Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 100 din 8 iulie 1999  referitoare la Normele privind obligatiile titularilor de licente de emisie de a actualiza datele cuprinse in dosarul de licenta si de a prezenta anual un raport privind activitatea desfasurata in conditiile prevazute in licenta    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECIZIE nr. 100 din 8 iulie 1999 referitoare la Normele privind obligatiile titularilor de licente de emisie de a actualiza datele cuprinse in dosarul de licenta si de a prezenta anual un raport privind activitatea desfasurata in conditiile prevazute in licenta

EMITENT: CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 438 din 9 septembrie 1999
Având în vedere dispoziţiile <>art. 35 din Legea audiovizualului nr. 48/1992 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
în vederea aplicãrii dispoziţiilor <>art. 33 din Legea audiovizualului nr. 48/1992 , în virtutea dispoziţiilor <>art. 32 din Legea audiovizualului nr. 48/1992 ,
în conformitate cu dispoziţiile <>art. 29 din Legea audiovizualului nr. 48/1992 ,

Consiliul Naţional al Audiovizualului decide:

1. Titularii de licenţe de emisie eliberate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.) au obligaţia sa comunice acestuia date privind orice modificare referitoare la:
a) situaţia juridicã a societãţii comerciale;
b) structura capitalului social al societãţii comerciale;
c) modificãri de natura tehnica;
d) adrese, telefoane sau faxuri; schimbarea reprezentantului legal în fata C.N.A.
Titularii de licenţe de emisie au obligaţia sa prezinte documentele doveditoare privind modificãrile menţionate în alineatul anterior, în termen de 10 zile de la producerea acestora.
Documentele privind orice modificare în situaţia juridicã, structura capitalului social, înscrieri de menţiuni vor fi prezentate în copii legalizate.
2. Titularii de licenţe de emisie pentru comunicatia audiovizuala distribuita prin cablu au obligaţia sa depunã la C.N.A. o copie de pe decizia de autorizare a reţelei, eliberata de Ministerul Comunicaţiilor/Agenţia Nationala pentru Comunicaţii şi Informatica, în termen de 7 zile de la eliberare, însoţitã de o declaraţie privind programele difuzate şi numãrul abonatilor conectati la reţea.
3. Titularii de licenţe de emisie au obligaţia sa depunã anual la C.N.A. un raport privind situaţia titularului de licenţe de emisie şi activitatea desfasurata pe baza licenţelor de emisie între 1 ianuarie şi 31 decembrie; data de 31 decembrie este data de referinta pentru prelucrari statistice.
Raportul se depune la registratura C.N.A. pana la data de 15 ianuarie din anul urmãtor anului de raportare.
Titularul de licenţe de emisie va depune rapoarte pentru toate licentele de emisie pentru care a fost acordatã decizie de autorizare pana la data depunerii raportului, indiferent de durata de funcţionare în timpul anului.
Instrucţiunile de completare şi formularul-tip de raport anual privind situaţia titularului de licenţe de emisie şi activitatea desfasurata pe baza licenţelor de emisie sunt prezentate în anexele A şi B care fac parte integrantã din prezenta decizie.
Textul formularului de raport va fi pus la dispoziţie, la cerere, pe suport magnetic, la sediul C.N.A.
4. Nerespectarea dispoziţiilor <>art. 1-3 se sancţioneazã conform prevederilor Legii audiovizualului nr. 48/1992 .
C.N.A. nu va da curs nici unei solicitãri fãcute de titularii de licenţe de emisie care nu s-au conformat prezentei decizii.
5. Prezenta decizie intra în vigoare de la data publicãrii ei în Monitorul Oficial al României, Partea I.
6. La data intrãrii în vigoare a prezentei decizii se abroga Decizia C.N.A. nr. 36 din 10 aprilie 1997 referitoare la Normele privind obligaţiile deţinãtorilor de licenţe de emisie de a actualiza datele cuprinse în dosarul de licenta şi de a prezenta anual activitatea desfasurata în condiţiile prevãzute în licenta, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 96 bis din 21 mai 1997.

Preşedintele Consiliului Naţional
al Audiovizualului,
Mircea Sorin Moldovan

ANEXA A

INSTRUCŢIUNI
pentru completarea formularului de raport anual cãtre Consiliul Naţional al Audiovizualului privind situaţia titularului de licenţe de emisie şi activitatea desfasurata pe baza licenţelor de emisie în anul ....

Depunerea raportului

Termenul de prezentare a raportului la C.N.A. este data de 15 ianuarie din anul urmãtor anului de raportare.
Toate rãspunsurile vor prezenta situaţia la data de 31 decembrie, care este data de referinta a raportului, şi nu la data completãrii raportului.
Raportul se depune în plic la registratura C.N.A. Rapoartele editate pe calculator vor fi listate, depunându-se şi un suport magnetic cu conţinutul raportului.
Se depun la C.N.A.:
- un exemplar din secţiunea 1 "Situaţia juridicã a titularului de licenta ", indiferent de numãrul licenţelor deţinute;
- câte un exemplar completat separat cu situaţia pentru fiecare licenta de emisie, conform secţiunilor 2, 3 sau 4 din formular, dupã caz.

Structurarea raportului

Raportul este structurat în 4 secţiuni:
1. Situaţia juridicã a titularului de licenta la data de 31 decembrie;
2. Situaţia postului de radio/Tv cu difuzare terestra;
3. Situaţia reţelei de distribuţie prin cablu a comunicaţiilor audiovizuale;
4. Situaţia postului de radio/Tv cu difuzare prin satelit.
Textul şi tabelele sunt redactate în Word version 6.0, or Word 95, or Word 97 for Windows.
Fonturi folosite: Helvetica Condensed CE.
Numerotarea subiectelor raportului se face începând cu cifra corespunzãtoare secţiunii care conţine subiectul, despartita cu un punct de numãrul subiectului. Anexele (tabele, fise) poarta numãrul subiectului la care se referã.
În formularul de raport sunt prezentate capetele de tabel. Tabelele pot fi extinse, dupã necesitate, cu respectarea structurii şi a conţinutului lor.

