţie │
│ │5925-6425 MHz (Pãmânt-spaţiu) şi/sau 14-14,5 GHz │ │
│ │(Pãmânt-spaţiu), amplasate la bordul navelor şi destinate │ │
│ │transmisiilor de date (altele decât cele incluse în cadrul│ │
│ │sistemului GMDSS) │ │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 1.8.│Tarif pentru staţii mobile (AES - Aircraft Earth Station) │ 120 euro/│
│ │operând în serviciul mobil prin satelit în banda 14-14,5 │ staţie" │
│ │GHz (Pãmânt-spaţiu), amplasate la bordul aeronavelor şi │ │
│ │destinate transmisiilor de date (altele decât cele privind│ │
│ │siguranţa şi controlul navigaţiei aeronautice) │ │
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



8. La capitolul VI, dupã punctul 2 se introduce un nou punct, punctul 3, cu urmãtorul cuprins:


┌─────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ "3.│Tarife pentru sistemele CGC (componente terestre complementare) asociate│
│ │sistemelor ce furnizeazã servicii de comunicaţii electronice în servi- │
│ │ciul mobil prin satelit (MSS) în benzile 1980-2010 MHz/2170-2200 MHz │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 3.1.│Tarif pentru o bandã pereche de 1 MHz alocatã la nivel │240.000 euro/│
│ │naţional │bandã pereche│
│ │ │de 1 MHz │
├─────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 3.2.│Tarif pentru o bandã nepereche de 1 MHz alocatã la nivel │ 60.000 euro/│
│ │naţional │bandã nepere-│
│ │ │che de 1 MHz │
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



9. La capitolul VIII, punctul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:


┌─────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ "3.│Tarif pentru un canal GSM 1800 alocat la nivel naţional │ │
│ │la bordul aeronavelor │9 euro/canal"│
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



10. La capitolul VIII, dupã punctul 3 se introduce un nou punct, punctul 4, cu urmãtorul cuprins:


┌─────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ "4.│Tarif pentru un canal GSM 1800 alocat la nivel naţional │ │
│ │la bordul navelor │9 euro/canal"│
└─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



ART. III
Prezenta decizie se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Preşedintele Autoritãţii Naţionale pentru
Administrare şi Reglementare în Comunicaţii,
Bogdan-Cristian Iana

Bucureşti, 5 august 2010.
Nr. 532.

-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016