Completarea raportului

Raportul se editeazã pe calculator sau se dactilografiaza, iar textul va fi lizibil, cu contrast bun.
Nu se vor folosi copii fãcute pe fax şi nu se va expedia raportul prin fax. Se va rãspunde, în ordine, la toate întrebãrile, eventual se va rãspunde "nu este cazul" sau alt rãspuns adecvat.
Dacã spaţiul trebuie completat cu cifre şi nu este cazul sa se rãspundã, se va completa cu cifra 0 (zero).
Rãspunsul va începe cu numãrul curent al subiectului.
Dacã raportul este redactat computerizat, tabelele şi fişele vor fi prezentate intercalat în text, imediat dupã formularea subiectului.
Dacã raportul se completeazã prin dactilografiere, tabelele şi fişele pot fi prezentate ca anexe dupã textul raportului.
Dacã este necesarã completarea mai multor fise, acestea vor fi numerotate, pentru identificare, cu numãrul subiectului, urmat de numãrul fisei şi de numãrul total de fise completate. (De exemplu, în cazul completãrii a 4 fise la subiectul 1.7.1., acestea vor fi notate, pentru identificare: anexa-fişa 1.7.1.-1-din 4; ...... anexa-fişa 1.7.1.-3-din 4 ....).
Dacã spaţiul din formular nu este suficient, se pot folosi file adiţionale, cu precizarea numãrului subiectului.
Toate valorile solicitate se vor exprima, în mod obligatoriu, în lei. Exprimarea valoricã în valuta se poate adauga optional (de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea), dar nu poate înlocui în nici un caz valoarea exprimatã în lei. Fac excepţie valorile din coloana "Aport în valuta" din subiectul 1.7 al tabelului-anexa nr. 1.7.
Raportul se semneazã şi se stampileaza de conducãtorul societãţii comerciale titulare de licenta.
Declaraţiile false, incorecte sau omisiunile cu scop de dezinformare vor atrage sancţiuni conform legii.

ANEXA B



RAPORT
cãtre Consiliul Naţional al Audiovizualului privind situaţia titularului de licenţe de emisie şi activitatea desfasurata pe baza licenţelor de emisie în anul ............


1. Situaţia juridicã a titularului de licenta la data de 31 decembrie anul ..............................................................................
1.1. Denumirea titularului de licenta de emisie
...............................................................................
(se completeazã conform celei mai recente menţiuni din certificatul de
înmatriculare la registrul comerţului)
1.2. Numãrul de înmatriculare la oficiul registrului comerţului (O.R.C.) J/..../......../.....
1.3. Codul de înregistrare fiscalã, numãrul ......., data emiterii ........
1.4. Modificãri la certificatul de înmatriculare la O.R.C.
...............................................................................
(se vor enumera, în ordine cronologicã, data şi modificãrile fãcute)

ANEXA 1.4

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr.
crt. Data modificãrii Modificarea operata
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.5. Cereri de înscriere de menţiuni (C.I.M.)
(se enumera conform anexei nr. 1.5, cererile şi data înscrierii menţiunii, în ordine cronologicã, precizând sintetic conţinutul menţiunii, conform pag. 1 din cererea tipizata de înscriere de menţiuni la O.R.C., formularul nr. 6, de exemplu: (5) completarea obiectului de activitate, (3) schimbarea sediului, (7) majorarea/reducerea capitalului social, (13) modificarea formei juridice etc.)

ANEXA 1.5
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul cererii de Data înscrierii Modificarea-tip Conţinutul
crt. înscriere de menţiuni menţiunii intervenita modificãrii
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.6. Sucursale, filiale, puncte de lucru cu activitate în audiovizual: (se completeazã în coloana "Tip":S pentru sucursala; F pentru filiala; P pentru punct de lucru)

ANEXA 1.6

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul certificatului
crt. Tip Localitatea Judeţul Adresa, telefoane de înmatriculare
la O.R.C.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.7. Structura capitalului social, actionarii, asociaţii la data de referinta a raportului (actionarii sau asociaţii se consemneazã, pana la nivel de persoana fizica, în câte un tabel, conform modelului din anexele nr. 1.7, 1.7.1 şi 1.7.2)
Indicaţie: Se completeazã tabelul din anexa nr. 1.7 cu primii 12 acţionari/asociaţi, în ordinea descrescãtoare a cotei de participare la capitalul social valabil la data raportului.
Dacã sunt acţionari/asociaţi strãini sau cu aport de capital social în valuta, situati dupã primii 12, aceştia vor fi trecuţi în tabel, cu menţionarea aportului de capital.
Pentru fiecare dintre actionarii/asociaţii persoane fizice cuprinşi în anexa nr. 1.7 se va completa o fişa cu datele prezentate în anexa nr. 1.7.1.
Pentru actionarii/asociaţii persoane juridice cuprinşi în anexa nr. 1.7 se va completa o fişa cu datele prezentate în anexa nr. 1.7.2.

ANEXA 1.7

Valoarea capitalului social ................................ lei
Numãrul actionarilor/asociaţilor ........, din care: persoane fizice ........., persoane juridice .........

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cota de Structura capitalului social
Nr. Numele actionarilor/ Ţara participare ──────────────────────────────
crt. asociaţilor la capitalul aport în lei aport în valuta
social (%) ──────────────────────────────
valoric % valoric %
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.7.1 Acţionari/asociaţi persoane fizice. Pentru fiecare dintre actionarii/asociaţii persoane fizice cuprinşi în anexa nr. 1.7 se va completa o fişa cu datele prezentate în anexa nr. 1.7.1.

ANEXA-FIŞA 1.7.1

Fişa de date pentru acţionari/asociaţi persoane fizice

Nr. crt. din anexa nr. 1.7: .........
Numele şi prenumele acţionarului/asociatului: ............................
Codul numeric personal: ..................................................
Actul de identitate ..... seria ....... nr. ....., emitentul ...../.......
Data naşterii: ziua ........, luna .............. , anul .................
Locul naşterii: localitatea ......................., judeţul ............, ţara ........................,
Domiciliul stabil: ţara ..............., judeţul ..............., localitatea .................., str. .................. nr. ....., bl. ....... ap. ..........
La ce alte societãţi comerciale cu activitate în domeniul audiovizualului mai este asociat/acţionar şi cota de participare la capitalul social: completati tabelul nr. 1.7.1

Tabel nr. 1.7.1
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. de cota de
Nr. Societãţile comerciale cu activitate în înmatriculare participare la
crt. domeniul audiovizualului la care mai la O.R.C. capitalul social
este asociat/acţionar (%)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.7.2. Acţionari/asociaţi persoane juridice. Pentru actionarii/ asociaţii persoane juridice cuprinşi în anexa nr. 1.7 se va completa o fişa cu datele prezentate în anexa nr. 1.7.2

ANEXA-FIŞA 1.7.2

Fişa de date pentru acţionari/asociaţi persoane juridice

Nr. crt. din anexa nr. 1.7: .............
Denumirea acţionarului/asociatului persoana juridicã: ..............................................................................
Numãrul de înmatriculare la O.R.C.: J/ ...................................
Codul de înregistrare fiscalã nr. ............ data ......./......./......
Adresa/sediul: ţara ......................., judeţul ..................., localitatea ...................., str. ................... nr. ........, bl. ............, ap. ........
La ce alte societãţi comerciale cu activitate în domeniul audiovizualului mai este asociat/acţionar şi cota de participare la capitalul social: se completeazã tabelul nr. 1.7.2

Tabelul nr. 1.7.2.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. de cota de
Nr. Societãţile comerciale cu activitate în înmatriculare participare la
crt. domeniul audiovizualului la care mai la O.R.C. capitalul social
este asociat/acţionar (%)
(denumirea şi localitatea)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.8. Adresa completa a titularului de licenta de emisie conform celei mai recente menţiuni din certificatul de înmatriculare la O.R.C.:
Judeţul ........................., localitatea ....................., str. ...................... nr. ......., bl. ....., sc. ......, et. ......, ap. ..., codul poştal ......., telefon, fax, e-mail .............. Internet ............
1.9. Adresa la serviciu a titularului de licenta de emisie: (adresa la care funcţioneazã în mod obişnuit conducerea societãţii comerciale deţinãtoare de licenta de emisie, dacã aceasta este diferita de adresa din certificatul de înmatriculare la O.R.C. la data raportului: de exemplu, sediul administrativ)
Judeţul ................, localitatea ....................., str. .................. nr. ......, bl. ....., sc. ........, et. ........., ap. ..., codul poştal ........., telefon, fax, e-mail ........... Internet ............
1.10. Acţionarul/asociatul majoritar persoana fizica, reprezentant legal al titularului de licenta în fata C.N.A.
Numele ................., prenumele ..................................
Adresa la serviciu: judeţul ................., localitatea ..............., str. .................... nr. ........, bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. .... codul poştal ................, telefon ..............., fax ...............
Adresa la domiciliu: judeţul .............., localitatea ................., str. .................. nr. ......., bl. ...., sc. ...., et. ...., ap. ......., codul poştal ..........., telefon, fax, e-mail ............................., Internet ........................
1.11 Structura organizatoricã şi resursele umane: (structura personalului pe funcţii şi calificãri, angajaţi permanenţi cu carnet de munca, colaboratori permanenţi, colaboratori ocazionali), cumulat pentru toate licentele (posturile R, Tv, reţele C.A.T.V., conform modelului prezentat în anexa nr. 1.11)

ANEXA 1.11

Structura resurselor umane:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Angajaţi permanenţi Colaboratori Colaboratori Angajaţi cu
cu carnet de munca permanenţi ocazionali specializãri
în domeniul
audiovizualului
─────────────────────────────────────────────────────────────
Structura Studii Studii Studii
personalului Nr. ───────────── Nr. ────────── Nr. ────────── Absol- În
pe funcţii total Supe- Medii total Supe- Medii to- Supe- Medii vite curs
rioare rioare tal rioare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Conducere
(directori şi
asimilaţii
acestora)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Redactional
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Artistic
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Tehnic (producţie
şi emisie)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Tehnic de
întreţinere
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Economic-
contabilitate
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Administrativ-
secretariat
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Auxiliar
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.12. Contractele încheiate de titularul de licenta de emisie în legatura cu activitatea pentru care a fost acordatã licenta de emisie, având ca pãrţi contractante alţi titulari de licenta de emisie (se vor preciza: tipul de contract, de exemplu: asociere în participaţiune, afiliere etc.; data încheierii şi durata contractului; asociaţii, obiectul asocierii) (pentru fiecare tip de contract se multiplica, dupã caz, de câte ori este necesar, rubricile de la alin. 1.3.1, 1.3.2, 1.3.3)

1.12.1. Contract de afiliere DA ......, NU .......
1.12.1.1. Numele pãrţilor contractante .........
1.12.1.2. Obiectul contractului (de exemplu, retransmiterea programului ................)................................
1.12.1.3. Data încheierii contractului .........
1.12.1.4. Termenul de valabilitate ...........
1.12.2. Contract de asociere în participaţiune DA ...., NU ....
1.12.2.1. Numele pãrţilor contractante (asociaţilor) ..............
1.12.2.2. Obiectul contractului .............
1.12.2.3. Data încheierii contractului ........
1.12.2.4. Termenul de valabilitate .........
1.12.3. Contract de alt tip DA ....., NU ...., tipul contractului .........
1.12.3.1. Numele pãrţilor contractante (asociaţilor) ...........
1.12.3.2. Obiectul contractului .............
1.12.3.3. Data încheierii contractului .............
1.12.3.4. Termenul de valabilitate ..........

1.13. Tarife pentru publicitate practicate, exprimate, în mod obligatoriu, în lei. (Optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta) (valori medii, pe segmente orare, în zilele de luni-joi, vineri, sambata, duminica, în lunile august şi decembrie, pentru persoane F = fizice şi pentru persoane J = juridice, conform tabelului).

ANEXA 1.13

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
luni-joi vineri sambata duminica
Interval Tipul de ───────────────────────────────────────────────────────────
orar persoana august decem- august decem- august decem- august decem-
brie brie brie brie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0- 7 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7- 9 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9-16 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
16-18 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
18-19 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
19-20 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
20-23 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
23-24 F
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
J
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.14. Tarife pentru publicitate pe teletext/RDS, exprimate, în mod obligatoriu, în lei. (Optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta, de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea). Dupã caz, se poate folosi modelul prezentat în anexa nr. 1.13.
1.15. Tarife practicate pentru serviciile prestate în reţelele C.A.T.V. (Costurile vor fi exprimate, în mod obligatoriu, în lei. Optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta, de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea):
1.15.1. Tarife de racordare la reţeaua C.A.T.V. ...........
1.15.2. Abonamente lunare .............
1.16. Costuri medii pe minut de program. Costurile vor fi exprimate, în mod obligatoriu, în lei. (Optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta, de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea):
1.16.1. Costul mediu al unui minut de difuzare a programului ..............
1.16.2. Costul mediu al unui minut de program producţie proprie ...........
1.16.3. Costul mediu al unui minut de programe achiziţionate ..............
1.17. Valoarea investiţiilor realizate, în total, pana la data de referinta a raportului, pentru posturile de radio/Tv şi/sau reţelele C.A.T.V., aflate la data de referinta a raportului în patrimoniul titularului de licenta, cu licenţe de emisie în vigoare (exprimate, în mod obligatoriu, în lei; optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta, de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea):
1.17.1. pentru posturile de radio/Tv ............... milioane lei;
1.17.2. pentru reţele C.A.T.V. ..................... milioane lei;
1.17.3. din care: pentru studiouri ................. milioane lei.
1.18. Valoarea investiţiilor realizate în ultimul an pana la data de referinta a raportului, pentru posturile de radio/Tv şi/sau reţelele C.A.T.V., aflate la data de referinta a raportului în patrimoniul titularului de licenta de emisie, cu licenţe de emisie în vigoare (exprimate, în mod obligatoriu, în lei; optional poate fi adãugat şi echivalentul în valuta, de preferinta în dolari S.U.A., cu precizarea cursului valuta/leu la care s-a fãcut evaluarea):
1.18.1. pentru posturile de radio/Tv ................ milioane lei;
1.18.2. pentru reţele C.A.T.V. ...................... milioane lei;
1.18.3. din care: pentru studiouri .................. milioane lei.
1.19. Rezultate financiare (conform formularelor de raportare din anul 1998 sau echivalentul pentru anii ulteriori)

ANEXA 1.19

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rezultate La data de 31 La data de
financiare decembrie a 30 iunie a anului
anului anterior de raportare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20.1. Cifra de afaceri
(formularul 20, rândul 03, coloana 2)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20.2. Profitul
(formularul 20, rândul 55, coloana 2)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20.3. Pierderile
(formularul 20, rândul 56, coloana 2)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20.4. Capitalul social
(formularul 10, rândul 52)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20.5. Capitalul propriu
(formularul 10, rândul 68, coloana 2)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.20. Rectificari, drept la replica, solicitate/admise (numãrul acestora, pe categorii, conform Deciziei C.N.A. nr. 175 din 9 decembrie 1993, cu precizarea postului/reţelei C.A.T.V. la care s-a solicitat, localitatea de serviciu, numãrul licenţei) .........................................................
1.21. Controale, somaţii, sancţiuni (denumite în continuare, cu semnificatie numai pentru acest punct, eveniment) privind titularul ori posturile de radio/Tv/ sau reţelele de distribuţie prin cablu a comunicaţiilor audiovizuale (se completeazã în ordine cronologicã câte o fişa, conform modelului prezentat în anexa nr. 1.22, pentru fiecare eveniment, cu urmãtorul conţinut: 1) nr. crt., 2) data, 3) codul/tipul evenimentului C=control / SO=somaţie / SA=sancţiune, 4) autoritatea care a efectuat controlul/ a stabilit sancţiunea, 5) obiectul/scopul controlului/conţinutul reclamaţiei/motivul sancţiunii/amenzii, 6) constatãri, 7) sancţiuni aplicate, 8) mãsuri luate, mod de rezolvare)

ANEXA-FIŞA 1.21

Nr. crt. .......................... data ...........................
Codul/tipul evenimentului (marcati litera potrivita): C = control, SO = somaţie, SA = sancţiune
Numele postului de radio/Tv/reţelei C.A.T.V. .............................. Numãrul licenţei ..............................................................
Autoritatea implicata .....................................................
Obiectul/scopul ...........................................................
Constatãri ................................................................
Sancţiunile aplicate ......................................................
Modul de rezolvare ........................................................
1.22. Situaţii sau evenimente semnificative de semnalat, referitoare la activitatea titularului licenţei de emisie, a posturilor sau a reţelelor; factori favorizanti/defavorizanti pentru activitatea postului/reţelei ...............................................................................
1.23. Propuneri pentru C.N.A. .............................................
1.24. Licentele de emisie obţinute pentru radio, Tv, satelit

ANEXA 1.24

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numãrul Localitatea/ Numãrul Data Data Numãrul Data
dosarului zona licenţei acordãrii solicitãrii deciziei emiterii
C.N.A. de serviciu de licenţei autorizaţiei de deciziei
emisie de emisie tehnice de autorizare de
funcţionare eliberate autorizare
de C.N.A.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 5 6 7
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.25. Licentele de emisie obţinute pentru C.A.T.V.

ANEXA 1.25

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numa- Numãrul Data Data Numãrul deciziei Data
rul Locali- licenţei acordãrii solicitãrii de autorizare emiterii
dosa- tatea/ de licenţei avizului eliberate de deciziei
rului zona emisie de tehnic Ministerul de
C.N.A. de emisie prealabil Comunicaţiilor/ autorizare
serviciu pentru Agenţia Nationala
reţea pentru Comunicaţii
C.A.T.V. şi Informatica
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 5 6 7
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

1.26. Licentele de emisie anulate

ANEXA 1.26

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numãrul Localitatea/ Numãrul Data acordãrii Numãrul
dosarului zona de licenţei licenţei Data deciziei Motivul
C.N.A. serviciu de emisie de emisie anulãrii C.N.A. anulãrii
de anulare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 5 6 7
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

RADIO - TV
difuzare terestra

2. Situaţia postului de radio/Tv cu difuzare terestra (se scrie numele comercial al postului) ................. la data de 31 decembrie.
2.1. Dosar de licenta de emisie C.N.A. nr. .........../................
(menţionat în licenta de emisie)
2.2. Licenta de emisie nr. ..................../......................
2.3. Decizia de autorizare nr. ................./...................
2.4. Licenta de emisie este în partaj cu licenta de emisie nr. ......./...., al carei titular este ................................................., având spaţiul de emisie (se precizeazã zilele şi intervalele orare) ................. proprietate emitator ...................
2.5. Localitatea/zona de serviciu (menţionatã în licenta de emisie) .......
2.6. Adresele studiourilor (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartamentul, codul poştal etc.) ......................................
telefoane, faxuri, e-mail ................ Internet ........................
2.7. Adresa statiei de emisie radio sau Tv (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartamentul, codul poştal etc.) ......................,
telefoane, fax, e-mail, Internet .......................................
2.8. Mijlocul de aducere a programului de la studiouri la statia de emisie (1. cablu; 2. linie telefonica; 3. radioreleu; 4. satelit; 5. alte mijloace care vor fi concret precizate) ..............................................
2.9. Numele conducatorului executiv al postului de radio/Tv (adrese la serviciu şi la domiciliu, telefoane, faxuri la care poate fi contactat) .......................................................................
Numele ..........................., prenumele .......................
2.9.1. Adresa la serviciu: judeţul ..................., localitatea ........................, str. ........................ nr. ...., bl. ..., sc. ...., et. ...., ap. ...., codul poştal ..........., telefon, fax, e-mail ..........................
2.9.2. Adresa la domiciliu: judeţul ........................., localitatea ......................, str. ................... nr. ...., bl. ..., sc. ..., et. .... ap. ..., codul poştal ......................., telefon, fax, e-mail ....................
2.10. Lista cuprinzând posturile afiliate de televiziune/radio care retransmit, în timp real, pe cale terestra, programele postului Tv/radio, "cap de reţea", pentru care este întocmit prezentul raport (se enumera în urmãtoarea ordine: numãr curent; numele postului afiliat; numãrul licenţei postului afiliat; zona de serviciu; durata totalã, în ore, a programelor retransmise de postul afiliat într-o saptamana; durata totalã, în ore, a programelor retransmise în cursul întregului an, ţinând seama de data începerii retransmiterii programelor; populaţia, în mii locuitori, care poate receptiona programele retransmise).

ANEXA 2.10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
N Numãrul licenţei Zona Numãrul Numãrul Populaţia
r. Numele de emisie (localitatea) de ore de ore care poate
postului a postului de retransmise retransmise receptiona
c afiliat afiliat serviciu sãptãmânal în tot anul - mii
r locuitori -
t.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
────────────────────────────────────────

2.11. Lista cuprinzând reţelele C.A.T.V. care retransmit (difuzeazã în timp real) programele difuzate pe cale terestra ale postului Tv/radio pentru care este întocmit prezentul raport (se enumera în urmãtoarea ordine: numãr curent, numele reţelei, zona de serviciu, numãrul licenţei reţelei, nr. deciziei Agenţiei Naţionale pentru Comunicaţii şi Informatica de autorizare a reţelei, nr. de abonati ai reţelei)

ANEXA 2.11

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele Numãrul Numãrul deciziei de autorizare
crt. reţelei Locali- licenţei eliberate de Agenţia Nationala Numãrul
tatea de emisie pentru Comunicaţii şi abonatilor
Informatica
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
─────────────────────────────────────────

2.12. Durata de difuzare saptamanala a programelor ............ ore
2.13. Durata totalã de emisie în ultimul an ............ ore
2.14. Modificãri şi abateri de la orarul de emisie în ultimul an (de la ultimul raport sau, dupã caz, de la începerea distribuirii programelor), avizate/neavizate de C.N.A., conform art. 5 din Decizia C.N.A. nr. 171 din 8 decembrie 1993 (data; între ce ore; motivul) .................................
2.15. Programe teletext/R.D.S.:
2.15.1. Organizarea, structura programului ................................
2.15.2. Durata de difuzare saptamanala ....................................
2.15.3. Perioade de întrerupere a difuzãrii programelor teletext/R.D.S. în ultimul an, motivul ..........................................................
2.16. Programe difuzate în limbi ale minoritãţilor naţionale (limba, orarul de difuzare, structura)
2.17. Programe ale unor posturi din România retransmise, intercalate în cadrul programelor proprii (vor fi menţionate separat, cu precizarea orarului de retransmitere, a duratei zilnice şi saptamanale; dacã durata din zilele sãptãmânii este diferita, aceasta va fi precizatã separat în zilele respective, de exemplu: L-J,S = 15,00-17:30; 21,15-22:00; V = 17,00-19,35; D = 21,00-23,30)

ANEXA 2.17

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele postului Numãrul Intervalele orare Durata zilnica Durata
crt. retransmis licenţei zilnice de (ore+minute) saptamanala
retransmisie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

2.18. Programe ale unor posturi strãine retransmise, intercalate în cadrul programelor proprii (vor fi menţionate separat, cu precizarea orarului de retransmitere, a duratei zilnice şi saptamanale, a conţinutului - structurii tematice - a programelor, conform tabelului; dacã durata din zilele sãptãmânii este diferita, aceasta va fi precizatã separat în zilele respective, de exemplu: L-J, S = 15,00-17,30; 21,15-22:00; V = 17,00-19,35; D = 21,00-23,30)

ANEXA 2.18

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele postului Intervalele orare zilnice Durata zilnica Durata
crt. strãin retransmis de retransmisie (ore+minute) saptamanala
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

2.19. Reţelele C.A.T.V. care opereazã în zona de serviciu a postului Tv pentru care este întocmit raportul şi care nu retransmit în timp real programele acestuia; motivul (pe scurt, pentru fiecare reţea, menţionând numãrul licenţei de emisie a acesteia) .........................................................
2.20. Modificãri ale parametrilor fata de condiţiile iniţiale la obţinerea licenţei de emisie:
- frecventa radio/canal Tv ............; P.A.R. (şi restrictii) .......... H.ef. antena ............................... actuale (reale);
- aprobarea C.N.A. .........................................., aprobarea Ministerului Comunicaţiilor/Agenţiei Naţionale pentru Comunicaţii şi Informatica.
2.21. Spaţii destinate activitãţilor audiovizuale (se prezintã sub forma de tabel, menţionând denumirea/destinaţia spaţiului, suprafata, amenajãri specifice etc., conform modelului prezentat în anexa nr. 2.21)

ANEXA 2.21

Spaţii destinate activitãţii audiovizuale:

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul Suprafata
crt. Denumirea spaţiilor (m²) Observaţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Spaţii de emisie în direct (studiouri,
cabine pentru crainici etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Regie tehnica de emisie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Spaţii de producţie (studiouri pentru
înregistrãri, platouri de filmare,
cabine pentru montaj, spaţii pentru
editare etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Spaţii auxiliare
(administrative, depozitare, întreţinere,
ateliere etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

2.22. Dreptul de folosire a spaţiilor (proprietatea titularului de licenta, contract de închiriere, cu precizarea duratei acestuia etc.) ..................
2.23. Audienta postului (numãrul ascultatorilor sau al telespectatorilor; cat reprezintã în % din populaţia zonei de serviciu a postului; cine a fãcut cercetarea/evaluarea audientei, la ce data) ...................................


C.A.T.V.

3. Situaţia reţelei de distribuţie prin cablu a comunicaţiilor audiovizuale, cu numele ............................. în localitatea ........................ la data de 31 decembrie ........................
3.1. Dosar de licenta de emisie C.N.A. nr. ............./ .................
(menţionat în licenta de emisie)
3.2. Licenta de emisie nr. ....................../ ..................
3.3. Decizia de autorizare nr. ................../ ..................
3.4. Localitatea şi zonele de serviciu ale reţelei C.A.T.V. ...............................................................................
3.5. Numãrul abonatilor conectati la reţeaua C.A.T.V. .....................
3.6. Conducãtorul executiv al reţelei C.A.T.V.:
Numele .........................., prenumele ............................
3.6.1. Adresa la serviciu: judeţul ......................., localitatea ..........................., str. ................. nr. ........., bl. ......., sc. ......., et. ......., ap. ....., codul poştal .............. telefon, fax, e-mail ...............
3.6.2. Adresa la domiciliu: judeţul .........................., localitatea ......................, str. ..................... nr. ........., bl. ......., sc. ......., et. ......., ap. ....., codul poştal .............. telefon .............. fax ................
3.7. Adresele statiilor - cap de reţea - C.A.T.V. (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartamentul, codul poştal) .............................................................................. telefoane, fax, e-mail .................................
3.8. Adresele studiourilor (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartamentul, codul poştal etc.) ..................................... telefoane, fax, e-mail .....................
3.9. Programele retransmise în reţeaua C.A.T.V., conform <>art. 21 lit a) din Legea nr. 48/1992 , preluate de la sateliti (lista completa şi canalul de difuzare în reţea) ............................................................
3.10. Programele retransmise în reţeaua C.A.T.V., conform <>art. 21 lit a) din Legea nr. 48/1992 , preluate de la staţii terestre (lista completa şi canalul de difuzare în reţea) ............................................................
3.11. Programe neretransmise în reţeaua C.A.T.V. ale statiilor terestre care pot fi recepţionate în zona (lista completa, motivul pe scurt) ...............................................................................
3.12. Programe distribuite în reţeaua C.A.T.V., conform <>art. 21 lit b) din Legea nr. 48/1992 , înregistrate prin diverse mijloace: canal de distribuţie ..............................................................................
3.12.1. Data obţinerii acordului C.N.A., menţionatã în caietul de sarcini ..................................
3.12.2. Durata de difuzare saptamanala .................. ore
3.12.3. Durata totalã de distribuire în ultimul an .................. ore
3.12.4. Perioadele de întrerupere a difuzãrii programelor conform art. 21 lit. b), în ultimul an (de la ultimul raport sau, dupã caz, de la începerea distribuirii programelor) ..................................................... motivul .......................................................................
3.13. Programe de tip videotext; data obţinerii acordului C.N.A., menţionatã în caietul de sarcini ..........................................................
3.13.1. Organizarea, structura programului ...........................
3.13.2. Canalul de distribuţie .............................
3.13.3. Durata de difuzare saptamanala .................. ore
3.13.5. Durata totalã de distribuire în ultimul an .................. ore
3.13.6. Perioadele de întrerupere a distribuirii programelor de tip videotext, în ultimul an, motivul .............................................
3.14. Programe distribuite în reţeaua C.A.T.V., conform <>art. 21 lit. c) din Legea nr. 48/1992 - programe de conceptie proprie: data obţinerii acordului C.N.A., menţionatã în caietul de sarcini ................................ canal de distribuţie ...........................
3.14.1. Durata de difuzare saptamanala .................. ore
3.14.2. Durata totalã de distribuire în ultimul an .................. ore
3.14.3. Programe difuzate în limbi ale minoritãţilor naţionale în cadrul programelor de conceptie proprie (limba, orarul de difuzare, structura)
3.14.4. Durata totalã a programelor în limbi ale minoritãţilor naţionale, în ultimul an ....... ore
3.14.5. Perioade de întrerupere a difuzãrii programelor conform <>art. 21 lit. c) din Legea nr. 48/1992 , în ultimul an, motivul: ..........................
3.15. Modificãri şi abateri de la orarul de emisie, întreruperi, în ultimul an (de la ultimul raport sau, dupã caz, de la începerea distribuirii programelor), avizate/neavizate de C.N.A., conform art. 5 din Decizia C.N.A. nr. 171 din 8 decembrie 1993 (data; între ce ore; motivul) .......................
3.16. Spaţii destinate activitãţilor audiovizuale (se prezintã sub forma de tabel, menţionându-se denumirea/destinaţia spaţiului, suprafata, amenajãrile specifice etc., conform modelului prezentat în anexa nr. 3.16)

ANEXA 3.16

Spaţii destinate activitãţii audiovizuale:

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul Suprafata
crt. Denumirea spaţiilor (m²) Observaţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Spaţii de emisie în direct (studiouri,
cabine pentru crainici etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Regie tehnica de emisie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Spaţii de producţie (studiouri pentru
înregistrãri, platouri pentru filmare,
cabine pentru montaj, spaţii pentru
editare etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Spaţii auxiliare (administrative,
depozitare, întreţinere, ateliere etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

3.17. Dreptul de folosire a spaţiilor (proprietatea titularului de licenta, contract de închiriere, cu precizarea duratei acestuia etc.) ..................


RADIO - TV
difuzare prin satelit

4. Situaţia postului de radio/Tv .........................................
(se scrie numele comercial al postului)
la data de 31 decembrie ......................................................
4.1. Dosar de licenta de emisie C.N.A. nr. ................/ ............../ (menţionat în licenta de emisie)
4.2. Licenta de emisie nr. ....................../....................
4.3. Decizia de autorizare nr. ................../ ...................
4.4. Numele satelitului ..............................................
4.4.1. Coordonatele satelitului ......................................
4.5. Transponder .....................................................
4.6. Frecventele asignate: - up link .................................
- down link ...............................
4.7. Tipul de transmisie: - analogic ..................
4.8. - digital tip ...............
4.9. - codat tip .................
4.10. Puterea maxima admisã ...........................
4.11. Orarul de funcţionare ...........................
4.12. Echipamentul ........, fabricant ........, anul fabricaţiei ........
4.13. Data începerii difuzãrii programului ...............................
4.14. Retransmite programele difuzate pe cale terestra ale postului cu numele ........................, licenta nr. ........................., în localitatea ......................
4.15. Adresele studiourilor (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartament, codul poştal etc.) .......................................
telefoane, fax, e-mail, Internet ...................................
4.16. Adresa statiei de emisie (localitatea, strada, numãrul, blocul, scara, etajul, apartament, codul poştal etc.) ........................................
telefoane, faxuri, e-mail, Internet .......................................
4.17. Proprietarul statiei de emisie .....................................
Adresa proprietarului ........................................., telefoane, fax, e-mail, Internet ....................
4.18. Conducãtorul executiv al postului de radio/Tv (adrese la serviciu şi la domiciliu, telefoane, faxuri la care poate fi contactat)
Numele ............................, prenumele ........................
4.18.1. Adresa la serviciu: judeţul ........................, localitatea ....................., str. ...................... nr. ........., bl. ......., sc. ......., et. ......., ap. ....., codul poştal .............. telefon, fax, e-mail .............
4.18.2. Adresa la domiciliu: judeţul ........................, localitatea ......................., str. ................... nr. ........., bl. ......., sc. ......., et. ......., ap. ....., codul poştal ........, telefon, fax, e-mail ...................
4.19. Lista cuprinzând posturile afiliate de televiziune/radio care retransmit, în timp real, prin satelit, programele postului Tv/radio pentru care este întocmit prezentul raport (se enumera în urmãtoarea ordine: numãr curent; numele postului afiliat; numãrul licenţei postului afiliat; zona de serviciu; durata totalã, în ore, a programelor retransmise de postul afiliat într-o saptamana; durata totalã, în ore, a programelor retransmise în cursul întregului an, ţinându-se seama de data începerii retransmiterii programelor; populaţia, în mii locuitori, care poate receptiona programele retransmise)


ANEXA 4.19

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numãrul Zona Numãrul Numãrul Populaţia
Nr. Numele licenţei (locali- orelor orelor care poate
crt. postului de emisie tatea) de retransmise retransmise receptiona
afiliat a serviciu sãptãmânal în tot anul - mii
postului locuitori -
afiliat
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:

4.20. Lista cuprinzând reţelele C.A.T.V. care retransmit (difuzeazã în timp real) programele difuzate prin satelit ale postului Tv/radio pentru care este întocmit prezentul raport (se enumera în urmãtoarea ordine: numãr curent; numele reţelei; zona de serviciu; numãrul licenţei reţelei; numãrul deciziei Agenţiei Naţionale pentru Comunicaţii şi Informatica de autorizare a reţelei; numãrul de abonati ai reţelei)

ANEXA 4.20

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele Numãrul Numãrul deciziei de autorizare
crt. reţelei Locali- licenţei eliberate de Ministerul
tatea Comunicaţiilor/Agenţia Numãrul
Nationala pentru Comunicaţii abonatilor
şi Informatica
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:

4.21. Durata de difuzare saptamanala a programelor .............. ore
4.22. Durata totalã de emisie în ultimul an ..................... ore
4.23. Modificãri şi abateri de la orarul de emisie în ultimul an (de la ultimul raport sau, dupã caz, de la începerea distribuirii programelor), avizate/neavizate de C.N.A. conform art. 5 din Decizia C.N.A. nr. 171 din 8 decembrie 1993 (data; între ce ore; motivul) ................................
4.24. Programe teletext/RDS:
4.24.1. Organizare, structura programului ...............................
4.24.2. Durata de difuzare saptamanala ..................................
4.24.3. Perioade de întrerupere a difuzãrii programelor teletext/RDS în ultimul an, motivul .........................................................
4.25. Programe difuzate în limbi ale minoritãţilor naţionale (limba, orarul de difuzare, structura)
4.26. Programe ale unor posturi din România, retransmise, intercalate în cadrul programelor proprii (vor fi menţionate separat numele posturilor, cu precizarea orarului de retransmitere, a duratei zilnice şi saptamanale; dacã durata din zilele sãptãmânii este diferita, aceasta va fi precizatã separat în zilele respective, de ex: L-J,S = 15,00-17,30; 21,15 22:00; V = 17,00-19:35; D = 21,00-23,30)

ANEXA 4.26

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele postului Numãrul Intervalele orare Durata zilnica Durata
crt. retransmis licenţei zilnice de (ore+minute) saptamanala
retransmisie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

4.27. Programe ale unor posturi strãine retransmise, intercalate în cadrul programelor proprii (vor fi menţionate separat numele posturilor, cu precizarea orarului de retransmitere, a duratei zilnice şi saptamanale, a conţinutului - structurii tematice - a programelor, conform tabelului; dacã durata din zilele sãptãmânii este diferita, aceasta va fi precizatã separat în zilele respective, de ex: L-J, S = 15,00-17,30; 21,15-22,00; V = 17,00-19,35; D = 21,00-23,30)

ANEXA 4.27

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele postului Intervalele orare zilnice Durata zilnica Durata
crt. strãin retransmis de retransmisie (ore+minute) saptamanala
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

4.28. Modificãri ale parametrilor fata de condiţiile iniţiale la obţinerea licenţei:
- frecventa radio/canal Tv ...........; P.A.R. (şi restrictii) ............ H.ef. antena ........................................ actuale (reale);
- aprobarea C.N.A. .............................., aprobarea Ministerului Comunicaţiilor/Agenţiei Naţionale pentru Comunicaţii şi Informatica
4.29. Mijlocul de aducere a programului de la studiouri la statia de emisie (1. cablu; 2. linie telefonica; 3. radioreleu; 4. satelit; 5. alte mijloace care vor fi concret precizate) .....................................................
4.30. Spaţii destinate activitãţilor audiovizuale (se prezintã sub forma de tabel, menţionându-se denumirea/destinaţia spaţiului, suprafata, amenajãrile specifice etc., conform modelului din anexa nr. 4.30)

ANEXA 4.30

Spaţii destinate activitãţii audiovizuale:

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul Suprafata
crt. Denumirea spaţiilor (m²) Observaţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Spaţii de emisie în direct (studiouri,
cabine pentru crainici etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Regie tehnica de emisie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Spaţii de producţie (studiouri pentru
înregistrãri, platouri pentru filmare,
cabine pentru montaj, spaţii pentru
editare etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Spaţii auxiliare (administrative, depozitare,
întreţinere, ateliere etc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

4.31. Dreptul de folosire a spaţiilor (proprietatea titularului de licenta, contract de închiriere, cu precizarea duratei acestuia etc.) .................
4.32. Audienta postului (numãrul ascultatorilor sau al telespectatorilor; cat reprezintã în % din populaţia zonei de serviciu a postului; cine a fãcut cercetarea/evaluarea audientei, la ce data) .................................


-------------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016